Min möhippa

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: frida
Inlagd: 10 sep kl. 07:44
Läst: 12269 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 32 röster, snittbetyg 4,53
Jag blev faktiskt lite irriterad när min telefon ringde på morgonen och min bästa vännina frågade om jag möjligen hade tid att åka ut till hennes föräldrars sommarhus för att hämta en baddräkt hon glömt där kvällen innan. Det var dagen före min bröllopsdag och jag hade tänkt att unna mej en morgon i sängen i lugn och ro. Men det är sällan hon ber mej om sådana tjänster så säga nej var aldrig ett alternativ.
Jag tog min bil och körde de två milen ut till havet där huset låg. Vi var där ofta så jag hade fått en egen nyckel. När jag satte den i låset märkte jag att dörren inte var låst, oj tänkte jag, glömde vi verkligen låsa igår....När jag klev in i hallen fick jag en känsla av att jag inte var ensam i huset. Så hörde jag någon komma ner för trappan och min känsla blev bekräftad. Enn man jag aldrig sett förut kom ner för trappan endast iklädd en handduk kring höften. Hej sa han, vad gör du här? Tänkte precis fråga dej det samma sa jag. Men frågan blev hängande i luften då hans handduk plötsligt föll till golvet. Han tog lite för lång tid på sig innan han tog upp den, det var som om han ville att jag skulle se hans enorma lem som låg utmed hans lår. Ops, sa han och log, hoppas du inte hann se något du inte ville se. Jag förstod att jag vid detta laget måste se ganska generad ut. Jag fick inte fram något svar alls.....Han kom fram mot mej och sträckte fram handen, jag heter Johan sa han. Jag är på genomresa och fick sova här i natt.Men jag vet fortfarande inte vad du gör här. Jag ska hämta en baddräkt fick jag fram. Jag ska gifta mej imorgon, sa jag. Vet inte varför jag sa det. Grattis då, sa han, med ytterligare ett stort leende. Jag är ledsen om jag generade dej, sa han, jag trodde jag var ensam....Då kunde jag inte hålla mej längre...det var den största jag någonsin sett sa jag, och kunde bitit av mej tungan när han började skratta högt. Vill du se igen, sa han? Jag ska gifta mej imorgon, sa jag igen, som om det var svar nog. Ingen behöver ju få veta, sa han. Vi är ju ensamma, eller?
Han tog min hand och förde den in under handduken. En rysning av välbehag gick genom min kropp coh jag käne hur även hans muskler spändes. Vi stod nära varann nu. Han tog tag med en hand bakom min nacke och kysste mej. Min kropp blev varm och matt och jag visste inte hur jag skulle kunna stå upp. han drog mej bort till en schäslong som stod vi trappan, jag satte mej och upptäckte att mitt ansikte hamnade i höjd med hans enorma lem som nu resta sej upp mot hans mage. Jag lät min tunga röra vid hans svullna topp och kände ett enormt begär efter mer. Han stönade till. Jag lät min mun långsamt omsluta hela hans stora härliga kuk. Jag lät tungan vandra längs hans penis ned mot roten, tog an av hans kulor i min mun och sög, samtidigt som jag lät handen röra sig upp och ner på hans stenhårda lem. Plötsligt reste han sej och tog själv platsen på schäslongen.Hna tog ett bestämt tag om mina höfter och satte mej ner över hans lem....forts möhippa 2
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 32 röster, snittbetyg 4,53