Strandtrekant

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kalle kalsong
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 30 sep kl. 08:33
Läst: 9761 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 5,20
Detta hände då jag var i sextonårsåldern och jag var på stranden med min familj. Jag hade länge legat och kikat på alla snygga tjejer som sprang omkring i badkläder på stranden och jag kände hur jag blev kåtare och kåtare. Till slut var jag tvungen att gå iväg till en skogsdunge som låg nära stranden under förevändning att jag skulle kissa och runka av mig den värsta spänningen.

Min tonårskuk spände ordentligt i badbyxorna men jag skylde mig så gott jag kunde och kom snart fram till en avskild plats där jag kunde köra igång. Jag hade precis lyckats få fram min lem ur mina svarta badbyxor och börjat smeka den hård och hal med min hand när jag hörde att det prasslade bland buskarna. Jag blev lite rädd och gämde mig lite. Det kom en kille och en tjej i tjugofemårsåldern inrusande i samma träddunge som jag och de började kyssas och smekas häftigt mot ett träd. Jag blev helt paralyserad av detta men det var ju också härligt att få se vad som skulle hände. Min kuk växte lite extra! och jag kände pulsen i mina tinningar tillta alltmer medan paret gick vidare med sina äventyr bara ett tiotal meter ifrån mig. Tjejen hade en illrosa baddräkt och killen hade ett par små badbyxor som redan var av och hans kuk var hård och riktigt stor.

Tjejen hade mörkt långt hår och såg fantastisk ut, med stora fylliga bröst och en fin figur. De stod där och grovhånglade och ganska snart hade tjejens ena bröst kommit fram ur baddräkten och killen hade kört in sin kuk i hennes fitta utan att ta av henne badkläderna, bara dragit undan tyget i grenen. Jag var som hypnotiserad av vad jag såg och jag runkade allt snabbare min kuk som nu stod som ett hårt spett med ett glansigt ollon längst ut. De såg inte mig så jag vågade mig närmare. Helt plötsligt såg tjejen mig stå där med kuk och allt och hon blev först förvånad och lite rädd, men när hon sedan såg att jag var så ung och också var på sexhumör så vinkade hon mig till sig. Innan killen fattat vad som hänt var jag framme hos dem och hon slöt sina vackra läppar om min kuk och jag var i himmelriket.

Hon kunde verkligen suga och hennes tunga for som en fjärilsvinge över min kuk samtidigt som hennes kille knullade henne med häftiga och rytmiska rörelser. Nu log han också mot mig så jag kände att jag kunde sträcka ut min hand mot hennes enda bröst och klämma på det - det var stort och fylligt därunder baddräkten och med en hård vårta. Det andra bröstet stod fritt ut i luften och jag kände lite på det också. Hon smekte med sin hand över min kukrot och jag kände att det snart skulle gå för mig, men jag hann ändå föra ned min hand till hennes fitta där killens kuk pumpade på för fullt och jag kände hennes fukt och hetta! genom baddräktens tyg.

Precis när hon sugut lite extra hårt på min kuk så drog hon ut den ur munnen och lät den stå framför hennes ansikte medan hennes finger letade sig in i mig därbak och smekte stjärten. Detta belv bara för mycket för mig och med ett hetsigt sprutt for satsens första tunna strålar ut över hennes ansikte, hals och hår med stor kraft och hon blinkade till. Jag tog sedan kuken och runkade ut den resterande lite tjockare vita sperman över hennes fina bröst och baddräkt så att den glänste till lite i solstrålarna som letade sig in till oss. Mina ben vek sig och jag drog mig skakande tillbaka ett par steg medan hon med kåt röst ropade till sin kille att "Nu får du visa vad du kan - kan denne lille killen så kan väl du?" Han ökade takten och med ett vrål borrade han in sig i henne och tömde sig i hennes fitta medan hon gned sig till en skakande orgasm mot henne. Allting tog slut lika fort som det började och vi skildes och jag gick tillbaka till mina föräldrar och fortsatte sola.

Ganska snart såg jag paret springa ut i vattnet och skölja av sig. Jag kan fortfarande bli kåt av tanken på vad som hände denna sommardagen och den första riktigt härliga sexupplevelsen med en kvinna.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 5,20