Grupp sex 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Blindie
Rek. länk: http://www.eroticvideo.se
Inlagd: 17 dec kl. 11:03
Läst: 7827 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 29 röster, snittbetyg 3,72
Killarna kröp upp mot oss och jag sträckte mig efter 2 kondomer som låg på nattduksbordet. Den ena kastade jag till Johanna och den andra hade jag.

Filip började ta på min kropp, jag tog tag i hans nacke och jag kysste hans läppar och vi hånglade länge. Jag la mig ner på rygg och Filip började att slicka mig, det var någonting som jag aldrig hade varit med om förr så jag höll på att dö hur skönt det var.

Filip slickade och sög och min kropp började skaka, jag kännde hur det bara ran ut safter ur min fitta. Filip kröp mot mitt ansikte och jag tog tag i han stånd, jag runkade lite upp och ner och tog den sen i munnen. Jag satte mig på knä för att kunna suga bättre.
Jag sög och slickade och lekte med hans pung. Jag hörde Filip stöna och då tog jag fram kondomen, jag trädde på den och la mig sen ner.

Jag låg på rygg och Filip kröp fram mellan mina ben och satte sin bamse mot min fitta. Han pressade sakta och försiktigt, jag gjorde hårda motjuck för att få in den.

Shiit va skönt tänkte jag. Jag tittade mot Johanna och Fredde, de knullade hårt. Nu var Filip inne och han juckade hårt. Jag juckade med och snart kom jag. När jag kom drog han sig ur och gick bort till Johanna, hon satte sig ner på hans kuk och började att rida honom.

Fredde kom mot mig och jag ställde mig på alla fyra med rumpan mot honom. Han tog tag i mina höfter och tryckte in sim kuk. Freddes var mycket större än Filips och den var riktigt skön. Jag får en stor orgasm och jag skakar i hela kroppen. Johanna kommer till mig och hon lägger sig under mig, hon har dildon i handen och kryper under mot min fitta. Fredde tar ut sin kuk och Johanna trycker dit dildon. Hon kör den hårt och snabbt. Johanna tar dildon och lägger den på bordet och säger:
Nu ska du få det skönt.
Filip lägger sig på rygg och jag kliver på hans kuk, jag guppar upp och ner och känner att någon smörjer på mitt rövhål. Det är Fredde. Han kör ett finger in och ut och sen känner jag hur han pressar sin kuk. Först gör det ont och jag vill att de ska sluta men sen när Freddes kuk är inne blir det otroligt skönt.

Johanna ligger brevid och jag pullar henne. Snacka om gruppsex.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 29 röster, snittbetyg 3,72