Lifterskan 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasseman (lasseman69@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 25 jun kl. 15:36
Läst: 8609 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 25 röster, snittbetyg 6,88
Det var en vacker sommar eftermiddag när jag rullade in i Lund. Jag släppte av Pia vid centralstationen, där hon lovade att hon skulle klara sig själv. Hon hade ringt sin kompis på vägen och gjort upp om att bli hämtad där. Vi gav varandra en lång kram och ett par nästan kyska kindpussar. Det kändes märkligt efter vad vi hade varit med om, men samtidigt helt rätt på något vis. Vi skulle ju aldrig ses igen – var det meningen; även om vi hade utväxlat mobilnummer…

Jag fortsatte min resa och körde igenom Lund. Det är en trevligt gammaldags charmig stad, och jag hade gärna stannat. Men nu hade jag ju lovat att komma på besök till släkten, och då fick jag lov att hålla det. Dit jag skulle låg cirka tjugo minuters körning utanför Lund, precis utmed havet i trakten kring Barsebäck. Det var fantastiskt vackert där, åtminstone vid vackert väder, vilket det tyvärr inte var så ofta.

Men idag var det otroligt vackert. Det var cirka 25 grader i skuggan och solen sken från en klarblå himmel. Det var i dessa lägen som det var toppen att köra nedcabbat.
Jag svängde in på gården och gruset knastrade under däcken. Det var en klassisk Skånelänga som mina släktingar förvärvat. Vit med svarta knutar och det hade renoverats ordentligt under åren. Nu var det en riktig pärla.

När jag stannat bilen och klivit ur såg jag dörren öppnas. Ut kom en otroligt vacker ung kvinna. Hon gick fram till mig och gav mig en stor kram, nästan innan jag han reagera.

- Gud vad kul att se dig igen, Lasse! Det var naturligtvis Sara, som efter alla dessa år vuxit upp till en riktig skönhet.
- Kom, så går vi in så får du träffa mina föräldrar och så skall jag visa var du skall sova. Jag kan inte fatta att du är här och att vi träffas igen.
- Nej, inte jag heller. Men det är jättekul att ses igen. Jag log mot henne och tog min resväska från bagageutrymmet i bilen och följde henne in i huset.

Där inne satt min farbror Bengt och hans fru Greta och drack kaffe. De flög båda två upp och kom emot mig med utsträckta famnar.

- Välkommen, välkommen! Gick det bra att köra? Du är väl inte alltför trött får vi hoppas? Vill du ha lite kaffe?
- Låt honom komma in och sätta sig ned först! skrattade Sara. Han har ju ingen chans annars.
- Javisst, självklart! Bengt och Greta skrattade gott och klappade om mig. Det var ju kul att vara så uppskattad, tänkte jag.
- Jag tänkte vi kunde fika lite först, och sen gå och bada – vad tror du om det? undrade Sara.
- Det blir fint, svarade jag. Skall bara sätta undan min väska först.
- Javisst ja, kom så skall jag visa var du skall sova. Följ med mig ut!
Hon tog mig i armen och ledde mig ut genom samma dörr vi kommit in. Vi gick ut på gården och fram till en liten sidobyggnad en bit bakom huvudlängan. Också det huset var vitkalkat med svarta knutar, men mycket mindre till sin storlek. Sara öppnade dörren och ledde vägen in.
Därinne fanns det två rum och ett litet kök. Det ena var närmast ett allrum och det andra var ett litet sovrum. Allt var smått, men välordnat och snyggt.
- Ja, det här är gäststugan. Här brukar vi inhysa långväga gäster. Här finns det mesta, utom toalett. Det får man gå till torrtoan en bit bort när man har behov. Men kök och allt annat finns.

– Det blir nog bra, sa jag och slängde ned min väska på sängen. Det verkar riktigt mysigt allting – och det är jättekul att se dig igen. Jag log mot Sara och såg in i hennes gröna ögon. Kunde jag ana något särskilt där? Jag var inte säker, men det pirrade till i magen, och jag kände hur det började röra sig lite i mina byxor. Sluta, tänkte jag för mig själv. Hon är faktiskt din kusin.

När jag var färdig med mitt packande, och hade hunnit byta om till något lite mer bekvämt, gick jag ut till de andra i storstugan. De hade dukat upp kaffe och kaka ute i trädgården på baksidan av huset. Solen sken från en klarblå himmel och det fläktade bara lite lätt. Vi slog oss ned i skuggan från ett stort träd och jag fick mig kaffet serverat i en blå blommig kopp. Till det fick jag nybakad sockerkaka som smakade alldeles utmärkt.
Sara och hennes föräldrar hade sedan tusen frågor om mig och mitt liv, vad jag gjorde, hur jag trivdes, vad mina närmaste planer var. Jag försökte svara så gott jag kunde, men eftersom jag egentligen inte riktigt visste vad jag ville, blev det nog ganska svävande. Sara tittade intresserat på mig under sin lugg och log med hela ansiktet. Jag kände hur jag blev alldeles varm i hela kroppen och det började pirra där nere igen. Var hon verkligen intresserad av mig på det sättet. Även om hon var min kusin, så kunde jag inte förneka att hon var en riktig pingla och att jag började känna mig otroligt attraherad av henne.

- Nej, nu får ni ge Lasse en chans att hämta sig. Det är ju värsta förhöret här, skrattade hon och log mot mig. Vad sägs om att sticka och bada en stund? Jag känner mig i alla fall så varm att jag bara måste kyla ned mig lite. Hänger du med?

- Visst, gärna! Men jag vet inte om jag har några badbyxor med mig, svarade jag.

- Jag har nog några du kan låna, svarade Bengt. Jag tror vi har samma storlek – Large, eller hur?

- Ja, det blir bra, svarade jag. Då följer jag gärna med. Går vi allihop? Undrade jag.

- Nej, vi har lite att fixa med hemma. Ni ungdomar får klara er själva en stund, men det bör ni väl klara? Bengt blinkade lite pillemariskt åt mig och jag undrade vad han egentligen menade, men jag sa ingenting.

Sara tog mig i handen och ledde mig in i huset. Där hämtade hon ett par badbyxor till mig, en bikini till sig själv och ett par handdukar till oss båda.
- Kom, vi måste cykla en bit. Du får låna pappas cykel också. Vi gick ut på gården igen och hon tog fram ett par cyklar från ett litet skjul. Sedan hoppade vi upp på varsin cykel och rullade iväg. Hon tog ledningen och visade vägen, och jag gjorde mitt bästa för att kunna hänga på.

Det tog oss ungefär en kvart att cykla till badplatsen som visade sig vara en liten sjö, som låg ganska ensligt och en bit från allfarvägarna. Trots det vackra vädret var vi helt ensamma vid badet. Sara ledde mig ut på några klippor och vi lade ned våra handdukar bakom en stor buske. Där var vi verkligen helt ensamma, utanför synhåll för de flesta. Sara bytte snabbt om till sin lilla bikini bakom handduken och jag gjorde mitt bästa för att svida om till badbyxor, utan att visa för mycket av min bleka kropp. Sara var vackert solbränd och verkade inte bry sig så där himla mycket om vad jag såg och inte såg. Men till min besvikelse fick jag bara en glimt av hennes vackert formade bröst.
Vi lade oss sedan ned på handdukarna och lät solen värma våra kroppar en stund. Jag kikade i smyg på henne och såg hennes bröst höjas och sänkas i takt med hennes andning. Hon var verkligen vacker. Långt böljande brunt hår som nådde ända ned över axlarna, en kropp som var helt perfekt formad med små uppnosiga bröst och en rumpa som var precis lagom i storlek, för min smak i alla fall. Jag kände hur jag styvnade i byxorna när jag såg på henne, och rullade över på mage för att dölja mitt stånd. Vi låg och småpratade en liten stund innan Sara reste sig upp och ropade till mig – Kom, nu badar vi! Jag behöver kylas ned. Hon drog mig till sig och upp på fötter. Tillsammans sprang vi ned mot vattnet och kastade oss ut i kylan. Det var ljuvligt svalt och jag kände hur all min trötthet rann av mig. Vi stojade och stänkte vatten på varandra, och det kändes som om vi var tio år igen och all tid som passerat sedan vi sågs senast var som bortblåst.

När vi båda kände att vi fått nog, släpade vi oss upp ur vattnet och hjälptes åt att torka varandra. Sara slängde av sig sin våta bikini innan hon lindade in sig i badlakanet och jag kunde inte annat än imponeras av hennes fantastiska kropp. Långa slanka ben som inte verkade vilja ta slut, en platt mage och en rumpa som läckert putade ut. Till det ett par läckert formade bröst med små vårtor som styvnat av kylan. Kallt eller inte, min kuk började genast röra sig uppåt och jag fick skynda mig för att försöka dölja aktiviteten med hjälp av handduken. I ögonvrån kunde jag dock se att Sara kollade in mig och mitt paket och det verkade som om hon gillade vad hon såg.

- Kom Lasse, nu sticker vi hem. Jag misstänker att farsan och morsan har fixat något gott att grilla ikväll. Vi måste ju festa till lite nu, när vi har fått så fint främmande.

Jag hade inga invändningar mot det, utan hängde på efter henne hela vägen hem igen. Middagen var inte riktigt klar när vi kom hem, så jag passade på att gå in till mitt rum och lägga mig en stund på sängen och vila. Det var kvävande varmt därinne och jag tog av mig allt utom mina vita boxer shorts. Jag la mig på den mjuka sängen en stund och tittade upp i taket. Det var vitmålat med svarta takbjälkar som löpte över det. Även väggarna var vitkalkade och det lutade trägolvet doftade av såpa. Jag låg och tänkte på hur bra jag hade det och hur kul det var att ha träffat Sara igen. Jag började fantisera om henne igen. Det gick inte att undvika. Jag stack in en hand i mina shorts och började sakta stryka min kuk. Den var inte sen att svara, utan reste sig snällt och växte i min hand. Snart fick den inte plats i kalsongerna längre, utan jag blev tvungen att lätta på tyget lite grand. Jag lirkade det över min kuk som nu växt till sina vanliga styva tjugo centimeter och pekade rakt upp mot min navel. Jag drog ned kalsongerna till halva låren och tog kuken i min hand. Sakta började jag massera ollonet lite försiktigt, samtidigt som jag tänkte på Sara och på vad jag hade fått se vid badplatsen. Jag fantiserade om hur det skulle kännas att få smaka på hennes bröstvårtor, att få låta min tunga virvla runt och över deras skrovliga hårdhet, att sticka in min hand i hennes trosor och känna hur hennes fuktiga fitta sakta öppnade sig för mig. Jag hade nu övergått till att runka min kuk på riktigt och jag hade fått fram de första dropparna av kåtsaft som smort mitt ollon till en hal och fuktig topp. Min hand rörde sig nu upp och ned längsmed hela skaftet, ända ned till min tunga pung och jag kunde känna hur spända mina kulor var.

- Hmm! Plötsligt hörde jag en röst från det halvöppna fönstret. Jag hoppade till och fick på mig mina kalsonger fortare än jag trodde det var möjligt. Det var förstås Sara som kommit för att säga till mig att det var dags att samlas vid grillen. Jag skämdes som en hund och fick på mig resten av mina kläder i en farlig fart. När jag kom ut till de andra, kunde jag se hur Sara gick omkring med ett stort flin över hela sitt ansikte. Ingen tvekan om att hon hade sett allting. Hon var dock alldeles för väluppfostrad för att säga något här och nu.

Middagen förflöt dock lugnt och vi hade alla väldigt trevlig vid grillen. Det serverades både öl och nubbe och jag blev framåt kvällen ganska lullig. Till slut, när mörkret började sänka sig över den skånska landsbygden, kände jag att det var dags att kolla in hur skön sängen egentligen var. Jag ursäktade mig och sa att det var en dag i morgon också, varefter jag vinglade iväg till mitt rum.

Det var så varmt, att jag beslöt att sova helt naken, med bara ett tunt täcke över mig. Jag borstade snabbt mina tänder och kröp sedan ned mellan lakanen. Sängen var mjuk och skön och det dröjde inte länge innan jag hade hamnat hos John Blund. Jag hade kanske sovit någon timme, när jag plötsligt vaknade till. Det kändes konstigt på ett sätt jag inte kunde förstå. Någonting höll på och bökade vid min fotända och i halvdunklet kunde jag se en tjock klump under täcket som rörde sig upp mellan mina ben. Plötsligt kände jag något varmt runt min slaka kuk. Jag fattade först inte vad det var, men jag insåg snabbt att det var en mun och en tunga som hade börjat jobba med min lem. Man behövde heller inte vara något geni för att begripa vem det var som hade krupit upp i min säng. Jag bestämde mig snabbt för att låtsas sova, för att se vart det skulle leda. Det första som hände var naturligtvis att min kuk började styvna till. Visserligen hade jag druckit en del under kvällen, men inte tillräckligt för att påverka min vän byxormen. Han reste sig snabbt och jag kände hur flinka fingrar rullade tillbaka förhuden från mitt ollon. Sedan började de sakta runka min kuk upp och ned. Nu var jag rejält styv och hennes fingrar nådde knappt runt tjockleken på min påle. Det gick nu inte längre att fejka sömn och jag satte mig upp och log mot Sara.

- Hej, vad håller du på med?
- Vad tror du? När jag så fult avbröt dig förut, tänkte jag att jag måste kompensera dig på något sätt. Känns det skönt?
- Skojar du? Det är fantastiskt. Vad du än gör, sluta inte!

Jag slöt ögonen och bara njöt av hennes behandling. Det här var inte den första kuk hon hållit i sin hand, det var helt uppenbart. De flesta tjejer är egentligen ganska kassa på att runka, men Sara visste vad hon gjorde. Hon hade snabbt hittat på rätt styrka och fart och jag misstänkte att det inte skulle dröja länge innan jag brände av min sats, om hon inte lugnade ned sig lite grand.

- Sug den lite grand! Flämtade jag upphetsat. Det är så himla skönt, men jag vill inte komma än! Hon släppte då kuken ur sin hand, tog mina kulor i sin hand och flyttade sin mun till min kuk istället. Hennes tunga gled långsamt längsmed hela skaftet, från toppen till min renrakade pung och tillbaka igen. Efter det sög hon in ollonet mellan sina mjuka läppar och smakade på det. Hennes vassa tänder nafsade lite grand, och hennes tunga försökte pressa sig ned i glipan för att slicka upp de första dropparna kåtsaft som började sippra upp från den.
- Åh herregud vad skönt! Fortsätt, vad du än gör, sluta inte! Flämtade jag mellan sammanpressade läppar. Jag vågade inte bli för högljudd med tanke på att Saras mamma och pappa sov i ett rum inte alltför långt från mitt.
- Mmm, du smakar gott, viskade hon och fortsatte nafsa på min topp. Hon masserade det hala ollonet med sina flinka fingrar och lät sedan ett finger glida längsmed skaftet, ned till pungen och vidare. När jag kände ett finger pressa sig in i min stjärt, trodde jag nästan att jag skulle svimma – så skönt var det. Sedan återgick hon till att suga igen. Långa, djupa sugningar, som om hon skulle kunna svälja mig hel. Jag fick nästan hålla mig fast i sängen med båda händerna och bita mig i tungan för att inte skrika rätt ut.

Sara drog så ned täcket helt och hållet och blottade hela min kropp, och det faktum att hon var helt naken också hon. Nu fick jag äntligen se hela hennes fantastiska kropp och den var allt jag fantiserat om, och mer därtill. Hon kröp nu långsamt upp över mina ben och grenslade mig med ett ben på vardera sidan av mig. Hon tog stöd mot mitt bröst med båda händerna och gled sedan nedåt igen. Hon gned sin fitta mot min mage och jag kände hur våt hon var. Så riktade hon in den mot min styva kuk, och gled långsamt, långsamt ned över den, utan att använda sina händer överhuvudtaget. Det kändes som att sticka in den i en bytta med varmt smör. Den bara gled in, helt obehindrat, men utan att det kändes slappt på något sätt. Där fanns precis lagom med friktion för att jag visste att det skulle bli bra. Jag skulle kunna komma, och jag skulle komma mycket.

- Åh, shit! Du fyller ju hela min fitta. Jag kan känna dig ända upp i magen, flämtade Sara. Men det hindrade henne inte från att börja röra sig upp och ned på min kuk. Jag var styvare än jag varit på länge och det kändes bra. Nej, det kändes fantastiskt bra. Sara gungade fram och tillbaka, stödjandes på mitt bröst och hennes fittmuskler knep om min kuk hela tiden. Hon varierade tempot, från långsamt med sugande rörelser, till snabb ritt upp och ned. Hennes vassa naglar rev långa skåror i mitt bröst och hon flämtade och frustade.
- Fan, fan, vad skönt. Du fyller mig med din kuk. Du är så himla stor och grov. Jag känner dig i mig, jag känner hur du fyller mig. Jag knullar dig!
- Och du knulla mig. Fortsätt! Fortare, hårdare!

Jag tog tag i hennes höfter med båda händerna och tog spjärn med hälarna mot sängen. Så började jag stöta upp med långa kraftiga tag. Hela sängen skakade när jag plöjde min kuk in mellan hennes fittläppar och hon flämtade till av överraskning.

- Herregud, vill du ta död på mig. Sluta inte! Sluta inte! Jag kommer snart, snart!
- Känner du kuken! Känner du hur hård den är! Ta emot den i din fitta! Ditt lilla kåta stycke.

Sara lade sig ned mot mitt bröst och jag kände hennes styva små bröstvårtor mot mig. Hon gned dem upp och ned och förde sedan sina läppar mot mina i en djup kyss. Hennes tunga gled in mellan mina läppar och utforskade långsamt min mun. Hennes mun nafsade och kysste mig, djupt och länge. Hennes tunga virvlade runt min i en vild dans, alltmedan min kuk pumpade in och ut i hennes fitta.

Sara lyfte så sitt huvud och drog sig upp en bit. Hon satte sig upp och gled av min kuk.

- Kom, ta mig bakifrån! Hon ställde sig med skrevade ben och rumpan putandes ut mot mig och särade på sina skinkor. Jag hoppade upp ur sängen och ställde mig på golvet bredvid den. Jag tog ett fast grepp om hennes stjärt och riktade in min kuk mot hennes inbjudande fittöppning. Så tryckte jag till och den gled långsamt in mellan hennes skinkor. Längre och längre tryckte jag den i hennes fitta, tills jag till slut hade begravt den helt och hållet mellan hennes fittläppar. Det enda som var kvar där ute var mina tunga pungkulor. Så började jag stöta min kuk in och ut. Först lite försiktigt, jag var inte van vid att kunna få in hela kuken, men när jag märkte att hon klarade av det, så ökade jag tempot i mina stötar och styrde takten med mina händer fast förankrade i hennes skinkor. Min kuk plöjde fram och tillbaka och jag kunde se det långa skaftet glänsa i det svaga månljuset varje gång den dök fram ur hennes fitta. Jag stack ned en hand mellan hennes ben och fann efter lite letande hennes svullna klitoris. Jag började massera den försiktigt och Sara flämtade till och kved ganska högljutt.
- Shh, viskade jag. Du måste vara tyst, annars väcker vi dina föräldrar.
- Jag bryr mig inte, stönade hon. Jag är en vuxen kvinna – de får stå ut med att jag har ett sexliv. Åh, ja, där, det är rätt, pulla mig hårdare!

Jag var inte sen att lyda hennes uppmaning, även om det var lite svårt att komma åt därnere. Hon lutade sig ännu mer framåt och skrevade med benen så att jag kunde komma åt bättre. Jag tänkte nu att jag skulle krydda anrättningen ytterligare och återgälda det hon gjort mot mig tidigare. Jag blötte därför ett av mina fingrar och började långsamt pressa in det i hennes anus. Hon flämtade till och tryckte sig hårdare mot mig. Det var helt uppenbart att hon gillade vad hon kände. Jag tryckte mitt finger längre och längre in i hennes stjärt och hon stönade av välbehag. Jag hade nu inte långt kvar tills det var dags för mig att släppa min sats. Jag tryckte ned henne med magen mot den mjuka sängen och fortsatte stöta in i hennes fitta som nu klämdes ihop ytterligare och blev om möjligt ännu trängre. Det var fruktansvärt skönt och nu stönade vi högt båda två – ingen av oss brydde sig längre om huruvida vi hördes eller inte.

- Åhh, jag kommer! Sara skrek rakt ut och hennes skinkor spändes om min kuk i kraftiga spasmer. Nu, nu, nuuuu! Hon reste överkroppen upp från sängen och vrålade av lust rakt ut.

Det blev också min signal. När hennes skinkor på detta sätt klämde åt om min pumpande kuk, kunde jag inte hålla emot längre. Jag började spruta min heta säd in i hennes fitta. Den snärtade rakt in i långa stötar och jag kände att det var mycket. Det ville inte ta slut. Jag frustade och flämtade och tömde mig på varenda droppe jag hade samlat i min pung.

- Ahh, det var fantastiskt! Utbrast jag och sjönk ihop i en våt fläck ovanpå hennes kropp. Sara låg och skakade i efterdyningarna och jag kröp ihop bredvid henne och drog täcket över oss. Vi låg och bara flämtade båda två. Det var en av de mest intensiva orgasmer jag upplevt, och det verkade som om Saras upplevelse varit på samma nivå. Hon vände sig mot mig och gav mig en djup kyss.
- Tack kusin! Det här behövde jag verkligen.
- Jag också, och nöjet var helt på min sida.
- Du stannar ett tag va?
- Absolut! Du får sparka ut mig för att bli av med mig. Jag log mot henne och kysste henne ömt. Det kändes som början på något som kanske inte bara hade med sex att göra…


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 25 röster, snittbetyg 6,88