Den döda handen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pseudolina
Rek. länk: http://socialflirt.com/go/g447244-pct
Inlagd: 29 okt kl. 09:07
Läst: 5609 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 47 röster, snittbetyg 6,77
Frankrike hade varit en dröm sedan hon var tonåring men efter sex månader i Marseille hatade hon de flesta fransmän. Hon var förföljd av ständiga blickar av sex, fräcka visslingar och närgånget tafsande. Speciellt på tunnelbanan från bostaden i Vieux Port till Luminy där hennes kontor låg. Vanligtvis kunde hon vila i sin egen värld på väg till jobbet men här i Sydfrankrike var varje morgonpendling som ett enda stort avvärjande.

I början hade hon varit smickrad. Även om en och annan kille kollade in henne hemma i Sverige så skedde det oftast som en förstulen blick eller ögon som snabbt vandrade över henne kropp. Så förstulet och så snabbt att hon oftast inte var säker på om hon bara inbillade sig deras intresse. Här hade hon först känt sig vacker och åtråvärd men med tiden så blev alla närmanden tjatiga och påfrestande.

Fransmännen klädde av hennes kropp med sina ihärdiga och oavbrutna blickar och framförallt verkade de fixerade av hennes stora bröst. Som lång, blond och blåögd motsvarade hon mångas uppfattning om den typiska svenska villiga kvinnan och hon var säker på att hon ofta förekom i vissa kollegors våta drömmar. Oansett om hon bar högknäppta kläder med maskulint snitt så klistrade sig parvisa sammetsvarta ögon fast vid hennes kropp som hon alltid trivts med men som nu nästan fick henne att vilja gömma i alltför stora kläder. Sex månader till sträckte ut sig som en evighet framför henne innan hon kunde åka hem till Stockholm och den befordran hon blivit utlovad.

Trots att det var tidigt i november var det fortfarande ganska varmt i staden. Doften i tunnelbanan var som vanligt en frän blandning av vitlök, svett och parfym. Kläderna klistrade sig fast vid hennes kropp och fick henne att undra om hon luktade lika illa som de flesta av hennes medpassagerare. Hon var på väg hem efter en lång jobbig dag på kontoret. Hon stod upp mitt i tåget, inklämd mellan ett flertal män och kvinnor som alla verkade trycka sig mot henne. ”Typisk Sydfrankrike”, tänkte hon. Den personliga sfären var minimal och det bästa var bara att försöka ignorera det obetydliga utrymmet.

Plöstligt kände hon den. Den döda handen. Hon hade inte träffat på den så ofta, bara någon enstaka gång, men hon hade fortfarande inte lärt sig hur man bäst skulle bemöta den. En död hand som bara råkade vila på hennes ena skinka och som inte verkade ha någon ägare. Den var helt still, varm och tryckte bara lätt in i hennes mjuka hull. Hon försökte smidigt åla sig undan men pga av trängseln verkade hon bara skapa ett intryck av att gnida rumpan mot handen. Ägaren kände sig tydligen uppmuntrad av hennes motsägelsefulla rörelser och flyttade istället handen längre upp under hennes kavaj där den sakta och rytmiskt började dra upp hennes skjorta för att frilägga hennes mjuka skinn.

Hon stelnade till och svalde sin irritation. Situationen var oväntad och hon hade defintivt inte velat uppmuntra något. En sval mjuk hand fördes sakta uppåt och de lena finertopparna tecknade små lätta cirklar över hennes ryggrad. Handen flyttade sig sakta sig upp på hennes rygg och fann snart hennes spets-BH. Med ett hastigt ryck knäpptes spännet upp vilket fick hennes stora bröst att falla framåt och neråt. Chocken fick hennes adrenalin att rinna till och hon märkte att bröstvårtorna blev styva.

Handen var ovälkommen men handens ägare gav ändå ett intryck av att vara skicklig på att egga en kvinna som var mer samarbetsvillig än hon. Obehag blandandes med förbittring men trots detta fick hela den absurda situationen blodet att rinna neråt mellan hennes ben och hon kände sig kissnödig av långsamt vaknande åtrå. ”Fan”, tänkte hon. Hon var väl bevandrad i fransk kultur och visste att det var livsfarligt att visa intresse. Till och med att nej tolkades alltid som ett kanske. Att få en fransman eller en av Marseilles många nordafrikaner att uppleva att han blivit förödmjukad var som rysk roulette som kunde skapa farliga och våldsamma händelseförlopp.

Medans hon funderade på hur hon skulle bemöta mannen för att få honom att sluta sveptes en stark arm runt hennes midja och drog henne bakåt mot en hård mage och muskulösa lår. En kraftig erektion pressades in mellan hennes skinkor. Trots sin negativa inställning kände hon en våg av åtra som chockerade henne djupt. Att svepas med i något så oväntat och ovälkommet hade defintivt inte varit på hennes agenda, trots den sexuella frustration hon upplevt under en längre period. Hon drog snabbt efter andan och märkte att hon hade problem att fokusera på något annat än mannens hand som nu i skydd av hennes kavaj smekte hennes vänstra bröst. De okända fingrarna slogs upp som en solfjäder över bröstet och drog sig uppåt med masserande rörelser som fick henne sköte att brinna av upphestning tills de stannade precis under hennes bröstvårta. Mannens sänkte sin hand och vilade fingertopparna precis under hennes hjärta och hon visste att han kände hur hennes puls ökade och pulserade mot nervändarna.

Trots den trånga folkmassan runt henne och risken att bli upptäckt så började kvinnan tända till på riktigt och kände nu något som bäst kan beskrivas som upphetsad otålighet. Årsdagen av uppbrottet från hennes sista kille började närma sig och hon var i starkt behov av en älskare. Tecknena hade funnits där under en längre tid; tankar på en stor kuk i sig fick henne ibland bli så våt att hon var tvungen att gå ut på toaletten och torka sig för att inte lukta sex. Hon hade väntat länge på att bli berörd av någon men hade inte trott det skulle ske så här. Hon var tvungen att le åt sig själv och den tvära vändning som hon, eller kanske rättare sagt - hennes kropp, bestämt sig för. Genom att lägga sitt huvud makåt mot mannens axel, signalerade hon tyst sitt gillande och accepterande.

Hon ville att fingrarna skulle ta tag hårt om hennes erigerade bröstvårta och smeka den mellan tummen och pekfingret. Istället drogs handen med spretande fingar flera gånger upp och ner över den känsliga huden på hennes bröstvårta för att övergå till att rita osynliga, långsamma cirklar runt den. Mannen gjorde sig mån om att vara diskret. Plötsligt gick hennes önskan i uppfyllelse och hårda skickliga fingrar nöp lätt till där hon alltid varit som mest känslig. Hon flämtade till och var tacksam för att de som stod framför henne hade sina ryggar vända mot henne och inte kunde se vad som hände bakom dem.

Vad var det som egentligen hände? Kvinnan var inte säker men hade inte någon lust att vara förståndig längre och ta ansvar för sina egna handlingar. Dessutom var det inte hon som gjorde något, det var en okänd mans hand. En del av henne ville inbilla sig att hon bara lät honom göra som han ville för hon var rädd att ställa till en scen. Hon ville bara ge sig hän och njuta men var samtidigt rädd för att någon skulle förstå vad den hittills oskyldiga leken gått ut på. Trots sina passionerade invånare så har Sydfrankrike fortfarande en katolsk attityd och vad de tyckte om sex på en öppen plats vågade hon inte ens tänka på.

Tåget stannande till. Människor gick på och av och under tiden flyttade mannen henne närmare mot den motsatta dörren. Han manövrerade in henne i ett hörn med hennes ansikte upptryckt mot skyddsglaset mellan det första sätet och ytan där folk gick på och av. Hon följde villigt med men blev stoppad av två starka armar när hon försökte vända sig om för att se vem hon började bli så intimt bekant med.

Mannen bakom henne luktade fräscht av ett kryddigt rakvatten och kvinnan kunde inte låta bli att undra hur han såg ut och hur han skulle kännas under hennes egen beröring? Mannens vänstra arm vilade fortfarande runt hennes midja så att hon fortfarande stod med sin egen rygg klistrad honom. Folk som såg dem fick nog intrycket att de var ett par som hörde ihop och som redan kände varandra intimt. Han kysste henne i nacken och lekte med hennes hår medans folkmassan på nytt slöt upp runt dem, den här gången på hennes ena sida – den andra klämdes upp mot väggen på tåget. Hans tunga kändes varm och fuktig och håren i nacken reste sig och hon rös av behag. Småhångel mellan förälskade par på öppen plats var vanliga och accepterade. Deras eget beteende var dock rejält mer avancerat än de upphetsade passionerade kyssar som brukade demonstreras på Marseilles gator och torg.

En mörk lång överrock hängde över mannens arm. Plötsligt svepte han den runt hennes axlar och vände henne samtididigt mot sig. Hon fann sig titta in i två varmt bruna ögon inramade av skrattrynkor som lät henne veta att han var djupt road av situationen. Och upphetsad. Hon kände fortfarande hans erektion mot sin mage. Han gned sig lätt mot henne och det gick inte att undgå att han var stor och kåt.

”Salut”, viskade han med ett leende innan han sakta närmade sig med sin mun – en fint skulpterad och sinnlig mun. Han såg mer italiensk ut än fransk med en böjd och något sned näsa med olivfärgad hy. Han var formellt klädd i en kristrecksrandig kostym som satt som gjuten på honom. Hon kände sig drogad av sin attraktion till honom. Hans kropp verkade tränad och hård och hon ville klä av honom naken och slicka honom från topp till tå. Trots att hon aldrig brukade bli attraherade av latinska män så var han vacker och manlig och i en stund av begär och tillfälligt vansinne hade han blivit hennes drömman. Med smak av hav och sälta kysste han hennes långsamt, först bara med läpparna som lätt nafsade i hennes underläpp. Han slickade henne lätt över läpparna och tvingade isär dem med tungan som verktyg. Med en road tanke på det amerikanska uttrycket ”a French kiss” särade kvinnan villigt på läpparna och lät sin egen tunga möta hans. Franskare än så här kunde det inte bli. Hon tog emot djupa kyssar som hon själv eftervart gjorde mer och mer passionerade.

”Plus lentement, cherie, s’il te plait”, viskade mannen med pannan lutad mot hennes – han hade svårt att andas lugnt och ville uppenbarligen sakta ner för att undvika uppmärksamhet. Under ett par minuter slutade han att utforska hennes kropp och tittade henne bara djupt i ögonen efter att ha studerat deras medpassagare en kort stund. Hennes blick var låst i hans och fastän de kom fram till en station igen så märkte hon knappt att människor runt dem byttes ut. Hans leende var fortfarande där och värmde hennes inre. Han höll henne hårt medan han vände henne om så att hans rygg lutades mot skyddsglaset mellan gången och sätet bakom honom. Mannen böjde sig fram mot henne och lät sin tunga omväxlande kyssa och slicka hennes hals. Halsen var hennes mest erogena zon fortutom hennes bröst och sköte och det brukade ta tid för de män som hon hade haft som älskare att fortstå hur upphetsad hon blev när någon utforskade den. För främligen som utforskade varje millimeter av den känsliga huden under örat och ner mot halsgropen så verkade hennes kropps hemligheter redan vara kända.

Passionerade kyssar var inget som vanligtvis väckte uppmärksamhet här men kvinnan fick ett intryck av att mannen hade lust att utforska mer av hennes kropp. ”Vad skulle ske nu?”, undrade hon. Innan hon hann fundera speciellt länge kände hon hur hennes kjol långsamt började hissas uppåt i skydd av mannens överrock som fortfarande hängde på hennes axlar. Hon hade inga strumpbyxor på sig och upphetsat kände hon att hon var så kåt att hennes safter rann ner längs insidan av låren. Hennes stringtrosa drogs åt sidan och mannens fann snabbt sin väg till hennes klita i henne skrynkliga och fuktiga inre. Hon brann av längtan att bli berörd och ville skrika av glädje och upphetsning. Istället svalde hon alla ljud och försökte anlägga ett utrycklöst ansiktsuttryck. Lättare sagt än gjort. Hon kunde inte helt kontrollera sin andhämtning som lät aningen för ansträngd för en tur hem på tunnelbanan efter en arbetsdag.

Mannens breda fingrar masserade hennes klita målmedvetet och skickligt – lätta rörelser från sida till sida, framifrån och bak. Han varierade tempo och antal fingrar medans han fortfarande höll henne hårt med en arm runt hennes midja. Hans pekfinger och långfinger gled över klitan och in i hennes fitta. Blygdläpparna kändes svullna och känsliga. Deras kroppar var pressade mot varandra av människorna runt dem. Han kysste henne inte längre utan höll fast hennes blick med sin egen. Hon såg att han hade bärnstensfärgade fläckar runt pupillerna. Hans kuk verkade växa mot hennes navel och hon ville känna hur den kändes inne i henne.

Färgen på hennes kinder började stiga och hon undrade igen om någon förstod att hon hade sex med en främling i en fullstoppad tågvagn. Mannen hade ökat tempot på sina pulande fingrar; lyxen och njutningen att få njuta och bli hållen utan att göra något själv var total. Utlösningen började närma sig. En kliande förnimmelse spred sig över hennes ländrygg samtidigt som låren började bli så där härligt svaga som de kan bli innan en kraftig orgasm. I samma ögonblick som hon kände att hon började komma, tittade hon upp och mötte blicken på en medelålders välklädd kvinna som satt längre bort och som tittade på henne med brinnande intresse. Kvinnans blick var full av glitter och hon kunde inte låta bli att skämmas för att möjligtvis ha blivit avslöjad.

Mannen ökade takten och trycket ytterligare med sina fingrar och hon kom som en explosion. Istället för att skrika ut som hon vanligtvis gjorde när hon fick orgasm, stönade hon till men det mesta av ljudet svaldes av ännu en djup kyss från mannen. Han höll fortfarande hårt om henne med båda sina starka armar medans hon viljelöst red den underbara våg som orgasmen skapade. Hennes knän skakade och mannen höll henne tills hon efter en lång stund orkade öppna sina ögon igen. Nästan ömsint och fortfarande med ett snett leende drog han ner hennes kjol, knäppte hennes kavaj över hennes tillskrynklade skjorta och slätade till den kritstreckrandiga kjolen över hennes runda höfter – allt medans han fortsatte att kyssa henne som om de vore ett kärlekspar som inte kunde låta bli varandra. Folk tittade roat och undrande på dem och deras stulna stund verkade vara över.

Mannen gav henne en lätt kyss på munnen och hon kände att han stack ner något i hennes ficka. ”Rappel-moi, ma belle, quand tu veux continuer”, viskade han hest i hennes öra medans tåget stannade vid stationen i Vieux Port. Lika snabbt som han hade uppenbarat sig var han försvunnen och kvinnan tittade sökande efter honom i det röriga folkvimlet medans hon steg av tåget och gjorde sig färdig för att gå den korta promenaden till sin lägenhet.

På vägen upp ur underjorden vände sig någon om och log mot henne i rulltrappan. Det var kvinnan från tåget som hade tittat på henne medans hon fick sin orgasm. Hon var inte säker på hur mycket hon hade sett, men när kvinnan log och frågade ”Vous êtes satisfaite? i ett gäckande tonfall så förstod hon att kvinnan hade sett allt. Ertappad böjde hon huvudet. När hon tittade upp igen var hon på väg upp ur underjorden framför Café Le New York i den gamla romerska hamnen. Hon bländades av den starka solen och kunde inte längre se den andra kvinnan.

Generad skyndade hon sig bort mot kvarteren bakom den östra delen av hamnen där hennes lilla lägenhet låg i ett hus inklämt på en smal gata med höga smala hus med de typiska franska höga fönstrena. Framför den stora ekporten som var mörk av ålder kände hon efter i sin ficka och tog fram det som mannen hade stoppat när där. Det var ett visit kort och en nyckel. Ett namn och en adress med telefonnummer var tryckt med enkla svarta bokstäver på tjockt vitt papper. ”Ring mig när du vill fortsätta”, hade mannen sagt till henne. Kvinnan log och gav kortet en snabb kyss innan hon steg in genom porten och lät mörkret omfamna henne. Något gav henne en känsla av att hon skulle vara färdig för en fortsättning mycket snart.
xoxo
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 47 röster, snittbetyg 6,77