Att jobba i hemtjänsten Del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Zorken
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 15 apr kl. 13:31
Läst: 15666 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 189 röster, snittbetyg 7,39
På det känslomässiga och ännu mer på det sexuella planet så hade jag nog alltid levt ett lite tillbakadraget liv. Visst hade jag haft träffar och visst hade dessa oftast även lett till sexuella aktiviteter, men aldrig så att jag bundit upp mig i något fast förhållande. Fasta förhållande var inte vanligt i den bi- och homosexuella världen på den tiden, utan man fångade tillfällena i flykten istället så att säga. Och när frågorna dök upp om varför man aldrig blivit gift och bildat familj, så gömde man sig bakom fasaden av att vara en karriärperson som satsade allt på jobbet istället, och att privatlivet därför kommit i skymundan.
I mitt fall så var detta till stor del sant, även om jag då inte var öppen med att jag även träffade killar. Jag var en av dåtidens sällsynta manliga undersköterskor, och älskade verkligen mitt jobb och all kontakten med patienterna som följde yrket. Jag jobbade ofta extra både på kvällar och helger när andra ville vara lediga, och därför blev uteliv och träffar ganska begränsade till antalet. Men istället fick jag den stora friheten att vara ensam och bara ta hänsyn till mig själv på fritiden, och detta hade jag inget alls emot. Utan då var jag fullt nöjd med en ensam runkstund när de sexuella behoven blev för påträngande.
När jag fyllde 40 år så tröttnade jag dock delvis på stressen och det pressade schemat som rådde på sjukhuset, som jag jobbade på. Och i min frihet att bara behöva ta hänsyn till mig själv, så gjorde jag en ganska stor förändring. Jag sa upp mig från jobbet, flyttade till ett mycket mindre samhälle, och fick tack vare mina många års erfarenhet väldigt snabbt jobb inom hemtjänsten istället. Personalgruppen som jag fick jobb inom, hade dels hand om en del lägenheten inne på äldreboendet, men också all hemtjänsten i ett bostadsområde på andra sidan gatan, som bara beboddes av äldre människor, som hade hjälp med sitt dagliga liv i olika grad. I arbetsuppgifterna ingick även att man var kontaktperson till vissa av de man hjälpte, och därmed hade lite extra ansvar för att just dessa personer skulle ha det bra. Och givetvis så fick jag bara ta över dessa kontaktpersonsuppgifter från min företrädare på tjänsten, och blev därmed kontaktperson till två herrar som bodde i bostadsområdet och en dam som bodde på äldreboendet. Och redan de första dagarna på jobbet, så fick jag läsa in allt jag behövde veta om dessa personer, och även gå hem till dem och presentera mig som deras nya kontaktperson, och ha en lite mer personlig pratstund med dem. Och det var inga problem alls, utan jag fick direkt bra kontakt med alla tre. Då fanns det nästan inga manliga undersköterskor, utan jag förstod att alla tre tyckte att det var väldigt speciellt, att just de fått en manlig kontaktperson.
En av herrarna var en man som hette Edvin. Jag läste i hans papper att han var 89 år, hade aldrig varit gift, och närmaste anhöriga var en svåger och två systersöner, som var efterlevande till Edvins syster. Dessa bodde dock 30 mil bort och kunde därför inte träffa Edvin så ofta, utan han var i grunden väldigt ensam. För sin ålder så var han dock väldigt pigg och klarade det mesta själv, även om han var i behov av en rollator när han gick. Så hans enda hjälp bestod av städning varannan vecka, och besök vid åttatiden på morgonen och vid femtiden på kvällen varje dag, bara för att kolla så allt var bra, och se om det var något han ville ha hjälp med. Och så hade han ett trygghetslarm, så han kunde larma på personalen om han behövde hjälp vid något annat tillfälle. Vi fann varandra från första stund och hade alltid väldigt trevligt när jag besökte honom, och samtalet flöt alltid väldigt lätt mellan oss, och vi kunde prata om allting. Och jag förstod att han uppskattade mina besök, för varje gång jag var hos honom, så frågade han alltid innan jag gick, när jag skulle jobba nästa gång och komma tillbaka till honom.
På den tiden så hade man inte speciella arbetskläder inom hemtjänsten, utan man arbetade i sina egna kläder, som man själv ansåg som lämpliga. Så när det blev sommar och riktigt varmt, så brukade jag jobba i bara ett brottarlinne och ett par shorts. Som tidigare aktiv inom både fotboll och badminton så använde jag alltid shorts med nätinnerbyxor och brukade därför aldrig ha kalsonger under, för detta var ju inget som märktes utåt. Och ingen av vårdtagarna hade några protester mot denna sommarklädsel, utan accepterade detta från första stund.
Så en sommardag när jag jobbade kvällspasset, var jag och besökte Edvin i vanlig ordning vid femtiden. Allting var bara bra med honom och vi pratade den vanliga stunden, och han berättade att han under dagen hade planterat en hel massa nya blommor i krukor på sin altan, och vi var även ute och tittade på all den nya blomsterprakten som verkligen var fin. Och när jag sen skulle gå, så frågade han för en gång skull inte om mitt nästa arbetspass, utan undrade istället hur länge jag skulle jobba denna kvällen. Jag sa att jag var i tjänst till klockan nio, men att vi oftast var färdiga redan vid åtta, och sedan sysslade med pappersarbete den sista timmen, om det inte var någon som larmade efter hjälp. Han kommenterade inte detta vidare, utan jag sa hej då och så gick jag vidare med mina sysslor.
Det hände inget utöver det vanliga den kvällen, utan jag och min kollega var färdiga runt åtta och återvände in till vårt kontor. Men strax efter åtta så ringer larmcentralen och säger att Edvin har larmat och säger att han har ont, och vill att vi kommer dit. Eftersom det var jag som varit hos honom tidigare på kvällen, så plockade jag fram hans larmnyckel och gick dit, och sa bara till min kollega att jag skulle ringa om jag behövde hjälp.
När jag kom dit så låg Edvin i sin säng och suckade och pustade och jag undrade vad som hänt och hur han mådde. Han sa då att han nog överansträngt sig när han legat på knä och planterat alla blommorna, för nu hade han väldigt ont i sina ben och hans vader var väldigt svullna. Och enligt honom så hade sjuksköterskan ordinerat massage när hans ben svullnade.
Detta var ju inget problem tyckte jag, utan lyfte bara på täcket i fotändan och började massera hans fötter och vidare upp över smalben och vader. Och när jag kommit till knäna på båda benen så frågade jag om det kändes bättre. Det gjorde det tyckte han, men det värkte även lite i övriga benen, så han undrade om jag hade tid att massera även hans lår. Så jag lyfte täcket ända upp till nederkanten av hans kalsonger och fortsatte massagen upp över båda hans lår också. Hans kalsonger var av boxermodell, så när jag kom högst upp, var jag tvungen att sticka fingrarna in under kanten i benöppningarna för att kunna massera den översta biten av låren, och detta protesterade han inte mot. Utan när jag var klar så sa han istället, att det var lika bra att jag masserade hans ljumskar också.
Jaha, då får vi se om jag kan komma till här, sa jag och började föra benöppningarna på kalsongerna uppåt.
Vänta lite, så tar jag av dem istället, sa han. Och till min förvåning så slängde han av sig täcket helt, lyfte på rumpan, och halade ner kalsongerna till knäna.
Så ja, sätt dig på sängkanten så kommer då åt ordentligt, sa han.
Jag satte mig förvånat ner bredvid honom och tittade undrande på hans blottade skrev. Hans kuk var inte speciellt stor, men däremot så hade han en jättestor och svullen pung, som låg som en jättestor säck mellan hans lår. Och jag insåg direkt att jag inte skulle kunna massera hans ljumskar utan att komma åt pungen också. Men detta byggde bara upp en spänning i min kropp, och jag tänkte att han fick väl protestera om han tyckte att händerna blev för närgångna. Så jag lade händerna på vars ett av hans lår och lätt dem mjukt glida in under pungen fram till ljumskarna, och sedan började jag mjuk föra händerna fram och tillbaka i hans ljumskar. Hans pung kändes varm och skön mot översidan av mina fingrar, och den kändes alldeles len och fjunig när den gneds mot fingrarna. Och tydligen gillade han den behandlingen, för hans suckade djupt och jag såg hur hans kuk började växa och glida upp mot höften på honom. Och då kände jag att jag själv började bli upphetsad, så jag tog chansen och ändrade riktning på händerna. Istället för att föra fingrarna in mellan låren och pungen, så lyfte jag dem och lät dem glida rakt in ovanpå pungen. Och när han inte protesterade så lyfte jag försiktigt upp pungen i händerna och började mjukt och varsamt massera pungkulorna med fingertopparna. Hans kuk var nu fullt styv och låg upp över kukhåren mot naveln. Den var inte speciellt stor, ca 14-15 cm och ganska smal, men styvheten var det inget fel på, trots hans 89 år. Och han fortsatte att sucka förnöjt medan jag smekte hans pungkulor en stund.
Du kan fortsätta uppåt nu, sa han plötsligt, och samtidigt så lade han sin hand på mitt bara lår nedanför kanten på shortsen. Jag lät hans pung vara kvar i vänsterhanden och lät försiktigt högerhanden glida upp över hans styva kuk. Jag lät den glida upp och ner över kuken några gånger, och sen slöt jag handen runt den och drog några försiktiga runktag. Och då gled hans hand in genom benöppningen på mina shorts, och han började klämma och massera min kuk genom de tunna innerbyxorna. Jag är ordentligt välutrustad och kan uppvisa slaka 18 grova cm, som blir till styva 26 supergrova cm, och detta kände han givetvis.
Vilken kuk du har grabben, sa han. Släpp ut den ur shortsen så jag får se den och känna ordentligt på den.
Jag ställde mig upp och krängde av mig shortsen, och när de gled av kuken så gungade den upp i en vid båge drygt halvstyv.
Gud så läcker, flämtade han och slöt handen om min kuk innan jag hann sätta mig ner. Det är den största kuk jag någonsin sett. Nu blir jag riktigt kåt när jag får den i handen.
Jag blev själv lite förstummad av situationen och visste inte vad jag skulle säga, så jag satte mig bara ner på sängkanten och började runka hans kuk igen. Här satt jag med en 89-årings stenhårda kuk i handen samtidigt hans gamla lite böjda och knotiga hand med en tonårings iver började runka min kuk. Hade aldrig ens tänkt tanken, att en så pass gammal man skulle vara så potent, och dessutom helt öppet skulle visa sin kåthet mot någon av sitt egen kön. En ganska omtumlande men samtidigt väldigt upphetsande upplevelse.
Och att han var kåt fanns det inget tvivel om. Det dröjde inte länge förrän jag kände hur det började pulsera och rycka i hans kuk och hans andhämtning blev väldigt tung. Och så stannade hans hand upp och bara kramade min kuk ganska hårt, och han började ge ifrån sig små stönanden.
Fan, nu kommer jag, sa han. Nu går det för gubben! Och så stönade han fram ett långdraget oooooo jaaaaaaa!
Han sprutade inte med någon kraft, utan satsen mer rann ut ur hans kuk. Men däremot så var det ingen liten sats han levererade, utan det bildades en stor vit pöl runt naveln och på hans mage. Och sen sakta men säkert så började hans kropp slappna av och hans andhämtning blev lättare, samtidigt som hans kuk slaknade i min hand.
Det gjorde gott i den gamle kuken, sa han och log mot mig, samtidigt som han fiskade fram en handduk under madrassen och torkade bort den blöta pölen på sin mage. Men nu är det din tur, fortsatte han, och nu ska du få uppleva något som du nog inte varit med om tidigare.
Framför mina förvånade ögon så plockade han ut sina löständer och släppte ner de i ett glas med vatten på sängbordet. Och så log han igen mot mig, och var alldeles insjunken och rynkig över mun och haka, så som gamla blir när de är utan tänder.
Jag vill suga din kuk, läspade han fram med sin tandlösa mun. Och när jag bara blev sittande och inte trodde att jag hörde rätt, så hasade han ner i sängen och reste sig upp på ena armbågen och böjde sig fram mot min kuk. Och så förde han in mitt svullna ollon mellan sina rynkiga läppar och började suga på det. Gud vilken känsla! Något liknande hade jag aldrig upplevt. Eftersom min kuk är så grov, så hade jag blivit van vid att alltid känna även tänderna på den som sög mig. Här kändes bara hans tomma lena gommar som lätt gled över kuken, och dessutom så töjdes bara de insjunkna läpparna och kinderna ut så mycket som min kuks storlek krävde. Så det kändes verkligen som om hans mun omslöt varje liten millimeter av min kuk, och det var fullständigt fantastiskt att känna denna omslutande värme runt kuken. Han förde huvudet upp och ner över kuken några gånger och tog in så mycket av kuken i munnen, att jag kände ollonet stöta emot hans svalg. Och sedan släppte han kuken igen och lade sig ner på rygg i sängen. Han sade åt mig att ställa mig på knä över hans huvud, vänd så att jag hade ansiktet mot hans fötter.
Nu vill jag att du knullar mig i munnen, sa han. Och spara inte på krutet, utan kör in hela din härlige kuk ända till roten. Jag vill känna ditt kukhår mot läpparna och din pung mot näsan.
Trots att han själv sa det, så trodde jag inte att han menade allvar. Ingen hade tidigare lyckats ta hela min kuk i en avsugning så därför började jag bara jucka lite försiktigt först. Men då slog han armarna om min kropp och hjälpte till att trycka på. Så jag kände hur kuken gled längre och längre in och hur den bit för bit även gled över hans svalg och vidare ner i hans hals. Så efter en 5-6 juck hade han alla 26 cm nere i halsen. Och han verkade inte till att ha det minsta obehag av det, utan jag kände hur hans hals rytmiskt gjorde sväljrörelser som masserade kuken på det mest underbara vis. Och sedan tog han med händerna på mina höfter och hjälpte till att visa vilken takt han ville ha på juckandet, och jag kunde bara följa med och taktfast börja knulla hans sugande mun och hals. Och gud vilken känsla det var! Jag blundade och njöt något alldeles enormt när jag pumpade på för fullt med kuken. Och efter ett tag så var jag tvungen att titta ner och se hur kuken salivglansig och blöt gled ut och in i hans mun i ett allt hetsigare tempo. Och det var en behandling som jag inte klarade så länge, utan jag kände hur det började trycka på nere ifrån pungen och sakta men säkert vidare upp genom kuken.
Fan Edvin, nu klarar jag snart inte mer, stönade jag. Nu är jag på väg att komma.
Mmmmm, svarade han bara med munnen full av kuk. Och så lät han mig dra ut kuken så bara ollonet var kvar i hans mun, och så runkade han kukskaftet med handen, samtidigt som han sög frenetiskt på ollonet.
Detta blev för mycket för mig, och med ett avgrundsvrål så kände jag hur kuken fyrade av sin heta lavaström av sperma. Det gurglade och rosslade i halsen på Edvin, men han tog inte ut kuken ur munnen, och han svalde hela min sats utan att spilla en enda droppe. Och han fortsatte sen att suga på ollonet tills varje droppe hade kommit och kuken började att slakna. Då släppte han den och jag klev ner från sängen och satte mig på sängkanten. Och samtidigt så fick jag syn på hans väckarklocka, som talade om att det bara var fem minuter kvar på mitt arbetspass.
Fan Edvin, jag måste springa tillbaks innan mina kollegor undrar vart jag tagit vägen, sa jag.
Det förstår jag, sa han. Men du ska veta att du har precis gett mig det bästa munknull jag någonsin upplevt. Och jag har hunnit uppleva ganska många under 89 år, ska du veta.
Det tror jag säkert, sa jag, för du är den bäste kuksugare jag någonsin träffat, och jag har också hunnit träffa en del, även om det bara är under 40 år. Men nu måste jag rusa!
Jobbar du till helgen, frågade han då, och jag svarade att det gjorde jag inte. Och då tyckte han att jag skulle komma hem till honom vid tretiden på lördagseftermiddagen, för han hade något mer som han ville visa mig. Det lovade jag att göra, och så drog jag på mig shortsen och rusade över gatan tillbaks till jobbet.
Givetvis så undrade mina kollegor vad som hänt eftersom jag varit borta nästan en hel timme, och de undrade om Edvin var sjuk, så nattpersonalen skulle gå dit och titta till honom. Men jag sa att det inte behövdes, för att han skulle larma om det var något han ville. Och så sa jag att han hade haft ont i benen efter blomsterplanteringen tidigare på dagen, så att jag givit honom massage. Och det var ju faktiskt sant, även om det bara hade varit de första tio minuterna, innan vi övergått till annan form av massage.
Vad som hände på lördagen? Det får ni veta i Del 2 som kommer senare!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 189 röster, snittbetyg 7,39