Hemfärden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mekaren
Inlagd: 14 jul kl. 22:59
Läst: 8343 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 48 röster, snittbetyg 5,83
Lena och jag var på hemväg från en släktträff i övre Norrland. Det var varit kul att träffa alla och sinnesstämningen hade varit mycket älskvärd.
När vi var på hemväg och hade kört hela eftermiddagen och kvällen närmade sig kom Lena ihåg att en väninna bodde nära nästa samhälle och att det skulle vara roligt att hälsa på henne.
”Jag tror dom har någon form av jordbruk en bit utanför byn här framme.”
”Ok! Det kan vara läge för en paus nu inför natten.”
Jag började känna mig ganska sliten och hade svårt att hålla ögonen öppna, så en tupplur var verkligen nödvändig. Grabbarna hade supit och diskuterat till långt in på småtimmarna så det började verkligen kännas tungt.

Efter att snurrat runt och frågat ett par gånger, hittade vi rätt gård och Lena går för att ringa på. En mörk man öppnar dörren och hon tar i hand för att presenterar sig.
Medan dom står där ser beundrande på henne.
Hon är och lite runt om midjan och trots de fyllda 45 är hon väldigt grann med varje gram i övrigt på rätt plats. De granna brösten, som inte behöver stöd, dominerar allas blickfång och nu syns hela härligheten under den tunna sommarblusen.
Hon vinkar och ber mig komma ut.
”Jenny är inte hemma men Jon här vill att vi kommer in ändå. Vad tycker du?”
”Ok.” Sa jag för vi hade inget annat val just då.
Jenny hade följt med en syster på en längre utlandsresa och kom inte hem förrän om några dagar men Jon bjöd oss att stanna över så vi inte behövde köra vidare under natten eller ta in på något hotell.
”Vi kan ju ha en trevlig kväll ihop och så kan ni fortsätta utvilade imorgon.”
Jon var en ”len” person som det var lätt att tala med och han dukade genast fram kaffe och mackor åt oss.

Senare tog vi med mat ut och satte oss ute i den sköna sommarkvällen. Nyupptagen potatis serverades med sill och några mat supar till.
Svalorna sjöng över våra huvuden och det var så rofyllt och så avstressande som det bara kan bli på landet.
Medan suparna ökade i antal, (jag tog inget) så jag märkte tydligt att Jon och Lena började komma väldigt bra överens och han flirtade ganska tydligt med henne. Jag var lite för seg för att svara upp i umgänget och satt mest och gäspade, men jag anade att något var på gång för Lena såg ut att vara mycket intresserad av honom.
Jag noterade att Jon var den övertygande typen som dominerade samtalet mellan dom och han lade ut det så skickligt att Lena dirigerades mot hans mål och det tog en stund innan jag insåg ett mönster av de anspelningarna han riktade mot henne. Hon genomskådade inte hans avsikter, utan svalde hans beten och svarade alltför impulsivt.
Han talade om olika sexuella motiv, något som hon bara skrattade bort och hade roligt åt och då hon skrattade dansade hennes meloner rumba i blusen vilket verkade intresserade honom.

Detta var inget skämt längre. Hans mål var att få henne på rygg och hon var redan upphetsad och på god väg, förstod jag.
Kan bli kul att se hur detta utvecklas, tänkte jag för mig själv.
Lena frågar honom hur han klarat av att vara ensam så länge, då blir han tyst och fundrar en stund.
”Ni skall veta att det har varit svårt.”
”Hit ut hittar ju inte ens en vilsen gumma så det enda feminina jag sett är korna där borta.” Svarar han leende.
Lena skrattar så hysteriskt åt detta att den översta knappen råkar tappa taget för tyngden innanför och knappt hälften av brösten höll sig kvar innanför blusen. Men hon brydde sig inte om det utan låter den vara öppen. Hon verkade gilla sin roll som sexobjektet som han hetsande och lekte med.
”Dina stora bröst är nog de grannaste jag någonsin sett Lena. Du får gärna släppa upp de sista knapparna också så dom inte behöver trängas sådär”. Säger han lågmält så jag inte skulle höra.
”Ja, det skulle faktiskt vara skönt, fnittrade hon men tvekande lite
”Blusen är faktiskt lite obekväm och här stör det väl ingen.” Säger hon med en blick mot sin slumrande make, sen knäppte upp resten av blusen så den blev hängande lös över hennes axlar.

Svartsjuka existerar inte mellan Lena och mig, som ni kommer ihåg, så jag spelade vidare i min roll som trött make och tröttare blev jag sen jag lagt mig ner på gräsmattan. Det dröjde inte länge förrän ögonen slöts av trötthet, trots att samtalet i bakgrunden intresserade mig.

Nej det här går inte för sig. Somnar jag nu så mister jag nog nattsömnen tänkte jag och satte mig upp.
Jon tittade upp mot mig men satt kvar med händerna under Lenas blus och fortsatte smeka hennes bröst.
Jag reste mig och knallade runt huset och såg en liten röd stuga en bit bort.
Då jag kastade en blick tillbaka, såg jag att Jon nu stod på knä framför Lena som stolt sträckte fram och demonstrerade sin beväpning som han undersökte mycket noggrant.
Jag gick vidare mot stugan där nere och fann att det var en gammaldags bastu. Och vedeldad var den dessutom. Ved fanns på plats så jag lade in lite och tände eld på och gick sen ut för att hämta vatten till grytan.

På väg till brunnen såg jag Jon stå kvar, men nu var han mer intresserad av det som fanns längre ner och att hon höll upp kjolen för honom.
Han har verkligen övertalningsförmåga den killen, tänkte jag medan jag bar in vatten med två hinkar.

Nästa gång jag kom till brunnen, satt hon bakåtlutad med underlivet framhasat med benen över hans axlar.
Här var fråga om en kille som förser sig själv av det som serveras på silverfat och jag tyckte Lenas beteende var något märkligt. Så här lösaktig har jag aldrig sett henne förut.
Tvärtom så brukar hon vara ganska svårflörtad.
Tänk om han hypnotiserat henne?
Tja, mycket möjligt, med den ögonkontakten han låste henne med så. Resonerade jag då jag gick in med vattnet.

Bastun var snart varm och då jag kom upp, satt dom som om inget hänt. Blusen var visserligen öppen men annars verkade dom gå på som förut.

Jag sa att jag värmt upp bastun och att den var klar för bad.
”Å vad spännande kom så går vi!” Utbrast Lena och då hon ställde sig upp lämnade hon en våt fläck efter sig på stolen.
Jon gick in för att hämta mer dricka, medan Lena och jag gick ner till bastun.

Vi satt redan uppe på lavarna och svettades, då han kom in.
Som om det var den naturligaste saken i världen så hade han inget att skylla sig med sig och det slängde en rejäl sak mellan de svarta låren då klev upp mellan oss.
Vi hade hört talas om gemensamhetsbad så vi opponerade oss inte men vi hade handdukarna över oss.
Vi koncentrerade oss på vår självplåga under tystnad, medan svetten rann i strida strömmar. Jon visade oss hur riset skulle användas och vi provade på det båda, med viss vånda.

Lena orkade inte sitta uppe längre utan gick ner för att tvätta sig.
Bastulavarna sitter högt uppe efter taket där mesta värmen samlas. Nere på golvet fanns vattenkaren för tvättning. Vi sitter därför på första parkett och ser ner på henne då hon börjar tvåla in sig och Åke glömmer allt annat och följer noga tvättsvampen som hon för över sin kropp. Hon tvålar in magen och fortsätter med brösten som hon smeker runt i cirklar tills de är alldeles löddriga.
”Tänk om man vore den svampen ändå” mumlar han tyst medan han stirrar på svampens som är på väg ner över magen, ner efter låren som hon nu delat på.
Även jag får nu nog av värmen. När jag kliver ner, säger jag som i förbigående åt Jon, att han kan ju hjälpa till och skrubba henne på ryggen. Jag måste ut och pissa.
Han är inte nödbedd utan går direkt ner och tar svampen från henne.
Vi hade ju frivilligt gått hit och hade kanske omedvetet bjudit till en fortsättning

Dom tar god tid på sig och jag hinner klämma min pilsner innan jag hör hur dom häller vatten över sig där inne.
När dom kommer ut går Jon med staken pekande rätt ut och då han sätter sig på bänken emot, sätter sig Lena bredvid, vänd mot honom.
Lena pustar ut och skattar att hon nog aldrig blivit så noggrant rentvättad förr.
”Jon skrubbade mig ordentligt både fram och bak.”
”Men det blev nog mest där fram va, Jon?” Hon skattar och tar som om det vore helt naturligt, tag om den resliga lemmen, liksom för att visa upp den för mig.
”Den här stygga grejen var mest i vägen, så jag försökte kyla av den med kallt vatten, men den blev bara ännu stelare av det.” Skrattade hon.
”Konstigt va?” Tyckte även Jon med ett flin.
”Ja, se här, fingrarna når ju knappt runt den och den är ju ändå inte ens hård.”
”Vist är den imponerande, tycker du inte” Fortsätter hon leende mot mig medan hon sitter och smeker den stora kuken framför sig.
Jag ser att hon är ordentligt kåt på den men öppnar en pilsner till för att inte genera dom.
Jon ser ut att må som en prins där han sitter bredbent och njuter av den mjuka handen som gnider hans ollon.
Han vill göra det lättare för henne så han kastar över sitt ben över bänken så dom blir sittande skrevande emot varandra och då kommer han också åt att smeka henne.
Lenas flyttar sig så nära hon kommer men det är inte nog så hon lyfter benen över hans lår och nu är det bara är några centimeter mellan dom. Men hon söker sig ännu närmare med underlivet tills hon når det stora ollonet med sin väntande hyska.
Vi ser alla tre spänt ner på kontaktpunkten där ollonet halkar omkring. Genom att gradvis trycka fram underlivet ökar hon kontakten och efter ännu ett par framåt stuts, glider den in så pass djupt i hyskan att hon får grepp om den. Lena satt still en stund och bara stirrade ner och det såg ut som om hon sög till för kuken försvinner sakta in i allt längre in hennes blöta hyska och med ett litet ”slurp” så har hon allt inne i sig.

Oj då vad hände? Dom sitter båda och ser förvånat upp mot mig.
Lenas ögon är helt simmiga då hon tittar upp.
”Åh å, fö-örlå-ått mi-ig.”
”Ja-ag kunde in-te låt-a bli, he-erre gu vii-ilken kä-änsla, ”Stönar hon mot mig.
Jag skålar med pilsnerflaskan mot henne och säger att:
”Där slank den in ja. Skål på er”. Skrattar jag och går in i bastun igen, för jag börjar bli kall.
Från skumrasket inne i bastun kan jag genom ett sotigt fönster urskilja de ljusa kropparna där ute och jag ser en svag kontur av Lena då hon faller ned på bänken och hur den andra följer efter ner över henne. Sen flyter dom ihop till en ljus suddig massa som böljande rör sig i ett rörelse mönstret som jag förstår vad som pågår.
Medan stenarna fräser av vattnet, och svetten börjar rinna på mig, ser jag hur dom börjar röra sig mer och jag hör Lena yla som en räv där ute.

Nu har jag har fått nog av värmen och går ut för att se finalen. Jag ser att det jag föreställt mig, var riktigt.
Han blir störd av att jag kommer ut och han tappar balansen på den smala bänken så den tippar omkull och dom faller båda ner i det kalla daggvåta gräset. Lena får bråttom upp för att lägga sig tillrätta på bänken där hon med utbredda ben.
Hon kastar en snabb blick mot mig och jag verkar mest vara ett irritations moment i handlingen just då för han kastar också en snabb blick mot mig men kliver sen utan tvekan över bänken och upp mellan hennes lår. En hjälpsam hand tar emot det svajande vapnet och för den rätt. Han matar utan krusiduller in hela stammen och börjar sen pumpa henne med långa djupa tag.

De är så upptagna av att återta det jag råkade störa, att dom inte bryr sig att jag sitter en armlängd från dom och dricker min pilsner. Allt annat än deras drift är helt oväsentligt.
Det syns tydligt att hon närmar sig på hennes ögon och hur hon rör låren om honom och jag kan inte annat än förundras över hur intensiv och lång hennes orgasm sen blir. Hela hennes kropp skakar medan hon sitter flämtande och fyller lungorna med luft som hon sen blåser ut i ett högt och utdraget vrål.
”ÅÅÅRR-rghhhhhh-h!
Han stannar upp några sekunder och ser på då hon vilt kastar upp sitt kön mot hans blanka stång.
Det tar säkert några minuter innan hon lugnat sig så hon bara flämtar lite där hon ligger på bänken. Då börjar han långsamt pumpa i henne igen.

Då vaknar hon till och hon ser frånvarande mot mig, där jag sitter på bänken bredvid. Hon säger inget men behåller ögonkontakten en stund så jag ser hur hon koncentrerar sina känslor till underlivet igen och jag ser dimman som lägger sig för hennes ögon då känslorna från fittan blir överväldiga och hon glömmer allt annat.
Hon börjar möta upp med hyskan.
Nu han ökar tempot!
Efter en hel serie av långa snabba slag stelnar han till och släpper med ett vrål, loss sin lagrade sperma i henne.
Hon fortsätter vilt under honom då han blir stående och skaver hon sin hyska frenetiskt mot honom, som hon brukar då hon vill hinna fram till ännu en.
Hon når fram med att par vassa skrik och faller sen ner på rygg medan han står kvar med staken i henne.
Han faller ner på henne och där ligger dom och flämtar efter den påfrestande könsakten.
Jag väntar en stund och säger sen till dom att dom måste gå upp för att inte blir för kalla.
Dom reser sig upp och jag får in dom i bastun, som fortfarande är varm.

”Tack snälla ni” Säger Jon och ser på mig, då vi sitter i värmen.
”Det var verkligen ett ligg av första klass och din fru var helt djuriskt skön att knulla med, jag har aldrig varit med om något liknande och jag avundas dig verkligen.
”Ni skall veta att detta tryck verkligen har plågat mig. Kuken har stått på mig en hel vecka.”
”Hit ut kommer ju inte en enda käring, som man skulle kunna sätta på. Så tanken att ta någon av korna var faktiskt inte så långt borta.”
”Nu kan jag äntligen slappna av.”
”Stackars dig. Tänk om dom viste vad dom gått miste om, käringarna.” Säger Lena med medlidande i rösten

”Kan vi inte träffas fler gånger då även Jenny är hemma och vi kan ju bada bastu ihop alla fyra? Du kanske kan få känna lite på Jenny också.”

”Nu räcker det Jon!” Säger Lena med bestämd röst.
”Kom så går vi upp! Vi har en lång resa imorgon.”
Vi vaknade tidigt på morgonen, åt frukost och kom iväg innan Jon vaknade.
Vi åkte utvilade vidare ner i landet med ett sexigt minne att tänka tillbaka på. Vi analyserade noga alla detaljer i akten, under vår resa.
Med på följd att vi var tvungna att åka in på en skogsväg för att lätta på trycket.

Vi hörde aldrig av vare sig Åke eller Jenny och vi sökte dom heller inte.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 48 röster, snittbetyg 5,83