Antagligen bisexuell !

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kåt kille 19 år
Inlagd: 8 dec kl. 22:09
Läst: 12991 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 6,48
Jag är en kåt kille på 19 år som bara för ett par veckor sedan mest satt hemma o runkade till vanliga porrfilmer.

Nyligen vart jag i Göteborg i ett ärende o kände att det skulle vara härligt att se en riktigt bra porrfilm o kanske ta en smygrunk på nån av biografens toaletter.

Jag tittar en stund på filmen o blir så stenkåt att jag tillslut måste smyga iväg för att göra mitt.

Jag har sett det mesta i porrväg trodde jag, men jag blev sjuhelsikes kåt när jag såg två en tjej suga av två storkukade killar och verkligen såg ut att gilla det när deras säd sprutade över hennen tunga.

Nu vart jag riktigt stenkåt o stod inne i ett av båsen på toaletten o runkade när jag plötsligt hör någon komma in i till toan och jag hör gubben flämta av kåthet.

Jag öppnar dörren i smy o ser en gumme i 45-50 års åldern stå där o runka.

Först blir jag generad o lite smått chockad, sen blir jag allt kåtare när jag ser hans stora kuk glida fram o tillbaka i hans hand.

Jag vet inte vad jag gjorde som han plötsligt hörde, men helt plötsligt sägar han bara rent ut -

Kom o ta för dig om du e kåt, om du vill skall jag hjälpa dig att suga din härliga lilla tonårspitt du står där inne o runkar grabben, jag såg dig allt hur kåt du såg ut där inne när han med den stora härliga negerkuken stack kuken i munnen på blondinen.

Hallå därinne ! hallå därinne ! låtsas fan inte att du inte hör mig, du behöver inte vara rädd för nåt jag skall inte röra dig om du inte vill ha sex. Men helt ärligt, jag vet aldrig om jag sett en kåtare blick än din grabben.

Jag öppnar dörren och det första jag får se är gubben stora kuk som står rakt emot mig, han frågar lugnt om jag sugiut kuk förut och jag svara nej naturligtvis.

Ok vi gör såhär säger gubben helt plötsligt, jag skall hjälpa dig bli av med din kåthet, så får du känna hur skönt det är när nån suger din kuk.

Jag är minst sagt nervös men låter gubben plocka fram min stenhårda kuk o sakta runka mig samtidigt som han säger- det här är väl inget att se så rädd ut för ?

Sekunden senare sätter han sig på huk framför mig o tar ut min kuk ur byxorna o stoppar den i sin mun o börjar suga frenetiskt.

Det tar inte många minuter förän jag känner att jag håller på att komma ocjh jag försöker få honom att förstå det men han pressar sin min emot min kropp o jag känner hur jag kommer som en raket rakt in i hans mun och hals.

Bara sekunder efter att jag sprutat känner jag gubbens kuk mot mina läppar och öppnar munnen nyfiket o smakar på hans stora hårda kuk.

Han juckar försiktigt i min mun och själv blir jag allt kåtare och jag gör som jag sett på filmerna o spotta o slickar på hans härliga kuk som nu dryper av kåt o varm saliv.

Jag känner direkt att jag gillar att suga hans stora kuk och drömmer redan om att få smaka på nåsta härliga kuk i min mun.

Gubben kommer o jag slickar och suger hans härliga kuk samtidigt som han håller mig i håret och stönar högt.

Skamsen smiter jag fort därifrån samtidigt som gubben står med byxorna o kuken ute o ler.

När jag senare sitter på tåget skäms jag över det jag just varit med om , men samtidigt vet jag att jag vill suga av en man igen. Jag fick sån ståkuk av det senare på kvällen att jag runkade o tänkte på hans härligt stora kuk när den gled in i min mun.

Jag är bisexuell, men det vet ifan om inte detta slår det mesta, det blir fler kåta besök på porrbios och om jag hittar en som är lika kåt som jag så suger jag gärna av honom.

SEX E LIVET !
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 6,48