Sommaren 2012

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hård i brallan
Rek. länk: http://www.vuxendejta.se
Inlagd: 21 aug kl. 16:38
Läst: 5374 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 14 röster, snittbetyg 4,50
Det var en underbar sommarmorgon. På nyheterna sa dom att vädret skulle bli sämre men solen har hållit i sig. Därför tog jag mig ut till badplatsen, ett lite undanskymt nakenbad i närheten. Tydligen hade dom flesta lystnat på nyheterna för jag var själv när jag kom fram till badplatsen. Det gjorde inget för det var så skönt att bara få ligga där i solen och låte solstrålarna värma varje blottad hud av min kropp. Den svaga vinden smeker skönt och långsamt infinner sig en kittlande vällustig känsla i kroppen. Eftersom jag rakat mig helt ren kvällen innan runt mitt skaft och min pung kändes vinden ännu tydligare där. Långsamt växte sig ett allt kraftigare stånd och det var så skönt att bara ligga så. Jag kan inte motstå att smeka mig lite, det känns så förbjudet när man ligger så här fritt, mitt stånd rycker nu av upphetsning när jag rör vid det.
Jag började inse var jag var någonstans och även om det är ett nakenbad kan nog många bli avskräckte om man ligger så med ett jättestånd så jag tog ett snabbt dopp för att kyla ner mig. Det hjälpte , i alla fall för en kort stund för när jag klev upp igen närmade sig ett par mig. Jag la mig på magen medan jag såg att dom kom närmare mig. Det verkade vara ett par i 40 års åldern, precis som jag. Dom kom fram och pratade lite och frågade om det var ok att dom lad sig bredvid. Det hade jag naturligvis inget emot, dom verkade trevliga och jag kunde inte låta bli att syna henne lite närmare. Jag har alltid varit svag för kvinnor i sommarklänningar och hon var inget undantag. Men när hon började ta av sig kläderna kunde jag inte annat än att stirra. Jag tror att hennes man märkte det men han sa inget. Jag njöt av att se hennes nakna hud långsamt blottas. Hennes bröst var sexigt stora med stora runda vårtgårdar, kroppen var sexigt rund och mjuk. Som tur var låg jag redan på magen så mitt växande stånd syntes inte.
Det var mest han och jag som pratade, hon verkade lite blyg. När hon klätt av sig lade hon sig ner på filten med fötterna mot mig, hennes sexiga stjärt låg i mitt blickfång när jag låg på min handduk. Nu hade han också lagt sig tillrätta så vi pratade inte längre. Jag kunde se honom ge henne några heta kyssar innan han viskade något i hennes öra, hon rodnade lite och skakade på huvudet men så viskade han något till henne igen. Jag tog just en klunk vatten och höll på att sätta det i halsen för just då särade hon sina ben så jag fick fri insyn längs med hennes lår hela vägen upp till hennes sköte. Huden såg så len och mjuk ut längs med hennes lår. Min blick fortsatta att följa huden, hon såg lika len ut där skötet fortsatte. Hennes läppar var lätt särade och dom såg väldigt inbjudande ut. Jag fantiserade om hur jag retade dom med min tunga och sög och naffsade i dom.
Jag låg så en lång stund och bara njöt av att se hennes sexiga sköta när jag märkte att hon började bli ganska fuktig. Det glittrade om hennes läppar i solljuset nu och en droppe började bildas i hennes springa. Jag var så sugen på att få smaken hennes safter nu, jag blev så kåt av att se hennes sköte bli allt blötare, nu droppade det ner på deras filt. Han viskade plötsligt något i hennes öra och hon nickade. Han satte sig upp och förklarade att det var dags att smörja in ryggen. Aha, fick jag fram. Ja, det kan ju vara bra i den här solen, sa jag sen.
Jag såg på när han började smörja in hennes rygg, han verkade massera skönt för jag kunde höra henne gny lätt. Vilken service, sa jag till honom… Ja, hon är vär det, svarade han. Du kanske vill hjälpa till, du kan ta hennes ben, sa han plötsligt… Visst, gärna, sa jag utan att tänka mig för. Det var svårt att dölja mitt stånd men jag gjorde vad jag kunde och började smeka in sololjan över hennes fötter och vader. Mmm, hennes hud var så mjuk och skön, jag arbetade mig långsamt upp längs med hennes lår. Utan att tänka mig för satt jag med hennes fot mellan mina ben och när jag böjde mig fram för att massera hennes lår tryckte jag mitt hårda stånd mot hennes fot. Hon ryckte till första gången hon kände min hårda kuk mot sig men efter en liten stund lyfte hon själv upp foten och hennes tår rörde vid mig precis under pungen, jag rörde mig bakåt samtidigt som hon lät sin tå röra sig från min pung över hela skaftet fram till mitt kännsliga ollon. Vi hade nog alla nått gränsen för att kunna säga stopp för länge sedan, vi sa inget till varandra men alla viste var vi var på väg. Jag hade kommit fram till hennes stjärt nu, den såg så mjuk och inbjudande ut. Jag började massera hennes skinkor ner till hennes insida av låren. Hon var så fuktig nu att det nästan rann safter ur henne. Hon putade ut med stjärten mot mig nu så att jag skulle komma åt, inget av hennes blyghet märktes nu. Hennes man satt framför henne nu och jag kunde se att hon tagit tag i hans hårda stånd. Jag tog ett fast tag om hennes skinkor och tryckte dom åt sidorna, hennes läppar särades helt och jag såg hennes blöta rosa hud innanför. Jag kysste skinkorna och lät tungspetsen leta sig fram mot läpparna. Mmm, smaken av hennes saften gjorde mig så kåt när jag lät min tunga tränga in i henne bakifrån. Jag retade henne skönt och hon stönade ljudligt. Min tunga fortsatte upp till hennes anal där jag lät den cirkla runt hennes ring… Hon andades rikgit häftigt nu och jag förstog att hon var riktigt nära men jag kunde inte sluta, jag hade fantiserat så längen att få smaka och reta henne… 2 fingrar trängde in i hennes hala fitta nu samtidigt som jag trycker in min tunga mot hennes stjärt… Ahhh, hon stönar högt när orgasmen sköljer över henne. Min tunga har letat sig tillbaka till hennes fitta och jag slickar henne ivrigt medan hon skakar av orgasmens kramper…
Jag har fortfarande smaken av henne i munnen när jag sätter mig ner och lutar mig bakåt. Hon andas fortfarande häftigt medan hon sätter sig mitt emot mig. Trotts hennes orgasm lyser kåtheten i hennes ögon. Hon smeker insidan av mitt lår och river huden lätt med sina röda naglar. Hon släpper inte blicken från mitt stånd som står rakt upp och pulserar av förväntan. Hennes man tittar nyfiket på medan hon retar min hud och långsamt närmar sig mitt skaft. Först smeker hon min magen innan hon vänder tillbaka och undersöker min lenrakade pung. Äntligen böjer hon sig fram och låter sin mun kyssa samma väg som hennes hand just gått. Huden är kännslig och jag njuter av hennes tunga som nu långsamt börjar leta sig upp längs mitt skaft. Jag är så otroligt kåt nu och njuter av varje beröring. Äntligen sluter hon sina läppar kring mitt ollon och hon suger in så mycket hon klarar av mitt stånd. Hennes händer fortsätter att reta min pung och hennes naglar är så sköna. Hon slickar längs skaftet ner över pungen innan hon vänder upp och suger in mig i munnen igen. Hon ser att jag är nära nu men istället för att sluta låter hon ett finger gnida in sig i hennes hala saliv innan det letar sig ner mot min anal. Hon masserar fingret över min min ring samtidigt som hon suger mig hårt. När hon känner hur jag spänner mig trycker hon in fingret en lite bit. Då kan jag inte hålla emot längre utan sprutar hårt ut min säd i kaskader. Det fyller hennes mun och rinner ner längs med mitt skaft.
Jag kan bara njuta av efterdyningarna en lång stund, dom andra slappnar också av lite, han har fortfarande ett stånd, jag tror inte han har kommit än. Jag föreslår att vi tar ett dopp för att tvätta av oss lite och det är det ingen som har något emot. Vattnet är kallt och skönt mot våra heta kroppar. Vi badar en stund och njuter av svalkan men vi känner fortfarande en hunger efter mer och det märks att lusten fortfarande finns kvar och långsamt växer sig starkare igen.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 14 röster, snittbetyg 4,50