Oskuldens ridlektion

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Påsättaren
Rek. länk: http://alt.com/go/page/landing_page_geodensity?pid=g447244
Inlagd: 4 aug kl. 14:02
Läst: 13313 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 147 röster, snittbetyg 7,23
Vi hoppade av hästarna och band dom intill stora stenen i gläntan där jag planerade att spänna på Tim. Jag tog ett fast grepp över hans sexiga häck och kände dom härligt tajta och vita ridbyxorna spänna över skinkorna. Tim stannade upp samtidigt som jag tvingade till mig en lång tungkyss, och såg djupt i hans ögon. Min andra hand svepte under hans korta tröja och smekte hans ena bröstvårta som redan svar styv.
Tim var en ridelev som jag tog hand om för första gången. Han var i typ 18 års åldern och kom från England, ganska slank och finlemmad med lite överklass stil. Tidigare vid stallet när vi satte upp på hästarna kunde jag inte undvika att se att min elev hade sexiga jocks som lyste vita under ridbyxorna, vilka stramade fint runt den smala stjärten och ned mot låren. Jag kommenterade Tims hållning i sadeln positivt, samtidigt som jag svepte med blicken längs hans kropp och gav honom en flirtig blick.
Jag frågade hur han villa ha sin lektion, och han svarade lite skämtsamt att han gillade hårda tag.
- Ok Tim, sa jag, du ska få en hård ritt och lite till om du vill!!
Nu stod vi där vid stenen och mellan Tim´s välvilligt särade ben kunde jag känna en svällande lem under ridbyxorna när jag smekte honom, samtidigt som våra tungor lekte febrilt. Han var otroligt sexig med tunna minimala läderhandskar, svarta moderiktiga ridstövlar till ridtajtsen. Vi hade snackat lite om sex under ridningen, och Tim erkände att han attraherades av svenska slanka killar och drömde inte om annat i sina dagliga sextankar att bli tagen som oskuld.
Jag tog ett beslutsamt tag om Tim´s arm och ställde upp honom mot den skönt mossiga stenen. Mitt smekande fortsatte bakifrån och han särade på sina ben alltmer, och tog stöd mot stenen med sina armar. Långsamt lät jag hans ridbyxor glida ner strax under stjärthalvorna så att jag kunde se Tim´s sexiga häck ramas in av den snygga jock kallingen. Jag gick ner på knä och lät min tunga glida över hans solbruna stjärt med sensuella diskreta blonda fjun. Tim hjälpte till att öppna sin springa med ena handen så att jag kom åt med tungan mot anus. Äntligen hörde jag min älskares stön och svaga kvidande när jag lirkade med tungspetsen mot hans sköna rosa öppning. Välvilligt svankade han ut ännu mer med underlivet så att jag kom åt och in ännu mer i rövhålet, som öppnade sig alltmer för min behandling. Min andra hand smekte Tim intensivt över jockstyget som avslöjade en skön och fuktig kuk, en svällande välfylld pung och mellangård mot anus.
När min tumme äntligen gled in i Tim´s tajta röv utan problem reste jag mig - drog fram min bultande ståkuk, och drog på en kondom. Tim följde med blicken nedåt när jag lät mitt ollon glida över hans stjärtspringa upp och ned, innan jag pressade på mot hans rövhål. Han tog emot mig och jag gled in i öppningen utan problem. Det kändes underbart och jag pressade på med små juck i det tajta rövhålet. Snart var jag i botten och jag spände på Tim med allt längre och hårda juck under ljudet av hans kvidande.
Efter en lång härlig stund växlade vi så att Tim gränslade mig och red bakifrån medans jag satt på stenen. Jag blev fett kåt av att se Tim´s slanka vältränade ben som bresade och spände sig i tajtsen. Han hade dragit ned sin jocks så fina ståballen svajade fint när han red mig. Plötsligt hör jag Tim tjuta till och ser hans utlösning av sperma som sprutar över låren och tyget. Jag kan inte hålla tillbaks längre utan måste släppa lös min sköna orgasm under vilt ridande innan Tim kliver av.
Jag sliter av kondomen och låter sperman rinna av medans jag långsamt runkar mig själv. Tim hukar sig ned och suger av mitt drypande ollon – det känns skönt och min balle är ganska hård igen efter hans sköna tunga och läppar. Jag föreslår efter en stund att vi kör igen bakifrån, fast utan kondom. Först vill inte min vän, men när vi spanar in min kuk som fått full erektion igen ser han mer intresserad ut. Efter ett tag ger han med sig – han kan inte stå emot att prova hur det känns utan gummi. Mitt ollon är alldeles blankt och det grova kukskaftet står rakt ut från min platta mage.
- Okey, vi provar försiktigt så att jag hinner känna efter, säger Tim.
Jag tjuter av lycka inombords att få spänna på en oskuld direkt utan nått hinder emellan. Bara min dunkande balle direkt i Tim´s sköna tajta rövfitta – fan va fett. Jag ställer upp honom mot stenen med särade ben igen och låter ollonet långsamt glida in i Tim´s öppning, men inte längre. Jag fattar tag i hans tröja mellan axlarna med ena handen, och vrider upp hans ena arm bakom ryggen med min andra hand i ett fast grepp. Tim svankar upp sig sexigt mot stenen så att jag kommer åt rakt in i hans sköte. Därefter spänner jag på honom hårt från början tills han tjuter – ahhhhhh, neeeeej inte så långt……. Vårt knullande fortsätter genom att jag håller fast min älskare att stöter in min kuk i botten, som känns större och mer svullen än nånsin. Efter ett tag släpper jag Tim och greppar om hans smala höfter för att öka takten. Nu stönar vi båda två och min orgasm är på väg igen, vilket Tim känner. Jag tar ett sista juck i botten och låter bränna av flera satser i hans drypande fitta. Efter några långsamma drag när vi båda njuter drar jag ut kuken och ser Tim´s fina rövhål sluter sig efter att en del sperma runnit ut.
Vi faller ihop över varandra i mossan och jag kan inte motstå att kyssa Tim intensivt med tungan långt ner i svalget.
- Det va häftigt, sa Tim, till och med jag fick en liten orgasm när vi körde som hårdast.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 147 röster, snittbetyg 7,23