Hos skolsköterskan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: anna
Rek. länk: http://www.sexdejta.se
Inlagd: 16 jul kl. 02:49
Läst: 11867 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 62 röster, snittbetyg 7,26
*Baserad på en sann händelse*

Jag var 18 år och gick sista året i gymnasiet när detta jag ska berätta om ägde rum, det var en fredag och jag hade rast innan sista lektionen för veckan, jag hade lidit utav riktigt ihärdig huvudvärk hela dagen och hade bitit ihop fram tills nu men nu kände jag att jag behövde en alvedon eller liknande för att orka med sista lektionen (historia, blä!) så jag tog mig till skolsyster för att be om en.

Det var rätt så tomt i skolan då dom flesta hade gått hem för helgen redan, när jag tog mig fram till skolsköterskans rum låg dörren på glänt och hon satt bakom sitt skrivbord, hon var en vacker kvinna i sena 20 åren / tidiga 30, med fina former, små välformade, fasta bröst och ett ansikte som såg långt yngre ut än vad hon egentligen var, hon såg nästan ut att vara lika gammal som mig i ansiktet.

- "Det är bara att komma in." sa hon småleendes när hon såg mig stå i dörröppningen.

Jag klev in, stängde dörren bakom mig och satte mig i stolen mittemot henne, i rummet fanns det ett par skåp, hennes skrivbord, en bänk med diskho och kran längst med ena väggen och en undersökningssäng täckt med papper. Efter att kort ha beskrivit varför jag var där och efter att ha fått en alvedon och lite vatten att svälja med började hon fråga mig andra saker, om min livsituation, generella hälsa osv och jag svarade på hennes frågor...

-"och allt känns okej med dig där nere också?" Frågade hon plötsligt efter ett tag, jag blev generad och nästan stum utav den intima frågan hon nyss ställt,
-"jo det är väl okej...." stammade jag fram medans jag tittade ner i golvet.
-"Jo för du vet, när du ändå är här så kan jag ju ta en titt så att allt är som det ska där, även om inget är fel så skadar det inte att dubbelchecka om du förstår hur jag menar?" sa hon och tittade mig i ögonen med ett litet leende.

Hon hade rödbrunt hår uppsatt i en prydlig knut och hennes ansikte var verkligen vackert, jag slet snabbt bort blicken från hennes stora, ljusgrå ögon och försökte komma på ett passande svar, kvinnan som satt mittemot mig hade precis sagt till mig att hon skulle vilja få undersöka mitt underliv... Jag kände hur det tumlade runt fjärillar i magen på mig, en så pirrig känsla, och jag märkte även förvånat att jag blev upphetsad utav bara frågan hon nyss ställt.

-"ummm... aa... uhh... aa... det är väl så..." var allt jag lyckades få fram bland alla tusentals tankar som flög runt i huvudet på mig just då.

-"Vad bra! Om du bara sätter dig där så ska vi sätta igång strax!" Sa hon med ett brett leende och pekade på undersökningssängen som stod i ena hörnet utav rummet. Jag var handlingsförlamad och hade inte riktigt hunnit inse vad jag gett mig in på än, robotlikt gick jag snabbt fram till sängen och satte mig på den medans hon gick en snabb runda och drog ner alla persienner så rummet blev insyns skyddat, därefter ställde hon sig vid kranen och tvättade händerna.

Under tiden frågade hon mig om mitt sexliv, om jag har regelbundet sex, fast relation osv... Jag svarade så gott jag kunde, jag hade för tillfället ingen kille men fick nåt ligg till och från på nån fest eller liknande och det berättade jag för henne.

-"Om du tar ner tightsen Hanna, och lägger dig på rygg så kan vi sätta igång, ner till knäna räcker till att börja med, jag vet att det kan kännas pinsamt och svårt att blotta fittan för någon rakt av sådär."

Jag gjorde som hon sa och drog ner mina svarta tights till knäna, jag kände hur stringtrosorna jag hade på mig skar in i min springa mellan dom yttre blygdläpparna och att dom egentligen inte dolde nåt annat än mina inre läppar och klitoris, kände hur min puls gick upp, det nästan brändes om kinderna som vid det här laget måste ha varit knallröda och jag kunde fortfarande inte låta bli att bli upphetsad, jag visste inte varför, hade aldrig tidigare känt någon sexuell dragning till en annan tjej men Andrea (som skolsköterskan hette) gjorde mig helt galen, och att jag strax skulle blotta min fitta för henne som hon skulle få undersöka den gjorde mig helt från vettet av kåthet... Något hon knappast skulle kunna missa när hon väl satte igång.

-"Rakad ser jag, förstår dig, känns faktiskt fräschare då. Och så gör det mitt jobb här lite lättare." sa hon och blinkade till mig med ena ögat, ett kort "mm" var allt jag lyckades få fram så pinsam som jag tyckte situationen var, tittade bara på henne i nån halv sekund och sen rakt upp i taket.

-"då ska vi se..."

Hon tog tag i string trosorna och drog dom lätt åt sidan så min slätrakade fitta var helt naken för henne att titta på, hon tittade lite snabbt och lät trosorna glida tillbaka mellan blygdläpparna igen, jag var helt säker på att hon hade sett hur den glänste av fittsaft, jag kände hur jag blev kåtare och kåtare för varje stund som gick. Hon sa inget om det och reagerade inte på det heller utan fortsatte med undersökningen...

"slappna av bara, jag ska nu ta av dig trosorna helt, är det okej Hanna?" frågade hon med en mjuk, förförisk röst, ett kort "mm" var återigen allt jag kunde ge som svar, jag lyfte lätt på rumpan och hon drog ner mina trosor till knäna, hon satte på sig ett par vita handskar och satte igång, hon särade först på mina yttre blygdläppar och tittade, sen dom inre läpparna, hon pillade runt min fitta ett tag och jag behövde ta i med all min viljestyrka för att inte jucka emot hennes händer som tog, särade och kände på mina blygdläppar, runt min slidöppning och kisshål... Efter några minuter kände jag hur hon drog tillbaka min klitoris huva så min lilla klitta blev helt blottad och tittade ut, jag nästan skrek rakt ut och kunde inte låta bli att kraftigt rycka till i hela kroppen trots att hon inte rört direkt på den än...

-"En väldigt känslig punkt det där, jag vet... Du behöver inte skämmas eller hålla tillbaka något, jag är tjej själv och vet mer än väl hur det kan vara...." sa hon med ett litet skratt, hon höll fortfarande min klitoris förhud nerdragen och jag kunde känna hennes andning på den medans hon var böjd över mig, varje gång hon andades ut flämtade jag till tyst och ryckte lite. Efter ett tags tittande släppte hon och hela jag darrade kraftigt till igen utav att förhuden slöt sig igen kring min ömma lilla knapp.

-"Jag måste nu ta av dig trosorna och tightsen helt för att fortsätta, måste känna och ta en titt på insidan också." Sa hon, så kåt som jag var då svarade jag inte utan bara drog av mig trosorna och tightsen själv, jag låg nu helt naken i underkroppen.

-"Om du drar upp knäna och särar på benen lite så ska vi se..." Jag gjorde som hon sa och låg nu och bresade brett på benen så min fitta var helt blottad för henne att undersöka mer, jag såg nu att hennes blick var helt fäst vid min fitta, det var som om hon inte fick nog av att titta på min rosa lilla ros, hon slet bort blicken och gick bort till ett av skåpen och tog ut lite saker jag inte såg vad det var samt ett litet plastinstrument, om jag var kåt innan var det inget emot vad jag kände nu, jag visste vad det var för något, ett speculum, ett gynekolog instrument för att öppna fittan så man kan se hela vägen in.

-"Vet du vad det här är för något?" Frågade hon mig med ett brett leende
-"nae..." ljög jag.
-"det är ett instrument gynekologer använder för att sära på slidväggarna så det ska gå att undersöka insidan av fittan också, jag ska nu använda det på dig för att se till att allt står rätt till där inne också, hela vägen in." hon blinkade till mig igen med sina gråa ögon och jag kände som om jag kunde ha kommit precis där...
"i vanliga fall behövs glidmedel, men som jag ser behövs det knappast här..." sa hon medans hon höll mina inre blygdläppar särade och förde in instrumentet i min slida. jag kunde nu inte låta bli att trycka min fitta emot instrumentet och jag flämtade till varje andetag jag tog, när hon sen började vigda det blev mina flämtaden till stön, jag kände hur min fitta långsamt öppnades för henne att se in i, att se rakt in i den mest intima del utav min kropp, jag hade aldrig förr kännt mig så kåt och jag ville bara skrika åt henne att fingra mig så jag kom, jag ville bara ta ner en hand och smeka min klitoris, minsta beröring skulle räcka nu, jag ville bara få komma!

Hon tog en ficklampa och lyste in i fittan på mig, jag kunde nästan känna hennes blick djupt inne i min fitta, jag tittade ner på henne och hennes fokuserade ansikte, hennes grå ögon, hennes mörkröda uppsatta hår och hennes perfekta former där hon stod i sin vita läkarrock och undersökte mitt våta underliv. Hela jag darrade och jag kved till av kåthet då och då.

Och så, utan förvarning, plötsligt stoppade hon in två fingrar i mitt uppspända hål, rakt på gpunkten satte hon dom och hon behövde inte göra mycket annat, jag skrek rakt ut och kom i den kraftigaste orgasmen jag någonsin känt.
-"Det där var skönt eller hur? Jag märkte att du verkligen behövde få komma, det är inget att skämmas för, det kommer bli fler gånger...." Sa hon med ett stort leende på läpparna, "fler gånger"? vad menade hon? jag kunde inte tänka vidare på det, var helt omtumlad efter orgasmen jag nyss fått, låg fortfarande med brett särade ben och min pulserande plaskvåta fitta öppnad av instrumentet,jag var yr, men fortfarande kåt på något sätt.

-"då fortsätter vi då" Sa Andrea och gick åter igen ner mellan mina ben, hon kände nu runt i mig med sina fingrar, jag kände hur hon försiktigt rörde på min livmodertapp, tryckte och kände på mina slidväggar, då och då vidgade hon instrumentet lite till och jag kände mig redan så uppspänd det gick....

Hon plockade nu fram en eltandborste, log och förde in den så den rörde vid min gpunkt, hon satte på den och jag kved till, kände hur jag var nära att komma en andra gång, när hon sen tog tag i min klitoris med sin hand och tryckte den fram och tillbaka mellan hennes tumme och pekfinger kom jag, jag kunde inte hålla tillbaka det, jag kom och hela min kropp spände sig till det extrema, jag gick upp i brygga och skrek, jag brydde mig inte längre om något, jag bara skrek rakt ut utav ren njutning som inget annat jag någonsin känt tidigare.

Det blev fler besök, och fler orgasmer, och vi har än idag kontakt med varandra och träffas till och från, hela 6 år senare. Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 62 röster, snittbetyg 7,26