En kvinnas lust

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anna L
Rek. länk: http://getiton.com/go/g447244
Inlagd: 11 sep kl. 15:38
Läst: 10674 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 48 röster, snittbetyg 6,13
Ibland kan det vara svårt att förstå varför vissa saker kittlar sinnet mer än andra, för några veckor sedan upplevde jag det som gjort mig mer upphetsad än jag kunde ana.
Jag är 27 år ung och en ganska vanlig kvinna som bor i en mindre ort i Småland, kan inte säga att jag upplevt den där riktiga kärleken men har haft mina små flörtar till och från. Efter ett längre förhållande (2år) som slutade i mycket gråt och förtvivlan i början av förra året så har jag bara koncentrerat mig på jobbet och mitt lilla hus, inga killar ingen sex eller ens hångel.
Jag har spenderat en tid varje dag med att kolla på kontaktannonser på nätet men utan att igentligen känt nån lust att kontakta någon, visst har jag surfat in på nån porrsida då och då vilket resulterat i en viss blodtillförsel i de nedre regionerna men aldrig känt nån riktig lust.
Efter ett läkarbesök för ett tag sedan fick jag veta att mitt blodtryck var väl högt och min doktor bad mig därför att sluta med p-piller då dessa förvärrade allt. Med tanke på mitt trista singelliv så kände jag att detta skydd ej va nödvändigt längre.

Men så hände det en dag att jag stötte ihop med en ungdomskärlek på stan, Johan som han hette bodde bara två mil bort i ett hus med fru och två barn, mina känslor svallade över när vi sågs, blodet pulserade i mig och jag kände hur mitt ansikte blev rött och ögon glansiga när han kramade mig och gav en kindpuss. "hej, va kul att se dig, hur är det" frågade han "jo tack bra lite ensamt bara" svarade jag.. nejnejnej varför sa jag så skrek min hjärna inom mig, "åhhh det kan botas" svarade Johan glatt och mitt blodtryck blev ommöjligt ännu högre. Efter genomgång av varandras status beträffande förhållande, jobb och andra gemensamma vänner började vi ha lite sms kontakt vilket senare blev mail kontakt och msn kontakt.
Johan började göra sig ärenden till stan och "råka ha tid att komma förbi på en kopp kaffe, osunda tankar började fara genom mitt huvud när det gick upp för mig att hans kärleksliv va ganska tråkigt, jag som alltid hatat otrogna män började fantisera om hur han smekte och kysste mig. En helg då vi båda råkade var ute på hotelet sammtidigt så kunde jag inte lägga band på mig själv längre, det va som om all kuvad kåthet inom mig kom ut sammtidigt, klockan han inte bli mer än elva och endast en dans hann vi med innan jag något berusad sa till Johan att "om du inte följer med mig hem nu så kommer jag hata dig för evigt" han tittad förvånnat på mig, log och tog upp sin telefon, ringde efter en taxi.
Vägen hem till mig va som ett mörkt rum, vi sa inget, vi tog inte på varandra, vi bara satt där och längtade till vi va framme. Jag bor på landet, inga grannar, inget som stör, vi betalde chaufören och klev ur, väl inne släppte allt, vi kysstes villt och jag la mig på knä i hallen framför honom, rev upp gylfen och sög in hans hårda lätt salta lem i min mun och njöt av att känna hur den växte i munnen, lät tungan cirkla runt ollonet, sög in hela igen och bara njöt. Jag kände hur mitt under liv hettade och vibrerade av upppdämd kåthet.

Jag bad han klä av sig fort sammtidigt passade jag på att dra av mig topp, byxor och bh, Johan stod naken framför mig med sin stora varma lem vajande, jag tog den i handen, kände hur hård den va och precis lagom stor för lilla mig. Han lyfte upp mig i sina armar frågade var sovrummet va, jag pekade han bar, han la sig på sängen och studerade min kropp när jag stod framför honom i den glesa ljuskäglan, jag drog av mig mina fuktiga trosor, kröp upp över honom och kände hur lemenm rörde vid mina bröst och mage när jag långsamt kysste mig uppåt, jag rös till när han nuddade mina blygdläppar, min hand letade sig instinktivt ner till den hårda kuken mellan mina ben och förde den in i mig, med ett suckande ljud kände jag hur han rörde vid min livmoderhals, mitt underliv gnuggade sig mot hans i en takt som va behaglig, jag gled ur min trance och smakade på mina safter, blev så oerhört kåt av att känna den salta smaken av mig själv.
Johan nickade bara när jag la mig på mage puffade upp en kudde under bäckenet så min rumpa stack upp retsamt mot han, slöt mina ögon och njöt när han pressade sig in i min våta grotta.
Hans starka händer maserade skinkorna och jag rös till varje gång ett finger strök över mitt anus, han märkte tydligen att jag reagerade på denna behandling så hans ena finger började att ta sig igenom den slutna muskeln med hjälp av allt blöt jag producerat tidigare, i samma sekund som hans finger gled in två tre centimeter i mig så exploderade jag i en ofantlig orgasm, mitt underliv drog ihop sig så pass så Johan knappt kunde hålla sig kvar i mig jag liksom sköt ut han ur min fitta.

Detta blev startskottet på en ny upplevelse för mig, jag skakade och hulkade under tiden orgasmen ebbade ut och kännde bara hur begäret efter hans hård lem bara tilltog, jag vred mig runt på rygg och styrde resolut in han i min nu plaskvåta fitta, slog benen om hans midja och kved fram "hårdare, fortare, mer mer" trodde aldrig dessa ord skulle komma ur min mun.
Efter ytterligare en orgasm förstod jag att Johan va nära en kolapps, han ork va slut och han gled ner jämte mig och log, jag log tillbaks och sög in hans varma lem i min mun och slickade girigt i mig mitt sekret som runnit ut med skaftet jag förstod att han va på väg att spruta när han tog tag i mitt hår och kved till när min tunga snurrade runt ollonet, men min oskyddade hormonstinna kropp rörde sig mjukt men snabbt upp och som av en naturens under så gled hans lem in i mig med en knyck, Johans underliv trycktes uppåt och jag gnuggade långsamt tryckandes nedåt, det ilade till i min kropp när jag kände hur hans lem nuddade min livmodetapp sammitdigt som det pulserade och ryckte långt inne i mig och hans sperma forsade in i mitt varma innre, det svartnade för ögonen och jag hörde på avstånd att Johan frustade och svor över sin utlösning i mig.
Vi sommnade en stund jämte varandra, han va borta när jag vaknade.

Två dagar senare ringde det på dörren en kväll, Johan stod utanför och såg skamsen ut, han bad om förlåtelse för sitt tilltag men jag bara skrattde högt, drog in honom i hallen och förlät honom.... tre gånger.

Min kropp utan hormoner blev en kåt kvinna som inte kan få nog....

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 48 röster, snittbetyg 6,13