Forts på Stearinets Kraft

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Dextrosol
Rek. länk: http://alt.com/go/g447244
Inlagd: 17 dec kl. 16:48
Läst: 4880 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 23 röster, snittbetyg 4,00
När jag kommer ut från duschen har du somnat på sängen med händerna fortfarande fast på ryggen med handklovarna. Jag väcker dig och lossar dom helt. Du ser trött ut och jag ger dig ledigt ett tag så du kan få vila lite till. Under tiden plockar jag fram det du ska ha på dig till de följande aktiviteterna. En kort kjol av modell skolflicka och vita knästrumpor ,ett par blanka lackskor och en vit kortärmad blus. Det du ska göra under kvällen är att spela skolflicka och jag ska vara din rektor.
Nu har du vaknat och jag skickar in dig i duschen för att tvätta och raka dig. När du kommer ut ligger uniformen på sängen och väntar på dig. Du faller genast in i rollen och ser förlägen ut eftersom jag står och tittar när du klär på dig. När du fått på dig kläderna så går jag och sätter mig i tvrummet och du kommer efter,sätter dig på armstödet till soffan och jag får då se att du lyckats dölja för mig att du tagit på dig ett par trosor. Jag gissar på att du gjort det med vilje då du vet att du blir straffad för sådana tilltag. Jag lägger dig över mitt knä och drar upp kjolen, klatschar dig över rumpan och du flämtar till. Drar ner trosorna så dina skinkor blottas helt. Låter ett finger leta sig in mellan dina skinkor och känner hur blöt du är. Fuktar mitt finger med dina safter och låter dig sen slicka av det. Kommenderar dig att ställa dig upp, ta av dig trosorna och hämta en öl till mig. När du ändå är ute i köket så får du hämta buttplugen från sovrummet oxå. När du kommer tillbaka så ger du mig ölen,jag säger till dig att sätta dig i soffan och sära på benen. Jag vill se när du leker med din fitta. Du blir allt blötare och nu är tiden mogen för att föra in buttplugen i din fitta, detta för att det ska bli blöt av dina safter så du lättare kan föra in den i ditt anus. Du sätter dig ner över buttplugen och sakta glider den in mellan dina skinkor och upp i ditt bakre hål. Den är nu på plats och jag säger nu åt dig att du ska suga upp ett ordentligt stånd på mig och sen ska du raka min kuk. DU hämtar grejorna i badrummet och börjar suga på min kuk för att göra mig hård. Jag tycker du tar lite lång tid på dig så jag tar ett ordentligt tag om ditt hår och drar ditt huvud bakåt och ser dig djupt i ögonen: ”du njuter väl inte utan att du fått lov?” Du rodnar som den skolflicka du är och sänker blicken. Du börjar raka mig och du gör det bra, jag är nöjd och du får sedan fortsätta suga på min kuk. När det börjar närma sig för mig så säger jag till dig att gå in i sovrummet igen, ställa dig på knä i sängen och lägga armarna på ryggen. Efter ett tag följer jag efter dig, binder dina händer på ryggen och för in min kuk i din fitt-öppning med en hård stöt. Du är nu uppfylld av både plugen och min kuk. Du stönar och gnyr om vartannat. Jag lossar på repet runt dina händer och vänder dig om på rygg. Binder dina armar över ditt huvud och ser när du sträcker ut din kropp. Sliter sönder din blus och ser hur dina bröstvårtor styvnat av alla lekar. Jag biter och nafsar i dina bröstvårtor för att känna hur du reagerar. Tar fram ett par klämmor som jag fäster på dina bröstvårtor, du rycker till av den plötsliga smärtan och flämtar ljudligt.
Vrider lite på klämmorna så du får känna på smärtan lite till. När du nästan inte står ut längre så slutar jag och lägger mig tillrätta mellan dina ben och börjar slicka dig. Pluggen är ännu i din stjärt och jag trycker på den med jämna mellanrum så du inte glömmer vem som bestämmer. Precis när du ska till att komma så slutar jag och säger med barsk röst ”Vem gav dig tillåtelse att njuta så till den milda grad?” Du blir med ens tyst och dina kinder hettar till av förväntan och skam. Nu tar jag av dig kjolen också och du ligger där naken sånär som på de vita strumporna och de svarta skorna. Binder nu fast dina ben i varsin sängstolpe och där ligger du nu,utlämnad till mitt nöje och helt i mitt våld. Öppnar garderoben och tar fram en ridpiska,låter den smeka varje millimeter av din kropp för att med jämna mellanrum klatcha till dig lite hårdare. Du vet inte från sekund till sekund om jag ska smeka dig eller smiska dig. Stearinljuset som vi använde innan tänder jag nu igen. Droppar stearin över din kropp och denna gång på ett närmre avstånd än innan så smärtförnimmelsen blir större än du förberett dig på. När jag täckt nästan hela din kropp med stearin så sätter jag mig grensle vid ditt ansikte och börjar runka målmedvetet för att komma över dig. Du njuter av att vara i mitt våld och utan att jag rör dig så genomfars din kropp av skakningar. Nu är det dags att ge dig mer njutning. Plockar fram en massage-apparat som jag kan styra vibrationerna i. För in den i din nu sjöblöta fitta och kör på lägsta nivån samtidigt som jag runkar vid ditt ansikte, jag har lugnat ner mina egna rörelser så jag kan se dig njuta ordentligt. Sakta men säkert ökar jag nivån på massage-apparaten och du gnyr allt ljudligare. För att du inte ska höra för mycket så stoppar jag en scarfs i din mun så du inte kan låta nåt. Ser på dig att du snart kommer och ökar till max på apparaten. Samtidigt så stoppar jag in min kuk i din mun istället för scarfsen. Du suger frenetiskt och jag släpper snart min sats i din mun samtidigt som din kropp skakar i orgamsens dyningar.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 23 röster, snittbetyg 4,00