Rena Julafton

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Berra
Rek. länk: http://erotiskanoveller.smsfilm.net
Inlagd: 22 apr kl. 08:17
Läst: 9496 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 31 röster, snittbetyg 6,48
Det var kvällen före julafton och min svägerska var på besök. Min fru jobbade och vi satt och pratade om tidigare jular och vilka julklappar vi fått och vad vi hade köpt det här året. När vi hade druckit upp den glögg vi hade tod vi fram varsin irish coffee. Det var kallt ute och det gjorde det ännu godare med en värmande dryck. Efter ett tag kom vi in på ämnet sex och började prata om olika ställningar, vilka vi gillade mest.
- Missionären är ju en klassiker sa Malin som hon heter till mig. Den funkar alltid, man vet vad man får och man blir aldrig besviken.
- Oralsex tycker jag om att både ge och få , sa jag.
- Mmm det är inte så dumt, fick jag till svar.
- Komme du ihåg din första kyss, frågade Malin mig.
- Ja det var länge sen men det var någon gång på mellanstadiet, svarade jag. Själv då?
- Nja, inte direkt. Kommer du iohåg den gång du blev av med oskulden?
- Jajamen sa jag , det glömmer man väl aldrig.
Malin såg på mig lite lurigt och sa:
- Hur kysser du egentligen?
Jag blev väldigt paff av den frågan, visserligen är honlite av en erotisk dröm för mig men det är förbjuden mark.
- Fråga din syrra , svarade jag.
- Hon är så tråkig och pratar aldrig om sex och sånt. Låt mig få prova, bad hon.
Jag var inte sen att svara ja med en inbjudan och det sexiga leendet jag fick. Vi kysstes djupt och intensivt. Efter en halv minut ungefär så släppte vi taget.
- Inte illa , sa Malin.
- Tack, sa jag. Vill du ha en till med lite mer inlevelse frågade jag och hoppades på ett ja.
Innan jag visste ordet av så hade jag Malins händer runt min nacke och och vi kystes igen. Min kuk hade nu rest sig i ordentlig givakt. Jag smekte Malin innanför tröjan på ryggen och hon gled ner med sina händer mot min gylf. Efter att jag fumligt fått av henne tröjan så blottade jag hennes bröst under behån. Stora fantastiskt upphetsande bröst. Jag nafsade och slickade på bröstvårtorna som jag längtat efter så länge. Jag fortsatte ner mot den nedre regionen och knäppte upp hennes tajta jeans, drog ner de minimala trosorna och började försiktigt slicka i mig hennes fittsafter. Hennes fitta var våtare än vad hennes syster någonsin hade varit. Samitidigt så hade mina byxor åkt av och där låg vi i en sextinia, jag med ansiktet begravt i en av de härligaste fittor jag smakat och Malin med min hårda lem mellan sina läppar. Efter ett tag bytte vi ställning och gick över till Malins uppskattade missionär. Malin tryckte in ett finger i röven på mig, ia halv chock uppskattade jag tilltaget och besvarade det med samma mynt. Malin grymtade och jag märkte att jag var på väg att komma. Snabbt drog jag mig ur och vände Malin med röven mot mig. Jag pumpade henne intensivt bakifrån i fittan samtidigt som mitt finger gled in och ut ur hennes trånga rövhål. Jag märkte att jag var på vär att komma. Malin kände säkert av det och vände sig om och sög ur min sats som nästan dränkte henne samtidigt som hon pullade sig själv till orgasm. Utmattade sjönk vi ihop på soffan där vi hade experimenterat med varandra.
Julaftonen blev som de tisigare. Jag kollade in Malins urringning och jag ger mig fan på att hon hade den med mening i år igen.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 31 röster, snittbetyg 6,48