Strandraggning

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Solis
Rek. länk: http://dom.alt.com/go/?pid=p70548
Inlagd: 8 okt kl. 13:21
Läst: 8157 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 62 röster, snittbetyg 6,19
Just denna dag på stranden valde jag att ligga för mig själv på sanddynerna, långt från övrigt folk på den friare delen av franska Rivieran. Utsträckt i sanden lyssnande jag på min I-Pod och råkade slumra till i den sköna värmen, när någon plötsligt skuggade mig mot solen. Jag spratt till och kunde skymta en ung man framför mig med endast ett skynke på överkroppen, som hjälpligt dolde hans ädlare delar. Samtidigt både såg och kända jag att min balle som vanligt hade fått rejält stånd under mina drömmar. Min penis spände fint i min nya rosa HOM-string, vilket killen inte kunde låta bli att se.
- No problem for me, I think I like it, sa killen på ganska bra engelska medans jag försökte dölja mitt problem med handen.
Han ville kränga läderprylar, som så många andra säljare på stranden, och sa att han kom från Algeriet. Hans anletsdrag var väldigt sensuella, typ afroarabiskt, ganska muskulös och nästan lika lång som jag. När jag fastnat för ett läderarmband gled han ner på knä i sanden med särade slanka ben och krängde av sig skynket för att komma åt prylarna som han bar på. Såg genast hans smala sexiga höfter, och en vågad minimal tanga i typ svart/vitt ormskinnsmönster som täckte det vitalaste. Jag tyckte han stirrade på mitt minimala badplagg, och strax putade det ganska mycket under hans tanga. Även jag tände till under hans förevisning, vilket fick till följd att min försäljare tydligt kunde se min svällande penis och pung under det sköna tyget. Det var dags att betala och jag vände mig om på alla fyra över handduken och sträckte mig efter mina pengar, väl medveten att jag blottade min brunbrända stjärt som bara "täcktes" av det smala string snöret. Jag särade medvetet på mina ben och fumlade i min väska, när jag plötsligt kände en hand glida över stjärtskåran. Jag vände min blick mot killen med ett smile, samtidigt som hans finger trevande smekte över mitt rövhål - försiktigt men skööönt.........ahhhh – gled hans tumme in. Jag sänkte mitt huvud mot sanden och svankade med ryggen, och killen fortsatte att smekte mig utanpå stringen, ner mot min fasta pung som han kramade rytmiskt hela tiden. Det kändes som killen vill stimulera fram all min sädesvätska och sperma som jag sparat för just honom.
- Please fuck me hard – fuck me, fick jag fram.
Killen slet plötsligt fram sin kuk som hade svällt ganska betänkligt i storlek. Han verkade självsäker över sin styva kuk som säkert mätte över 20 centimeter, helt rak och grymt grov. Jag hjälpte till att rulla kådisen över den rosa toppen och ner längs kukskaftet. Killens härligt grova kuk spände ut det glänsande gummit som formade sig sensuellt kring det svällande ollonet.
Jag tittade bedjande i min älskares ögon innan jag ställde mig i position på alla fyra. Snabbt styrde han upp lemmen i position mot mitt hål och spände på mig bakifrån - först försiktigt i öppningen med små juck, och sedan stenhårt i botten tills jag kved av njutning…..ååååååhhh.
Det var ett sanslöst knull på alla fyra i sanden, och jag kände ganska snart att jag måste tömma min säd av upphetsning. Min älskare märkte min orgasm som fortplantade sig genom kroppen och drog ut kuken, så att jag kunde suga av honom. Äntligen fick jag känna på hans stora välformade ollon, och runka hans hingstkuk. Efter ett tag kom hans utlösning då han sprutade över mina läppar, och vidare på bröstet med fler tömningar.
Efteråt sjönk han i hop på mage med armarna utsträckta. Nu var det min tur och jag fick chansen att leka med hans sexiga stjärt och pung. Vi skildes senare, båda med ett leende på läpparna – jag hade ju köpt ett snyggt läderarmband med nitar!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 62 röster, snittbetyg 6,19