lära sig runka.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: kåt på kuk
Rek. länk: http://blacksexmatch.com/go/g447244
Inlagd: 10 apr kl. 23:32
Läst: 17061 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 109 röster, snittbetyg 4,81
När jag var 15 år fick jag för första gången se en riktig porrfilm med några kompisar och jag kände en så stark kåthet att jag låg i sängen och juckade mot madrassen tills jag kände ett härligt pirr i hela kroppen, jag tänkte på de stora kukarna jag sett men även de våta fittorna och stora brösten som riktigt dansade framför mina ögon då jag somnade.

Inte långt därefter frågade en kompis på något är äldre än mig o Simon om vi ville följa med och kolla i lite porrtidningar ?

Så gjorde vi o när vi väl satt på hans hemliga ställe som var ett gammalt lager så frågade Robban om vi sett tjejer suga o runka kuk ordentligt nån gång????

Robban visa oss bilder o läser högt ut porrtidningarna o jag känner att min kuk står rakt ut i byxan.

Robban föreslår att vi runkar våra egna kukar samtidigt som han låser högt ut ett sex brev från FIB aktuellt rapport jag aldrig lär glömma.

När Robban läser högt ut novellen känner jag min kuk dunka innanför byxorna och jag ser att Simon känner samma sak då hans mjukis byxor avslöjar en hel del om hur kåt han är.

Robban visar oss sakta hur han runkar sin kuk samtidigt som hans blick kollar hur vi reagerat.

Robban talar om för mig och Simon att vi måste visa vad vi lärt oss, Simon tar fram sin lilla hård kuk och Robban säger det där duger inte grabben, jag skal visa dig hur man gör Simon.

Han greppar tag runt Simons lilla kuk o runkar den sakta för att senare öka farten o Robban ser min förväntansfulla blick att lära mig runka också.

Robban slänger sig nästan över min kuk som e dubbelt så stor som Simons o runkar den sakta till en början och det är jätteskönt. Helt plötsligt känner jag Robbans mun runt mitt kuk skaft o Simon runkar allt intensivare när han ser vad som händer med min kuk i Robbans mun.

Robban suger min kuk o jag smeker Simons kuk o runkar den lät då jag känner att det
kommer att gå för Simon viskar jag åt Robban att Simon är på¨väg att spruta nu.

Robban slänger sig över mig o tar Simons lilla härliga kuk i muben u suger o suger tills Simon sprutar sin kåta sats i munnen på honom.

Jag suger Robbans stora jätte kuk samtidigt så bra jag kan o Robban sprutar sin härligt varma sats rakt ber i halsen på mig.

Vi klär på oss o bestämmer att nästa gång vi träffas skall vi testa nåt nytt säger Robban.

Ja tack, din stora kuk suger jag gärna fler ggr ler jag o Simon instämmer. detta vart en hemlis ingen visste nåt om

Slut
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 109 röster, snittbetyg 4,81