Livet börjar vid 15

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Zorken
Inlagd: 31 mar kl. 11:27
Läst: 14344 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 177 röster, snittbetyg 7,35
Dagen före midsommar, strålande solsken, varmt och skönt, sommarlov….. borde varit hur underbart som helst för en 15-årig kille, men jag gick mest omkring och deppade och var ensam. Så fort skolan slutat för sommar, så hade vi för femtioelfte gången flyttat till ett nytt samhälle, för min pappa som var yrkesmilitär hade fått jobb på ett nytt regemente. Och utan någon skola att gå till, så var det inte lätt att få nya kompisar, så jag bävade för sommarlovets månader som jag säkert kom att få tillbringa ensam. Alla andra var säkert upptagna med sommarlov och semestrar, och hur mycket jag än traskade runt i det lilla samhället, så såg man aldrig samma ansikte två gånger, utan det var nya människor man mötte hela tiden.
Det fanns ett enda undantag, och det var en man som varje dag kom till affären på sin cykel strax före klockan nio. Han verkade lika ensam som jag, så kanske skulle jag försöka få kontakt med honom. Han såg visserligen lite sliten och ovårdad ut, och var nog i 60-årsåldern, men bara att få prata med någon skulle vara ett framsteg.
Så den här morgonen gick jag ner mot affären redan vid halv nio och stannade bakom häcken i utkanten av parkeringen. Och faktiskt var han också lite tidig och kom redan ungefär tjugo i nio. Så då gick jag fram och när jag bara var en liten bit ifrån honom, så tittade jag på min klocka, och sa lite för mig själv:
Äsch, fan de har ju inte öppnat än.
Nä, de öppnar inte förrän nio. Tänk att man ska behöva vänta på sin morgonöl så länge, sa han och flinade mot mig.
Nu när jag för första gången var så nära inpå honom, tog jag chansen och tog en ordentlig titt på honom. Han hade grått krulligt hår som var alldeles rufsigt och en stort yvigt helskägg som också var grått. Hans flin avslöjade att han saknade flera tänder i munnen, men hans ögon var varma och mörkbruna. Och han var klädd i T-shirt och joggingbyxor som hade diverse små hål här och var, och som inte kunde dölja en ganska rejäl mage, förmodligen uppkommen av för många ”morgonöl”. Så han såg onekligen ganska ovårdad ut, men som sagt, prata kan man göra med alla.
Jasså, du ska köpa öl, sa jag och log tillbaks. Hör det morgonen till?
Ja för fan, sa han. Öl kan man inte vara utan. Inte jag i alla fall. Fast man borde kanske inte dricka så många öl som jag gör.
Det bestämmer du väl själv, sa jag. Det angår väl ingen annan hur många öl du dricker.
Det har du rätt i, sa han och sprack upp i ett nytt flin. Du verkar vara en reko kille, även om jag inte träffat dig tidigare. Är du ny här i byn?
Jag berättade att vi precis flyttat dit och att jag inte hunnit lära känna några människor ännu, och att jag därför inte hade så mycket att göra på alla mina lediga dagar. Han berättade att han hette Hans och var förtidspensionerad grävmaskinist, och att han numera sysslade helt med sin hobby, som var hans båt och fiske. Och han tyckte att om jag inte hade något att göra, så kunde jag följa med honom ut i båten och hjälpa honom med fiskenäten. Näten skulle läggas ut på sena eftermiddagen och sen skulle man ta upp dem igen tidigt morgonen efter. Och han hade en liten stuga nere vid sin båtplats, så där kunde vi sova under natten, om jag bara hade en sovsäck att ta med mig.
Jag funderade en stund men bestämde mig sen för att det var värt risken, för att slippa gå och ha tråkigt. Så vi bestämde att träffas borta vid stora vägen klockan ett på middagen för att cykla ner till stugan och båten. När jag kom hem så var min pappa hemma, och för att inte väcka några misstankar hos honom, så sa jag att jag fått ett sommarjobb som fiskare på prov, och att jag därför skulle sova borta på natten. Detta accepterade han utan några frågor, och jag satte igång att packa matsäck och det övriga som jag skulle ha med mig.
Klockan ett träffades Hans och jag vid vägen och cyklade längs en liten skogsväg ner till hans stuga och båt. Det låg helt underbart inbäddat i skog precis vid ån där båten låg. Det tog bara tjugo minuter att cykla dit, så övernattningen var egentligen överflödig, men det sa jag inte för att inte göra honom ledsen. Stugan var väldigt liten och innehöll bara en säng, två bord och två fåtöljer, men den var ren och fin och dög gott till övernattning. Vi bar in vår packning och då upptäckte jag att de tre kassar som Hans haft på sin cykel, (en på varje sida på styret och en på pakethållaren), bara innehöll öl. Sex stycken sexpack, två i varje kasse, packade han upp och ställde på det ena bordet.
Det ska väl räcka över en natt till oss, sa han och flinade glatt.
Ja, jag dricker inte så mycket, sa jag, för då blir jag säkert full, och det vill jag inte.
Det gör väl inget om du blir full, sa han. Det vet ju bara du och jag, och ingen annan kommer att få reda på det.
Jag tycker inte om att vara full, sa jag, så det låter jag bli. Men du får gärna dricka så många du vill, för det stör inte mig.
När vi gjort allt klart i stugan och flyttat lite på möblerna så jag skulle få plats med min sovsäck senare, så gav vi oss ut med båten. Det var helt underbart att åka i den lummiga grönskan i ån och sedan öppnade havet sig, stort och mäktigt framför oss. Vi åkte en bra bit ut och sedan fick jag ro båten medan Hans lade i näten och fäste markörbojar i båda ändarna. Och sedan åkte vi tillbaks igen och in genom grönskan tillbaks till stugan. Sedan åt jag av matsäcken och bjöd givetvis Hans också av både smörgåsar, grillad kyckling och kaffe som jag hade med. Och för att inte verka oartig så smuttade jag på en öl som han bjöd på efter maten, medan han i snabb takt drack ur fyra hela öl innan jag ens druckit hälften av min.
Det blev ganska kvavt i den lilla stugan av sommarvärmen, så när vi ätit färdigt, bestämde jag mig för att gå utomhus istället. Och eftersom det var så varmt, så slängde jag av mig T-shirten och gick ut i bara jeansen. Jag gick ner och satte mig i gräset vid åkanten, och efter en stund så kom Hans efter. Även han hade tagit av sig och var i bara överkroppen, och det var som jag sett redan innan, att han hade en ganska rejäl ”ölmage”. Men för övrigt så hade han en grov och muskulös överkropp, som var helt slät förutom en ring med gråa hårstrå runt varje bröstvårta. Och han såg inte alls illa ut för sin ålder, som jag då fått reda på att den var 61 år. Han satte sig också ner och började prata, och efter ett tag så undrade han om det inte varit några problem för mig hemma, att få lov att följa med honom ut. Jag sa inte att jag sagt ”sommarjobb” till pappa, utan sa bara att mina föräldrar var skilda, och att pappa inte protesterat.
Har du ingen flickvän heller som sitter hemma och undrar var du är, frågade han?
Jag sa då inte heller att jag är gay, utan skylde på att vi flyttat så många gånger p.g.a pappas jobb, att jag aldrig hunnit skaffa mig någon flickvän. Och så frågade jag om han aldrig varit gift eller hade någon familj. Men då sa han att fruntimmer bara är till besvär och ställer en massa krav, så dem aktade han sig för.
När vi suttit och pratat en stund till, så tyckte Hans att det var dags för mer öl, så vi gick tillbaks till stugan igen. Och i rask takt drack han den ena ölen efter den andra, och ganska snart så började han bli lite lullig och sluddrade lätt när han pratade. Och efter ett tag så konstaterade han att han nog fick lägga sig och vila en stund. Jag gick ut bland buskarna och pinkade och när jag kom in igen så låg han på sängen. Och nu hade han tagit av sig joggingbyxorna också, och låg på rygg i bara ett par stora säckiga boxershorts.
Jag hoppas att det inte stör dig att jag tagit av mig, sluddrade han. Men här är så jävla varmt att det blev för mycket även med byxorna.
Jag sa att det inte spelade mig någon roll, och att jag faktiskt tänkte gå ner och se om åvattnet var tillräckligt varmt för att åtminstone bada benen. Så jag drog av mig jeansen och sen traskade jag ner till åkanten i bara boxershortsen. Vattnet var ganska kallt, men jag drog av mig boxershortsen också, och sakta men säkert så gled jag ner i vattnet och doppade hela kroppen. Och sen gick jag upp och lade mig i solen på gräset och lät kroppen torka och bli varm igen. Och det var så skönt att ligga där, att jag faktiskt somnade, och när jag vaknade igen så hade jag sovit i två timmar. Jag gick åter in bland buskarna och pinkade, och sedan vandrade jag tillbaks upp till stugan med boxershortsen i handen, och den sköna känslan av att vara naken ute i naturen, fick min kuk att gunga lite extra när jag gick. Och när jag klev in i stugan så vaknade Hans och reste sig sömndrucket från sängen, och sa att han måste gå ut och pinka. Men när vi möttes så stannade han och tittade förvånat ner på mitt bara skrev.
Det var ingen dålig utrustning du har, sa han, och pekade mot min kuk.
Tycker du, sa jag förvånat, och tittade ner på kuken. Den är väl inte annorlunda än andra kukar?
Den ser fin ut, sa han, och sedan gick han förbi mig och ut bland buskarna.
Jag satte mig förvånat ner i den ena fåtöljen och tänkte på vad han sagt. Det var första gången som någon sagt att min kuk skulle vara fin. Den är bara 16 cm och inte speciellt grov, så det är inte något som andra brukar lägga märke till. Men det kändes lite spännande, och om det kunde väcka hans intresse så hade jag inte haft sex på länge, förutom att runka, så jag blev sittande naken. Efter en stund så kom han in igen och jag såg då att en sak var förändrad. Hans boxershorts var sådana med gylf med knappar i, och nu var alla knapparna uppknäppta och gylfen glipade betänkligt. Men han sa först ingenting utan uppförde sig bara helt vanligt. Det hade börjat bli lite skumt inne i stugan och han sa att han bara brukade elda en hel massa värmeljus på kvällarna, för det gav både ljus och värme. Och så började han gå runt och tända en massa ljus överallt i stugan, och det blev faktiskt riktigt mysigt. Och när han kom och ställde ljus på bordet närmast där jag satt, så tittade han i mitt skrev igen och sa:
Det var en häftig kuk du har. Det är en riktigt rejäl sak!
Det är du den förste som har sagt, svarade jag. Men säger du det, så är det väl så! Och den passar perfekt i handen när jag runkar, och det är väl det viktigaste.
Jasså, brukar du också runka, sa han.
Ja, det gör väl alla killar, sa jag. Fast ingen vågar erkänna det.
Det är väl inget konstigt att erkänna, sa han. Jag brukar runka ofta, och det stör väl ingen, om jag är ensam när jag gör det.
Nä, men du är ändå den förste som jag hört säga rakt ut att du brukar runka, sa jag.
Mina kusiner lärde mig runka redan när jag var 12 år, sa han. Och när man sedan blev äldre och fick riktig utlösning, så blev det bara skönare och skönare. Och jag tycker fortfarande att det är lika skönt att runka, och det skäms jag inte för.
Det ska du inte göra heller, sa jag. Alla killar runkar ibland, även om de smyger med det.
Hans reste sig upp och sträckte sig efter en ny öl, och när jag tittade i hans glipande gylf, så kunde jag skymta en väldigt ljushyad kukrot där innanför, innan han satte sig ner igen.
Jag runkar inte bara ibland, flinade han. Jag runkar minst en gång om dan, men oftast både morgon och kväll. Så jag är nog en riktig storrunkare i jämförelse med andra.
Jag brukar runka i duschen, sa jag. Det är så bra, för då kan man direkt skölja bort alla spår av satsen, och lämnar inga fläckar efter sig.
Eftersom jag bor ensam så är det inga problem för mig, sa han. Och det är tur, för det brukar bli ganska kladdig när jag runkar. Om jag ligger på rygg så sprutar det ända upp i skägget på mig.
Då är vi lika där, sa jag, för jag sprutar också ända upp i ansiktet på mig själv. Gäller att blunda, för det svider som fan om det kommer i ögonen.
Vår diskussion hade givetvis fått min kuk att reagera, så jag kände hur den sakta började glida upp längs låret och styvna till. Så för att utmana Hans lite, så sa jag att jag behövde gå ut och pinka igen. Och jag såg hur han tittade på kuken när den gungade halvstyv från sida till sida när jag reste mig och gick. Och när jag var framme vid dörren, så sa han att det var lika bra att han också gick ut och tömde blåsan. Och då sa jag lite utmanande över axeln, att han kanske också skulle ta av sig och visa sin kuk, eftersom han fått se min.
Jag gick ut ställde mig på ena sidan av stugan, och efter någon minut så hörde jag hur han gick ut och ställde sig på den andra sidan. Det hade redan blivit lite kyligt i luften och detta gjorde att jag huttrade lite och kuken sjönk ihop till lite normalare storlek. Och när jag var färdig så gick jag tillbaks in i stugan och satte mig igen. Och då upptäckte jag att hans boxershorts hängde över sänggaveln, så tydligen hade han tagit mig på orden och tagit dem av sig till slut. Och mycket riktigt så kom han ingående efter några minuter, helt naken. Och eftersom han så ogenerat tittat på mig innan, så tittade jag riktigt ordentligt på honom, när han kom gående emot mig och satte sig på sängkanten. Hans kuk var ungefär lika lång som min, men dubbelt så tjock. Förhuden var tillbakadragen så skaftet var alldeles rynkigt och blottade ett grovt mörklila ollon, som syntes tydligt mot hans nästan vita hy. Han hade en jättestor hängpung med två rejäla kulor i, men nästan inget hår alls, förutom en gles tofs precis runt kukroten. Och han såg hur läcker som helst ut utan kläder.
Ska du prata om rejäl utrustning, sa jag. Vilken jävla balle du själv har. Så grov den är, och vilket stort kukhuvud du har.
Den passar också i handen när jag runkar, flinade han, och det är det viktigaste när man är en sån runkfantast som jag.
Om du tycker så mycket om att runka, har du då aldrig kompisrunkat ihop med någon annan kille, undrade jag?
Bara när mina kusiner lärde mig, och sen en enda gång efter det, sa han. När jag var 17 år så var grannens 12-årige pojke och jag vid sjön och badade nakna tillsammans. Han tyckte att det var spännande att min kuk var så mycket större än hans, och frågade om han fick lov att känna på den. Jag lät honom runka den, men han satt lutad över mig, så han fick satsen rakt i ansiktet när jag sprutade. Och då blev han livrädd och sprang därifrån, och sedan har jag inte vågat prova med några andra.
Jag skulle inte bli rädd, sa jag, och lade provande handen på hans lår. Han sa inget och då tänkte jag bara att så länge han inte protesterar så fortsätter jag. Så jag lät sakta handen glida uppåt tills den nådde fram till hans skrev, och så lät jag försiktigt fingertopparna glida längs den tjocke kuken. Jag både kände och såg att kuken reagerade direkt och började växa, och eftersom han inte sa något, så slöt jag handen runt den i ett mjukt grepp. Försiktigt förde jag handen uppåt och förhuden gled lätt fram över ollonet, så kuken blev alldeles slät och len och mjuk på skaftet. Och mjukt och i lugn takt drog jag några runktag och kände hur kuken direkt svarade med att styvna ordentligt. Och i takt med styvnandet så växte den också i storlek och när den var fullt styv så var den helt säkert över 20 cm lång och grövre än en falukorv, så min hand nådde inte riktigt runt den.
Vilken läcker jävla kuk du har, sa jag. Jag förstår verkligen att du runkar ofta, för den är riktigt häftig att hålla i.
Tycker du verkligen det, sa han, och delad på benen så jag lättare skulle komma åt.
Ja, det tycker jag, sa jag, så om du inte har något emot det, så vill jag gärna runka den åt dig.
Det får du gärna göra, sa han. För du runkar riktigt skönt och det känns gott i kuken. Så bara fortsätt du, för nu börjar jag bli riktigt kåt.
Givetvis så hade min egen kuk vaknat till liv och stod fullt styv den också. Och när jag började runka hans kuk mer taktfast, så sträckte han fram handen och tog om min kuk och började försiktigt dra i den. Eftersom han sagt att han runkade så mycket och ofta, så blev jag lite förvånad, för han verkade lite tveksam och fumlig när han förde handen upp och ner längs min kuk. Men samtidigt så kändes hans fumlighet riktigt upphetsande, så jag sa inget utan lät honom bara fortsätta. Och att han blev kåt och njöt av mitt runkande rådde det ingen tvekan om. För väldigt snabbt började det pumpa ut stora droppar försats ur hans kukhuvud, och det rann ner över min hand så hans kuk blev alldeles glansig och hal, när det smordes in i kuken. Och han började andas tyngre, och emellanåt så stönade han svagt. Så då ökade jag takten lite, och kände samtidigt hur det började rycka och pulsera svagt i hans kuk, så jag förstod att han var på väg att få en väldigt snabb utlösning. Och efter ett tag när pulserandet började bli riktigt kraftigt, så släppte han min kuk och lutade sig bakåt mot väggen med ett stön.
Fan så kåt du gör mig, stönade han. Nu får du akta dig, för nu sprutar jag snart hela min kåta laddning. Kan snart inte stå emot längre.
Jag ökade takten ännu mer och då började det rycka ordentligt i kuken och jag kände hur den svällde och blev ännu grövre i min hand. Och han flämtade tungt medan ryckningarna fortsatte genom hela hans kropp, så han skakade och hans mage böljade upp och ner.
NU GÅR DET FÖR MIG, skrek han och hans höfter gjorde ett kraftigt juck upp mot min hand, och så fick jag se att det verkligen blev mycket kladd, som han sagt tidigare. Oerhört tjocka spermastrålar flög ut ur hans kuk med en väldig kraft, och de 4-5 första flög rakt upp i ansiktet på honom, precis som han också sagt. Och sedan fortsatte han att pumpa ut många svagare strålar över bröstet och magen, innan han sjönk ihop med en tung suck på sängen. Jag hade aldrig trott att en man kunde få en så stor utlösning, men samtidigt så var det oerhört upphetsande att se honom pumpa ut all denna sperma. Och det var lika upphetsande att se honom sitta där helt utpumpad, med flera tjocka vita spermasträngar som sakta rann genom skägget och började droppa ner på hans bröst. Så då kunde jag inte heller stå emot längre, utan jag ställde mig upp mellan hans särade ben och började runka min egen kuk i snabb takt. Och det behövdes inte många runkdrag innan jag också fick en dundrande utlösning. Och för att bara vara 15 år så var jag också en storsprutare, så min första spermastråle träffade också honom rakt över näsa och mun, och sen tömde jag resten över hans bröst och mage. Och sedan sjönk jag ner bredvid honom på sängen och bara flämtade tungt.
Efter en stund började Hans röra på sig, och så reste han sig upp och gick och hämtade en gammal handduk i en låda. Och det var en helt otrolig syn att se honom stå där med sperman droppande från skägget och rinnande ner över hela hans framsida.
Som sagt så blev det mycket kladd, flinade han och började torka av sig i ansiktet.
Ja, det var en mäktig sats du släppte, sa jag. Den absolut största jag någonsin sett.
Du var väl inte dålig du heller, sa han. Bara 15 år och sprutar på det viset. Vänta tills du blir riktigt vuxen, så kommer du att vara värre än mig.
Vill du vara med och uppleva det, sa jag? Jag menar, vill du runka med mig fler gånger?
Självklart grabben, sa han. Det är bara kväll ännu, och natten är lång. Och nu känner jag inte för att sova. Gör du?
Jag bara skakade på huvudet och log mot honom. Vem behöver sova, när det finns trevligare saker att göra?
Och i den stunden så kände jag att mitt sommarlov kanske inte skulle bli så dåligt i alla fall. Och det var då som jag också konstaterade, att kanske så börjar livet på allvar vid 15.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 177 röster, snittbetyg 7,35