Ett intensivt möte i Amsterdam

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pseudolina
Rek. länk: http://smsporrfilm.se
Inlagd: 1 okt kl. 11:39
Läst: 5548 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 32 röster, snittbetyg 6,75
Hon var medelålders. Hon smakade försiktigt på ordet och bestämde sig för att hon inte gillade det. M-e-d-e-l-å-l-d-e-r-s.... det lät som en influensa som drabbat henne och som komplett sög musten ur henne.

Hon sträckte på tårna i de svarta skorna med skyhöga stilettklackar. Trots den formsydda och konservativa dräkten som passade förhandlingar utomlands så hade hon valt skor som fick påminnde henne om ett liv som var lustfyllt och erotiskt.

Ett liv som hon inte hade. Hon satt på ett möte som hade sträckt sig över större delen av dagen; ensam utomlands på en flygplats tillsammans med okända kollegor som flugit in från ett flertal länder i Europa. Hon hade gjort vad som förväntats av henne och representerat sin avdelning väl. Hon hade fått igenom flera av de åsikter som varit viktiga för henne och var nöjd med sin insats. Nöjd men uttråkad. Om allt inte bara varit så förbannat förutsägbart.

Flyget till Amsterdam hade gått tidigt på morgonen. Hon hade smugit in i barnens rum för att ge dem en sista puss där de sov djupt bland gosedjur och mjuka kuddar. Två små änglar som var hela hennes liv. Hon skulle aldrig, aldrig göra något som kunde skada dem. Men på sistone hade hon börjat känna att behövde känna sig levande och att hon ville sluta låtsas att att hon levde i en bra relation.

En bra relation. Vad innebar det? Hon ville dela livet med sin man men som alltid när hon började tänka i de barnorna så smög känslan av olust in. Hon älskade honom och det var länge som hon hade ljugit för sig själv. Faktum var att han hade tröttnat på henne fysiskt. Inte som människa, han fick henne att känna sig uppskattad och älskad, men defintivt inte åtrådd.

Hon visste inte vad det berodde på men undrade om det var ytliga skäl som att hennes kropp förändrats efter barnen. Två barn på tre år sent i livet gjorde inte att man såg ut som Pamela Anderson direkt. Hon var fortfarande vältränad med starka ben, skinkor som hade gjort en 20-åring avundsjuk och vackra armar. Men magen var slapp och hon kände sig inte lika fräsch längre.

Hon undrade om det var det som fått hennes man att sluta vilja he sex med henne och till och med öppet avvisa henna de få gånger hon vågade ta intiativet.

Plötsligt kände hon en blick på sig. Företagets representant från Bulgarien satt rakt över bordet. Han hade en lång, muskulös kropp som verkade gjord för älskog och blev ännu sexigare pga av sitt rakade huvud. Hon undrade hur han såg ut naken och hade känt hans blick på sig tidigare men smidigt undvikit den. Nu tittade hon upp och hennes blick låstes i mannens som satt framför henne. Han höll kvar blicken en lång stund innan mötesordföranden tackade och förklarade mötet avslutat. Kvinnan reste sig upp, lämnade rummet och gick mot hissen.

Innan dörrarna hade stängts stoppades de av en stor manlig hand. Bulgaren hade tyst följt efter henne in i hissen och ställde sig avslappnat mot väggen och studerade henne öppet. Hans blick gled uppifrån och ner och kvinnan började känna sig besvärad av hans blick.

”I am not a horse which needs to be inspected before buying, you know” sade hon till slut ironiskt varpå mannen tog några steg framåt och satte handen i väggen ovanför hennes axel. ”No”, svarade mannen på perfekt brittisk engelska som stog helt i motsats till hans östeuropeiska utseende, ”but you need to be ridden like one” svarade han arrogant.

Han släppte långsamt handen och lät den sjunka ner på hennes bröst. Kvinnan flämtade till över hans beröring men blev upphetsad över det absurda i situationen.

”What room are you in”?, frågade mannen samtidigt som hissdörrarna stängdes igen.
”What makes you think I want some company” svarade kvinnan.
”This” sade han samtidigt som han tryckte upp henne mot väggen och drog upp hennes kjol med en snabb rörelse så att den låg som en ring runt midjan. Hon hade stringtrosor och strumpeband på sig. Mannen förde snabbt det tunna tyget åt sidan och stack in två fingrar, pekfingern och långfingern som två kamrater i givakt, mellan hennes blygdläppar. Hennes klita var redan stor och svullen och hon kände att hennes fittsafter förrådde hennes kaxiga attityd av att hon inte var intresserad. För hon ville bli knullad.

Mannen gned hennes klita och kvinnan kände att hon var så kåt att hon knappt kunde hålla sig stående längre. ”What room are you in, I asked” frågade mannen igen, den här gången medan han lade sin andra hand över hennes bröst och klämde till. Hårt så att det nästan gjorde ont.

Hissen stannade plötsligt på 11:e våningen. ”1127” svarade kvinnan varpå mannen snabbt drog ner kjolen igen, tog ett steg tillbaka och förde handen i en kommenderande rörelse som föreslog att hon skulle lämna hissen och gå mot sitt rum. Hon kände hans hand i ländryggen. Ett par väntade utanför och hon var osäker på hur mycket de hade sett eller uppfattat av situationen.

Rummet låg längst bort i en lång korridor och under vandringen dit hann kvinnan känna att hennes trosor hunnit bli dyblöta av den upphetsning som nu nästan rann längs benen. Hon fick fram nycketkortet med darriga händer ur handväskan men lyckades inte få in det rätt i kortlåset i dörren. Plötsligt kände hon hur mannen tog kortet ur hennes hand och med snabb rörelse förde in det och öppnande dörren.

”Herregud, vad håller jag på med”?, hann hon tänka innna mannen förde in henne i hennes rum, fortfarande med handen som nu glidit ner till hennes stjärt. Han hade ett stadigt grepp och knådade skinkan mellan tummen och fingrarna.

Han stängde dörren och knuffade upp henne mot väggen, lutade sig framåt och viskade i hennes öra ”When I saw you enter the meeting room today, I said to myself, there is one lady who needs to be fucked. But then again, maybe you are no lady?”.

Kvinnan hade problem både med att tänka och andas. Hennes kropp kändes som om den brann efter att ha legat i dvala under flera år. ”Bara inatt”, tänkte hon. ”Inatt blir min natt. Jag behöver känna mig levande och som om jag vore en sexuell varelse igen.” Hon orkade inte svara mannen utan lutade pannan mot väggen.

Mannen tog snabbt av hennes kavaj och släppte den på golvet. Han förde sina stora händer över hennes bröst och masserade dem hårdhänt.”Not close enough” sade han och lyfte upp hennes armar varpå han snabbt drog upp hennes svarta topp över huvudet. Hon hade en svart spetsBH på sig som snabbt blev uppknäppt och kastades iväg åt sidan.

Hans stora händer slöt sig om båda hennes bröst. Kvinnan som var upptryckt mellan mannen och väggen stönande och lade huvudet bakåt mot mannens axel. De stod så i flera minuter. Han smekte hennes bröst med händerna och fångade hennes bröstvårtor ibland mellan tummen och resterande fingar och masserade dem med smekande rörelser. Hennes långa hår föll över hennes rygg och hon kände hur han lekte med det och luktade på det. Han kysste hennes hals på det mest förrädiska stället, det ställe som älskare oftast hade brukat upptäcka efter att hon känt dem ett tag.

Det var nästan som om han visste precis vad hon ville att han skulle göra. Plöstligt drog han ner blixtlåset i kjolen och knuffade snabbt ner den i en hög runt hennes fötter. ”Let me see you” sade mannen och vände henne runt. Han stirrade intenstivt på hennes bröst och hon lät sina egna händer följa hans blick. Hon masserade sina egna bröst och bröstvårtorna rev mot hans sträva kavaj. Aldrig förut hade hon känt sig så upphetsad även om hon insåg att det var helt idioti det hon höll på med.

Mannen tog hennes hand och ledde in henne mot den stora dubbelsängen som dominerade rummet. Han satte sig ner medans han tog tag i hennes trosor. Sakta förde han ner dem över hennes höfter. När trosorna var av kommenderade han henne med ett hest ”Spread your legs, honey”. Han förde upp sina stora tjocka fingrar i hennes sköte och gned på nytt hennes klita, den här gången med lätta cirulerande rörelser.

Kvinnan trodde att hon skulle komma men lyckades hålla emot tills han plöstligt föll på knä framför henne och vände upp sitt ansikte mot hennes underliv. Han tog tag med båda händerna om hennes skinkor och lade tungan mot hennes klita. Han slickade henne först lätt men ökade snabbt tempot. Mängden fittsafter fick hans ansikte at glänsa i halvdunklet i rummet. Sedan började han suga på hennes klita. Det gjorde lite ont men var samtidigt så skönt att det inte tog många sekundrar innan trycket byggdes upp och hon fick en stark orgasm som fick hennes ben att skaka.

Mannen smålog med ett sardoniskt leende. Han ställde sig upp och knuffade ner henne på sängen bakom dem. ”I’ll make you come many more times before I am done with you” lovade han med ett självsäkert flin.
xoxo
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 32 röster, snittbetyg 6,75