First fist fuck

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Nattspanare
Rek. länk: http://gay6.se
Inlagd: 1 okt kl. 08:24
Läst: 9665 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 44 röster, snittbetyg 6,18
First fist fuck
Natten var ung och jag kände för att dra ut på stan i augustinatten. Gjorde mig fräsch och passade på att raka pungen och ansa busken minimalt till kort stubb ovanför kukroten. Drog på mina vita och tajta Levis jeans, och en topp under den korta jackan. För att framhäva paketet i mina jocks använde jag min nyinköpta kukring i läder, vilket gjorde att bulan syntes fint. Bara känslan att min svällande balle kunde skönjas genom jeanstyget ner mot låret, gjorde mig kåt när jag hängde i gay-baren och tog första ölen.
Hamnade till slut på videostället Basement för lite cruising. Slog mig ned i en skön fåtölj och fluktade på en gay-rulle, när jag plötsligt känner en hand längs låret. Jag ser en smäcker hand som varsamt smeker min kukbula, och tittar in i ögonen på en latino-kille till höger om mig. Kille såg jävligt fräsch ut med urringat linne och deffade muskler.
Jag var redan ganska kåt men jag njöt av behandlingen när han smekte mig utanpå jeansen, och lät killen efter lite motstånd, sakta lossa på gylfknapparna tills min putande jocks stack fram. Han greppade mjukt över kukbulan och lät sina sköna ivriga fingrar leta sig ner under pungen och till min erogena zon. Jag blundade och lutade mitt huvud bakåt och särade villigt på mina ben, samtidigt som killen nafsade runt kukhuvudet som putade i det fuktiga tyget.
Ganska snart möttes våra tungor, vilket var nytt för mig med en kille, samtidigt som hans ena finger letade upp mitt tajta anus där jag halvlåg i fåtöljen och bara ville ha mer. Strax kände vi för att dra oss in i ett videobås och stänga dörren. Killen ställde mig nästan bryskt med ansiktet mot väggen med särade ben. Han fortsatte med att smeka av mig jeansen över mina smala höfter, tills jag kände en härlig tunga som sög av mig bakifrån. Jag särade vilt på benen och försökte öppna vägen för min älskares bearbetning.
När jag kände att jag öppnat mig bad jag honom resa sig och fortsätta med nästa steg. Istället för att dra fram ballen kände jag plötsligt två eller tre av killens fingrar i mitt fuktiga anus. Han höll emot med andra handen mot min vältränade mage. Nu gick det ganska fort när han tryckte på med flera fingrar tills jag stönade av upphetsning. Allt snurrade i mitt huvud och jag förstod att jag höll på att bli fistad av killen. Det gjorde både ont och kändes skönt när han fortsatte att stöta upp i min fitta med mjuka metodiska rörelser, tills jag svankade ut med stjärten och slappnade av. Just då gled hans hand in medans jag skrek av vällust, samtidigt som jag omedvetet smekte mig utanpå mina jocks med ena handen. Jag höll på att explodera av upphetsning, och när han sedan försiktigt vred ur sin smala hand fick jag min eftertraktade orgasm. Jag hann inte dra av mig jocksen utan sprutade en grym sats i den sexiga tygpåsen, som värsta dröp av sperma.
Det kändes lite snopet efteråt att han inte frågade innan att fista mig, men vi försonades eftersom det var så jävla skönt för mig. Jag fick avsluta med att suga av hans välrakade pung och sexigt styva kuk, som smakade underbart när väl utlösningen kom.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 44 röster, snittbetyg 6,18