Fröken December

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: MrSpeed (mrspeed1@hotmail.com)
Inlagd: 21 jan kl. 21:33
Läst: 14975 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 35 röster, snittbetyg 4,00
Fröken December

Rösten i högtalaren ropade ut att tåget mot Västerås och Köping stod inne på spår fem. Hon packade ihop sina saker, slurkade i sig de sista dropparna av läsken och sköt in stolen efter sig. Hon slängde en snabb blick upp mot klockan och gick vidare mot Pressbyrån. Hennes svrta pumps klickade högt mot stengolvet.Det var tomt på folk där inne med undantag av en yngre tjej i svart hår och hästsvans som ögnade igenom det senaste numret av Cosmopolitan. Själv plockade hon ner Playboy från översta hyllan och klickade vidare mot disken där hon betalade med jämna pengar.

Tåget stod mycket riktigt på spåret och väntade på henne. Hon fiskade upp biljetten ur handväskan och letade upp rätt vagn. Hon hade gott om tid på sig och det helt tomt i hennes vagn,. Hon slog sig ner på sin plats, drog bort gardinen och släppte in det lilla ljuset som fanns där utanför. Hennes svarta rock lade hon på sätet bredvid ihop med handväskan och den blå påsen från Pressbyrån. Skorna sparkade hon av sig och hon vickade på tårna in under sätet framför henne. Hon plockade upp sin nyinköpta tidning och började att bläddra i den. De svarta uubrikerna för igenom hennes näthinna utan att egentligen väcka något intresse. Hon stannade upp först då hon kom fram till intervjun med Halle Berry. Hon tänkte att hon var väldigt vacker med sitt korta svarta hår och de intensiva mörka ögonen. Någon Bond brud kommer man aldrig att bli tänkte och skrattade inom sig och gick vidare i tidningen.

Dörren till vagnen öppnades och slogs igen. Hon hörde hur någon hostade och uppenbarligen drog av sig en jacka och slängde upp en väska på hyllan ovanför sätet. Sedan blev det tyst igen.

Tia Carrerre tittade på henne med sina förföriska ögon, hon låt utvikt i tidningen, naken och öppen för hela världen att se. Hon bläddrade fram och tillbaka mellan de tio sidorna med den vackra och nakna skönheten, henns perfekta gyllenbruna hud, det svarta välansade könshåret och ögonen, hon kunde inte låta bli att titta på ögonen. Hon var nästan förhäxad av hennes skönhet. Det hade hon blivit redan första gången hon såg den annars rätt dåliga filmen om de där töntarna som sände Tv från sin egen källare.

Dörren öppnades åter igen och nu strömmade det in allt fler människor i vagnen.

Hon böt sida i tidningen och hamnade på en undersökning om sex på jobbet. Sex på jobbet tänkte hon och kunde inte låta bli att le med hela sitt ansikte. Hon funderade om det fanns någon på hennes jobb som hon kunde tänka sig att ha sex med. Det var mest gamla tanter som jobbade i samma telfonväxel som henne. Ibland kunde hon däremot få sig en rejäl aptit retare genom någon mjuk och härlig röst på andra sidan telefonledningen. Det var ofta den typen av dagdrömmar som höll henne alert på det annars tråkiga jobbet.

42 %.. hon skakade på huvudet och skrattade… 42 % av kvinnorna hade utfört oral sex på jobbet.

Tokiga amerikaner tänkte hon. Antingen var det bara några kåta mäns usla fantasier eller också var de amerikanska kvinnor riktiga kåtmonster. Hela 40 % hade onanerat på jobbet.

En dag när on satt ensam i växeln hade hon pratat med en riktigt varm och len röst och då hade hon nästan kunnat stoppa ner handen under byxlinningen och smekt sig själv. Om det inte varit för den där nya tjejen på jobbet som hade kommit och erbjudit henne en kopp te.

Ja den där nya tjejen. Henne kanske hon kunde tänka sig, hon kände sig nästan generad av sina tankarna.

Men hon var väldigt söt, dryga tjugo år med ett alltid utsläppt rödaktigt hår och lite charmiga prickar i ansiktet

Hon tittade ut igenom fönstret och såg att tåget sakta men säkert rullade ut från Centralstation.

Det var inte värst mycket fol i vagnen och hon drog en suck av lättnad över att slippa någon som satt bredvid henne och trängdes med några vassa armar.

Here`s your Christmas present, darling !

Jo jag tackar jag tänkte hon och tittade på bilden.

Där låg en riktig skönhet med långt svart hår insvept i en stor fluffig päls och benen med svarta nylonstrumpor rakt upp i vädret.



Miss January väntade på henne på nästa uppslag.

En klump for igenom henne upp igenom halsen och nästan ut igenom munnen men vände och for raka vägen ner i magen igen.

Denna Rebecca Ramos presenterade som den äldsta playmaten i Playboy… med sina 35 år var hon en fulländad kvinna. Nästan för bra för att vara sann tänkte hon, jag önskar jag hade en sådan kropp om tre år tänkte hon.

Rebecca såg ut som en äldre upplaga av den nya tjejen på jobbet med sitt långa rödaktiga hår men med ett par större och fylligare bröst, en perfekt rumpaoch långa nylonklädda ben.

Tåget stannade i Sundbyberg.

- Är det ledigt här, hon väcktes ur sina tankar om Rebecca,

Hon kunde naturligtvis inte säga nej utan lyfte bort rocken och handväskan som hon placerade på golvet och log som svar.

Killen slog sig ner på platsen och knäppte upp sin jacka. Han ställde ner en påse med redan inslagna julklappar.

Han lutade sig tillbaka och slöt ögonen.

Hon funderade på om hon inte skulle göra samma sak.

Skrattade istället vidare åt Playboy`s Party Jokes.

Ibland slängde hon en blick ut på naturen som schvisade för där ute men hon kunde den nästan utantill vid det här laget efter alla resor.

Hon tittade istället på killen som satt bredvid henne. Han var söt och säkert femton år yngre än henne.

Oj vilka häckar, det var en kavalkad av kända kvinnor och deras välformade rumpor, den ena mer inbjudande än den andra, Shakira, Kylie Minogue, Toni Braxton, Anna Kournikova osv men på det här området var hon inte direkt efter, hon visste att hon hade en snygg häck och vickade mer än gärna på den då hon promenade på stan.

Hon tittade till sist igenom kavalkaden av alla årets utvikta brudar i tidningen, hon fastande speciellt för Lauren Anderson eller Miss July som hon kallades, hon mindes att det var tjejen som vann en tävling som gick på Tv och där första priset var ett utvik i Playboy. Vilka bröst och dessutom var de tydligen äkta, gud nu kände hon sig verkligen i underläge med sina a kupor.

Hon slog ihop tidningen, stoppade ner den i handväskan och slöt ögonen.

Hon somnade inte men var ändå i gränslandet.

Lauren och Rebecca låg framför henne på golvet medan hon själv satt i den kala och tråkiga telefonväxeln, de slickade varandra i en het 69:a, hon ville vara med och röra dem men kunde inte röra sig ur fläcken.

Tåget bromsade in och stannade i Bålsta och den unga killen klev av.

Skön at få sitta ensam en stund tänkte hon men hann inte lägga upp väskan på sätet innan en tjej slog sig ner bredvid henne.

- Öh det var väl ledigt här, frågade hon.
- Ja självklart, visst är det … visst är det ledigt, välkommen, log hon mot henne.

Tjejen tittade på henne lite skumt med tackade ändå.

Tåget åkte vidare. Det var grått och kallt där ute och mörkret hade börjat lägga sig över vidderna. Hon kunde ändå skymta den mysiga lilla badplatsen. Hon tänkte på sommaren då hon varit där och inte kunde släppa ögonen från den mörkhåriga skönheten i string.

Tjejen som nu satt bredvid henne var inte alls dum tänkte hon men hon vågade knappt en snegla mot henne, hon kände sig lite dum över att hon välkomnat henne och sedan fått den där skumma blicken tillbaka.

Hon var blond och hade hatt en basker på sig som nu låg i hennes knä ihop med en svart kappa, kjolen slutade över knähöjd och benen med sina glansiga strumpor försvann ner i ett par lårhöga svarta stövlar.

Nästa Enköping ropade en röst och hon sträckte på sig och mötte den blonda tjejen men blicken för att göra klart fö henne att hon skulle tränga sig fram och kliva av. Tåget stannade och den blonda tjejen ställde sig upp och gjorde vägen fri

- God jul sa tjejen med ett vakcert leende innan hon satte sig ner igen.
- Tack det samma, fick hon fram lite svagt och rodnade.

Snöflingorna föll sakta ner till marken då hon gick upp för trappen mot bilparkeringen.

Där stod den blå Volvon och väntade på henne. Hon öppnade dörren och klev in i värmen. Hennes man sträckte sig över mot henne och gav henne en kyss över hennes röda läppar som hon svarade lite svagt på.

- Har du haft en bra dag, frågade han.
- Jo tack, men det ska bli skönt att få vara ledig några dagar nu.

Hon tittade ut igenom vindrutan och funderade på när hon skulle berätta det.. berätta att hon inte längre tände på honom……


Slut.







 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 35 röster, snittbetyg 4,00