Katalina möter Micke

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Katalina
Rek. länk: https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=18395
Inlagd: 15 sep kl. 11:00
Läst: 7829 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 4,95
Två liv
Mia räknar på fingrarna och säger till mig på jobbet att nu har Katalina två liv - det gamla livet före Micke och det nya livet efter honom. Hon kisar med ögonen mot mig och frågar vilket av dem som jag föredrar mest. Jag skrattar med henne och säger att livet blir sig aldrig mera likt men att Staffan hägrar mer påtagligt än förr. Allt jag gör tillsammans med Micke gör att jag jämför det med det liv som jag hade med Staffan. Det livet ter sig en aning tråkigt, trist och intetsägande sedan jag tillbringat dessa veckor med Micke. Mia frågar om inte dessa veckor borde ge någon slags indikation om vart det hela bär i väg. Du borde väl känna om det är något att bygga på eller är det fortfarande bara sex som kretsar kring era träffar. Naturligtvis rodnar jag kraftigt när hon nämner sex och erkänner för henne att det är mycket av dem varan. Jag har upplevt härliga stunder med Staffan men att det inte har varit närmelsevis vad jag och Micke delade i den vägen.

Jag säger till henne att jag inte har diskuterat någon framtid alls med Micke och hon frågar om vi tillbringar någon tid med varandra. Med att prata och drömma om framtiden. Dessvärre kan jag bara konstatera att vi aldrig hunnit så långt och sedan avslöjar jag för henne att det känns som om det går för fort på något sätt. Vi träffas men att den sexuella lusten tar över hand och vi hamnar för det mesta i säng utan att hinna med något annat. Mia säger att hon inte tycker det är det dummaste att ha en sådan sexuell lust till varandra.

Om han är så underbar, hur kan han då ha varit singel när du träffande honom undrar hon. Han säger att han blivit rädd för tjejer som vill gifta sig, skaffa barn och stadga sig säger jag åt henne. Fattar du Mia fortsätter jag, han vill inte ha ett stadigt sällskap och det passar mig rätt bra just nu. Du får inte bli djupt förälskad i honom nu Katalina, det kommer att sänka dig eller hur säger hon till Silvi som kommer insläntrande. Silvi håller naturligtvis med utan att veta en dugg vad vi pratar om. Hon pladdrar förtjust över en snygg klänning som hon sett i skylten på NK. Jag drömmer mig stilla bort en stund och bestämmer mig snabbt att jag vill tillbringa en vanlig dag med Micke. Jag ska försöka hålla mig borta från allt sex och prata med honom.

När tjejerna går ut helt uppe i kläder på NK smider jag planer. Jag tänker tillbringa en sexfri dag med Micke så jag ringer honom och gör upp om när vi ska träffas. Jag blir åter igen ertappad på eftermiddagen av Mia som kommer på mig när jag himlar med ögonen och fånler för mig själv. Hon säger med skärpa i rösten att jag har en speciell kund som vill prata med mig. Och hon viskar i mitt öra att du har nog inte sett något mer fulländat förr. In på mitt kontor stiger en man in. Jag tar ett djupt andetag och ser in ett par nötbruna ögon tillhörande en vacker man. Det är så svårt att beskriva en vacker man utan man fastnar bara med ögonen på någon som tilltalar en. Vacker är ju endast ett yttre som inte säger ett dugg om personens inre vilket senare kan visa sig vara smutsigt och trist.

Han tar min hand och presenterar sig, håller min hand lite vällänge och när hans ögon titta in i mina så naglar han fast min blick en stund. Han håller fast dem och låter mig drunkna i dem innan han släpper och sätter sig ned. Han säger med ljus stämma att han är fotograf och behöver försäkra sina kameror och tillbehör. När jag upplyser honom om att han ska vända sig till någon av rådgivarna i korridoren säger han med tyst stämma att han hade fått se en glimt av mig. Jag ville bara få vara i samma rum och känna din doft säger han och ställer sig upp. Han räcker fram sin hand och jag tar den. Han låter sina läppar försiktigt nudda vid min översida och säger att han kommer att återkomma till mig sedan han försäkrat sina ägodelar. Han backar ut med en bekymrad min och hinner nog inte ens ut i korridoren innan Mia står inne på mitt kontor. Vi ger bara varandra en blick och säger båda ”wow” i kör innan hon backar ut igen.

Lördagen kom och jag skulle träffa Micke. I lönndom hade jag tänkt dra med honom på hembygdsfest i trakten där det hela tiden fanns en massa människor. Han kunde då inte förföra mig vilket gjorde mig en aning besviken. Alla människor gjorde även så att jag själv inte kunde beröra honom som jag ville. Hur dum kunde jag bli som försöker lura mig själv. Jag ville ju känna honom nära mig och då inte bredvid mig. Vi tillbringade i alla fall en otroligt trevlig dag. Micke hade roligt, han log stort och fann sig i en massa saker som jag hittade på. Det fanns tombola, karuseller och annat barnsligt som vi försökte oss på. Konstigt nog träffade varken jag eller Micke någon som vi kände sedan förr fast jag hade inte förväntat mig det heller. Det här var långt från den krets jag brukade umgås med. Att prata allvar med Micke gick ju inte tillsammans med tusentals andra så jag beslöt att göra det när vi kom hem. Micke sa till mig att hänga med till honom eftersom han köpt hem lite skaldjur som han visste att jag gillade. Jag nickade och kände mig otroligt trygg där jag stod och tänker att ikväll ska vi prata.

Jag står vid hissen med Micke bredvid mig och jag känner hur han tittar på mig. Plötsligt säger han åt mig att sätta händerna på väggen framför mig och jag hör på hans tonläge att det inte är läge att protestera. Jag sätter upp händerna på väggen och jag känner att han ställer sig bakom mig. Han drar ner mina jeans till knäna och smeker mina stjärthalvor som sticker. Han gnider även vid ryggslutet medan han trycker sitt organ mot mig, mellan mina skinkor. Han för fram sina händer mot magen, ner mot venusberget och drar sina händer tillbaka igen. Han tar ett steg bakåt, för sina händer upp mot ryggen och drar naglarna efter min rygg. Lägger sedan sina händer på mina höfter och låter dem gå in mellan mina ben och gnider båda sidorna om mitt sköte och jag svarar på beröringen fast jag tycker att situationen är vidrig.
- Vill du att jag slutar viskar han.

Svarar bara med att blänga på honom. Jag vill att han särar på mig och lirkar in ett finger i mig och gnider mot min klitta. Plötsligt hörs ett ljud och det kommer någon. Stå stilla väser Micke bestämt och ställer sig för min bak. Jag hör någon närma sig och jag känner Mickes händer sära på mina skinkor.

Kom hit säger Micke till någon som närmar sig. Du måste hjälpa mig lite. Jag stelnar till och känner hjärtat skena iväg. Vad menar han nu, vad ska hända.

- Titta vad vacker hon är säger han till någon. Hon har len hud och hennes sköte vill ha något som stillar hennes lust. Den här tjejen är trång och helt underbar att få tränga in i. Hennes blygdläppar sluter sig kring staken och suger in dem.
- Du menar att jag får känna på henne hör jag en mörk stämma
- Kom, får du känna säger Micke åt mannen.

Jag känner två händer som läggs på min stjärt och de känns stora och grova. Händerna smeker mig försiktigt över skinkorna och över höftkammarna. Fingrarna är så försiktiga och jag förstår att jag har att göra med en man som vet vad han gör. Han leker med mig och låter fingrarna stryka efter skinnet mellan låret och grottan. Micke säger åt Mannen att han ska föra trosan åt sidan. Mannen bakom smeker mina skinkor och drar ner mina trosor. Sedan drar han upp ena mitt ben ur kläderna och passar på att lägga ena handen mot min mage. Mot min vilja så känner jag pulsen i grottan börjar höjas, Han smeker ner över mina ben för att riktigt stryka ner mina trosor och upp för att nudda vid venusberget. Micke smyger in sin näsa i mitt hår.
- Vill du att han slutar, säg till viskar han.

En del av mig vill att han slutar men jag känner en otrolig upphetsning som river i min kropp.
Micke säger till Mannen att jag vet att hon alltid har velat bli slickad av en främmande man. Jag flämtar till och blir arg för det har jag aldrig velat, inte ens uttalat någon önskan om.
- Vill du hjälpa oss frågar Micke
- Visst kan jag det svarar en mörk röst säga.
- Bra, jag måste bara hålla i henne så hon inte hittar på något dumt säger Micke

Han kommer fram till mig och ställer sig mellan mina armar med huvudet nära mitt. Han tar tag i mina handleder och säger åt Mannen att börja. Micke tittar mig djupt i mina ögon och hans ögon talat sitt språk att säger du stopp, så stoppar jag det hela.

Mannen trycker ut mina ben, särar på mina skinkor och jag rycker till när hans tunga landar på mitt ryggslut. Jag blundar och känner hans sträva tunga. Genast hör jag Micke väsa i mitt öra. Du blundar inte, tror du att du ska njuta av det här eller. Jag tittar på honom och känner den blöta tungan dras mellan skinkorna och virvla till i anus. Stannar vid anus och leker med öppningen. Jag stönar högt när jag känner hur han trycker in tungan i anusöppningen och hur jag mot min vilja öppnar mig för honom. Det är ljuvligt skönt och mina bröstvårtor drar ihop sig. Tungan tas ur min anal, jag känner händerna på min bak och att något trycks in i öppning. Känslan blir så överrumplande total att jag drar in en hel del luft och börjar nästan hicka. Inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att det här skulle skicka så mycket lust ut i min kropp som denna lilla rörelse skulle frambringa. Jag har aldrig velat ha något i mig den vägen och det känns väldigt främmande men eggande. Det känns som om det är två tummar som tränger in, hittar av det knappnålsstora lustcentrat som måste vara förbundet med min klitta. Jag darrar i mina ben, lusten slår ner i dem och får dem att skaka. Jag stönar högt, Micke tittar djupt in i mina ögon och det brinner ett begär inne i dem.
- Han slutar om du vill det viskar han igen.

Sedan tungan som virvlar in mellan för att sedan upphöra. Med en stor saknad känner jag att Mannen går vidare ner mot min grotta med tungan. Jag har fortfarande tummarna i mig och tungan glider längs huden mot springans öppning - flera gånger upp och ner. Micke tar hårt i mina handleder.
- Jag ser nog att dina bröstvårtor dra ihop sig. Din kropp reagerar på att en främmande man tar på dig. Du skulle bara våga tycke om det han gör med dig, att du kan stå här och sära på dina ben. Jag kommer att slicka dina bröstvårtor, sockra dem och låta honom nästan bita av dem om du inte skärper dig.

Jag tittar på Micke och nickar åt honom. Men att bli slickad bakvägen gör att jag får en helt nya känsla och att inte få visa njutningen gör mig ostadig. När tungan när kanten på grottöppning och sakta trycks in så rycker jag till lite. Jag särar mina ben mer och vill känna mer. Vill att Mannen tar hela mig, gör något åt min längtan och kåthet. Jag darrar när tummarna dras ur mig och Mickes händer hårdnar mer om mina handleder och han viskar.

- Fan ta dig. Står du här helt öppet och låter en annan man slicka ditt sköte väser Micke fram. Jag säger snart till honom att sluta.
- Inte sluta stönar jag fram.
- En människa som du inte vet något alls om och sedan framför mig. Jag vill inte höra ett ljud från dig och du skulle bara våga njuta av det. Du är en skam, vet du det och han tittar mig sedan djupt i ögonen.

Jag pressar tungan upp i min gom och tittar stadigt in i hans ögon. Jag visar inget men känner tungan som öppnar min springa och som möter all min väta. Hur den trycks in och sedan dras ur för att fånga mitt klitoris. Håren stod upp på mina armar och jag svankade otroligt mycket för att få känna allt. Jag tittar in i Mickes ögon och jag ser att han skulle kunna avbryta det hela omedelbart. Han för fram sin mun och biter mig lätt i läppen. Tvingar in en bit av sin tunga i min mun. Han biter lätt på min tunga, suger lite på den och blir hård och krävande i min mun.

Plötsligt säger Micke åt Mannen att sluta och befaller honom att ställa sig bakom mig, ta mina händer och hålla mig mot väggen. Mannen gör som han blir åtsagd. Micke säger att han vill känna hur min kropp hade reagerat på behandlingen. Mannen håller mina händer hårt och Micke drog upp min tröja och ner bh´n under brösten. Kupade sina händer över dem och tittade på vårtorna. Han tvinnade dem runt sina fingrar och tog dem i munnen och rev dem sedan med sina händer. Jag stönar högt. Sedan böjer hans sig ner, drar sina händer över min mage och samtidigt känner jag Mannens stånd tryckas in mellan mina skinkor genom hans byxor. Hans bröstkorg läggs mot min rygg och jag känner hans konturer - stor och kraftig, stark och doftar lite tobak. Samtidigt känner jag Mickes fingrar leta sig ner mellan mina ben och känna av hur blöt jag var. Hans fingrar gnider över min klitta, drar ut den ordenligt, särar på mina blygdläppar och gnider dem på insidan.

- Hon är ordentligt blöt, kåt och svullen, vill du knulla henne frågar han Mannen.
- Ja, jag vill. Jag ska ta det varligt säger Mannen. Men vad säger hon?
- Katalina, vill du att han slutar frågar han.
- Nej viskar jag och rodnar.

Micke kommer fram och ställer sig vid Mannen och fumlar med hans byxor. Av ljudet förstår jag att Micke drar ner blixtlåset, byxorna och boxershortsen på Mannen. Vi gör det här på mitt sätt säger Micke och går bort till ett lågt bord som står på baksidan av hissen. Jag har faktiskt aldrig sett det förut. Han lägger sig på rygg på bordet och säger åt honom att komma dit med mig. Mannen håller mig väldigt hårt och jag ser att han tittar på mina bröst när vi passerar hissens stålkonstruktion. Jag ser också att Mannen har en stor styv stake som står rakt ut och den ser enorm ut i det skumma ljus som råder.

- Kom hit säger Micke, jag vill ha henne över min kropp.

Micke kniper ihop sina ben, mannen lägger mig på Mickes kropp och pressar ner mina händer på varsin sida om Micke som i sin tur särar på sina ben och trycker ut mina så mycket det går. Jag kan tänka mig hur jag ser ut. Mina bröst sticker ut ur jumpern och bröstvårtorna står rakt ut som spjut. Och mitt underliv är helt blottat och nu sitter jag i skruvstäd av två män. Den ena som ligger under mig, som tvingar isär mina ben och den andre som håller mig hårt mot den som ligger under.

Micke tittar mig i ögonen och tar tag i mina bröst och masserar dem med ordentligt kraftiga tag. Han låter sin tunga spela över vårtorna, suger in dem och nästan hela vårtgården. Mannen bakom kysser min hals och viskar att jag inte ska vara änglig. Jag känner hans ollon sära på mina blygdläppar och pressa sakta genom första motståndet. Det var precis som jag hade misstänkt och anat – han var stor.
- Slappna av, försök slappna av viskade han och pressar in sin stake i min trånga blöta grotta.

Jag stönar tyst av vällust när jag känner hur han sakta glider in i mig. Det stramar ordentligt i grottväggarna och av Mannens djuriska stön i mitt öra förstår jag att han också känner en stor enorm njutning. Micke släpper mina bröst.

- Du ger inte ifrån dig ett enda ljud. Du låter en främmande karl ta dig så du ska vara alldeles tyst. Du ska ge honom vad han vill ha om du nu inte vill avbryta det hela. Vill du det frågar han.
- Jag stönar bara till svar.

Mannen går ända in till roten på staken, pungen slår mot min bak och det känns djuriskt skönt. Jag ligger på Micke och känner hans stake mot mitt venusberg, hur den gnider mot min klitta och ökar på njutningen enormt. Den är stenhård och för varje juck så pressas jag över hans hårda stake i jeansen. Mannen tar mig djup men sakta så min grotta ska bli van att ta emot hans storhet. Samtidigt smeker Mickes hand min stjärt och hans fingrar letar sig till mitt anus och glider in mer och mer. Känslan är helt enorm och lusten byggs upp mer och mer.
- Hon har alltid velat ta den i rumpan Micke säger högt att och jag stelnar till.

Det har jag aldrig önskat och Mannen morrar djupt och håller mig så hårt i handlederna. Mannen säger med hög röst att han har också alltid önskat att få tränga in i någon så det ska bli underbart. Plötsligt känner jag hur Micke utvidgar mig lite i analen och känner att han lägger dit något som känns kallt och förstår senare att det är en mängd glidmedel. Mannen tar ut sin stake ur min grotta efter några drag och för den över till mitt anus och jag kvider men Micke håller bara isär mig. Och det svindlar för mina ögon och jag vet inte om det är Micke, jag eller Mannen som ger ut sådana lustljud.
- Nicka om du vill att han ska sluta säger Micke till mig.
- Jag säger inget.

Sakta för Mannen in staken i mig. Han håller mig hårt och jag känner Mickes fingrar som leder och följer det hela. Staken glider in men det krävs enorm tyngd bakom och jag det känns som om jag spricker. Det gör lite ont och jag håller andan men samtidigt så gnids stakens undersida mot de små lustcentran som skjuter ut pilar till hela min kropp och som vill ha honom längre in. Min kropp fylls av en enorm blandning av rå upphetsning, spänning, lite smärta och en enorm vällust. Micke upprepar att jag ska säga till om jag vill att han ska sluta. Men jag är för upphetsad,

Mannen biter mig i nacken, för sina läppar över min hals, trycker hela sin bröstkorg mot mig och viskar att jag är så trång och härlig att han inte kommer att kunna hålla sig länge. Mannen börjar jucka sakta och han känns enorm, i min bak. Micke för in ena handen ner mot klittan och masserar den samtidigt som Mannen tar mig hårdare, hårdare och han börjar stöna högt. Han håller mig hårt och jag gnyr under honom. Det gör lite ont men även så skönt att mina ben nästan viker sig. Tyvärr är han enorm och glidmedlet håller på att ta slut så det sköna över går till nått enormt skönt/ont så tårarna börjar komma. Samtidigt som Micke gnider min klittan så kommer han, Mannan vrålat ur sin lust och han pumpar mig full med het sperma. Men jag är en bit ifrån orgasm.

Mannen kysser mig enormt skönt på halsen, tackar mig med alla ord han kan och drar sig ur mig och försvinner på något sätt utan att jag vet riktigt ur. Jag känner en enorm tacksamhet över att han lämnade mig men även en enorm saknat över den som tagit min analoskuld. Jag suckar högt och känner mig snuvad på min orgasm.

Micke som fortfarande ligger under mig tar fram sin stake genom att dra ner sina byxor. Han ser på mig att jag inte är alls så imponerad av det som skedde. Hans stake är enorm, är inte långt borta från att komma och han pressar in den i min grotta. Han säger åt mig att knipa ihop mina ben och han lägger sina ben runt mina höfter. Hans stake tränger in i mig från en helt otrolig vinkel eftersom jag ligger mellan hans ben. Jag känner nu att jag är förbannad, frustrerad och enorm upphetsad..

Du har chansen nu säger Micke, ge igen, ta mig som en riktig karl. Med blandade känslor av ilska, förvåning och skam tar jag tag i hans armar och håller fast honom mot bordet. Jag sätter i fötterna i golvet och tar honom hårt. Han stake får sig en omild behandling eftersom den måste tränga in i mig på ett konstigt sätt. Han gnyr under mig att jag inte ska stöta så hårt men jag ignorerar honom. Han ska få känna hur det känns att bli tagen med lite tvång. Micke börjar skruva sig under mig och jag släpper hans händer och greppar hans skinkor. Han börjar högljudt be mig ta det lugnt men det är så obeskrivligt skönt när min klitta glider längs hans stakes rot och jag får hålla takten. Jag struntar i hans lust utan driver mig längre och längre mig befrielsen. Och när den kommer så svartnar det nästan för ögonen och i någon minut efter pumpar Micke ut sin säd i mig.

Jag lämnade honom på bordet med några valda ord om vad han utsatte mig för, vägrade svara i telefonen när han ringde. Jag var ursinnig på det vis han behandlat mig och ville inte se honom, höra eller veta av honom. Hela tiden förträngde jag att Micke hade gett mig chansen att dra mig ur det hela – bara genom att nicka. Jag vet att jag har mig själv att skylla och att jag faktiskt var nyfiken på det hela. Det tog mig några dagar innan jag räknade ut varför jag hade blivit så arg och det var inte över situationen att han tog in en till man utan att han trängde in i mig analt. Även om det var kittlande så känner jag att det inte alls var min grej och att jag aldrig mer vill bli utsatt av en stake därbak. Det tog en hel vecka innan jag kunde sitta ordentligt igen.

Läs mer:

https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=18395
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 4,95