Fyra flickor på vift

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lemmen
Rek. länk: http://blacksexmatch.com/go/g447244
Inlagd: 26 maj kl. 08:09
Läst: 10608 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 146 röster, snittbetyg 7,67
Hej! Jag heter Annette. Nu ska jag berätta om en glad tjejträff som fick oväntade och härliga följder.

Jag och mina väninnor Emma, Peggy och Sara var alla på lediga listan, ja, inte Peggy förstås. Hennes man var på affärsresa till USA och skulle vara hemifrån i minst tre veckor Men vi andra var fria som fågeln. Jag hade nyss sparkat ut min sambo som börjat dricka för mycket. Sara och Emma som var litet yngre än vi två andra hade ännu inte fastnat mer permanent för någon att hålla i handen resten av livet.

Den här dagen, kvällen och natten som jag nu ska berätta om började på vinrestaurangen Rankan. Vi var alla fyra på särdeles gott humör, uppfräschade, sminkade och en aning sexigt klädda. Vi skulle ha en helafton hade vi tänkt oss.

Vi hade när historien börjar alla druckit åtminstone två glas vin och blivit fnittriga och kanske också litet högljudda. Vi hade rasande kul.

Vi hade börjat berätta om karlar vi legat med. Peggy som nog var den mest anvacerade av oss i erotiskt hänseende utgöt sig ordrikt om storleken på de kukar hon haft i sin fitta medan Emma berättade om de starkaste orgasmer hon haft. Vi grävde alla i våra minnen och plockade fram härliga upplevelser i det förgångna.

- Men allt det här hör historien till, vad har vi att se fram emot i kväll?

Det var jag som kastade fram frågan och den fick Sara att utbrista.

- Men vi har ju varandra. Vi behöver väl inte tveka för litet lesbiska övningdar, eller hur?

Och nu kom vi in på en diskussion om huruvida vi skulle kunna tillåta oss att ha älskog med varandra. Emma och jag ställde oss litet tvekande medan Peggy och Sara väl kunde tänka sig en natt med sina väninnor i sängen.
Vi kom alla fram till atti var och en av oss hade en gnutta lesbisk libido i sig och att det inte kunde vara fel att prova på.

Ju mer ingående vi talade om lesbisk kärlek desto kåtare blev jag och jag märkte plötsligt att jag var helvåt i trosorna. Jaså, du Annette, tänkte jag, är du sån? Är det här något du längtat efter utan att veta det förrän nu?

Jag kände att jag ville säga något positivt om lesbisk kärlek.

- Flickor, ni måste ändå hålla med om att vi själva vet bäst vilka smekningar en kvinna tycker om, så nog har vi en hel del att vinna på att våga med varann.
- Jag tar mig gärna an dig, älskling

Det var Peggy som svarat mig. Jag tittade in i henne ögon och tyckte se en invit. Med ansiktet vänt mot mig formade hon sina läppar till en kyss. Hennes inbjudan kunde jag inte ta miste på.

Peggy var egentligen den vackraste av oss. Hon var storväxt och smärt, hade ytterst välformade bröst, breda höfter och vackra ansiktsdrag. Hon hade en tid på världen som man sa knullat runt men var nu mer återhållsam.

Strax intill mig satt Sara. Jag kunde inte undgå att märka att hon stuckit ned en hand under bordet och lagt den på Emmas lår och att hon nu lät handen vandra närmare Emmas sköte. Emma rörde inte en min och heller inte sina ben.

Skulle det bli lesbisk sex mellen Peggy och mig och mellan Emma och Sara?

Peggy som satt på min andra sida hade under tiden jag gjorde mina iakttagelser skjutit sin stol närmare min och nu var det hon som attackerade mig på samma sätt som Sara attackerade Emma. Peggy vackert ringprydda vänsterhand var plötslige bara decimetern från mitt sköte. Jag kände sköna ilningar gå genom min kropp. Jag blundade och strax därpå kände jag Peggys läppar mot min mun. En kyss. Nu kände jag att jag verkligen ville. Jag var nog inte så litet lesbisk ändå.

Vårt glada samtal hade avstannat och det var nog det som fick oss att höra några kommentarer från grannbordet.

- Satan, så snygga kvinns vi har till grannar.
- Dom är redan heta.
- Den blonda skulle jag inte ha något emot.

Den blonda, det var jag. Ingen annan i gänget var blond.
Nu lyssnade vi alla på männen vid grannbordet. Den starka kvinnliga jaktinstinkten i oss hade vaknat. Vi visste att vi skulle bli jagade, åtrådda, och vi var också beredda att låta oss bli fångade.

Så kom den inledande attacken. En av männen kom över till vårt bord, Med några artiga ord bjöd han in oss på en drink vid sitt och kamraternas bord. Peggy var den som gav de svar hon visste att vi alla stod bakom och snart satt vi med varsin drink hos männen och skålade med dem.

De hette Christer, Stefan och Åke De var amställda på ett stort svensk exportföretag i ledande befattningar och var goda vänner sedan länge.

Jag kom att sitta bredvid Åke. Det dröjde inte länge förrän jag fick en lång och djup kyss av honom. Helt spontant, helt ogenomtänkt dök den hedersamma ordentligt uppfostrade lilla flickan upp i mig och mitt tack för kyssen fick formen av ett stoppförbud.

- Vi kanske skulle försöka ta det litet piano

Mina ord retade Åke till upprepade försök att nå intimitet med mig. En snabb kyss i min nacke, händer som i förbigående och som spelat misstag, snuddade vid mina bröst och till sist när jag inte återkom med något stoppförbud en fast hand strax ovanför mitt knä.
Jag tilltalades starkt av Åkes orädda närmanden och kände nu hur mina trosor på nytt började fyllas av än mer väta. Jag var nu så kåt att jag visste att inget skulle kunna hindra mig från att få orgasmer ihop med Åke.

Det var inte bara mellan Åke och mig som en förförelseakt tagit fart. Emma hade krypit upp i Christers knä och de kysstes intensivt. Sara och Peggy koncentrerade sig gemensamt på Stefan.

Allt detta kunde tack och lov ske utan att bli uppmärksammat av andra restauranggäster. Vi satt i en undanskymd del bakom skrymmande blomsterarrangemang. Det var därför vi vågade, både vi kåta kvinnor och de förmodligen lika kåta karlarna.

Fortsättningen var given. Peggys vackra röst fick alla att lystra.

- Nog måste vi fortsätta. Men inte här. Vi tar taxi hem till mig. Jag bjuder på skjutsen och på tre sovrum.

Det underförstådda i hennes inbjudan kunde inte missuppfattas av männen. Klarsignalen var hundraprocentigt säker. Jag gissade att våra kavaljerers kukar styvnade när de hörde Peggys ord.
Åke och jag satte oss i baksätet i en av de två taxibilar som beställts. Chauffören hann inte mer än köra några meter förrän Åke och jag var i varandras armar.

- Å, Annette, du är så vacker. Dina läppar ...

Vid nästa gatukorsning hade han ett par fingrar i min fitta. Han fick gärna ha dem där. Jag hade inte önskat något högre. Det blev en så gudomligt härlig taxifärd.
Strax innan vi skulle stiga ur bilen på gatan framför Peggys port hade jag fått upp Åkes gylf och fått fram hans kuk. Jag tror inte att Åke - han var litet dragen och mycket upptänd - märkte att hans stolthet stack ut ur hans byxor när han steg ur taxin. Ett äldre par passerade just i det ögonblicket förbi på trottoaren. Den gamla kvinnan uppfattade helt klart situationen. Det var säkert för hon gav mig en pillemarisk blick. Kanske tänkte hon på något ungdomsäventyr hon varit med om.

Snart var vi samlade i Peggys eleganta sjurumsvåning. I den stora vestibulen blev det ett ivrigt hånglande. Efter en stund var den ingen av oss "flickor" som hade något på överkroppen. Christer såg till att både Saras och Emmas bröst blev smekta och sugna. Stefan var fullt upptagen med Peggy, upptryckt mot en vägg och Åke och jag hade kommit ner på golvet.

Åkes fingrar sökte min fitta och jag särade villigt på benen. Han hade redan fått in ett par fingrar och jag fått en våldsam orgasm. Herregud vad skönt.

Peggy gav till ett litet skrik. Stefan hade fått in sin kuk i henne. Jag såg från platsen där jag låg hur han börjat pumpa in och ut.

Sara, Emma och Christer var försvunna längre in i lägenheten.

Nu gick det för Peggy och Stefan nästan samtidigt. Peggy skrek ut sin orgasm.

Efter en stund kom Peggy fram till mig och drog upp mig från golvet. Hon omfamnade mig. Vi kysstes och jag kände härliga ilningar gå genom min kropp. Jag tog på hennes bröst och hon på mina. Stefan och Åke stod intill oss, stirrade. För dem var det något nytt att se två kvinnor ha sex med varann.

När jag försökte sticka in en hand mellan benen på Peggy sköt hon mig ifrån sig.

- Nej Annette, vi går in i ett av sovrummen nu och ni kåta karlslokar ska följa med. Vi ska se att era slaka kukar reser sig igen, eller hur du min kåta älskarinna?

Det var upptaget i det första rummet Peggy förde oss till. Där låg Christer helnaken på rygg och hade den helnakna Emma som ryttarinna. Sara också hon utan en tråd på kroppen satt och doppade sin fitta över Christers mun. Christer vred sig fram och tillbaka. Det syntes klart att han inte hade långt til ett sprut.
Vi stannade en bra stund och tittade på det vackra skådespelet och kunde avnjuta Emmas och Christers orgasmer och Saras rop efter kuk.

Nu rann det förskräckligt mycket utefter mina ben. Min fitta var helvåt. Jag drog i Peggy.

- Låt oss komma till en säng äntligen, jag klarar inte att vänta längre.

Peggy förde oss till en stor sängkammare med två stora sängar tätt ställda intill varandra.

Peggy och jag fick snabbt av oss det lilla vi hade kvar på våra kroppar.

Inspirerade av vad vi sett i det andra sovrummet beordrade vi våra karlar att lägga sig nakna på rygg i var sin säng och så blev det ritt. Peggy sträckte ut sin högerarm till mig och jag min vänsterarm till henne. Vi stödde varandra, lyckades genom vår kontakt få samma takt i ritten. Peggys ansikte sken. Hennes läppar var lätt åtskilda. Hennes s underkropp med de fasta, starka låren fick upp ett vådligt tempo. Hon måste vara våtare än jag slog det mig. Var det möjligt? Jag hörde hur det riktigt klafsade när hennes fitta kom i nedersta läget

Detta var en underbar ritt, den bästa jag varit med om. Otroligt nog gick det för Peggy och mig samtidigt, sedan märkte jag hur Åkes sperma sköljde in i min fitta och jag fick en ny orgasm.

När jag kvicknat till fick jag en obetvinglig lust att gå till det andra sovrummet. Väl inkommen där såg jag hur Emma stod på alla fyra med Christer på knä bakom sig med kuken gående som en pistong in och ut i hennes fitta. Sara låg i den andra sängen och gned sin fitta. Jag kände medlidande med henne, lade mig med ett ben mellan hennes och kysste hennes mun, lät en hand vandra ner till ett av hennes bröst. Jag kände hur Sara tacksamt välkomnade mig. Hennes kyssar var våta och intensiva. Jag kröp bakåt och förde in mitt huvud mellan helles ben.

Det doftade stark av hennes fitta och det tände mig. Jag lät mina läppar och min tunga begrava sig mellan hennes fittläppar. Sara kved i sin njutning, det började rycka i hennes kropp och välla ut en ljuvligt doftande vätska som min mun tacksamt tog emot.
Vid sidan av oss arbetade Christer oförtrutet och Emma putade upp sin bak mot honom. Jag märkte att Emma fick fontänorgasm men Christer visade inga som helst tecken på att ge ifrån sig ett sprut. Han knullade ivrig på snabbare och snabbare.

- Christer, du har lyckligjort Emma. Låt nu Sara få smaka din stake.

Christer tittade frågande på mig. Han ville inte lämna Emma. Jag kunde förstå honom. Jag visste, några av mina manliga kamrater som knullat henne, var entusiastiska över hennes fitta. De menade att den hade något alldeles extra att ge. Emma själv hade många gånger talat om för mig hur tacksam hon var för att hennes sängkavaljerer så träget återkom till henne.
Men nu tyckte jag synd om Sara. Hennes fitta borde ändå denna enastående kväll få smaka kuk och jag hade inget emot att vänslas med Emma.

Jag lyckades få över Christer till Sara och snabbt var han över henne i missionärsställning. Sara särade på en gång sina ben och fick dem i ett mycket brett läge. Jag såg hur hon sedan Christer fått in sin stora kuk drog upp sina knät till i jämnhöjd med sitt huvud. Det var fritt fram för Christer att komma ända in i botten på Saras fitta.

Jag och Emma lade oss i 69-ställning och satte igång underbara orala aktiviteter. Det gick för oss åtskilliga gånger. I minnet har jag senare åtskilliga gånger återupplev denna härliga stund Emma och jag hade tillsammans vid sidan av de ivrigt knullande Christer och Sara.

Åke, Peggy och Stefan stormade högljudda in i sovrummen. Nu var vi alla församlade i samma rum och nu startade den mest otroliga knullfest man kan tänka sig. Flödande fittor och sprutande kukar rumlade om under flitiga partnerbyten en förvånansvärd lång stund. Jag lyckades få njuta av alla tre karlarnas bastanta kukar.
Sju personer i två sängar var nog ett svårslaget rekord. Det fungerade men så hade också sängarna extra stor bredd. Fördelen var att vi under samlagen hade möjlighet att samtidigt smeka intilliggande granne, man eller kvinna.

När aktiviteterna avstannade ringde telefonen. Det var Peggys make Nils-Erik som ringde från New York. Han ville veta hur "gumman" hade det i sin ensamhet.

Peggy svarade att det var skönt att få vila sig och ha kraft för älskog vid hans återkomst.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 146 röster, snittbetyg 7,67