Vacker kvinna i film och på bild

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lemmen
Rek. länk: http://www.youtube.com/watch?v=TiUmfaQyYlA
Inlagd: 4 dec kl. 14:16
Läst: 6288 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 128 röster, snittbetyg 7,65
Jag har aldrig förr eller senare sett en så vacker ung kvinna, mörkblond, gröngrå ögon, välmatade toppiga bröst, vackra ben, vackra fylliga läppar och en härlig häck. Lägg därtill ett mycket vackert leende i ett välformat ansikte och vackra tänder.

Jag satt vid hennes sida i en liten mysig restaurang. Jag var mäkta förvånad över att jag ha fått den förmånen. För mindre än en timme sedan hade jag aldrig sett henne och nu samtalade och skrattade vi som om vi känt varandra sedan långt tillbaka i tiden.

Jag hade snabbt upptäckt att hon var kvicktänkt och lätt
att prata med. Hon utstrålade glädje och säkerhet. Jag lyfte mitt vinglas, såg henne i ögonen. Hon väjde inte för min blick. Hennes läppar särades och jag fick ett varmt leende.

- Förlåt att jag inte presenterat mig. Jag heter Richard.
- Jag heter Anja.

Vi drack några munnar och så avslöjade Anja

- Jag tar gärna några glas vin innan jag går till jobbet.
- Ska du iväg och arbeta nu? Klockan sju på kvällen?
- Ja, jag har ett mycket speciellt jobb. Du kan få följa med och se.

Anja tog fram sin mobiltelefon och anropade någon som hon kallade Erik. De växlade några ord. Denne för mig okände Erik fick reda på var han skulle hämta Anja med sin bil.

Efter en oväntat kort stund stod Erik vid vårt bord. Han var en reslig man, oklanderligt klädd i en snygg kostym med vit skjorta och färgglad slips.

- Tänkte du ta med din nye vän?
- Jag tror han skulle uppskatta att se mig i mitt arbete.

Erik presterade ett snett, svårtydbart leende.

Vi gav oss iväg. Jag satt nu i baksätet bredvid Anja i en mycket luxiöst inredd bil. Vart skulle vi? Vilket arbete kallade på Anja? Jag kände mig en aning orolig. Hade jag råkat ut för bondfångeri, lurad i en fälla av en mycket attraktiv ung dam?

Anja tog mig i handen och genast försvann min oro. Allting var nog i sin ordning även allt hade hänt så fort och oväntat. Det hade börjat med att våra blickar hade mötts utanför restaurangen, att vi passerat in i varandras sällskap så att hovmästaren tagit oss för ett par och hänvisat oss till ett bord i ett avskilt hörn. Så ofattbarty enkelt det hade gått att bli bekant med Anja.

Anja förde min hand till sitt ena bröst.

- Smek mig, Richard!

Tafatt lät jag handen glica över Anjas båda bröst. Anja lutade sitt huvud bakåt och blundade. Något sådan invit hade jag aldrig någonsin fått tidigare i mitt liv. Jag kände mig hänryckt.

Anja lät en hand glida ner på mitt närmaste lår, rörde handen mjukt och sakta fram och tillbaka.

Är hon tokig, vad tänker hon göra med mig? Det kan inte vara möjligt att jag håller på att bli förförd av denna unga, vackra kvinna-

Något mer hann inte ske för nu stannade bilen, Erik öppnade bakdörren och vi steg ur.

Vi hade stannat utanför ett större hus som såg ut som en lagerlokal.

- Kom här Richard! Håll om mig!

Jag tog Anja i min famn. Hon kröp intill mig.

- Du är en stilig man. Det är dig jag vill ha. Snart ska du få höra min hemlighet. Om du inte kan acceptera vad jag snart ska berätta om vad jag ska göra här inne bakom ryggen på dig så får du skjuts med Erik tillbaka in till centrum.

Anja drog ett djupt andetag och så fortsatte hon.

- Jo, Richard, jag är porrskådis och jag ska strax vara med i en filminspelning här inne.

Jag sköt Anja ifrån mig och såg henne djupt i ögonen. Anja såg på mig med stadig blick.

- Menar du att ---?
- Ja, tyckerr du det är konstigt?

Det var i det ögonblicket jag definitivt föll för hennes skönhet. Mitt hjärta bultade. Av någon oförstålig anledning fann jag henne mer åtråvärd än tidigare under kvällen.

- Hade du tänkt låta mig vara åskådare?
- Ja.

Anja vände sig om och gick mot ingången. Som i trance följde jag efter henne

Vi kom in i ganska trivsamma lokaler och efter att ha passerat genom ett par dörrar var vi framme i ett starkt upplyst rum. Mot bortre väggen stod en stor elegant säng fylld med vackra kuddar. En man stod vid en stor kamera fäst på ett stativ och litet vid sidan om satt en kvinna med en mindre kamera. En man dök upp bakom oss.

- Hej Anja. Jaså, du har sällskap med dig i kväll.
- Får jag presentera, det här är min vän Richard och det här är Eskil som ska regissera. Vår kameraman heter Anders och vår kamerakvinna Elsa.

- Då väntar vi bara på Teddy för att kunna köra igång, sa Eskil.

Teddy var strax på plats. Han var en reslig mörkhyad man med vacker kropp och ansikte. Mig överraskade han genom att komma in i rummet helt naken och med en stor ståkuk pekande snett upp. Ska det blir film med honom och Anja? Kan Anja klara Teddys bamsekuk?

Anja måste ha sett mitt frågande och litet ängsliga ansikte. Hon lugnade mig på en gång.

- Var inte rädd Richard. Jag har klarat av den dimensionen förr.

Så satte filmningen igång. Anja låg i bara svart utmande behå, svarta spetsprydda trosor och långa svarta strumpor på sängen. Hon såg verkligen frestande ut.

När Eskil gav klarsignal började Anja smeka av sig kläderna utom strumporna, smekte sina bröst och förde handen till fittan, drog den fram och tillbaka över blygdläpparna, stack då och då in ett par fingrar i slidan.

Hon var bedövande vacker, rörde sig behagfullt. Man kunde se att hennes smekningar hade god effekt. Kåtheten började lysa i hennes ögon. Hon var fullt beredd att börja sin kärleksakt med Teddy, som ännu inte kommit i bild. Eskil lät kamerorna växla. Den stora kameran tog helhetsbilder och Elsa stack fram sin handkamera för närbilder av Anjas fitta.

Allt som filmades kunde ses på en storbild över sängens huvudgavel. Man kunde nu se att Anja lyckats kåta upp sig så att fittläpparna blivit våta av hennes fittsaft.

Jag fångade Anjas blick. Hon log mot mig och formade sin mun till en kyss. Jag kunde inte vara opåverkad av hennes tillstånd. Blodet bultae i mina ådrorl Utan tvekan var jag nu oåterkalleligt kåt, kåtare än jag någonsin varit. Jag kände hur kuken reste sig.

Jag sneglade på Teddy som stod och smårunkade ett stycke från sängen. Nu var det hans tur att stiga in i handlingen. Anja särade brett på sina ben. Elsa var genast framme med sin kamera och tog en härligt frestande närbild. Anjas fitta var verkligen vacker med sina långsmala och fylliga och våta fittläppar. På väggens storbild var bilden starkt uppeggande för mig. Min kuk reste sig ännu mer.

Nu var Teddy inne med sitt ansikte mellan Anjas ben. Hans tunga fladdrade fram och tillbaka, hans läppar sökte sig till Anjas klitta och han började suga på den. Nu kunde Anja inte ligga still. Hon skruvade sig fram och tillbaka, lyfta upp sitt underliv mot Teddys mun, började mumla en massa svenska och engelska könsglosor och så kom hennes orgasm beledsagat av ett gällt orgasmskrik.

Medan Teddy och Anja haft sin sköna stund, den hade gjorts en aning utdragen med en del omtagningar, hade jag hela tiden känt kåtheten strömma genom mig. Jag hade börjat massera min kuk genom byxtyget. Det hade Eskil uppmärksammat och sagt:

- Ta gärna fram honom så du kommer åt bättre. Här är vi inte pryda.

Jag kunde inte motsätta mig Eskils uppmaning och hade strax gylfen öppnad och kuken framdragen. Han var ordentligt stor. Jag anade att han var nästan lika stor som Teddys.

Medan jag med ögonen på den projicerade storbilden följde vad Teddy och Anja hängav sig åt runkade jag. Nästan samtidigt som Anja fick sin orgasm sprutade jag rakt ut i rummet.

-Bravo Richard!

Det var Elsa som ropade Hon kom fram mot mig med kameran i högsta hugg. Jag ville inte bli filmad och förde upp händerna framför ansiktet.

- Så, bra, jag fick en härlig scen med sperman rinnnade från din kuk, tack för sprutet, Richard.

Nu hade Teddy trängt in sin kuk i Anjas fitta. Han pumpade snabbt och ihärdigt och Anja gjorde häftiga motstötar. Allt såg så underbart gott ut på den stora väggbilden. Jag blev på nytt kåt, började runka och fick kuken att resa sig. Det såg den uppmärksamma Elsa. Hon kom fram till mig, där jag nu satt i min besöksstol, gick ner på knä och tog min kuk i sin mun.

- Å, så härligt Elsa. Skönt. Jätteskönt.

Elsa gled med läpparna in och ut över mitt kukskaft. Det kittlade i hela mig.

- Du gör det så skönt Elsa, ja, det är toppen. Fortsätt, sluta inte.

Jag pratade på medan jag såg hur Teddy och Anja hade det skönt tillsammans. Jag kände mig sotis på Teddy och det fick mig att bli än kåtare.

Elsa skötte sitt sköna jobb så bra att det började rycka i min kuk. Jag kände hur en spermasats var på väg att kastas ut.

- Ta´t i munnen, Elsa. Jag kommer nu.

Sperman rann till en del ut i Elsas mungipor. Hon slickade sig kring munnen och log stort åt mig.

Jag önskade att det varit Anjas mun som varit runt min kuk men det här var ändå mycket skönt.

Jag böjde mig bakåt i stolen, slöt mina ögon. Jag ville inte se hur skönt Teddy och Anja hade det. Jag började fantisera om ett knull mellan Anja och mig och märkte inte att filmningen upphört.

Så väcktes jag ur mina fantasier av en het kyss mot mina läppar. Anja stod framför mig-

- Richard, jag vill att du ska tränga in i mig.
- Nu?
- Ja, nu.

Anja grep min kuk, runkade den, fick den styv och så ställde hon sig grensle över mitt knä. Sakta och försiktigt, vänd mot mig, sänkte hon sig ner mot min längtande kuk. Hon lyckades träffa rätt.

- Å, Richard. Det här har jag längtat efter ända sedan jag såg dig utanför restaurangen. Å, vad skön han är! Och så stor!

Anja började lyfta och sänka sig, upp och ner, sakta, lugnt. Hennes blick var utan tvekan kåt. Teddy hade inte kunnat ge henna allt hon velat ha.

- Det är dig jag älskar, Richard. Det är dig jag är kåt på, inte på Teddy. Han är bara min arbetskamrat.

- Din kuk är så skön, Den skönaste jag upplev. Å, Richard!

Fittsaften rann om Anja. Stolen och jag blev genomblöta.

Plötsligt ville jag vara den styrande. Jag lyfte upp Anja, bar henne till sängen, släppte ner henne i den och la mig över henne. Kuken hade inte halkat ut.

Nu blev det verkligen knulla av. I våldsam frenesi pumpade jag med hårda stötar. Anja anpassade sig snabbt och mötte mig med sköna och starka motstötar.

Våra orgasmer blev våldsamma, särskilt Anjas. Hon fick en rejäl fontänorgasm

När hon återhämtat sig började hon, min älskade Anja, slicka av min kuk.

- Anja, jag har aldrig varit med om något så skönt. Du är underbar. Jag älskar dig.

- Och jag älskar dig, Richard.

Det dröjde nu inte länge förrän Erik anmälde sig. Vi steg in i hans bil och började färden till Anjas bostad.

Vi satt rätt tysta i baksätet. Vi var tillfredsställa, skönt förlösta efter våra utlösningar.

Då och då tryckte Anja min hand och sa:

- Richard, jag älskar dig

Vajre gång svarade jag.

- Anja, jag älskar dig.

Jag kände verkligen att detta var min kvinna, den kvinna jag ville ha även om hon är och varit sexdrottning i ett antal porrfilmer.

- Vi tar det lugnt i kväll, Richard. Vi äter gott, öppnar en flaska vin, pratar.

Så blev det och jag fick reda på en hel del om Anjas hittillsvarande liv. Jag fick veta att hon studerade juridik och porrfilmade för att få sina studier bekostade. Hennes kontrakt med filmarna skulle gå ut om drygt en månad och efter det skulle hon helt ägna sig åt mig och åt sina studier. Det löftet gav hon mig.

Hon berättade också att hennes filmer haft framgång i USA, att en lång artikel i tidskriften Hustler redogjorde för hennes porrfilmsframgångar och visade många nakenbilder på henne.

Vi somnade både ömt omslingrade framåt natten. Vi visste båda att vi hade många goda stunder tillsammans i framtiden, både i sängen och vid sidan av den





 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 128 röster, snittbetyg 7,65