förförd i dushen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: kåtpitten
Rek. länk: http://blacksexmatch.com/go/g447244
Inlagd: 15 feb kl. 20:42
Läst: 16734 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 71 röster, snittbetyg 4,87
För många herrans år sedan spelade jag fotboll i ett pojklag, jag var då 15 år och spelade i P 15.

Efter en träning stod jag o freddan som siste man kvar i dushen, jag hade ofta fantiserat om killar o att smeka o runka nån annans kuk som jag brukade göra ofta med min egen lilla kuk.

När vi står där i duschen så märker Freddan ganska snart att mina blickar söker sig mot hans kuk hela tiden och till slut frågar han mig rent ut om jag är bög?

Är du sjuk i huvudet eller svarar jag, varför stirrar du på min kuk hela tiden annars säger Freddan.

Det ser dessutom ut som om du har halvstånd ju, säger han o ser mig i ögonen. Äsch svarar jag o sköljer samtidigt ur shapoot ur mitt hår.

Med shampoo i ögonen känner jag plötsligt hans mun runt min kuk och jag bara blundar och lutar mig mot duschväggen och njuter. Freddan suger min nu hårda kuk frenetiskt o plötsligt hör vi en barsk röst fråga-

o vad fan försigår här då?

Det är vår tränare Gunnar ca 50 år som ryter o säger med barsk röst att det här måste vi diskuttera.

Freddan har förlängesedan slutat suga mig och min kuk har slaknat när Gunnar plötsligt tar tag om min pitt o tittar på Freddan o säger, jasså du är en kuksugande bög du Freddan ?

Om du vill att jag inte skall yppa något för de andra grabbarna i laget eller dina föräldrar så föreslår jag att du visar mig att du kan det där du gillar att göra.

Plötsligt tar Gunnar fram sin stora manskuk o säger till mig att titta på nu när han lär den lille bögen en läxa.

Först fattar jag ingenting, men när jag ser Freddan suga den stora hårda kuken samtidigt som Gunnar stirrar på min kuk förstår jag ju att Gunnar har fantiserat om pojkars kukar sen länge.

Kom hit nu säger han barskt till mig, du skall inte tro att det inte gäller dig med lille vän.

Sug nu o visa vad ni kan pojar så skall jag suga era små hårda pittar sen så skall ni få känna på nåt ni inte ens drömt om.

Jag o freddan suger frenetiskt på Gunnars stora kuk samtidigt som han smeker oss om vart annat.

Vänta stopp, nu e det er tur säger han o ber oss ställa oss upp, snart känner jag Gunnar suga min lilla kuk så underbart, sen suger han Freddans något större kuk o trycker samtidigt upp ett finger i röven på Freddan som stönar lätt.

Han slutar suga Freddan o börjar suga min kuk samtidigt runkar han Freddan sakta, nu får jag helt plötsligt ett finger i anus samtidigt som jag känner hans sugande på min kuk

Jag håller på att explodera av kåthet, när han känner det sugar han frenetiskt och jag kommer i hans mun, freddan kommer fram med sin kuk o runkande sorutar han sin sats rakt i Gunnars ansikte.

Gunnar beordrar oss att suga hans jättekuk, det dröjer inte mer än nån minut så sprutar han sin stora sats rakt i ansiktet på oss båda och vi duschar av oss alla tre och Gunnar påtalar gång på gång att om vi inte vill bli av med platsen i hans lag eller bli kallade bögar av lagkompisarna så gäller det att vara tyst om det som hänt.

Inte förrän nu 20 år efter vågade jag yppa nåt om detta, Gunnar hade visst sugit av Freddan fler ggr men mig hade han aldrig sex mer med tyvärr.

Kåt på kuk!

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 71 röster, snittbetyg 4,87