Tjej mys

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Ullrika Hultmo
Rek. länk: http://www.vuxendejta.se
Inlagd: 21 aug kl. 14:57
Läst: 6590 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 22 röster, snittbetyg 6,77
Hon var en gammal vän från gymnasiet, vi och några andra tjejer hade varit supertajta hela ettan och halva tvåan, men när jag ser tillbaka inser jag att det var mer bråk, tårar och skitsnack än vad det var skratt och förtroende i våran tid tillsammans. Det var som om vi helt enkelt inte passade och i mitten på tvåan så kan man säga att vi fattade ett gemensamt beslut att sluta umgås och så gjorde vi det helt enkelt. Petra hade varit tyst under den processen och jag fick hör av andra att hon sakande mig men jag levde mitt liv och vi pratade inte alls under trean. Jag var självisk och jag sket fullständigt i henne trots att jag visste att hon mådde dåligt.
Det har nu gått ett år sedan examen och jag delar en rymlig lägenhet med min bästa kompis, ett cykelavstånd från universitet där jag pluggar. På nyår styrde jag och min kompis upp en fest i vår lägenhet och vid halv ett på natten ringde en av min rumskompisars klasskompisar på dörren, med sig hade hon Petra. Det var proppfullt i lägenheten och jag såg inte mycket av henne, troligen för att vi båda gjorde vårt bästa för att undvika varandra. Hon var jättefull. Jag visste hur känslig hon var för sprit och drog mig till minnes hur hon en gång spytt mig rätt i ansiktet under våra ungdomsår. Vid fyra kom hon framsnubblande till mig, hon sluddrade om att hon ville prata med mig och jag sjasade ut främlingarna som höll till i mitt sovrum och vi satte oss på sängen. Jag var inte särskilt full och nu betraktade jag henne uppifrån och ner. Hon var supersexig, precis som hon varit sedan gymnasiet. Hon är liten och nätt till växten men hon har riktigt stora och vackra bröst, lockigt hår och fylliga läppar. Motsatsen till mig, jag är lång och mager med normalstora bröst, spikrakt hår och tunnare läppar. Men jag ska inte ljuga, jag har alltid sätt bra ut och jag har alltid fått ta i mot komplimanger från bekanta, många mer än vad Petra fått. Jag sög på en cigarett medan hon fyllesvamlade om hur jag svikit henne och hur hon saknade mig. När hon babblat klart tog jag fram en cigg även åt henne. Hon satte den mellan sina fylliga läppar och jag böjde mig fram och tryckte min cigarett mot hennes så den skulle ta glöd. I samma ögonblick tändes ett begär i mig, jag ville och jag skulle knulla henne. Jag hade aldrig varit med en tjej men jag tyckte jag hade nog med erfarenheter från porrfilmer och noveller. Dessutom hade jag alltid varit lite småtänd på henne. Redan i ettan på gymnasiet hade hennes ansikte ofrivilligt poppat upp i mitt huvud innan jag kom i orgasm efter att jag smekt mig själv. Jag kom till och med på mig själv att tänka på henne när jag blev slickad av min förra pojkvän, lite bisarrt och det tog snabbt slut mellan oss.

”får jag en kram?” sa jag och smekte hennes lår i en låtsas vänskaplig mening. Hennes ansikte sken upp då hon tolkade detta som att jag lyssnat på vad hon sagt och nu ville återförenas. Jag tryckte henne hårt mot mig och kände hennes bröst tryckas mot mina. Detta gjorde mig överväldigad av kåthet och jag glömde min blygsel och osäkerhet. Jag tryckte henne ner i sängen under mig och hon följde lite förvirrat med. Jag kysste ömt hennes läppar.
”jag är verkligen ledsen för att allt, låt mig gottgöra dig” viskade jag sensuellt i hennes öra. Det verkade som hon började fatta vad det handlade om jag gick och vred om nyckeln i låset sedan drog jag snabbt av mig klänningen och kröp upp i sängen mittemot henne. Jag greppade hennes blus och drog bestämt av den mot henne lama försök att hindra mig. Hennes andning var tung då jag tryckte min hand mot hennes bröst utanpå den mörkt turkosa behån. Sedan knäppte jag loss den. Mina händer skakade av förväntan då det äntligen skulle får göra något de längtat efter i tre år. Hennes bröst var underbara, stora, tunga och med styva lite större bröstvårtor. Jag fattade tag i hennes bröst och kramade dem hårt samtidigt som jag kysste henne och tryckte min tunga mellan hennes läppar. Hon smakade lite vin.
Det märktes att Petra trodde att jag gjorde det här ofta så hon följde lydigt mina order. Jag knäppte upp min egen BH och tryckte sedan mina bröst mot henne samtidigt som ett djupt stön kom ur mina läppar. Jag slickade och sög på henne underbara bröstvårtor innan jag ömt knuffade henne bakåt så hon låg under mig sedan började jag lirka av henne byxor och trosor. Hon låg där utblottad under mig, det var det sexigaste jag sett i hela mitt liv. Passionen fyllde mig och jag närmast attackerade hennes svullna, våta fitta. Jag slickade girigt och hårt hennes klitoris och jag tryckte min tunga in i henne längtande fitthål. Dömande av hennes reaktion måste hon också längtat efter det här för hon vred sig, grabbade tag i mitt hår och i lakanen och skrek och gnydde. Hon kom rätt snabbt och henne kropp böjdes i båge, hennes ögon kneps ihop och tårna krusade sig och stönade och skrek mitt namn. Det var så vackert. Hon låg och andades i några sekunder men hon ville snabbt ha mer.
”gör någonting med mig” bönföll hon
” efter du slickat mig” svarade jag och kröp över henne så hon fortfarande låg ner men med min fitta över sin mun. Hon tvekade två sekunder och kysste sedan ömt min fitta med sina fylliga slutna läppar. Jag var nära på att komma redan då, av denna beröring fylld av oskuldsfull ömhet. Sedan började hon slicka mig. Hennes tunga gled upp och ner läng min fitta. Jag stönade och gnydde och bad efter mer. Hon slickade hårdare och hetsigare och mina höfter började instinktivt gnugga och rotera mot hennes mun, snabbare och snabbare. Tills jag kom i en orgasm som fick mina tidigare orgasmer att kännas små och avlägsna. Jag var tvungen att hämta mig en minut. Hennes läppar svulla och röda och glansiga av mina safter, ögonen var kåta och kinderna rödflammiga. Hon blev snabbt otålig.
”gör någonting med mig, slicka mig, jag vill känna dig” bad hon. Jag bestämde mig för att göra något jag länge velat pröva då jag visste utifrån mina onanierfarenheter att jag skulle njuta av. Jag la mig ovanpå henne, våra kåta kvinnliga kroppar passade som pusselbitar och jag tryckte min fitta och min klitoris mot hennes. Sedan började gnugga upp och ner. Tanken och framförallt känslan om att min fitta i det ögonblicket trycktes mot Petras överväldigade mig. Jag gnuggade och tittade ner på henne ansikte under mig hon gnydde av njutning. Jag såg sexet ur en annan synvinkel, det var jag som var ovanpå henne och gav henne njutning. Jag hade ”bemästrat” och hade helt kontroll över hennes nätta sköra kropp och dess lustar. Denna bild tillfredsställde mig detta på ett nytt sätt som jag tidigare aldrig upplevt med en man. Jag gnuggade henne hårdare och hårdare samtidigt som jag kramade hennes guppande bröst. Sedan kom vi samtidigt i en underbar orgasm, inte lika enorm som den förra men ändå större en de jag tidigare upplevt med andra än henne.

Klockan var kring fem då hon skulle dra hem. Vi tittade varandra djupt i ögonen innan hon leddes ut av sin pojkvän. Jag tittade på hans maskulina ryggtavla när han gick och ett nytt pirr tändes i mitt sköte, jag hade fått en ny sexdröm att uppfylla tänkte jag med en självsäkerhet som jag var berättigad efter nattens händelser.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 22 röster, snittbetyg 6,77