Badvakten

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Solis
Rek. länk: http://www.smsmovies.net/?ref=1667
Inlagd: 3 sep kl. 16:05
Läst: 8552 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 45 röster, snittbetyg 6,31
På andra dagen av min ledighet vid Medelhavet gick jag ned till klippbadet en bit utanför stan. Det var ett mixat ställe, men även nakenbad och gay enligt tips jag fått kvällen innan. Ganska snart insåg jag att killen som hyrde ut solsängar var den mest intressanta för mig. Killen var ganska lång och vältränad, svart och bar på ett sexigt höftskynke i typ tunn mocka som skylde i princip halva stjärten och fronten. Han var ganska flörtig när jag beställde lite dricka som han serverade vid min klippavsats. Jag blev nästan förlägen av hans sugande blick men vi snackade en del, och jag kunde inte låta bli att se hans putande höftskynke och vickande stjärt när han långsamt drog sig tillbaka.
Jag fortsatte att tänka på killen samtidigt som jag låg och solade i min nya vita string, vilken lyste svagt genomskinligt i solen mot min solbränna. Omedvetet fick jag ett skönt men lagom hårt stånd där jag låg och njöt i värmen, vilket markerade min svällande penis mot det tunna tyget. Lite senare på eftermiddagen tog jag mod till mig och gick ned för avsatserna till killens lilla bardisk. Han halvlåg bakåt slappandes med benen isär på en solstol medans vi snackade. Han hette Kim och kom ursprungligen från Afrika, och varvade jobb och studier i Frankrike. Jag kunde inte låta bli att blicka ner på hans höftskynke som putade alltmer som vi pratade, tills jag kunde se en minimal läderkåpa med snörning kring höften som dolde hans balle. Även mitt stånd började märkas igen men jag gjorde inget för att dölja min upphetsning utan lät min penis stolt resa sig i stringen, samtidigt som jag vände mig mot Kim och sköt fram min underkropp där jag satt. Helt naturligt kom vi in på sex och nattlivet på stan som verkligen bjöd på en del snygga killar, vilket gjorde mig ganska upphetsad. Utan att tveka inför Kim körde jag långsamt ena handens fingrar under stringtyget och drog tillbaka förhuden över ollonet medans vi pratade, vilket ännu mer exponerade min kuk. Kim sträckte sig fram och viskade svagt att han kommer förbi min solsäng senare, samtidigt som jag såg att hans höft-skynke glidit åt sidan och visade en svart putande läder thong.
På sena eftermiddagen kom Kim och föreslog att jag kunde ta en dusch som fanns i ett relax utrymme bakom baren. Jag tog med mina prylar och följde hans ryggtavla. Kims höftskynke dolde nu knappast ens den ena delen av hans sexiga och nästan helsvarta stjärt. Mina ögon föll på hans kropp som var sensuellt tränad och helt slät utan en massa hår. Han visade in mig i ett svalt rum med bänkar och flera duschar i olika riktningar och lämnade mig lika plötsligt. Jag fick känslan att alla andra badgäster lämna stället för dagen, och att jag var ensam med min badvakt?!
Medans vattnet svalkade min kropp i duschen kände jag plötsligt som en elektrisk stöt - en hand som gled över min stjärt ner mot grenen där stringen knappt täckte anus. Jag ryckte till och såg Kim bakom mig med en skön glimt i ögat, samtidigt som jag villigt särade mina långa ben utan att göra motstånd. Hans sköna finger lekte genom tyget tills jag öppnade mig helt, till ljudet av dämpade stön från mig. Jag blev knäsvag och kände att det var allvar med Kim. Upphetsad av Kims händer böjde jag mig ned och smekte av hans skynke och fuktiga läderpåse, tills jag hade en grov och ganska lång kuk i min hand. Redan nu dröp hans kuk av könsvätska medans jag lite försiktigt och långsamt drog tillbaka hans förhud och blottade ett av de mest grymma ollon jag lekt med. Plötsligt stod jag inför Kims kuk som hade en svag uppkäftig böjning uppåt med svällande blanka kanter på ollonet. Jag stirrade på hans balle samtidigt som mynningen redan var öppen. Ganska snart tryckte Kim in sitt svällande ollon i min mun, samtidigt som jag försiktigt runkade hans kuk med ena handen och kramade hans stora sköna och renrakade pung med den andra. Just som jag smekta pungen som mest och lekte med min tunga runt hans ollon, kom en sprut av tunn sädesvätska som träffade mina läppar. Jag blev lite orolig att min älskare fått en fullbordad orgasm, men han tog tag i sin balle och runkade vidare med lugna rörelser.
Jag reste mig upp och särade villigt på benen så att Kim förstod att han kunde ta mig bakifrån. Jag stödde mina armar mot en avsats i väggen och kände Kims grymt sträva tunga som bearbetade mitt anus, samtidigt som han smekte min kuk med ljuvliga drad. Kim tog ganska lång tid på sig med sin förbehandling innan han visade för mig att han drog på en kondom över hans jätteollon. Själv hade jag varit på gång med ett par pre-orgasmer under hans behandling, men lyckats bita mig i läppen och hålla emot.
Äntligen var det dags att känna på Kim och jag lät honom hitta rätt själv - och långsamt spänna på mig innan vi började juckade vilt av lust. Efter ett tag sträckte jag mig över bänken på alla fyra så att han kom åt djupare i mitt sugande hål. Jag satt som i ett skruvstäd när Kim höll mina axlar och körde sin påle i botten, då jag tjöt av lust och mötte hans rörelser så skönt som möjligt.
Det var länge sedan jag upplevt en sån tapper älskare som Kim. Han var grymt uthållig och rutinerad och jag förstod i min lätt förvirrade hjärna ,att jag kanske inte var den första kille han spänt på denna vecka. När båda var helt exalterade av leken nådde Kim sin orgasm genom flera långa juck i min nästan ömma rövfitta. Själv höll jag på att explodera av upphetsning, men som tur var kunde jag hålla tillbaks min utlösning – i alla fall för stunden för att kunna genomföra min plan.
Efter att Kim dråsat ner av utmattning på bänken bredvid, passade jag på att känna på hans ljuvliga stjärt som putade sexigt. Han särade lite tvekamt på ena låret så att jag kom åt stjärtskåran, som lyste rosa ner mot det rakade anuset. Jag tog tid på mig och drog tillbaka hans ännu svällande balle så att jag såg den peka mellan låren, samtidigt som pungen trycktes upp. Bara denna syn av en sexig stjärt med en välformad kuk och pung gjorde mig än mer kåtare. Jag ömsom sög och smekte med tummen över hans tajta anus.
När mitt pekfinger äntligen lyckats öppna hans hål grenslade jag raskt Kim bakifrån och rullade på en kådis innan jag tryckte in min stenhårda kuk. Även fast min insats var betydligt kortare än Kims, fick jag en skön orgasm innan jag drog ut min påle och tömde satsen över hans rygg.
Efteråt drog vi båda på en skön bar runda innan vi hamnade på mitt hotellrum – men d et är en annan historia.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 45 röster, snittbetyg 6,31