Möte med Malin

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: lasseman (lasseman69@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 15 dec kl. 11:58
Läst: 7073 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 35 röster, snittbetyg 6,69
Det var bara att erkänna – jag hade gått och blivit tokkär, eller var det kanske tokkåt? Hur som helst, det var naturligtvis inte bra. Jag var en gift man sedan 10 år tillbaka, och hade det ganska bra egentligen. Sexlivet hade visserligen gått i stå efter två barn., men det var kanske inte helt förvånande. Hur mycket tid och ork hade man egentligen? Visst, det fanns stunder när jag kände mig sugen, men de inföll tyvärr sällan samtidigt som min frus stunder. Det innebar att vi kanske fick till det ett par tre gånger om året. Det är kanske inte normalt, men vad är normalt egentligen?
Jag gillade ju i och för sig att ha sex med mig själv också, men det blir ju inte riktigt samma sak, det kan man inte sticka under stol med.

Så träffade jag Malin genom jobbet. Hon var frilansare och kom in för att hjälpa oss med lite förarbete inför ett jobb. Hon var kanske strax under 30 i ålder. Medellängd och med långt mörkbrunt hår som hon oftast satte upp i en knut, men när det föll fritt, var det oerhört vackert att se på. Hon hade ett vackert ansikte som var nästan perfekt, förutom att hon hade en kul liten näsa. Men hon var kurvig på precis de rätta ställena. Inte jättestora bröst, men en stjärt som man skulle kunna dö för. Jag hade alltid varit mer av en stjärtman än en bröstman, så för mig var hon perfekt.

Jag var ju gift och allt det där, men jag kunde inte låta bli att flörta med henne på ett oskyldigt sätt, och jag kunde heller inte låta bli att kasta lystna blickar på hennes kropp när hon gick förbi mig. Jag var fullt medveten om att jag för henne förmodligen var en gammal snuskgubbe, och jag försökte låta bli att vara allt för övertydlig. Men att titta lite kunde väl ändå inte skada…

Nu hände det sig att vi skulle ha julfest på jobbet och jag tänkte att det kunde vara kul om Malin ville komma. Jag såg till att vår receptionist skickade en inbjudan, utan att jag egentligen hade några större förväntningar på att hon ens skulle dyka upp. Men till min stora glädje tackade hon ja till inbjudan. När dagen för festen var kommen, var jag lite nervös. Hur skulle det bli? Skulle hon ens vilja prata med mig? Jag visste egentligen ingenting om henne, inte hur hennes privatliv såg ut eller någonting. För allt vad jag visste skulle hon kunna vara gift, eller åtminstone ha pojkvän, eller flickvän. Hon hade inte givit mig några signaler alls åt något håll, men jag hade ju å andra sidan ansträngt mig att bara beundra henne på avstånd…

Men, jul - middagen blev väldigt trevlig. Hon hamnade mittemot mig vid bordet, utan att jag egentligen planerat för det, och vi kom att prata ganska mycket med varandra under middagen. Jag lyckades lite listigt lirka ur henne att hon faktiskt var singel och bodde själv, att hon hade en familj bestående av mamma och pappa och en äldre bror och att hon hade en del intressanta hobbies. Bland annat var hon utbildad sportdykare. Eftersom jag själv dykt en del för ett antal år sedan, innan barnen kom, så hade vi då direkt ett naturligt samtalsämne, och timmarna rusade snabbt iväg. Vi kom dock att skiljas åt efter ett tag. Jag blev tvungen att prata lite med några andra, och hon hittade också andra att samtala med. Jag kände så småningom att kvällen kanske skulle vara över för mig, och att det var dags att börja ta sig hemåt. Jag behövde dock gå på toaletten innan och göra mig av med en del av det öl jag dragit i mig under kvällen. När jag gjort det jag skulle och gick ut genom toalettdörren, höll jag på att gå rakt in i Malin.

- Oj, hoppsan, förlåt! Jag klev åt sidan för att släppa förbi henne, men hon stannade upp och la sin ena hand på min axel.
- Det är lugnt, varför har du så bråttom? Hon log mot mig och lät sina fingrar glida upp mot min nacke som hon långsamt började smeka. Jag kunde då inte hejda mig, jag tryckte mig mot henne lite försiktigt med min kropp och vände upp hennes ansikte så att hennes röda läppar kom i lagom höjd. Sedan tryckte jag mina egna läppar mot hennes. Först lite försiktigt, men när jag märkte att hon svarade mig, ökade jag trycket och lät min tungspets trevande leta sig in i hennes mun. Hon smakade underbart och snart kysstes vi som galningar, med tungor som lekte ta fatt.
- Kom, följ med in, flämtade hon och drog in mig på toaletten igen.

Hon låste snabbt dörren och tryckte sig på nytt mot mig. Min kuk hade nu snabbt vaknat till liv och rest sig till full storlek. Jag pressade den mot hennes mage och kände henne svara genom att trycka sin egen kropp ännu hårdare mot min. Jag kunde nu inte hejda mig. Jag började smeka hennes bröst genom det tunna tyget i hennes klänning och belönades med att känna hur hennes bröstvårtor snabbt styvnade till små knoppar. Hennes andning började nu bli mer ansträngd och jag förstod att hon var lika tänd som jag. Plötsligt kände jag hur hon gick ned på knä och började knäppa upp mina byxor. Det tog henne inte lång stund att dra ned dem till fötterna. Min kuk stod som ett spett i mina kalsonger, och hon hade visst besvär att lirka dem över den, men till slut hade hon lyckats med det också. Hon tog mina kulor i sin hand, som för att väga deras tyngd och slöt sedan sin lilla hand om min kuk. Försiktigt började hon runka den upp och ned. Hennes fingrar drog undan förhuden från mitt ollon och masserade det försiktigt. Det hade vid det här laget blivit alldeles halt av försatsen, och det kändes fantastiskt skönt att känna hur hennes mjuka fingrar gled fram och tillbaka. Sedan, just när jag trodde att det inte kunde bli bättre, öppnade hon sin mun och lät de blodröda läpparna omsluta min toppen på mitt ollon. Jag flämtade till när jag kände henne ta mig i sin mun och jag fick koncentrera mig för att inte redan släppa iväg min sats.

- Åhh, flämtade jag. Om du visste vad jag har varit tänd på dig… men jag trodde aldrig vi skulle få till det.
- Jag har nog sett att du kollat in mig, mumlade Malin med munnen full av min kuk. Men jag visste ju också att du var chefen. Man skall inte blanda nöjen och affärer, men nu är vi visst här i alla fall.
- Ja, jag vill verkligen ha dig nu, med en gång. Vänd på dig!

Malin reste sig omgående upp och lutade sig fram över handfatet. Jag tog tag i hennes svarta kjol och drog upp den runt hennes midja. Hon hade ett par matchande trosor i svart silke och jag lirkade snabbt ned dem över hennes tajta stjärt. Jag förde hennes ben isär lite till och lät sedan min hand glida in mellan hennes ben. Jag kunde känna att hon hade en ordentlig buske av fitthår, vilket jag förstod var ganska ovanligt i dessa dagar när många unga tjejer rakade sig rena mellan benen. Mitt finger nuddade vid hennes svullna klitoris och hon flämtade till och tryckte sig mot min hand. Jag lät fingret glida vidare nedåt till hennes öppning, och stack prövande in ett finger mellan hennes nu ganska svullna fittläppar. Jag förde fingret upp och ned några gånger mellan läpparna, innan jag till slut tryckte in det i hennes fitthål. Hon stönade till när hon kände hur jag penetrerade hennes innersta. Jag provade med först ett finger, och när det kändes bra, tryckte jag in ytterligare ett finger i henne. Hon stönade nu högt och tryckte sig ännu hårdare mot mig.



- Sluta retas nu, flämtade hon. Jag vill ha din kuk i mig, på riktigt!
- OK – då skall du få den, stönade jag och tog tag i den med min högra hand och riktade in den mellan hennes fuktiga fittläppar. Väl på plats tog jag ett fast grepp med båda händerna om hennes vita skinkor och särade dem så mycket det gick, innan jag med en mäktig stöt lät min kuk sjunka in i hennes tajta fitta.
- Ohhh, vad skönt! Flämtade Malin och tog stöd mot handfatet med händerna. Jag började stöta in och ut i henne, så snabbt och hårt jag kunde. Jag insåg att det inte var mycket tid att vinka på, men jag ville samtidigt att det skulle vara skönt för oss båda. Jag lutade mig fram över henne och lät mina händer glida fram och upp runt hennes små fasta bröst. Jag kunde känna hennes styva vårtor genom blustyget och jag började försiktigt knäppa upp knapparna för att komma åt att känna hennes nakna hud därunder. Till slut fick jag upp blusen och kom åt att lirka behån åt sidan och sluta hennes runda varma bröst i mina stora händer. Jag lät vårtorna glida mellan mina fingrar och retade dem till små knoppar av skär lust.
- Mmm, vad skönt. Malin flämtade och stönade om vartannat. Min kuk gick som en pistong in och ut i hennes fitta och jag kände hur hennes tajta väggar kramade om den. Det skulle inte ta lång tid för mig att komma till min klimax, det var helt klart.
- Kom, vänd dig om! Jag vill se dig när jag knullar dig, sa jag och drog mig ur henne.

Hon vred sig runt och satte sig mot handfatet med benen precis så att de nuddade golvet och gav lite stöd. Jag särade hennes ben så långt det gick och kunde nu se hennes fitta i all dess skära prakt. Den glänste i ljuset från belysningen och de yttre läpparna var särade så att man kunde se rakt in och beskåda hennes blodfyllda klitoris. Jag satte en tumme mot den och började gnida försiktigt. Malin flämtade till av njutning och slöt sina ögon. Hennes fitthår var rikligt men rakat i en snygg form och jag kände hur min kuk blev ännu hårdare när jag tittade på hennes nakna skönhet. Jag tog min kuk i ena handen och förde den mot hennes öppning. Jag drog ollonet upp och ned några gånger längsmed hennes springa, innan jag till slut tryckte in den till roten. Sakta började jag stöta in och ut. Jag ville dra ut på njutningen så länge det var möjligt. Det var en helt fantastiskt känsla att ha sex på toaletten på det här viset. Det förbjudna i hela situationen gjorde det bara mer spännande. Jag kunde se underbart vackra Malin ligga med benen brett isär och se hur min kuk plöjde fram och tillbaka i hennes fitta. Hennes bröst gungade vid varje stöt jag gjorde och hon hade slutit sina ögon i njutning. Jag kände hur hennes fittmuskler kramade om min kuk och det var vått och varmt därinne.

- Mmm, gud vad skönt det är, stönade hon. Knulla mig hårt! Jag är så himla kåt. Det var så länge sedan.
- Knappast lika länge sedan som för mig, flämtade jag tillbaka och ökade takten i mina stötar. Hennes fitta kramade min kuk hårt och det kändes som den satt i ett skruvstäd.
- Du knullar i alla fall otroligt bra. Det är så himla skönt. Kom, kan jag inte få rida dig? Sätt dig på toaletten!
Jag drog mig ur hennes varma fitta och lydde hennes uppmaning. Jag satte mig ned på toalettstolen och riktade min kuk rakt upp. Malin vände sig om med stjärten mot mig och sänkte sig långsamt ned över min styva kuk. Långsamt gled hennes fitta ned över den. När den var helt på plats, lutade hon sig lite framåt och tog spjärn med fötterna mot golvet. Jag vek upp hennes kjol, så att jag skulle kunna se hennes stjärt när den guppade upp och ned över min kuk. Det var otroligt upphetsande att se den glida fram och tillbaka mellan hennes skära fittläppar. Jag såg också hennes läckra lilla stjärthål lysa mot mig och kunde inte motstå frestelsen. Jag förde ett finger till hennes hål och tryckte det långsamt in i henne. Hon flämtade till och ökade farten i sin ritt. Jag tryckte mitt finger längre och längre in och till slut hade jag nått ända till knogen. Då drog jag långsamt ut det igen, och sedan upprepade jag proceduren några gånger. Malin stönade högt.
- Jag kommer nu, nu strax, sluta inte! Jag kommer, herregud, det går för mig. Kom., spruta i mig, kom fort! Jag vill att du kommer. Jag vill känna din sats i min fitta.
- Nu, nu kommer jag., väste jag och försökte hålla inne så mycket som möjligt av min extas. Vi kunde ju inte låta hela kontoret höra vad vi höll på med.

Till slut kom satsen. Den forsade ur min kuk i kraftiga snärtar och sköt rakt upp i hennes fitta. Hon slutade inte rida mig, utan mjölkade mig på allt jag hade, och det var inte lite. Det rann ur hennes fitta och längsmed min kuk som fortfarande var stor och styv. Utmattade sjönk vi ihop båda två. Det hade varit en underbar upplevelse. I alla fall för mig, och Malin verkade ju inte klaga. Men vi insåg båda att det var en engångsföreteelse och att det inte skulle bli några repriser. Vi kysstes ömt efteråt och rättade till våra kläder. Malin gick ut först, och jag kom en liten stund senare. Jag tyckte att en del av personalen tittade lite konstigt på mig – men kanske var det bara inbillning.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 35 röster, snittbetyg 6,69