Omtumlad i tvättstugan del 1

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: August
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 24 okt kl. 18:57
Läst: 8692 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 49 röster, snittbetyg 6,37
Omtumlad i tvättstugan Del 1

Det var en sen kväll i tvättstugan i studentområdet. Jag gick in i tvättstugan endast iklädd en lång morgonrock, eftersom jag bodde nära och inte förväntade mig att någon skulle vara där vid den tiden.

När jag kommer in ser jag en arabisk tjej i 25-årsåldern stå framåtlutad framför en tvättmaskin och plockar ut tvätt. Hennes svarta tajta byxor avslöjar en rund men fast, ja nästan gudomlig, stjärt. Hon vrider huvudet mot mig, fortfarande framåtböjd och ler med hela munnen och gnistrande ögon.

Jag säger ”hej”, och hon svarar likadant.
Jag går förbi bakom henne och ställer mig vid en tvättmaskin två meter ifrån hennes. Jag ser hur hon sneglar mot mig. Hon drar handen genom sitt hår, och jag ser hur hon nästan obemärkt skjuter ut svanken en aning.

- Skönt att tvätta så här sent, så man slipper vänta på att maskinerna ska bli lediga, säger jag i brist på bättre kommentarer.

- Verkligen, säger hon kort och ler finurligt.

Jag drömmer mig bort och tänker hur det vore att hålla händerna på hennes höfter, att knulla med henne här inne i tvättstugan. Givetvis styvnar min lem av tankarna.

- Jag har inte sett dig här förut, säger jag. Har du bott här länge?
- Ett halvår ungefär. Jag tror att jag har sett dig förut.

Hon har nu stoppat in sin tvätt i maskinen och står nu rakt upp. Hon stryker återigen sin hand genom håret. Hennes ögon tittar utforskande på mig. Hon tittar mig i ögonen. Jag viker inte undan utan håller kvar min blick. Hennes ögon glimrar. Tiden fullkomligt stannar. Hennes mörka ögon är så otroligt vackra. Den varma luften i tvättstugan börjar dallra. Jag börjar darra, anspänningen är enorm, hela kroppen känns elektrisk. Så tar jag långsamt ett steg närmare henne. Hon tar ett steg närmare mig. Fortfarande med blickarna djupt inborrade i varandras själar. Jag sträcker försiktigt ut handen mot hennes. Den är så len och fin. Varsamt drar jag henne mot mig och kysser henne som man kysser sin älskade. Varsamt och ömt, kärleksfullt men passionerat.

Min hand smeker hennes rygg. Hon trycker sig med sin kropp mot mig. Jag känner hennes bröst mot min bröstkorg. Hon känner garanterat min styva lem mot sin mage. Jag kysser hennes hals, smeker hennes hårbotten, och hör och känner hur hon ryser av välbehag. Hennes hud är alldeles knottrig. Hon för bort sitt huvud från mitt och tittar mig i ögonen igen. Hennes leende är lyckligt. Så sätter hon sig på huk och drar långsamt och med blicken fäst i min, upp midjebrättet i min blå morgonrock. Hon slickar och nafsar försiktigt vid resåren på mina kallsånger innan hon drar ner dem. Min penis står rakt upp, fylld med blod och förväntan. Hon greppar min pung med sin lena hand och tar mig försiktigt i munnen. Hon suger långsamt på mig, och hennes ögon ser lyckliga ut.

Med långa drag suger hon nu min penis. Hennes läppar och tunga bearbetar mig på det mest ljuvliga sätt en man kan tänka sig. Det är så skönt att jag glömmer alla tankar på att ligga med henne. Hon får mig att helt bara känna njutning och det finns inget som vore skönare. Jag blundar och så kommer jag. När jag öppnar ögonen ser jag hennes blick. Hon tittar gillande på mig och skrattar. Men jag fortsätter otroligt nog vara lika styv ändå. Hon ställer sig upp och vi kysser varandra. Jag fumlar upp knapparna i hennes byxor medans jag viskar i hennes öra att jag vill smeka hennes kön.

Fortsättning följer..

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 49 röster, snittbetyg 6,37