Tjej sex

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emma
Rek. länk: http://erotiskanoveller.smsfilm.net
Inlagd: 21 apr kl. 22:47
Läst: 13381 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91 röster, snittbetyg 4,16
Mina gav mig en stor kram i dörröppningen. Därefter höll hon mig på en armlängds avstång och tittade på mig. Det var länge sedan vi sett varandra sist och vi hade båda förändrats märkbart. Jag hade alltid sett Mina som en liten spinkig blyg tjej men de senaste åren hade hon fått former. Stora runda bröst tecknade sig under hennes rosa linne som satt tajt över den smala midjan. Hon hade breda höfter och långt blont hår.

Jag såg hur hon tittade på mig också.

Vi hade inte sett varandra sedan i slutet av nian då vi började på olika gymnasium och hade enbart hållit kontakten via e-mail. Till sist hade vi bestämt oss för att träffas och hon skulle tillbringa några nätter hos mig då mina föräldrar var bortresta.

Mina ställde ifrån sig ryggsäcken i hallen och jag tog hennes hand och ledde henne till vardagsrummet där jag dukat fram popcorn och läsk. På bordet låg några skräckfilmer. Vi satte oss tätt i soffan.

Mina böjde sig fram för att ta en näve popcorn och min arm snuddade vid hennes mjuka bröst. Det pirrade till i mig och jag kunde inte låta bli att titta på henne där hon satt bredvid mig. Hon luktade gott och jag ville så gärna röra hennes mjuka bröst och känna hennes hud mot min.

Mina lade märke till min blick och log lite.

- Du har blivit så fin, Lisa...

Hon strök mig över låret och lät handen glida in under min korta kjol. Jag tog den och lade den mot min bultande fitta.

Mina reste sig upp och satte sig gränsle över mig i soffan. Jag kände hennes hår kittla mitt ansikte och blev så kåt...

Hon drog av sig sitt rosa linne och jag tittade på hennes bleka hud och spetsbehå. Jag knäppte upp behån och slängde iväg den. Och tryckte min mun mot hennes ena bröstvårta. Jag öppnade munnen och började suga och slicka på den och masserade hennes andra bröst med handen.

Mina flämtade till och drog av sig kjolen och började onanera. Jag drog av henne trosorna och tog undan hennes hand. Jag tryckte upp hennes rumpa så att hennes fitta mötte mitt ansikte och började slicka í hennes blöta underliv. Stack in tungspetsen i klitoris och sög. Hon var så ljuvlig.

Mina stack in handen i mina trosor och började smeka mig, samtidigt som jag slickade och sög och hon flämtade av upphetsning.

Hon kom, och strax därefter kom även jag. Jag tog hennes hand och nakna gick vi in till mitt sovrum...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91 röster, snittbetyg 4,16