Homeparty som ballade ur.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mike (mikaelk1231@hotmail.com)
Inlagd: 15 sep kl. 17:08
Läst: 59420 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 274 röster, snittbetyg 5,40
Min flickvän Maries kompis, Michelle skulle sälja sexiga underkläder, dildos och kondomer genom att anordna hempartyn hos folk. Jag hade tjatat i veckor om att få vara med fast Marie hade gjort klart för mig att inte killar var önskvärda för att de hämmade tjejernas köplust så att dom handlade mindre.
Till slut så lyckades jag få Michelle att ordna ett extra party som alla var välkomna till. Marie gjorde mycket klart för mig att även andra killar skulle få komma och inte bara jag.

Femton personer skulle få komma och den kvoten fylldes snabbt. Fyra av dom var killar. Alla av dom var kompisar till mig, Kent, Gunnar och Hans.
På partykvällen så anlände vi sist till Pias lägenhet. Där satt alla runt ett vardagsrums bord som var helt tomt. Michelle förklarade att hon ville ta fram en sak i taget och demonstrera för oss. Michelle är en ganska lång blondin, inte alltför snygg. Hon har en liten haka och stora ögon. Några kilos övervikt som i och för sig mest sitter i tuttarna hade hon också men hon har en personlighet som ersätter allt hon saknar i utseende. Hon, Marie och jag hade haft trekant vid nåt tillfälle för dom var lite tända på varandra.
Kvällen till ära var Michelle klädd i en korsett i vit satin, små vita trosor, nylonstrumpor och högklackade skor, allt i vitt.

Michelle presenterade Marie som sin medhjälpare för att visa kollektionen. Jag blev överraskad för det hade hon inte sagt någon om, men eftersom jag visste att Marie var den där tjejen som ofta strippar på fester så förstod jag att det var nåt hon gärna gjorde. Ett antal vinflaskor stod halvtomma på golvet och av fnittret att döma så hade en del redan druckit ansenliga mängder.
Värdinnan den här kvällen som var en mogen kvinna i 40 års åldern som hette Pia. Hon var lång, smal och oerhört vacker för sin ålder. En blond page frisyr som ramade in ett trekantigt lite "slaviskt" ansikte med vassa kindknotor och en ganska rak och stor näsa. Jag märkte ganska snart att hon var intellektuell och väldigt klädd i näbben. Hon var sjuksköterska till yrket. Partyt började med att Pia fick ett par trosor i present av Michelle. De var vita med hål i grenen. Pia fnittrade hysterisk och lovade att prova dom senare på kvällen.

Michelle förklarade att hon tänkte börja med att visa underkläder tätt följt av dildos i olika former och sist krämer, oljor och kondomer.
Plötsligt kom Marie ut från sovrummet med första raffsetet för visning. Marie var så oerhört vacker när hon kom emot oss. Hennes pigga ekorrblick, tunna läppar som blir ännu tunnare när hon blir arg. En mörkbrun kort pojkfrisyr och ett långsmalt ansikte. Hon var klädd i en höfthållare i röd satin med tillhörande bh och svarta nylonstrumpor och högklackade skor. Trosorna var lätt genomskinliga och man kunde skymta hennes lilla hårtofs som är det enda hon spar av växtligheten på musen. Det gick ett sus genom lokalen och för några sekunder var det helt tyst sånär som på bakgrundsmusiken på stereon.
"Oops!, he he he!" min kompis Kent kunde inte hålla inne med sin upphetsning och nyfikenhet. Marie gjorde en lov genom lokalen och trippade förbi oss där vi satt i soffan och runt om den.
Hon stannade till framför Kents mustachprydda ansikte och sköt fram höfterna mot honom. "Sa du nåt?" hon tittade honom rakt i ögonen. Hennes halvöppna ögon avslöjade att hon druckit en hel del vin.
"O la la!" Kent lutade sig fram mot henne som för att försöka få en sniff av hennes mus. "Nej inte än!, mmmm!" Kent himlade med ögonen och skrattade.
Gunnar, den äldste i lokalen, fyllda 53 satt tillbakalutad i en mörk kostym och slips och försökte se cool ut. Trots sin ålder hade han en fantastisk framgång även hos yngre kvinnor. Det gick inte att ta miste på att Gunnar varit raggare en gång i sin ungdom när man såg hans spretande lugg och svarta mustasch. I hans image ingick att försöka se ut som han varit med allt förut, som om ingenting skulle kunna få honom ur balans och han lyckades ganska bra med det så här långt.

Marie försvann in i sovrummet igen för ombyte. Skämten haglade från grabbarna om att hon väl behövde hjälp med på och avklädningen. Michelle visade några trosor medan vi väntade.
Efter en liten stund kom Marie tillbaka och nu blev fnittret helt hysteriskt när hon kom fram mot oss klädd i en kort-kort svart lack kjol, svart lack jacka mc-modell, svarta nylonstrumpor och ett par svarta stövlar som smetade åt kring hennes vader när hon gick. Runt halsen bar hon ett brett hundhalsband med blank nitar på. Hon log lurigt med hela ansiktet och klev rakt upp på rumsbordet och började dansa till disco musiken som fyllde rummet. Michelle höjde volymen några snäpp så att basen dunkade i mellangärdet på oss och ingen kunde höra vad man sa.
Vi satt alla och bara stirrade på hennes kropp som kråmade sig framför oss. Jag väntade på att hon skulle ge mig en blick men hon var helt inne i sin egen värld.
Rätt som det var började hon dra ner dragkedjan i den hård åtdragna lack jackan. När hon var nästan klar lät hon min kompis Hans, "jättebabyn" dra ner dragkedjan den sista biten tills hennes små toppiga ungflicksbröst poppade ut. Hon fortsatte att dansa vilt, nu med tuttarna i full frihet.
Michelle drog ner musiken och berättade att nu skulle hon visa nåt för dom lite mer modiga. När hon sagt det gick hon mot Marie, som nu gått ner på knä på bordet med ryggen åt Michelle, med ett par blanka handklovar i handen. Snabbt drog hon bak Maries armar och satte fast dom bakom ryggen på henne. Runt hennes ögon knöt hon en ögonbindel av läder. Sen bad hon alla samlas så dom kunde se Marie framifrån och när alla hade bökat in sig mot mitten av soffan så drog hon upp hennes lack kjol till hela musen var naken. Nu reste sig två av tjejerna och gick ut i köket. Dom tyckte att det gick lite långt. Vi andra som var kvar tittade nyfiket på snöret som hängde ut ur Maries nyrakade fitta, med en ring i ändan. Jag anade att det var geisha kulor för jag visste att Marie hade sådana hemma. Ingen sa ett ljud när Michelle bad Kent att dra i snöret försiktigt. Han gjorde som han blivit tillsagd och när kulorna började poppa ut en efter en hördes några djupa stön och suckar från Maries mun.
"Jisses, vad blöt hon är!" dom första orden kom från Kent. När alla kulorna var ute satte Kent handen mot hennes fitta och kände på den lite snabbt. Marie stod kvar med framskjutet höftparti och lät honom undersöka hennes inre regioner utan motstånd. Jag kände ett sting av svartsjuka att hon inte brydde sig vem som rörde henne men jag ville inte förstöra stämningen genom att ställa till en scen så jag lät dom hållas. "Nu kanske hennes pojkvän vill stoppa tillbaka dom in i fittan!" Michelle vände sig mot mig med en frågande min. "Visst sa jag och makade mig närmare för att komma åt att göra det.
Jag chockades nästan över hur blöt Maries fitta nu var, det savade så att det rann ut och ner på insidan av hennes lår.
"Varför kan inte nån av grabbarna visa nåt?" En 20 årig tjej med långt brunt och hår och snälla ögon slängde plötsligt ur sig en fråga.
"Ja som att visa kondomer!" skrattade Pia.
"Kan vi väl!" sa Kent och tittade på Pia, "vad vill du se?" Michelle slet snabbt upp ett paket Black Jack och slängde ner i Kents knä.
"Jag ska hjälpa honom!" Pia trängde sig fram till Kent i soffan. "Man är väl inte sjuksköterska för intet!" Pia fnittrade igen. Kent var snabb att kränga av sig brallorna och kalsongerna. Hans ganska väl tilltagna organ började slakna lite när han kände lite blygsel inför alla tretton par ögon som riktades mot honom. Några snabba smekningar från Pia vana hand och synen av Marie med en geisha kula på väg ut ur fittan och mitt långfinger på väg in i hennes skithål avhjälpte dock detta. Glidmedlet på gummit gjorde det lite svårt för Pia att få kondomen förbi ollonet. Men till slut så satt den där den skulle. Michelle påpekade att om man köpte 60 stycken sådana kondomer skulle man få en massagestav i plast på köpet.
"Jag skulle vilja prova den också!" Alla tittade på Kent och Marianne undrade vad han menade med det! "Han kan få prova på mig!" sa Marie med grötig röst.
"Om du törs!" sa Michelle och förde hennes ögonbindel åt sidan så att hon kunde se Kent stora svullna stake. "Jag älskar stora snoppar!" utbrast Marie. "Bara jag får för min kära pojkvän!" hon plirade mot mig med ögonen och log.
"Okej!" sa jag med en uppgiven axelryckning och kände hur svartsjukan slet i mitt inre. Nu reste sig två tjejer till och gick med en syrlig kommentar om att det ballade ur lite väl mycket om vi skulle knulla också. Marianne, Marlene, Mia, Pia och Katarina som var kvar lovade att dom inte tänkte gå vad vi än gjorde. Vi killar ryste av spänning av det lovande löftet.

Jag och Marlene, en sportig tjej med stora bröst och kortklippt hår som ramade in ett sött fräknigt ansikte, hjälpte Marie ner i Kents knä. Jag tog tag i Kents kuk och höll den rak medan Marlene hjälpte Marie att hålla balansen, det var ju inte lätt för henne själv att göra så länge hon hade handbojorna på sig. Lack jackan prasslade och klingade när hon skruvade ner sig på den feta kuken. En djup njutningsfylld suck undslapp henne när hon slutligen hade snoppen djupt inne i sin trånga dyblöta fitta. Dom satt blickstilla när Michelle åter tog till orda.
"Nu är det ett lämpligt tillfälle att demonstrera en annan grej som jag gillar!" Hon höll en smal dildo av gummi i den ena handen och en liten tub i den andra.
"Det här är en speciell glidkräm som är speciellt framtagen för analsex!" Michelle sprutade lite i sin egen hand. "Om Magnus drar upp kjolen lite på Marie så ska jag visa hur den funkar!" fortsatte hon. Marie gav upp ett litet tjut när Michelle satt sina glidmedels kletiga fingrar mot hennes analöppning och mjukt började smeta ut den kalla krämen. Ganska snart slappnade hon av och sjönk tillbaka mot Kents bröst medan Michelle mycket omsorgsfullt masserade in glidkrämen i Maries bruna lilla hål.
"Får jag prova dom här?" Marlene förvånade oss med en plötslig fråga. Hon hade gjord en vända till sovrummet och hittat ett par lårhöga svarta lackstövlar.
Michelle vände sig sakta mot Marlene utan att ta ut det finger hon hade placerat inuti Marie skita. "Ja visst! Det ligger nylonstrumpor där också, då blir det lättare att få på dom!" Marlene försvann ut i sovrummet.
"Jag blir ju kåt av allt det här!" utbrast plötsligt Mia, en liten hippie liknande tjej med rött hår och ett litet barnsligt ansikte.
Vi alla som satt i soffan drog efter andan när Michelle plötsligt tog anal dildon och satte den mot rumpan på Marie.
"Nu ska du få känna nåt skönt vännen!" viskade hon i Maries öra men inte tystare än att vi alla hörde det. Marie bara suckade och gnydde lite grann när hon började att pressa in den i hennes trånga med långt ifrån oskuldsfulla anal öppning. Nu började Kent och Marie röra på sig. Marie böjde sig fram mot Kent och tungkysste honom intensivt samtidigt som dom började att knulla ordentligt.
Ju längre in Michelle pressade dildon i Maries stjärt desto snabbare red hon hans såphala påle. Marianne och Mia i soffan satt som förstenade och stirrade på scenen som pågick några decimeter från dom. Dom hade nog aldrig sett människor knulla framför ögonen på dom tidigare.
Jag lade plötsligt märke till att Hans var försvunnen. Jag gick några steg mot sovrummet på impuls och fann Hans bakom Marlene med sin slemmiga lilla kuk inkörd till botten i hennes fitta. Hon hade bytt om till endast lackstövlar och hundhalsband och stod som en hund på alla fyra och blev brutalt knullad av honom. Jag fick en obetvinglig lust att gå in och hjälpa Hans i hans vedermödor. Snabbt kastade jag en blick mot soffan och fick se att Pia tagit fram Gunnars gamla knotiga kuk och satt och runkade honom.

Jag knäppte upp mina jeans och tog ett fast tag i mitt eget styva organ och funderade vart jag skulle gå. Marianne och Mia satt fortfarande i soffan med blickarna fästa på Marie och Kent. Jag gick in till Marlene och Hans och ställde mig med snoppen framför Marlene och bad henne suga den. "Nej knulla mig i arschelet!" stönade hon. Hans slängde sig direkt på rygg i dubbelsängen och drog Marlene över sig. När han kommit på plats i fittan hennes så gav hon klartecken till att bli penetrerad i rumpan. Jag spottade lite i näven och smorde in hennes bakdel innan jag satt kuken på plats. Inne i hennes anal kunde jag känna Hasses kukrygg röra sig som en mullvad, fram och tillbaka.
När vi knullat så en liten stund hörde jag plötsligt Maries späda röst.
"Vad gör du älskling?, får jag vara med?" Jag kände de kalla ärmarna på lack jackan omsluta mig bakifrån. Marie fortsatte neråt med händerna och smekte min pung. Det var en helt underbar känsla. Det låg en tung doft av glidmedel och kön i hela lägenheten.
Utan förvarning lät hon sitt smala långfinger slinka in i min anal. Sakte började hon knulla mig med det.

Är det skönt älskling? Frågade hon plötsligt. Jag höll hårt i Marlenes höfter och kunde inte få fram ett vettigt ord till svar. Men jag kände att jag inte skulle kunna hålla tillbaka sprutet om jag fortsatte i samma tempo. Då hörde vi Hans med grötig röst! "Nu sprutar jag dig full ditt lilla luder!" "Fyll min fitta!" Marlene stönade till svar.
"Jag vill också ha klet i fittan!" sa Marie och tittade på med mig trumpen min.
"Okey, lägg dig på rygg vännen så ska du få en rejäl dos!" Jag tecknade åt henne att lägga sig på tvären i fotändan sen kröp jag på henne. Jag vet att hon älskar när jag bara brutalknullar henne utan tanke på henne så det var precis vad jag gjorde.
Hård höll jag i hennes handleder och sträckte ut hennes armar så långt jag nådde från kroppen på henne för att ge henne en känsla av att sitta fast.
När jag närmade mig klimax med stormsteg så hörde jag plötsligt ljudet av flera skrattande och viskande röster och förstod att alla stod och tittade på oss när vi knullade som bäst. Men vilda hästar skulle inte kunna ha fått mig att titta upp innan jag var klar. Plötsligt blev Marie som galen, hon älskar att knulla inför publik. "Jag kommer, jag kommer, knulla mig hårdare, fortare.åh älskling! .stönade hon när jag försökte gnugga mitt kön mot hennes clitoris så gott det gick när man hade den begravd på en och halv decimeters djup sen släpple jag allt jag hade och bad till gud att hon inte låg efter utan att hon också skulle komma när hon kände sprutet och mycket riktig, när säden strömmade in i hennes kletiga rosa kärleksgrotta så började plötsligt hennes kropp att få spasmiska ryckningar bortom all kontroll.

Svettiga låg vi kvar med våra ansikten tryckta mot varandra medans våra vänner applåderade i bakgrunden.

Michelle sålde massor av saker den morgonen.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 274 röster, snittbetyg 5,40