Trekant

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lemmen ()
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 11 jun kl. 09:10
Läst: 9718 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 88 röster, snittbetyg 7,58
Jag och Mona hade hängt ihop i nästan ett år. Vi hade det gott ihop. Vi hade skilda bostäder. Det gjorde att både hon och jag vid en del tillfällen hoppade över skaklarna och hade könsumgänge med litet mer tillfälliga förbindelser.

Vi var båda medvetna om varandras otrohet och båda accepterade vi snedstegen. Mona ansåg för sin del att äventyren vid sidan om varit utvecklande för hennes och mitt sexualliv. Vi var helt uppriktiga mot varandra, berättade gärna ingående och sanningsenligt om våra äventyr. Mona tyckte om att ihop med mig göra samma saker som jag och min tillfälliga KK hade roat oss med.

Men det var en sak som gnagde oss, en sak vi båda längtade efter, älskog på tre. Vi hade talat om det flera gånger men inte kommit till skott. De förlösande orden kom så småningom från Mona.

-Jag har ju en syster, Frida. Hon blir 15 år om en vecka. Hon borde få vara med och fylla ut våra kärleksstunder.

Jag hade aldrig träffat Frida och inte ens hört talas om henne. Nu blev jag intresserad, började fråga Mona hur Frida var, hur hon såg ut.

Jodå, berättade Mona, Frida var allright. Hon var söt, hade fin kropp, rätt stora bröst, breda höfter. Hon var förstås litet trulig ibland men kunde blomma upp i trevligt sällskap.

- Är hon oskuld, frågade jag.
- Ja, det tror jag absolut att hon är.
- Tror du på en trekant med henne?
- Ja, utan tvekan. Jag är säker på att hon håller på att bli vuxen. Jag har sett henne onanera flera gånger, jag tror hon är ett litet kåtstycke. Hon vore en fin erövring för dig.
-Tackar, tackar. Vi tre, du jag och Frida. Oslagbart.

Det blev så bestämt att vi skulle ha en liten fest hemma hos Mona för oss tre. Mona ordnade en del vickningsrätter och jag var på bolaget och köpte in en del som skulle kunna få igång Frida.

Kvällen började bra. Vi hade kul och skojade friskt bland annat om det uppnådda ålderstrecket som gjort att Frida var tillåten att erövra.

Jag hade framför Frida ställt ett stort glas. I glaset hade jag slagit Absolut Renat Brännvin och lingondricka. Jag visste av erfarenhet att det är svårt att känna spritsmaken i den blandningen. Och det gjorde Frida heller inte. Men i någon mån påverkad blev hon i alla fall. Både Mona och jag såg det. Det bådade gott för fortsättningen.

Så höll jag då mitt väl förberedda och genomtänkta tal.

- Hej Frida, raring! Nu har du blivit vuxen och du vet vad som kan komma att hända framöver. Härliga goda äventyr kan dyka upp för dig. Äventyr med män. De äventyr en kvinna och för all del en man inte heller kan vara utan. Äventyr som båda könen längtar efter. Frida, du förstår väl vad jag syftar på? Någon måste få bli den förste att penetrera dig, tränga in i din grotta, den där grottan som du på sista tiden alltmer börjat ägna ditt intresse.

Det här har din syster Mona och jag talat en hel del om. Vi önskar att du får en fin debut, att du får känna hur skönt ett samlag kan varar. Helst bör du första gången välja en erfaren man. Mona har ett förslag. Hon vill nog helst själv ge dig det.

Mona tog till orda:

- Kära syster! Det finns bara ett hållbart förslag jag kan komma med. Fredrik, mannen du nu sitter bredvid är utan vidare den bäste aspiranten.

Jag hörde på Monas röst att hon inte var helt nykter. Hon sluddrade en aning. Kanske var hennes ordval påverkat av min "lingondricka".

- Alltså kära syster, låt Fredrik skjuta in sin lem i dig. Den kan vara så skönt hård och den är så härligt stor, det vet jag som du förstår.

Jag tittade på Frida. Hon rodnade och vågade inte se tillbaka på mig.

Jag kände att jag måste avbryta Mona som höll på att ta sats för att fortsätta sitt tal.

- Nu ber jag dig Mona hålla tyst ett tag. Frida du är en vacker och glad och god tjej och både jag och Mona gillar dig skarpt. Vi tänkte att vi alla tre skulle kunna ha det gott tillsammans. Jag är säker på att du och jag kan trivas ihop i sängen.

Vid de orden rodnade Frida ännu mer. Gick jag för långt, gick Mona för långt?

Plötslig såg jag Frida som en liten flicka, skör och oskuldsfull och blyg.

Men nej, vi måste försöka genomföra vår plan. Vi kunde inte stoppa här. Frida var värd att få uppleva vilken gudagåva fysisk kärlek är.

Jag gick fram till Frida, tog henne i handen, drog upp henne till stående, tog om henne och kysste henne. Frida knep ihop sina läppar men jag höll mina lätt öppnade läppar kvar mot hennes mun.

Mona ropade: ” Men Frida då! Kyss tillbaka!”

Frida slappnade av och vår kyss blev mjuk och het och våt. Den höll på en mycket lång stund, så länge att Mona skrek åt oss att bryta.

Kyssen gjorde mig säker på att Frida skulle kunna gå att förföra.

Mona var målmedveten och gick rakt på sak. Hon hade till alla delar tänkt ut vad som skulle ske i vår trekant. Därför sa hon:

- Ta av dog Frida! Du ska knulla med Fredrik!

Herregud, måste hon vara så direkt på rödbetan? Take it easy, Mona, tänkte jag.

- Frida, låt inte Mona skrämma upp dig! Du ska inte behöva göra något på befallning.

Jag drog l Frida närmare mig och kysste henne igen. Hennes läppar var lika goda som stunden innan och hon kysste mig ivrigt tillbaka. Vi blev stående en lång stund. Mona störde oss inte. Hon hade tydligen gått ut ur rummet.

Nu var det bara jag och Frida. Hennes mjuka kropp hade smugit sig intill mig och hennes kyssar hade blivit heta, rent av sexuella.

Jag förde en hand till hennes ena bröst, kramade det försiktigt, kände dess mjukhet och fasthet. Så bytte jag hand och tog om Fridas andra bröst. Frida trycke sig allt närmare mig.

- Frida, var inte rädd. Jag vill tränga in i dig men jag lovar att göra det försiktigt.
- Jag är inte rädd. Jag vill.

Mona kom in, gick fram till oss, lösgjorde Fridas kjol och började försöka dra av Frida hennes trosor. Frida skrek ut sitt nej.

- Det där klarar jag själv.

Och så åkte trosorna av. Jag bestods nöjet och äran att ta av Frida blus och behå. Nu var hon helt naken denna unga vackra tjej ännu med sin jungfrudom i behåll.

Mona ville inte låta Frida få huvudrollen. Snabbt slet hon av sig sina kläder och plötsligt var jag den ende i rummet som var fullt påklädd. Framför mig hade jag två vackra systrar, den ena, Mona, jättekåt, det kunde jag inte undgå att veta och den andra, den yngre väntande och längtande.

- Upp i sängen med dig! Mona var bestämd och Frida lydde.
-Lägg dig på rygg

Frida lydde

Jag gick fram till Frida böjde mig ner över hennes ansikte och kysste henne. Efter en stund la jag min hand på hennes venusberg, lät den ligga still där en bra stund men lät den sedan sakta röra sig ner mot hennes slida.

Jag smekte henne könsläppar. Flera gånger drog jag handen över dem, fram och tillbaka. Så närmade jag handen sakta och försiktigt till slidöppningen och förde in två av mina fingrar. Jag lät dem glida in ett bra stycke. Där var vått, skönt vått. Frida gnydde. Jag kände min kuk resa sig.

Mona kom fram och nu tog hon kommandot, tog bort min hand och började smeka Fridas fitta. Jag fick tid att ta av mig kläderna. När det var klart låg Mona ovanpå sin syster, kysste hennes mun, smekte hennes bröst och hade fortfarande ett par fingrar inne i systerns fitta.

Det var en vacker och upphetsande syn. Den gjorde mig superkåt. Min kuk stod styv och stolt i vinkel snett uppåt. Det pirrade skönt och uppmanande i den.

Mona bytte läge så att hon fick sitt huvud rakt över Fridas fitta och Frida fick sitt rakt under Monas fitta. Båda började slicka. Till min förvåning var Frida ivrigare att slicka än Mona.

Mona lyfte sitt ansikte mot mig:

- Det här du Fredrik, skulle du vara med om.

Nu fick Mona riktig fart på sitt slickande. Det var härligt att se hur Frida påverkades. Hennes reaktioner, några stön med korta mellanrum, hennes rörelser med kroppen tände mig så pass att jag grep tag i min kuk och började runka.

Nu gick det för systrarna. De blev helst stilla efter en mycket kort stund. Jag tog handen från min stake. Jag ville inte själv arbeta fram min utlösning. Jag vill få den avklarad inne i Fridas fitta.

Jag fick Mona att flytta på sig. Jag lade mig tätt vid sidan om Frida och började smeka hennes bröst. Snart märkte jag att hon var beredd.

- Fredrik, min älskade. Jag vill ha dig, jag vill ha din stora kuk i mig. Fredrik ta mig!

Någon ytterligare uppmaning var inte nödvändig. Jag förde min kuk till Fridas könsläppar och lät den sakta vandra utefter dem i ett par vändor och lät den dessemellan stanna och trycka lätt mot Fridas clitoris.
Och så lät jag det gyllene ögonblicket komma. Inträngandet i Fridas unga våta och av Mona så skickligt förberedda fitta gick utan svårighet. Kuken gled mjukt in utan större motstånd. Ett välkomnande och njutningsfullt leende spred sig över Fridas ansikte.

- Fredrik, du är min förste. Jag ska knipa om din kuk så det känns skönt för dig.

Det visade sig snart att Frida hade finfina muskler att knipa med. Jag kände att jag blev tvungen att trycka på för att tränga längre in och nå botten. Min kuk fick den massage den så väl behövde.

Mona låg strax intill oss i sin breda säng. Hon lyckades få in sin hand under min mage och nå Fridas clitoris. Den beröringen och mitt pumpande förde Frida till njutningens höjder.Hon skrek högt i sin njutning, gjorde kraftiga motstötar när jag stötte in. Vårt samlag blev till fulländad njutning.

I ögonvrån såg jag att Mona med den hand som inte var upptagen av att smeka Frida intensivt gned hennes egen fitta. Vi var nu alla tre ivriga i färd med att få orgasmerna att gripa tag i oss i de ögonblick njutningarna nådde sådan toppar att vi måste befrias från dem.

Fridas och Monas orgasmskrik kom nästan samtidigt. Jag gav också ifrån mig ett ljudligt stön när sperman hårt sprutade ur min kuk.

Kvällen var inte slut med det. Det återstod många förlustelser, många samlagsvarianter och flera sköna orgasmer. Utan tvekan blev Frida nöjd med sin kärleksdebut.

Vad hon oväntat tyckte verkligt mycket om var att få suga min kuk, en aktivitet som hon till en början inte alls var inställd på. Hon tyckte det var underbart intimt och när hon samtidigt med min kuk i sin mun passade på att pulla sig så fick hon till oväntad och stor glädje en fontänorgasm.

När vi skildes följande morgon lovade vi varandra att det skulle bli många fler trekanter i fortsättningen. Jag för min del visste med säkerhet att de båda systrarna hade förmåga att göra mina framtida kärleksstunder med dem till verkliga höjdpunkter.








 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 88 röster, snittbetyg 7,58