Chefen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kalle
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 18 dec kl. 13:42
Läst: 11577 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 5,96
Som vanligt är jäg på väg till jobbet, jag jobbar på en Advokat byrån i Båstad. Jag bor i Helsingborg och får köra eller ta tåg den biten. Min Chef är en otroligt snygg kvinna. Hon Heter Fredrika och är ca 43 år gammal. Jag är 39 år så det är en liten skillnad men jag har alltid tyckt att hon var läcker och jag har alltid drömt om att få ta henne.

Jag kliver ur bilen och går mot dörren, det äe en fin sommardag och det är väldigt varmt. Jag kliver in innanför dörrarne och möts av några arbetskamrater.

- Tjena Kalle! Allt bra?? undrar min arbetskamrat Micke
- Hej Micke! Det rullar! Själv?
- Det är kanon, vi hörs! Säger Micke och vänder sig till sitt bord igen.

Jag går till mitt bord och startar min dator, sätter mig ner och tar fram mina grejor. Jag loggar in på datorn och stämplar in mig. Jag kollar mina Mail och ser att chefen har skickat. Hon skriver:

Hej Kalle!

Jag tror att vi behöver prata om din lön, Kanske ska jag höja den kanske inte. Beslutet är ditt när du kommer till mig idag kl. 10.00. Glöm inte det!!

// Fredrika

Jag funderar på vad hon menar.. kanske kanske inte? Varför skulle jag inte välja löneförhöjning? Eller vad??

Efter några minuters tänketid reser jag mig för att hämta en kopp kaffe. Jag slå en blick på klockan. 09.15. det är lungt tills det är dax för Chefen.

Jag sätter mig ner vid ett bord och läser tidningen. Snart kommer en helt ny tjej fram, hon är ganska ung kanske i 29 års åldern, hon presenterar sig som Alicia och försvinner sen lika snabbt som hon kommit.
Jag slår en blick på klockan, 09.35.

Jag reser mig och går tillbaka till mitt skrivbord. Jag tänker på chefen, Fredrika, den vakraste kvinna som jag träffat. Hennes kurviga kropp, hennes perfekta rumpa och hennes stora bröst.
Fredrika sitter tre våningar upp och har dimmit glas runt sitt kontor. Där är det svårt att se in och varför hon har det vet jag inte, kanske hon behöver det till att undanhålla sina affärer med personalen?! Jag vet inte, iallafall måste jag gå nu.

Jag reser mig och går mot hissen, men hejdar mig. Jag går mot toaletten, jag går in och tittar mig i speglen, kollar andedräkten och tänderna. Sen fixar jag mitt hår och försvinner mot hissen.

Inne i hissen trycker jag på 3:an och åker upp mot chefen. Väl framme går jag mot chefens kontor och knackar på dörren.
- Kom in. Hör jag Fredrikas röst.

Jag trycker ned handtaget och går in till Fredrika. Jag stänger dörren och sätter mig i stolen mitti mot Fredrika.

- Jaha, du ville träffa mig. Säger jag
- Ja, vi ska disskutera din lön. Svarar Fredrika
- Mhm, om du frågar om jag vill ha höjd lön så tackar jag ja till det.
- Bra! Men först får du göra mig en tjänst.
- Jaha. Svarar jag. Och vad är det?
- Du ska knulla mig här och nu.

Jag blev lite chockad när hon sa det, jag satt och funderade om jag verkligen hört rätt.
Fredrika reser sig och går mot mig, hon gränslar mig och kysser mig mjukt. Jag tar min hand om hennes nacke och vi hånglar. Jag för min andra hand mot hennes bröst och masserar dom lätt. Jag drar upp hennes tröja och den åker snabbt av, jag knäpper upp hennes bh och hennes runda börst släpps ut. Jag suger och slickar på dom och snart hör jag hur Fredrika stönar.

Hon glider av mig och drar ner mina byxor, hon sliter av mina kalsonge och tar tag i min halft stående kuk. Hon runkar den kraftigt och jag har aldrig varit med om någon så bra runkare än hon. Fredrika runkar snabbare och snabbare och jag är näsra på att komma. Hon saktar ner och tar den i munnen. Hon suger på ollonet och drar förhuden fram och tillbaka. Hon suger hårt och stoppar ner den längre och längre in.

Jag tar tag i hennes huvud och gör motjuck. Fredrika släpper taget om min kuk och ställer sig upp. Hon drar av sig sin kjol och visar sin fitta för mig. Den är rakad och våt. Jag reser mig och går mot hennes, hon sätter sig poå skrivbordet och lyfter sina ben. Jag böjer mig ner och kör upp ett finger i hennes fitta. Hon skriker till av kåthet och jag pullar henne snabbt. Hennes safter rinner och jag slickar i mig dom, jag suger på hennes fitta och slickar i springan.

Jag känner att hon är nära på att komma så jag slutar att slicka och sätter dit min kuk istället, jag för den sakta i och juckar sen försiktigt. Hon juckar hårdare och det gör jag också. Jag juckar hårt och snabbt. Hon skriker ut sin orgasm och jag blir nästan rädd för att någon ska höra det. Jag saktar ner och lyssnar efter att någon ska knacka men det gör ingen. Jag speedar upp tempot igen och Fredrika kommer i en stor orgasm. Hon spänner sig och ligger skakande på bordet. Samtidigt kommer jag, jag släpper min sats i hennes varma och sköna fitta. Vi falle utmattade ihop på bordet och snart klär jag på mig. Precis när jag ska gå och Fredrika också har klätt sig så säger hon:

Kalle, Vi får snacka om lönen imorgon också.

Jag ler och går ut och stänger dörren. Jag pustar och går nöjd mot hissen.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 5,96