Tina

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Perman
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 13 sep kl. 21:48
Läst: 36219 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 219 röster, snittbetyg 6,26
Tina, 37, ensam mamma i en småstad i mellansverige. Lämnades ensam med barnen, Johan 14 och Johanna 9 för 5 år sedan. De har haft det bra dessa 5 år, även om barnen ibland saknat sin pappa som inte brytt sig annat än betalt underhållet. Just nu har semestern börjat.

Tina sitter vid köksbordet efter att de tillsammans avslutat frukosten på första semesterdagen. Hon känner en oro i kroppen som hon inte gjort tidigare och allt beror på John som igår visade en ny sida av sig själv. Det började redan på morgonen när han ställde frågor om den stundande semestern. Han har aldrig tidigare ifrågasatt att de inte kan hyra stuga eller åka på solsemester men nu propsade han på att något skulle hända de kommande veckorna, inte bara de sedvanliga besöken hos morfar och mormor.
Tina hade svårt att bemöta hans nya inställning och försökte komma undan med några tveksamma undanflykter vilka John snabbt tog udden ur. Senare på kvällen, när Johanna somnat kom han till Tina som satt vid datorn och utförde några bankärenden. Han stog bakom henne och tjatade lite av vad de talat om innan på dagen men så slutade han helt plötsligt och sa inget mera. Tina som satt i morronrocken eftersom hon duschat Johanna reagerade inte först men så undrade hon vad det var med honom och vände sig om. Johan han inte reagera och avsluta vad han höll på med, han hade handen innanför sina kallingar och runkade sin styva tonårslem.... Men vad...började Tina men fullföljde inte meningen, det var en helt ny situation för henne. Johan bet sig i läppen och rörde sig inte ur fläcken, bara tittade på Tina och avvaktade.
Tina hade det senaste halvåret sett att Johan onanerat så det kommit på sängkläder mm. men inte gjort sak av det, ansåg det naturligt. Men just nu så fann hon inte ord och vände sig mot datorn igen. När hon var klar med bankärendens och loggat ut var Johan borta och hon antog att han lagt sig. Själv gjorde hon sig i ordning för natten och kröp ner i sin säng. Knappt hade hon lagt sig förrän Johan kom in i hennes sovrum och frågade om han kunde få ligga hos henne för han kunde inte sova och det fick han självklart göra, det hade hänt tidigare men var nu några år sedan. Tina släckte lampan och vände sig för att sova efter att ha gett Johan en kram och puss på pannan. Efter en stund kände hon att Johan kröp närmare henne och kände då att hans snopp var hård och tryckte mot hennes rumpa. Hon blev först lite villrådig men bestämde sig för att låtsas om ingen ting. När hennes reaktion uteblev blev Johan djärvare och gned sig mer intensivt mot henne samtidigt som han lade sin arm runt henne med handen vilande på hennes ena bröst. Tina rörde sig lite oroligt och vände sig på rygg men fortfarande utan att avslöja att hon var vaken. Hon brottades med sina känslor, det var hennes son, men det var också lite spännande och väldigt upphetsande. När hon tänkte efter hade hon inte haft en man på säkert ett år, ett misslyckat förhållande med en arbetskompis. Johans hand smekte nu försiktigt hennes bröst och rullade vårtan mellan fingrarna. Tina kände hur hon blev blöt i trosan, det enda plagg hon hade på sig. Hon hörde också Johans andhämtning blev ansträngd och hur han blev intensivare att gnida sin snopp mot hennes lår. Skulle hon avbryta honom? Ville hon det? Vågade hon låta det gå vidare? Frågorna var många men svaret blev tydligare för var sekund...hon vill se hur det slutade. Hon kände att Johan tog fram sin snopp ur kallingarna så han fick hud kontakt med henne och hur han gned snoppen hårdare och hårdare mot henne. Hon vågade knappt andas, var spänd på vad som skulle ske.
Så kände hon hur det blev varmt och vått mot hennes lår och Johan lät sin tonårssperma spruta på sin mammas lår i stöt efter stöt. Sen låg han stilla, slutade andas några sekunder......
Tina vände sig helt mot Johan, och sa bara : Vad gör du älskling??
Förlåt mamma stammade Johan..kan inte hjälpa det men när jag stog bakom dig vid datorn innan så såg jag dina bröst under morronrocken och det gjorde mig så kåt.
Tina tände lampan, tog en näsduk under kudden och torkade sitt lår sedan torkade hon Johans hand och sist hans nu slaka snopp. Reaktionen lät inte vänta på sig, han styvnade nästan direkt och Tina häpnade över att han var så välutvecklad redan. Så sa hon : Nu sover vi Johan, vi får prata mer om detta i morgon. Pussade honom, nu på munnen, godnatt och släckte lampan.
Nu sitter Tina och försöker få ordning på sina tankar som spretar i många olika riktningar och hon känner en tilltagande oro i underlivet. Är detta rätt??
Tina försöker samla sina tankar och komma igång med dagens sysslor denna första semesterdag. De har enats om att vara hemma och plocka i ordning, barnen har lovat städa sina rum. De är redan igång så Tina dukar av frukostbordet och börjar röja i lägenheten, där finns att göra......
Efter lunch frågar Tina barnen om de vill åka till den närliggande stranden och ta ett bad, vilket naturligtvis båda vill. Väl där byter de snabbt till badkläder och alla tre springer ut i vattnet och doppar sig. Efter en stund går Tina upp för att sola, hon lägger sig på sin badhandduk och direkt kommer gårdagens händelse upp i tankarna. Hon blir inte kvitt tanken att det kändes riktigt skönt att känna Johans unga kropp mot sin mogna och längtande. Hon inser att hon måste ta ett beslut innan kvällen, hur ska hon handskas med Johan om han kommer till henne inatt igen?? Innerst inne vet hon att det är just vad hon hoppas att han ska göra. Hon är så upptagen med sina tankar att hon inte märkt att Johan kommit och lagt sig vid hennes sida. Mamma säger han : Vet du att jag tycker du är fin när du ligger och solar?? Du är mycket snyggare än killarna i klassens mammor tycker jag. Tina vet inte vad hon ska svara men hennes instinkt säger att hon ska vara ärlig. Johan : Det gör mig jätte glad att du tycker så och du ska veta att jag tycker du är den bästa son jag kan tänka mig. Hon lutar sig mot honom och ger honom en kram. Sen frågar hon var Johanna är, Johan säger att hon träffade en skolkompis och att de fortsätter bada.
Johan ligger och tittar på Tina och han gör inget för att dölja vad han tittar på. Tina känner sig lite besvärad men blir samtidigt upphetsad och känner att det fuktar i bikinitrosans gren. Hon tittar försiktigt mot Johans badshorts och ser en kraftig bula som han inte gör något för att dölja. Så tittar hon upp i hans ansikte och de ger varandra ett ögonkast som tydligt visar de känslor båda har.
Hemkomna igen fixar Tina snabbt till något att äta och sen är det dags att duscha och lägga Johanna. Efter dagens bad och lek somnar Johanna nästan innan Tina öppnat sagoboken och hon smiter snabbt ur rummet och sätter sig för att titta på TV. Johan har fått lov att vara ute med sina kompisar till 10.00, men kommer in redan före 09.00. Han sätter sig i soffan hos Tina, men säger snart att han ska duscha och lägga sig. Jag är också trött säger Tina så jag ska också lägga mig tidigt men duscha du först. Mamma säger Johan : Vi kan ju duscha samtidigt, så sparar vi vatten...sen ler han stort. Tina säger bara: OK det gör vi. Tina snabbar sig på för att komma först in i duschen, för hon har bestämt sig för att vad som än händer ska Johan få ta initiativet.
Hon har precis hunnit in i duschen och har börjar tvålar in sig då Johan kommer in i badrummet. Han kommer fram till duschen och kliver in bakom förhänget, det är ganska trångt så kroppskontakt är oundviklig. Han tar tvålen och börjar tvåla in sig han också, Tina sneglar och ser att han har ett kraftigt stånd redan. Johan frågar : Mamma ska jag tvåla in din rygg? Tack säger Tina och vänder sig om, nu känner hon hans snopp tryckas mot sitt lår. Han låter sina händer smeka hela ryggen med tvålen och ner mot Tinas rumpa. Hon njuter av hans händers mjuka smekande och hennes önskan just nu är att han inte slutar. Johans händer kommer nu runt hennes kropp och han tvålar in magen, sakta glider en av händerna upp till hennes ena bröst som han mjukt sluter handen om. Så tar han bröstvårtan mellan fingret och tummen och rullar runt den nu styva vårtan, Tina kan inte hindra en rysning som går genom hennes kropp. Johan trycker sig mot Tina och låter andra handen smeka ner mot hennes sköte och känner att benen snart inte bär henne mera. Sakta vänder Tina sig mot Johan och de står öga mot öga, deras blickar möts och hon ser en viss osäkerhet i hans ögon men även att han är kåt, riktigt kåt på sin mamma. Hennes händer söker sig mot hans lem som nu står rakt mot hennes mage, hon tar ömt om den och göra några långsamma handrörelser. Det är vad som behövs, han kommer i en orgasm som skakar hela pojkens kropp och han stönar ut sitt välmående.
Tina tar Johan i sin famn och kramar honom tills han lugnar ner sig, så min pojke säger hon bara och ger honom en snabb kyss på munnen. Tina tar en handduk och börjar torka Johan torr efter duschen, han står helt passiv och tycks njuts av behandlingen. När hon närmar sig hans nu lite slappa lem ser hon en direkt reaktion, oj tänker hon redo så snabbt. När Johan är torr daskar hon honom lätt på baken och säger åt honom att gå och lägga sig, men inte i viken säng det lämnar hon till honom att besluta. Sen gör hon sig själv klar för att gå till säng och är spänd på var han har lagt sig. När hon kommer in i sitt sovrum ser hon Johans ljusa kalufs på kudden och känner en oerhörd lättnad, tänk om han lagt sig i sin egen säng.......

Tina känner en otrolig lättnad att Johan lagt sig i hennes säng och också ett stegrande begär efter sin sons kropp. För att lugna sig lite plockar hon undan några kläder som ligger över en stol. Hon måste stålsätta sig för att inte kasta sig över honom och känner ett otrolig lust efter att få honom i sig.

När hon känner att hon lugnat sig något går hon till sängen, viker undan täcket och kryper ner till Johan. Han makar sig lite åt sidan och lägger sin arm så hon blir liggande på den, Tina märker att han som hon valt att inte ta på sig något efter duschen. Hon smyger in i hans famn och han lägger båda armarna om henne och de kramas ömt och länge.

Johan säger hon: Det vi gjorde i går och i duschen idag, är förbjudet för mor och son att göra. Det vet du väl? Och jag behöver väl inte säga att det är vår lilla hemlighet och att du aldrig pratar om det? Johan dröjer med svaret men till slut så kommer det ett svagt medgivande. Sen säger han: Men om båda vill kan det väl inte göra något? Med det argumentet försvinner Tinas sista motstånd och kysser honom på munnen, först bara lätt men sen allt mer krävande och låter sin tunga leta sig in mellan hans läppar. Han besvarar hungrigt hennes kyss och börjar samtidigt smeka hennes längtande kropp.

Tina känner hur Johan trycker sin styva lem mot henne och kan inte motstå att återigen ta den i sin hand och smeka den sakta. Hon rullar över Johan så han ligger på rygg och så låter hon kyssarna fortsätta ner mot hans bröst samtidigt som hon inte släpper lemmen. Hon kittlar hans bröstvårta med tungan och känner att den hårdnar ytterligare och han stönar lätt. Hennes mun fortsätter sin upptäcktsfärd neråt och snart har hon hans bultande kön framför ansiktet. Hon tittar storögt på den och kan knappt tro sina ögon så stor den blivit, hon kommer ihåg honom som bebis. Hon låter tungan leka runt ollonet samtidigt som hon helt blottlägger det och ser försatsen i form av en liten droppe på toppen. Hon suger girigt i sig den och hela ollonet som hon bearbetar med tungan allt eftersom hon tar in mer och mer av lemmen i mun. Det var längesedan hon hade en kuk i munnen och känner sig nästan som en nybörjare. Hennes hand håller nu om pungen och rullar stenarna ömt, Johans andning har stigit till ett stönande och hon förstår att han är nära trots att det inte var länge sedan han kom i duschen. Hon tar det som en komplimang och suger intensivare hans kuk för att få smaka hans varma sperma. Plötsligt stelnar han till i kroppen och hon känner första strålen mot gommen som snabbt följs av ytterligare två, hon sväljer och njuter av smak men även av att det är hennes son som sprutar i hennes mun.

Hon lägger sig vid hans sida och låter honom hämta sig en stund, men känner att nu är det hennes tur att njuta av Johans tunga och kuk. Hon kan inte låta bli att undra hur han kommer att klara av det, hon vet ju inget om hans erfarenheter med de yngre flickorna.

Johan kommer till sans och börjar omgående smeka hennes kropp. Han tar först för sig av hennes bröst och suger intensivt på först den ena men sedan även den andra, rullar dom mellan läpparna och suger dom till små hårda toppar. Hans ena hand söker sig ner mot Tinas sköte, finner det och låter prövande ett finger glida i springan. Hon är våt, varm och villig. Hon känner en spasmisk rörelse som genomfar underlivet och Johan tittar lite förvånat på henne. Det är så skönt älskling när du rör mig, därför händer det så viskar hon i hans öra. Han slappnar av och hans nyfikenhet driver honom att fortsätta. Han flyttar sig nedåt i sängen så hans ansikte nu är nära hennes sköte, han har aldrig sett en fitta så nära och inte känt hur gott de luktar. Hans mun närmar sig hennes våta sköte, lite trevande låter han tungspetsen leta lite i vecken och tycks njuta av smak och doft. Tina lägger sin hand på hans huvud försiktigt och utan våld pressar honom mot sig, när han kysser hennes sköte som han tidigare kysst hennes mun går en ny rysning genom hennes kropp. Hon känner att det inte kommer att ta lång tid innan hon kommer, det var ju så länge sedan och det är ju hennes son. Så härligt ung och så härligt lockande. Johans tunga spelar över hennes klitoris som han upptäckt samtidigt som hans ena finger söker sig upp i hennes slida. Det blir för mycket för Tina, hon kommer i en orgasm som hon knappt kan kontrollera. Hon vet ju att hon måste vara så tyst så hon inte väcker Johanna som sover i rummet intill. Hon håller hans mun tryckt mot sig tills orgasmen mynnat ut och när hon släpper hans huvud märker hon att han kippar efter luft.

Johan kommer upp vid hennes sida, söker hennes ögon med en undrande blick. Tina tittar ömt på honom och säger: Du gjorde det härligt gott för din mamma ska du veta pojken min.
Han slappnar av efter att ha fått svar på sin undran och lägger huvudet mot hennes bröst, han kan inte låta bli att suga lätt på en av vårtorna. Tina gnyr tyst och trycker honom mot sig och pressar in sitt ena ben under honom så han blir liggande mellan hennes lår. Hon känner att han återigen är redo och för ner handen och styr in hans kuk i sin längtande fitta. Eftersom hon är våt efter hans tidigare behandling, glider han sakta in i hela sin längd som hon nu upplever vara ytterligare någon centimeter. Hon håller om hans skinkor och pressar honom mot sig, vill känna honom i sig och en stund bara njuta av närheten. Snart vaknar hans aptit och han rör oroligt på sig, börjar sakta föra kuken ut och in. Han står på raka armar och tittar ner i hennes ansikte, hans ögon säger allt hon vill veta. Han knullar henne långsamt en stund, tittar på hennes bröst som rullar av rörelsen i deras kroppar. Tina hoppas att han nu ska kunna hålla tillbaka orgasmen och inte komma i henne direkt, hon vill känna hans kuk i sig länge även om hon vet att det kommer fler tillfällen. Så trycker hon honom från sig så han glider ur och ber att han ska lägga sig på rygg. Han gör så och hon ser hans kuk stå rakt upp och kan inte låta bli att kyssa den på toppen, vill känna sin egen smak blandad med hans. Så sätter hon sig grensle över honom och styr åter kuken in i sin längtande fitta, nu sjunker hon ner så hela kuken glider in och ser hur Johan njuter. Hon börjar rida honom med långa sugande rörelser, varvar korta och långa. Lutar sig fram över honom så han kan suga hennes bröstvårtor, vilket han tycks göra med välbehag. Efter en stund ser hon att Johans andning ökar och han försöker göra hårdare motstötar i henne, hon tänker inte dra ut på det för hon är själv nära att komma. När hon känner första sperma strålen i sin fitta kan hon känna hur fittan drar ihop sig i en orgasm som överträffar den hon fick nyss. Johan stönar av vällust och hon ser en kort stund bara ögonvitorna på honom. Hon rasar ihop över honom och de ligger så en lång härlig stund och bara känner varandras välmående.

Hon kysser honom och lyfter sig så han glider ut henne, slak men fortfarande stor och svullen. Hon smeker den lätt och känner att den darrar till, trots tre kraftiga orgasmer. De ligger en stund sida vid sida och bara håller om varandra. Båda vet att detta var första men definitivt inte sista gången....



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 219 röster, snittbetyg 6,26