Att höja sina betyg

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: The Student
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 24 maj kl. 12:44
Läst: 11821 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 52 röster, snittbetyg 6,60
Dörren öppnades och jag blev insläppt. Vid ett bastant skrivbord av mörk ek satt han, vårt universitets rektor Mr Greene. Nervöst gick jag fram och satte mig, jag var medveten om varför jag var här, mina betyg var knappast tillräckliga för att ens få min examen.
- Miss Veronica, sitt.
Jag gick genast fram och satte mig ner, noga att sätta benen i kors då min svarta kjol var alldeles för kort för annat.

- Intressant klädsel dagen till ära, sa han med ett litet leende och smekte mig med blicken. Jag hade mitt solblekta hår utsläppt så det hängde ner över axlarna och böjde sig över mina bröst. En vit skjorta, som egentligen var en storlek för liten, kämpade för att hållas ihop över brösten och slutade någon centimeter innan kjolen tog vid.
Jag rodnade till och kunde inte hjälpa att njuta av uppmärksamheten.
- Jag ska vara helt ärlig med dig, sa han och reste sig från sin stol, det finns bara ett sätt för dig att ta examen nu. Han hade gått runt skrivbordet och ställt sig bakom mig.
- Berätta hur Mr Greene, fick jag fram även fast jag visste vad han menade. Ryktet hade gått att vår rektor hade en viss förkärlek för unga tjejer på skolan. Så mitt klädesval hade naturligtvis en baktanke.

Han böjde sig ner över mig och började sakta knäppa upp min skjorta.
- Jag har vissa krav på kroppen innan jag går vidare ser du. Din har alltid sett bra ut med kläderna på men frågan är om du lever upp till det kära Miss Veronica.

Jag njöt av att se hans gamla händer knapp för knapp klä av min unga tonårskropp. När alla knappar var uppknppta bad han mig ställa mig upp, vända mig om och klä av mig resten framför honom. Att se hans rynkiga ögon när han betraktade min kropp som blev mer och mer naken så kunde jag inte hjälpa att känna mig mer och mer kåt.

När jag bara hade mina, för dagen valda, röda stringtrosor i spets kvar så bad han mig sluta. Sedan gick han runt mig, och kollade noga in varenda centimeter av min kropp. Sedan, utan att jag var beredd på det, tröck han bakifrån ner min överkropp mot skrivbordet. Jag antar att jag hade klarat hans test.

Jag kände hur hans fingrar flyttade min string åt sidan och letade sig mot min fittöppning.
- Oh, här var man förberedd, fick han fram. Det hördes att han log. Jag var inte säker på om han menade min nu drypande våta fitta eller att den, dagen till ära, var helt nyvaxad.

- Ge mig den bara, kved jag. Jag överraskades själv över orden men jag var så otroligt kåt. Var det sant det man hade hört om hans storlek.
- Ah lilla flickan kan inte vänta mer, jag ska nog ordna. I samma ögonblick kände jag hur hans stenhårda gubbkuk tröck sig upp i min, om än våta, så fortfarande tighta fitta. Jag kved till, så otroligt skönt.

Han fortsatte att med ena handen massera mitt klitoris, samtidigt som han med andra handen höll ett stadigt grepp om mitt långa hår och, viktigast av allt, så fortsatte han massera min fitta med hans underbara kuk. Jag kände hur varenda centimeter av min kropp bara ville komma, men genom en otrolig tankekraft så stoppade jag mig själv. Jag ville komma samtidigt som jag fick se hans välgjutna kuk spruta över hela mig.

Plötsligt drog han ut kuken, vände mig om med ren muskelkraft så jag nu låg på rygg på hans skrivbord.
- Jag vill se dig njuta av mig, beordrade han och körda in sin kuk igen. Jag stönade djupt och masserade mina bröst.
- Snälla låt mig smaka på migsjälv, kved jag och bara tanken på hans underbara kuk i min mun fick det att vattnas.

Med ett perverst leende drog han ut kuken och drog mig till sig så att jag skulle kunna trycka in den i munnen. Hela min mun uppfylldes av hans pulserande kuk, alldeles perfekt i storlek och form. Jag slickade girigt i mig allt av mina safter från båda kuk och bollar.
- Så så gott var det va? Då kanske du gillar mina safter med?
- Nej snälla, spruta på mig istället. Jag vill se det! bönade jag.
- Bara om du slickar i dig det efteråt, krävde han med samma perversa leende.
- Ja, jag lovar!

Han drog ut sin kuk ur munnen på mig och log lite tvärt.
- En tur genom den bakre ignången kanske? När du ändå inte ska suga av mig.
Jag nickade ivrigt, han kunde läsa mina tankar.

Han lät några fingrar söka sig in i min anal samtidigt som han lät min fitta få lite mer kuk i sig ett tag. Sedan kom det skönaste av allt. Han tog sin stora svettiga gubbkuk och forcerade in den i min tighta anal. Jag kved och småskrek av smärta blandat med njutning. Han stönade mer än någonsing och jag visste att han var nära.
- Ah, fan vad din fitta var skön men detta! Jag har aldrig haft en sån skön liten flicka som du Miss Veronica, stönade han fram samtidigt som han fortsatte massera min anal med sin kuk.

Jag älskade hur han kallade mig liten flicka och Miss Veronica, låt oss inse att jämfört med honom var jag verkligen liten. På alla sätt och vis...

Jag låg där och njöt och insåg att nu kunde jag inte hålla tillbaka det nåmer.
- Jag kommer, jag kommer, kved jag fram emellan mina stön och masserade fribilt mitt klitoris och min våta fitta.

Han log sitt perversa leende igen och ökade takten, jag pressade mig mot honom så gott jag kunde och han tog i mer och mer.
- Var beredd på att ta emot flicka lilla, stönade han fram samtidigt som han drog ut sin stora kuk ur min nu sönderknullade anal och lät sina satser spruta ut över mitt ansikte och bröst.

Bara synen av detta var nog för att jag inte skulle kunna kontrollera mig mer. I en sista kraftansträngning fick jag den största orgasmen någonsin, med fingrarna som fortfarande var kvar i min fitta kände jag hur mina fittväggar krampades under flera sekunder. Jag njöt samtidigt som jag med andra handen ivrigt lapade i mig allt av hans sats som hade sprutats ut över min svettiga kropp.

- Grattis till din examen Miss Veronica, och välkommen tillbaka när som helst.. Din fitta är verkligen fantastisk, för att inte tala o din tighta lilla stjärt, sa han och gav mig en dask på baken.

Jag kunde inte hjälpa att le mot honom samtidigt som jag plockade upp mina kläder från golvet och drog på mig dem.
- Din kuk var inte helt fel den heller Mr Greene, log jag och småsprang ut ur hans kontor.

Det skulle absolut inte bli mitt sista besök till Mr Greene, faktum är att jag var tillbaka igen samma dag...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 52 röster, snittbetyg 6,60