Första gången

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Gymnasist
Rek. länk: http://gay6.se
Inlagd: 19 jan kl. 16:29
Läst: 11736 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 292 röster, snittbetyg 7,12
Förutom att Jocke varit på mitt studentrum flera gånger, vid ett tillfälle råkade han se min sköna Jeff Stryker dildo ligga i resebagen, så var det inget personligt mellan oss. Vi gick båda på skidgymnasiet och bodde på plats i egna rum. Jock var ett år äldre än jag och betydligt mer välväxt både här och där, vilket jag knappas missat i duschen efter alla träningar. Han hade verkligen en kukbula under hans slitna och sexiga Nudie-jeans och en vältränad häck.
En gång var vi färdiga med skidbacken och slog oss helt utpumpade ner i turistbussen för att åka hem till skolan. Jag och Jocke ”råkade” hamna längst bak i bussen och resten av klasspolarna spred ut sig bakom dom höga stolsryggarna. Man blev rätt slö i värmen efter hela dagen ute i kylan, och snacket minskade ganska fort i den dämpade belysningen.
Jag och Jocke hade krängt av oss jackorna och knäppt upp täckbyxorna i midjan så att vi inte skulle smälla av i värmen. Vi knoppade in direkt i en skön slummer tills jag kände något som stötte till i sidan. Jag spratt till när jag såg Jocke, som satt närmast fönstret, körde med sin ena hand i gylf öppningen. Hans mun var något öppen och jag kände hans tunga andhämtning.
Jag blev alldeles het och klarvaken och kunde inte låta bli att lirka ned min hand när Jocke tycktes stanna av sin smekning. Jag mötte inga protester från min polare utan fortsatte med handen i understället och whoow!!! – Jocke hade ett par sexiga jockstraps som var helt utspända av hans stora lem och fylliga pung. Utan att veta vad jag skulle göra så fortsatte jag att krama och smeka kuken mer aktivt som började svälla ordentligt. Jag kände tydligt det hårda ollonet och pungen genom tyget. Helt plötsligt hör jag en svag viskning i örat från Jocke:
”Fortsätt - ge mig min utlösning, snälla……..”
Jag fortsatte allt intensivare att smeka utanpå Jocksen tills jag kände att han sköt ut sperman genom tyget med flera sprut tills jag var helt full med sperma i handen. Jag fortsatte att smeka Jockes enorma och plaskvåta paket en stund, medan han sakta roterade sitt underliv. Mina fingrar lekte nedåt under tygpåsen och pungen mot hans anus innan jag slutade.
Det blev inget mer mellan mig och Jocke den gången, men senare i veckan tyckte vår lärare att vi båda varit väl lata på träningen. Med glimten i ögat fick vi uppgiften att plocka in en del utrustning efter middag. OK – det var bara att gilla läget och ut i mörkret.
När vi väl var färdiga hamnade vi förstås i den avskilda bastuavdelningen som vi fixat nyckeln till. Äntligen var jag ensam med Jocke och dessutom naken. Vi hade snackat en hel del om sex innan, så båda visste att jag var oskuld till skillnad från min vän vilket kändes lite pirrigt. Efter duschen satte jag mig på bänken på en skön handduk med särade ben, och händerna som greppade om klädkrokarna ovanför pallet. Min balle var redan halvstyv och Jocke smålog mot mig och böjde sig ner på knä. Jag hade sett fram emot det här och jag njöt till 100 när han sög av ollonet, samtidigt som Jockes fingrar gled ner under pungen och mitt tajta anus. Jag blev ivrig som fan och greppade om hans huvud och kände att jag var på gång redan.
Efter en ganska lång uppvärmning vände jag mig på knä över bänken med vilt särade ben och släta stjärt mot Jocke. Jag var uppkåtad som fan och ville bli påsatt av just honom. Alla år innan hade jag bara runkat och smekt min erogena zon kring anus och ridit min dildo.
Nu ville det sig inte bättre än att Jocke gav mig en sensuell avsugning bakifrån, vilket blev för mycket för mig. Hans roterande tunga i öppningen gick som en stöt genom kroppen och jag fick min första utlösning, vilket kändes lite pinsamt.
Som tur var Jocke varsam och snart gick han lugnt över till nästa fas. Jag vände min blick bakåt och såg hans jätteballe när han drog tillbaka förhuden över ollonet och förberedde påsättningen. Jag bet mig i läppen när han sakta och metodiskt lät kuken glida in med små och alltmer hårda juck. Äntligen var han i botten och jag kved av njutning, smärta och lycka. Jag bad honom knulla mig hårt direkt, något som jag aldrig tidigare upplevt.
Vi bytte ställning efter ett tag så att jag låg på rygg, vilket kändes skönare när Jocke stötte in i mig. Plötsligt efter en stund stannade han upp sitt juckande och spände sina sexiga ögon i mig:
”Ja kommer äntligen – fan va skööönt, skrek Jocke.
Samtidigt kände jag hur hans underliv exploderade i mig med försiktiga ryck när sprut efter sprut med sperma tömdes i min rövfitta. Efter några bestämda juck i botten drog Jocke sakta ur sin påle, och gränslade mitt ansikte och lät mig suga av den rakade pungen. Jag kände att jag måste runka av mig kåtheten där jag låg på bänken, så jag fick min andra orgasm efter några snabba drag. Under tiden lekte Jocke med fingret i mitt anus så sperman från hans jättesats sipprade ut längs mitt lår.
Efter den händelsen kändes skolan mycket mer kul och spännande både för mig och Jocke!!!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 292 röster, snittbetyg 7,12