Lädergunga

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Påsättaren
Rek. länk: http://www.gay6.se
Inlagd: 28 aug kl. 16:33
Läst: 7104 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 37 röster, snittbetyg 5,89
Hade precis satt mig tillrätta i baren på gay-haket utan någar större förväntningar för kvällen. Det var i Berlin och jag kände ingen av besökarna som mest verkade intresserade av varandra. Plötsligt i trängseln känner jag någon som stöter mot mitt ena knä som pekar ut, där jag sitter och grenslar den höga barstolen. Jag fäster blicken och ser en ung kille typ 20 års åldern som försöker fixa en öl. Vi växlar några ord och jag hinner se hans vackra blå ögon, innan jag känner att han halvt gränslar mitt lår medans vi försöker prata i allt stimm. Jag sneglar ner och ser att killen bär sexiga tajta jeans med låg midja och snygga cowboy boots. Han heter Alex och kommer från St Petersburg - ganska blond och slank. Jag blir lite paff av hans närhet, men vi börjar snacka om allt möjligt. Jag råkade lägga handen bakom hans ryggslut för att kunna snacka närmare, då han sköt upp sitt underliv ännu mer mot mitt lår. Alex lät flytta min hand ner mot hans tajta men putande jeans stjärt, samtidigt som jag kände hans kukbula. Själv blev jag jävligt upphetsad och märkte att min kuk började bulta. Jag körde upp en hand under hans korta t-shirt och smekte hans ena bröstvårta som stod rätt ut. Våra ögon glänste samtidigt som Alex nu nästan red mitt lår med små sensuella juck.

Alex föreslog att vi skulle gå ned en trappa till ett speciellt rum. Jag var lite tveksam men han verkade okey, men framförallt sexig. Han gick före och jag såg hans raka slanka ben och en fin häck. Väl där ner hittade vi ett avskärmat rum med en lädergunga som Alex äntrade i ryggläge. Jag ställde mig framför hans gränslade ben och smekte utanpå hans svällande jeans, medan vi drunknade i varandras ögon. Plötsligt knäpper Alex upp sina jeans med ena handen, samtidigt som jag smeker av dom över stjärten. Han blottar en sexig vit nät-jocks med en fin svällande penis under. Jag försöker lugnt ta av Alex sina boots och jeans, så att han kan lägga upp sina ben i lädergungan. Jag leker med mina fingrar över hans jocks och känner den svällande penisen, pungen som känns fyllig och ned mot hans fuktiga anus. Jag böjer mig ned och leker med tungan över mellangården ner mot anus, vilket får Alex att stöna vilt av lust. Efter ett tag kan jag inte stå emot utan drar fram min kuk som Alex får runka av ett tag, innan jag lägger mitt ollon i position mot hans rövhål. Alex ligger som i en båge i lädergungan medans jag försiktigt trycker och känner att han öppnar sitt sköte. Strax är jag helt inne med min kuk och börjar jucka långsamt. Det känns hur skönt som helst att spänna på Alex där han ligger i gungan. Efter ett tag tar jag fram hans kuk och runkar den samtidigt som vi knullar. Vår upphetsning stiger och snart är hans kuk alldeles styv och blank, samtidigt som jag känner att jag håller på att få orgasm. Båda kämpar på ett tag men till sist när jag ser hans sprut över sin mage kommer även jag. Jag hinner se flera sprut från Alex fina penis som når ända upp till hans haka, innan jag ger ett sista juck och drar ur.

Både Alex och jag är helt slut med lyckliga av den sköna stunden. Vi skiljs strax efteråt och försvinner åt vart sitt håll.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 37 röster, snittbetyg 5,89