En skön bareback

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Student
Rek. länk: http://www.smsmovies.se/?ref=94
Inlagd: 2 mar kl. 17:12
Läst: 10763 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 237 röster, snittbetyg 7,08
Det var typ andra gången jag körde träningen på gymmet när snygga killen dök upp igen till min stora lycka. Mina ögon fastnade på hans sexiga tajts och kropp. Vi var enda killarna på sista kvällspasset bland alla tjejer, så det var lugnt i duschen efteråt. Killen hette Marcus och var liksom jag inte från stan. Vi hade börjat varsin utbildning, och jag hamnade i ett studentboende med korridor. Det var fredag kväll och jag tog mod till mig att stöta på Marcus, när jag stod nyduschad med handduken kring halsen. Han stod bredbent i duschen med ryggen mot mig så jag kunde inte låta bli att se hans smala höfter och sexiga stjärt, när det sista av tvålen rann ner längs de raka och slanka benen. Precis när duschen tystnade la jag min hand på hans axel och tittade in hans ”vackra blå”och fick fram:
- Kan inte du hänga med på en skön bareback i kväll?? eller om du vill nåt….öh
Båda blev lite nåjiga vad jag sagt – men vi log båda två och började garva. Jag kände att det ryckte i min penis som tydligen pumpat upp sig när jag fluktade på Marcus sensuella tvagning innan. Även min polare hade fått halvribba, vilket han halvhjärtat försökte dölja med handduken. Vi satte oss mitt emot varandra på omklädningsbänken och Marcus blottade en schysst penis med halvsvullen form som böjde sig svagt nedåt, med rakad fin pung och ansad minibuske innan hans platta mage tog vid:
- Okey sa Marcus, efter ett tag och log, – jag hänger med men jag vet knapp va de är…
Vi var snabbt ombytta och drog vidare till min lya via närbutiken. Det pundiga med min korridor är att varje dörr leder till två lägenheter med en gemensam typ hall och dusch/toa. Just att jag har en grannlägenhet skulle visa sig lite pinsamt, vilket jag inte kunde ana innan en natt med sköna Marcus.
Marcus är några år yngre än jag och inte fyllda 20 än. Hans anletsdrag är lite feminina med smala händer och långt blont hår med skarp klippning. Ett sexigt halsband och örhänge i ena örat förstärker hans oskuldsfulla look, liksom svarta kallingar typ minihotpants och stuprörsjeans.
Hemma hos mig drog vi av kläderna och hamnade i sängen. Otroligt tända smekte vi varandra allt intensivare. Snart ställde jag Marcus på knä med särade lår på golvet och sin överkropp sträckt över sängen. Jag slet fram hans lem och lät den böja ned mot sängkanten - äntligen fick jag se hans sexiga häck bakifrån. Min tumme lekte över hans fuktiga anus och pungen kändes fast och fin. Just när jag sög tag om hans lena pung runt mina läppar gick det som en mjuk stöt genom Marcus underliv. En lätt sprut av sädesvätska tömdes från hans superstyva kuk ner mot mitt lår.
- Waoo…shit va häftigt, fick jag ur mig, samtidigt som Marcus stönade sexigt.
Som tur var det en försats för Marcus som jag ivrigt sög av innan jag fortsatte att öppna min älskares tajta rövfitta med tungan.
När det var dags att spänna på lät jag några droppar glidmedel hamna på mitt grova ollon innan det långsamt pressades in mot Marcus heligaste. Vi flämtade båda av upphetsning medans jag försökte komma in, vilket inte var så lätt när min vilda unghingst böjde av flera gånger. Till sist lugnade vi ner oss samtidigt som jag tog tag om Marcus axel med ena handen och styrde min kuk med den andra, så att den äntligen gled in.
Just som jag började jucka försiktigt allt djupare med mina 19 cm, började Marcus stöna och gny ganska högt och utdraget för varje stöt jag satte in i hans sköte. Även jag blev uppkåtad av hans lustfyllda ljud som blandades med bakgrundsmusiken, så jag glömde helt bort vart jag var. Efter skönt ridande hamnade Marcus på rygg samtidigt som jag stod på knä och knullade honom vilt tills han gnyende nådde sin efterlängtade orgasm, och sprutade med flera satser upp ända mot halsen och bröstet. Nu kunde inte ens jag hålla emot längre utan drog ut min kuk och styrde med ena handen mitt sprutande blåröda ollon över Marcus mage. Vi sjönk ihop och log mot varandra, innan vi tog en snabb dusch.
Till min maxade upphetsning ville Marcus prova en av mina nya mini string från Lookme som jag fixat via nätet. Jag i röd och han i knallgul string med varsin tajt topp, drog vi ut mot korridorköket för att hämta dricka. Det var då jag såg Lisa´s skor, min granne, utanför hennes dörr. Var hon här en fredag kväll? hon brukar åka hem alla helger. Jag tänkte inte mer på det utan fokuserade på min polare. Väl ute i det mörka korridorköket öppnade vi kylskåpet som tände sin belysning mot våra kroppar.
- Va´re skönt? hördes en röst från matrummet intill.
Shit - där satt Lisa i det halvskumma ljuset från ett stearinljus tillsammans med nya tjejen från USA. Hon såg lite retsam ut när jag försökte förklara att jag trodde vi var ensamma. Min blick fastnade strax på USA-bruttan som storögt stirrade åt vårt håll i typ midjehöjd. Jag fluktade nedåt och såg att både min och Marcus string putade rejält av våra svällande lemmar som tydligen inte lugnat ner sig efter vår sköna lek. Dessutom syntes tydligt en fuktig fläck på tyget kring Marcus savande ollon.
Jag slog igen kylskåpet så att lampan slocknade, och ställde mig tätt bakom min älskare med en stor Cola i handen. Tanken att skoja tillbaks mot Lisa for igenom mitt huvud och jag drog till med typ:
- Vi drar oss tillbaks igen och fortsätter att träna, samtidigt som jag stötte lätt med min alltmer svällande stringbula mot Marcus sexiga och vältränade stjärt.
Vi tassade iväg till mitt rum igen och slog på en gay-rulle som avkoppling. Efter en stund var vi fett kåta igen och Marcus ville prova rida mig, vilket kändes maxat. Han grenslade mig face to face med fötterna mot sängen samtidigt som han lyfte sin överkropp bakåt i typ spagat. Snart lät han sitt underliv glida ner över min kuk samtidigt som han började gny igen för varje juck. Hans kuk var rejält svullen och svajade sexigt i en båge för varje rörelse, vilket hetsade mig ännu mer. Jag tänkte att jag skiter i om grannarna hör vår härliga lek när plötsligt min utlösning närmade sig:
- Åååhhh jag prutar dig full, skrek jag…ahhhh.
Det var häftigt att pumpa Marcus full av sperma och känna hur det började drypa säd längs kukskaftet, samtidigt som han red allt häftigare med sitt slanka underliv. Marcus nådde äntligen sin orgasm, och otroligt nog sprutade han utan att behöva runka kuken, som tömde några satser över min mage.
Marcus klev av och jag la honom försiktigt på rygg i sängen medans han fortfarande flämtade. Jag ville avluta vår älskog med att kyssa hans hals och bröstvårtor, samtidigt som jag softade försiktigt med mitt långfinger i hans sköte och lät sperman rinna ut.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 237 röster, snittbetyg 7,08