Stripp killen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Solis
Rek. länk: http://erotiskanoveller.smsfilm.net
Inlagd: 11 maj kl. 12:42
Läst: 9358 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 151 röster, snittbetyg 6,99
Det var äntligen dags att träffa Jens i Venedig där han jobbade som reseledare. Det var augusti och nästan bara turistande sydeuropéer fanns på plats, vilket betydde snygga italienare enligt Jens.
Jag skulle träffa Jens på en gayclub vid stranden, med garanterat många snygga latinos från Milano´s modegäng. Temat för kvällen var typ Sexy Beach, så Jens tipsade innan att välja nåt utmanande att dra på sig. Väl på stället insåg jag att jag valt rätt med tanke på alla killar som stötte på en i baren där jag hängde i början. Som vanligt var Jens sen, så det var bara att spana in fett snygga locals, och stå ut med alla kommentarer om mitt långa blonda hår.
Till kvällen hade jag dressat mig i ett par sexiga vita tajts med svarta breda revärer på sidorna. Tajtsen var låga i midjan och slutade nedanför knäna. Min vita string syntes igenom det tunna tyget framtill med en schysst bula, och baktill framhävdes min vältränade stjärt. Upptill hade jag en topp och kort svart jacka.
Jag drog mig ut i halvmörkret efter ett tag bland sanden och små soffgrupper som fanns inom clubben. Där var en hel del folk och jag slog mig ned på ett ledigt ställe. Strax kom en skitsnygg kille i glänsande string och tröja, som ville bjuda på skumpa. Jag kände igen stripp-killen från scenen där inne, och han slog sig ned på knä med bresade ben intill mig och slog i ett glas. Killen var fruktansvärt attraktiv och trevlig, med glittrande svarta ögon och sensuell kropp. Jag greppade målmedvetet min hand över hans sexiga häck och föreslog att han kunde komma närmre och känna på en svensk kille. Under snacket och sippandet kände jag att min lem började svälla så skönt, vilket killen spanade in när jag smekte mig lätt över kukbulan och rätade upp paketet. Lite förvånad följde han mitt förslag och ställde sig grensle på knä över mina lätt särade ben. Vi ställde ifrån oss glasen samtidigt som jag kände en hand greppa skönt över min kuk och ned mot pungen. Jag flämtade till och drog hans underliv mot mig med handen. Killen särade ännu mer på benen tills hans ”butt” nådde mina svällande tajts med en sensuell rörelse. Våra tungor möttes i en roterande lek, samtidigt som jag greppade om hans ena svällande nippel som stod rakt ut.
Vi hörde lite uppmuntrande rop från grannborden, men vi såg bara varandra i ögonen och log. Dessutom var inte ensamma att hångla på beachen. Dino, som han kallade sig, viskade att han ville leka diskret utan att gå för långt, vilket gjorde att det snurra ännu mer i pallet av upphetsning. Långsamt lät jag mitt ena långfinger glida ner mot Dinos stjärtspringa och samtidigt smeka honom försiktigt framtill med andra handen över den svällande stringen. Han svankade ännu mer under sina rörelser med underlivet, och jag lät mitt finger glida förbi stringbandet och upp i hans fuktiga och tajta anus.
Dino ser mig plötsligt i ögonen som bara latinos kan göra, och säger lugnt ”…can feel your nice and juice big cock when I squeeze you”. Det känns som om min grova kuk bara vill släppas lös under tyget och penetrera hans sköte. Jag blir härligt kåt och njuter av sexleken när jag ser min grymma lem pressa fram genom tajtsen i en lätt böjd form, samtidigt som ollonets kant syns som en skugga i skenet av facklor i natten. Min savande kuk och Dinos härliga sköte har fuktat upp tyget med könsvätska under vår allt intensivare lek - underliv mot underliv – vilket ökar känslan.
Jag stöter till med flera snabba och långa juck med långfingret i Dinos röv, upp mot g-punkten tills han böjer överkroppen bakåt och rycker till diskret med underlivet. Dino sjunker sakta ned över mina särade lår och båda slappnar av. Mitt långfinger glider ur min älskares hål, och jag kan inte låta bli att smeka ett par gånger över hans svällande del upp mot pungen. Dino darrar till i kroppen och försöker frigöra sig från mitt grepp när han reser sig på knä igen.
”I was nearly to cum but….”stöter Dino fram.
Dinos penis höll nästan på att hoppa ur stringen men ståndet började lugna sig. Han viskade sexigt i mitt öra att han fick en liten skön orgasm, men var tacksam för att det inte blev en fullständig sprut i sina scenkläder – Dino skulle tydligen uppträda på scenen igen lite senare. Det kanske var en fejkad orgasm från Dinos sida men ”what a heck”.
Vi skildes ganska snabbt efter att växlat mobilnummer. Det sista Dino gjorde var att ge mig ett kort till en annan club samtidigt som han sa ”I want to ride a nice fucking wiking tomorrow…!!
En stund senare träffade jag till sist min blonde Jens inne vid baren. Han såg lite frågande ut vad jag sysslat med – men vi kom igång snart med snacket.
Vi trängde in oss i baren lite avsides och kunde inte låta bli att äntligen känna på varandra – strax njöt jag av Jens tungspets runt örat. Mitt underliv fick som en stöt när våra svällande kukbulor nojsade med varandra i ett skönt hångel utan hämningar.
Äntligen hände det som jag drömt om – jag kände en varm kropp bakom mig i trängseln som greppade min ena skinka och sköt upp ett ivrigt finger mot rövhålet. Jag svankade ut när jag kände fingerspetsen genom tajtsen, samtidigt som jag slet blicken från Jens och såg bakåt. Jag satt som i ett skruvstäd mellan två killar och blickade in i ögonen på en mörk latino. Jag skulle just be killen å dra när hans sköna finger roterade runt mitt erogena anus. Jens stötte fram i örat att ta det lugnt – killen var en kompis!! Medan vår latinokille lekte med min stjärt svällde min kuk snabbt i tajtsen med hjälp av Jens sköna smekning.
Natten hade bara börjat för vår del.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 151 röster, snittbetyg 6,99