Hos gynekologen !

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anna
Rek. länk: http://blacksexmatch.com/go/g447244
Inlagd: 8 jan kl. 23:03
Läst: 22125 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 105 röster, snittbetyg 6,15
Jag är en tjej på 19 år som Fredagen den 17e skulle jag infinna mig hos min gynekolog för att göra en extra koll angående cellförändringar och jag känner mig otroligt nervös.

Väl på plats blir jag inkallad och sköterskan som tar emot mig känner jag igen sen tidigare besök, så jag käner mig lugnad och klär av mig kläderna som hon ber mig och gör som hon säger o tar på mig ett sånt där sjukhuslinne över min nu nakna kropp.

Hon presenterar sig som Linda och om inte jag minns fel så är det hon. Hon talar om för mig att detta är en rutinundersökning som vilken som helst, så hon ber bara mig lägga mig ner o ta det lugnt.

Jag känner nu ingen direkt oro men känner nån slags pirrande känsla av hur Linda tittade på mig, men tänker samtidigt bort det när jag ser alla instrument som används vid en sån undersökning.

Jag ligger där och förväntar mig att det är den äldre gynekologen Eva som är runt 50 men ändå jäkligt fräsh för sin ålder som skall undersöka mig så jag känner mig lugn.

Linda kommer in i rummet med ett leende o talar om att Eva är sjuk idag, men att oroa dig inte du får en kvinnlig gynekolog som tydligen heter Annelie så det är inget att bry sig om.

Jag blundar o känner lite nervositet, men samtidigt andas jag ut att det inte är en manlig gynekolog.

Medans jag blundar o ligger där kommer Annelie in i rummet och hälsar mig med ett leende vem hon är o att jag inte skall vara orolig, Annelie är även hon i 45-50 års åldern - detta är över fortare än du anar säger hon.

Hon ber mig flytta upp fötterna i de berömda fotbehållarna som alla tjejer hatar för att de känner sig utlämnade då de ligger där.

Nu skall jag undersöka dig försiktigt, så bara slappna av och låt det hända säger Annelie med ett vänligt leende.

Jag känner hennes fingrar och plötsligt säger hon - här var det välrakat! gör du det själv eller får du hjälp ?säger hon plötsligt.

Jag får allt göra det själv skojjar jag lite pinsamt tillbaka.

Så vacker som du är så måste du väl ha en pojk eller flickvän säger Annelie.

Jag träffar en kille, men det har inte gått så långt som till sex säger jag rakt ut.

Jag rakar mig för hygienen skull o känner mig lite sexigare svarar jag.

Nog är du sexig alltid svarar Annelie, men nu till arbetet.Jag skall känna lite nu med ett par fingrar så var inte rädd säger hon lugnt.

På nåt unerligt sätt känns det skönt och jag börjar fantisera vilt om hur det skulle känas att ha sex med en sån kvinna som Annelie.

Jag tittar på henne där kon ligger mellan mina ben, o kanske jag inbillar mig men hon ser lite röd ut om kinderna som man lätt gör när man blir lite kåt.

Hoppas det inte känns obehagligt säger Annelie med samma leende som förut, tvärt om svarar jag utan att ens hinna tänka igenom mitt svar.

Kan du vänta ett ögonblick är du snäll ? säger Annelie. Visst säger jag medans fantasierna skenar iväg. Jag skäms lite för mig själv men jag har faktiskt legat där o blivit kåt & våt vilket Annelie givetvis märkt.

Jag hör Annelie ropa på Linda o jag hör henne säga att vi får nog göra en koll på hennes bröst här också, men bara för säkerhets skull och att hon varit här förut.

Jag ligger bara där o blundar o längtar efter Annelies fingrar skall pilla i min fitta igen, när först Linda kikar in lite försiktigt o frågar om det är ok om vi gör en bröstundersökning när du ändå är här?

Självklart svarar jag o Linda börjar med att försiktigt känna på mina stora bröst för att sen helt plöstligt börja massera min bröstvårta o fråga mig om jag har nån känsel där?.

Jo tack jag känner dina händer säger jag. Plötligt kommer Annelie tillbaka o talar om att kon måste nog tyvärr göra om provet, vadå tyvärr känner jag som fortfarande är vät efter hennes behandling.

Linda står o smeker o kramar mina bröst allt intensivare när Annelie börjar känna med sina lena fingrar.
Jag känner själv att jag är dyngsur o vrålkåt men försöker låtsas som ingenting.

Helt plötslit säger Annelie att det finns en helt ny metod för cellförändringar, men den kan kanske kännas väl intim. Men jag kan lova att den är 100% att lita på.

Ja visst,jag e villig att testa det svarar jag.
Jag kände nästan det på mig svarar Annelie samtidigt som Linda står o knådar mina stora bröst.

Slappna av o bunda en stund säger Annelie, jag skall nämligen smörja in ditt underliv med en olja för att du skall känna dig trygg.

Jag lutar mig bakåt o känner Annelies fingrar tränga in i min dyvåta fitta medans Lindas mun nu sluter mine stora styva bröstvårtor.

Jag är nu kåtare än någonsin, men låtsas som ingenting o jag låter Annelie försöka lura mig genom att säga att hon skall titta närmare men vill att jag skall blunda.

Jag blundar o känner Annelies härligt våta tunga spela över hela min fitta. Hon suger o slickar helt frenetiskt min klitta samtidigt som jag känner Lindas mun o läppar slicka o suga på mina styva bröstvårtor.

Jag fortsätter blunda, men de båda måste ju höra mina kåta stön o känna hur kåt jag blivit, helt plötsligt känner jag Annelies fingrar bytas ut, men Linda säger åt mig att blunda.

Det känns helt plötsligt som jag får den största kuk jag känt i min fitta och när Linda slutar att hålla för mina ögon och kryper ner för att slicka mig samtidigt går det för mig o jag känner att min fitta exploderar i ett så kallat sprut.

Jag har änligen fått känna på en sprutorgasm o Annelie o Linda ligger kvar o slickar i sig mina såser samtidigt som jag ser dem köra en dildo i sina fittor.

Annelie reser sig upp och säger- nu är det din tur att tillfredställa oss din lilla kåtslyna.

Jag såg direkt du kom in i rummet att du var kåt på mig sade Linda, dina blickar avslöjade ganska snart att du fantiserade om tjejsex.

Ok slicka oss då din kåta lilla ängel, själv har jag aldrig varit kåtare säger Linda samtidigt som Annelies fingrar o mun redan letat sig över Lindas fina bröst.

Vi knullar tillslut varandra med löskukar,tungor & munnar tills alla skriker ut av kåthet.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 105 röster, snittbetyg 6,15