Lifterskan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasseman (lasseman69@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 29 jul kl. 11:42
Läst: 14262 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 101 röster, snittbetyg 6,24

Jag var på väg i min alldeles nya bil på semester i Skåne. Jag hade lite släkt där som tjatat om att jag borde komma på besök någon gång – och nu hade jag bestämt mig för att det var dags att uppfylla mina löften. Det var sällan vi sågs och det var verkligen dags.

Jag hade några veckor tidigare köpt en ny bil. det var en Saab 9-3 cabriolet, signalröd i färgen och med skinande ny lack. Jag var stolt som en tupp där jag flög fram på motorvägen, och såg fram emot att träffa alla igen. Särskilt min kusin Sara, som jag haft ett gott öga till länge. Vi växte upp, mer eller mindre tillsammans, och vi utvecklades till vuxna människor samtidigt. Jag såg en gå från en trulig liten tjej med långa blonda lockar, till en ung, vacker kvinna med runda, mjuka former, men framför allt, med ett härligt humör och det mest pärlande skratt jag någonsin hört. Det skulle bli kul att träffa henne igen.

Nu var jag i trakten kring Gränna. Det hade flutit på fint och jag låg bra till i min interna tidplan. Vädret hade så här långt varit helt fantastiskt och jag hade kört ned-cabbat hela vägen. Nu var jag dock ganska hungrig och törstig och kände att det kunde vara dags för en liten paus. Jag svängde in på ett rastställe som jag visste hade en ok vägrestaurant. Parkerade bilen och gick mot ingången till restauranten. Precis som jag skulle öppna dörren, slogs den upp med kraft, och en ung tjej, hon kunde väl vara i tjugofemårs-åldern rusade ut. Hon var helt uppriven och tårarna strömmade ned för hennes kinder. Hon verkade inte se mig alls, utan rusade bara sin väg. Jag kunde bara konstatera att det uppenbarligen var något som fått henne att bli upprörd, men kände inte att jag riktigt hade varken tid eller ork att forska i det hela.

Jag gick istället in i restauranten och beställde min mat. Det blev en grillbiff med pommes frites. Inte precis min favorit, men det fick duga. Jag åt i lugn och ro och bläddrade i en tidning under tiden. Sakta släntrade jag sedan mot min bil på parkeringsplatsen. Min förvåning blev stor när jag såg att jag fått sällskap i bilen. På passagerarsidan satt tjejen som sprungit genom dörren , och så när sprungit ned mig. Hon hade slutat gråta och såg nu bara lite nedstämd ut.

- Hej, vad gör du i min bil? frågade jag när jag kommit fram till bilen.
- Förlåt, men jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag har precis dumpat min pojkvän sen jag fick höra att han knullat min bästa väninna. Nu vet jag inte vad jag skall göra, eller vart jag skall ta vägen. Tror du att du skulle kunna ge mig lift en bit.

Hon såg uppriktigt ledsen ut och det hela lät ju inte alltför otroligt. Det skulle kunna förklara hennes framfart vid restauranten. Jag funderade en liten stund på det hela. Hon var ju knappast en galen mördare eller psykopat, och hon såg dessutom riktigt bra ut. Lång och med mörkt lockigt hår och lite fräknar i ansiktet. Hon var faktiskt till och med vacker. Jag behövde inte fundera så länge. Det kunde ju inte skada med lite sällskap en bit på vägen.

- OK, jag är på väg till Lund. Vart vill du åka?
- Det blir bra. Jag har en kompis i trakten som jag kanske kan få övernatta hos. Jag heter Pia, förresten.
- Lasse, svarade jag, och så tog vi i hand och hälsade på riktigt.

Jag hoppade in i bilen, startade motorn, och så var vi på väg. Vi rullade i lagom tempo genom Småland. Tack och lov var det nu motorväg större delen av vägen, så det gick ändå hyfsat undan. Vi småpratade om ditt och datt, och dagen förflöt ganska lugnt och avslappnat. Plötsligt började Pia rota efter något i sin handväska. Till slut fick hon upp en liten videokamera som hon slog på och började panorera över landskapet som susade förbi oss.

- Känns det bättre nu? Undrade jag och log mot henne.
- Mycket, svarade hon och log tillbaka mot mig. Jag håller på och kommer över skitstöveln som jag la ett par av mina bästa år på. Det hjälper kanske till att jag har en snygg kille bredvid mig, i en fantastisk bil. Det pirrar i hela kroppen av motorljudet.

Hon riktade kameran mot mig och det kändes nästan som om kameran klädde av mig på hela kroppen, när hon lät den svepa över mig, uppifrån och ned.

- Du är inte så illa själv heller, sa jag och blinkade lite överdrivet mot henne. Plötsligt såg jag att hon riktat kameran mot mitt underliv. Jag var visserligen ganska välutrustad i de nedre regionerna, och även om jag började känna mig lite upphetsad över uppmärksamheten, så hade jag inte styvnat än, så det fanns inte så mycket att fånga på film. Men jag kunde inte låta bli att flirta lite med henne.

- Ser du något du gillar? Undrade jag och log mot henne.

- Jag vet inte, svarade hon och log pillemariskt tillbaka mot mig. Det finns något där, men det verkar lite instängt. Tror du att jag skall släppa ut det?

Jag utgick från att hon skämtade, men beslöt mig för att spela med.

- Visst, jag hatar att se djur i bur, svarade jag tillbaka. Känn dig fri att hjälpa till.

Hon tog mig mer än på orden. Plötsligt kände jag hur hennes hand sträcktes ut mot mitt skrev och började leta efter gylfen på mina byxor. Det räckte för att jag skulle börja styvna till. Hon använde ena handen till att öppna mina byxor, och den andra till att filma alltihop. Det visade sig att hon var flitig med videokameran, och att hon gillade att dokumentera det mesta som hon pysslade med, inklusive att ha sex. Hon hade snart fått upp hela gylften och stack in en hand och började gräva i mina kalsonger. Jag kunde känna hennes svala hand sluta sig om min snabbt svällande kuk, och ett par vassa fingernaglar som grävde sig ned över och under min tunga pung.

- Men Lasse, vad är det för ett djur du har i brallorna – kan det vara en byxorm? Den ser nästan farlig ut…

- Mmm, den kan nog bli alla fall, om den blir tillräckligt retad. Jag började nu få svårt med koncentrationen på bilkörningen, och jag började också oroa mig för hur mina medtrafikanter skulle uppfatta situationen.

- Jag älskar att retas, sa Pia och log stort mot mig. Hon hade nu fått ur hela min kuk ur byxorna och den stod i prydlig givakt. Pia lät sin hand glida upp och ned längsmed skaftet. Hon drog ned förhuden från ollonet, så att det kom fram och lyste mot oss likt ett jättelikt blålila plommon. Långsamt runkade hon min kuk, så att det började tränga fram små droppar av kåtsaft ur glipan. Hon smörjde toppen med sina fingrar och lutade sig sedan ned i mitt knä.

- Här, sa hon och räckte över kameran till mig. Du får filma. Sen tog hon min kuk i sin mun och började suga. Först bara nafsade hon lite på ollonet, och lät sin tunga glida upp och ned längsmed skaftet, så att det blev rejält blött, men efter en liten stund satte hon in mer kraft, och jag kände det som att kuken fastnat i ett vacuumrör. Det var fantastiskt skönt, men jag insåg att vi inte skullle kunna fortsätta med det här, mitt på motorvägen. Jag höll ögonen öppna, och vid nästa avfart svängde jag av. Jag lät bilen rulla långsamt längsmed en liten, betydligt mindre trafikerad väg, tills jag plötsligt fick syn på en liten väg som verkade leda rakt in i Smålandsskogen. Jag lät bilen rulla några hundra meter in på vägen, tills vi kom fram till en liten glänta med stora stenar och mjuk mossa däremellan. Där stängde jag av motorn och lät mig hänföras av Pias fantatiska teknik. Jag hade aldrig tidigare träffat en tjej som sög kuk lika bra som hon.

- Gud vad skönt! Stönade jag och tog tag i hennes brunlockiga huvud för att hjälpa till att styra farten. Jag var nu inte ett dugg intresserad av att filma. Nu ville jag bara ha sex. Hennes huvud guppade upp och ned över min kuk och jag kände att det snart skulle kunna sluta på bara ett sätt. Jag drog därför bort henne från min kuk, och sa:

- Kom, vi går ur bilen – nu vill jag göra det skönt för dig också. Hon hade inga invändningar. Vi klev ur bilen och lade oss ned på den mjuka mossan. Där började jag långsamt knäppa upp alla knapparna i hennes vita blus. Under den hade hon en svart push-up bh, som jag efter lite lirkande lyckades få av henne. Ut föll ett par underbart välformade bröst. De var precis lagom stora och hade ett par uppnosiga bruna bröstvårtor som piggt reste sig när det kom ut i det fria. Jag lutade mig mot hennes bröst och tog först den ena och sedan den andra vårtan i min mun. Jag lät min tunga spela över den mjuka skrovligheten och mina tänder nafsade lätt. Pia flämtade till och tryckte sig hårdare mot mig.

Sedan reste hon sig upp, drog upp sin kjol och drog av sig sina svarta spetstrosor. Mellan benen hade hon en fint ansad buske av svart fitthår, som redan hade små fuktdroppar som glittrade längst ut på stråna. Hon särade sina ben och tryckte ned mig på rygg på mossan. Därpå sänkte hon sitt sköte ned över mitt ansikte. Jag sträckte ut min tunga och kunde känna den syrliga smaken av hennes fittsafter som började rinna ned längsmed hennes ena ben. När jag nådde spetsen på hennes klitoris, tryckte jag till med min tunga och lät spetsen börja cirkla runt och över den skära lilla knappen. Pia flämtade till vid min beröring och tryckte sig hårdare ned mot mig. Jag lät min tunga glida längsmed de yttre fittläpparna och tillbaka till hennes nu svullna klitta. Fram och tillbaka lät jag tungan dansa. Jag kunde smaka hennes safter som nu flödade allt ymnigare från hennes hål. Bara för att retas lite ytterligare, lät jag tungan göra en liten utflykt upp till hennes mörkt bruna anus. Jag satte spetsen mot hålet och lät tungan börja borra sig in. Pia stönade högt och började rotera sin stjärt mot mitt ansikte. Jag fick fittsafter över hela ansiktet och kunde snart inte andas riktigt. Pia lutade sig då fram över min kropp, tog min styva kuk i sin mun och började suga igen. Nu låg vi i en riktig 69:a och jag bara njöt. Solen spelade över våra halvnakna kroppar, och vi gav oss helt hän åt vår lust.

- Fan, vad skönt! Flämtade Pia. Knulla mig med din tunga. Känn min fitta på din tunga. Ta den hårt! Hennes egen mun gjorde underverk med min kuk, och hennes fingrar lekte med min välfyllda pung och snart kunde jag också känna hur ett finger pressade sig in i min stjärt och började massera min prostata. Det blev för mycket för mig. Jag kände hur jag inte klarade mer, trots att jag försökte hålla emot allt jag förmådde. Med ett avgrundsvrål kom jag. Min kuk började spruta fontäner av het klibbig kuksås, rakt upp i hennes mun. Hennes läppar slöt sig hårdare om mitt ollon, för att inte något av såsen skulle rinna ut. Hon ville ha allt i sin mun. Jag stönade och flämtade och visste inte vart jag skulle ta vägen. Det var bara så otroligt skönt!

Till slut var det i alla fall över. Pia sjönk ihop över min kuk, som långsamt började slakna. Jag förbannade mig själv, att jag inte kunnat hålla emot. Jag ville verkligen knulla henne på riktigt också. Nu var det osäkert om jag skulle få chansen. Men Pia hade också tänkt sig mer. Hon tog min kuk mellan sina slanka fingrar och började långsamt runka den igen. Till min stora förvåning fanns det liv kvar. Sakta, sakta började den resa sig igen. Pia log mot mig.

- Såja, jag trodde nog att jag skulle kunna väcka de döda till liv igen. Hon gled ned på andra sidan och tog mina kulor i sin mun. Hennes tunga lekte över dem, samtidigt som hon runkade mig med handen. Min kuk var nu fullt styv igen och pekade rakt upp mot min mage. Ollonet läckte lite sperma över min navel, och Pia var inte sen att slicka upp det. Därefter reste hon sig upp på knä, gled över mina ben med sin höft och började gnugga sitt underliv mot min kuk. Jag var inte inne än, men utan att ta hjälp av handen, lyckades Pia få mitt kukhuvud att sära hennes fittläppar och till slut sjönk hon med ett högt stönande ned över min nu dunkande lem. Långsamt började hon röra sig upp och ned. Hon satte sina händer på min bröstkorg och stödde sig mot den, samtidigt som hon började gunga långsamt upp och ned. Min kuk var nu omvälvd av hennes varma, våta fitta och dess hala väggar kramade min kuk hårt. Det var underbart skönt och det verkade som om också Pia njöt i fulla drag. Hennes ögon var stängda och hennes läppar lätt särade. Hon gungade fram och tillbaka och styrde helt och hållet fart och intensitet. Jag behövde bara ligga still och ta emot all njutning.

- Åh, din kuk är stå stor. Du känns så skön i min fitta. Pia stönade lite grand och började röra sig lite fortare. Knulla mig nu! Jag vill känna dig ända upp i magen.

- Mmmm, nu skall du få känna! Flämtade jag och och började stöta upp i hennes savande fitta. Kuken plöjde fram och tillbaka mellan hennes fittläppar, men eftersom jag släppt det mesta av den sperma jag hade i mig, var jag inte orolig för att det skulle gå för fort den här gången. Jag lät mina händer leta sig in under hennes öppna blus och kramade hennes darrande bröst. De lyste vita mot mig och vårtorna var som små röda hallon. Jag kunde inte låta bli att sträcka mig upp och ta en i min mun. Jag lät min tunga virvla runt och bet och nafsade lätt. Pia stönade och tryckte sin fitta hårdare mot min kuk som stötte fram och tillbaka.

- - Kom, vi vänder oss. Jag vill att du tar mig bakifrån, viskade hon och gled av min kuk. Jag snurrade runt och var snabbt uppe på knä. Hennes stjärt lyste vit mot mig och hon svankade ordentligt med ryggen, så att jag lättare skulle komma åt. Jag särade hennes ben och lät mitt finger glida längsmed hennes våta fittskåra, tills jag nådde hennes svullna klitoris. Jag masserade den försiktigt mellan tumme och pekfinger, och Pia stönade av välbehag.

- Herregud, vad skönt! Mer, pulla mig hårdare! Jag fortsatte att smeka hennes klitta och stack också in ett finger i hennes hala hål. Först försiktigt, men sedan snabbare och snabbare pumpade jag hennes fitta med mitt finger. Tills slut stod hon inte ut längre.

- Stick in din kuk nu! Jag vill ha din bamse i min fitta. Tag mig hårt!

- OK – då skall du få känna, stönade jag och riktade in min stenhårda kuk mellan hennes fittläppar. Med en kraftig stöt plöjde min kuk in i hennes fitta. Jag stötte den så långt in att alla min 20 cm bottnade i henne. Hon flämtade och stönade vilt.

- Åhhh, du är så djävla stor. Kom, knulla min fitta hårt nu! Hon svankade med ryggen och jag började pumpa i henne för allt jag var värd. Nu skulle hon verkligen få smaka kuk, det skulle jag bli man för. Jag tog ett fast grepp om hennes skinkor och använde det för att styra farten. Nu var jag en knullmaskin som bara pumpade på. Vi var båda helt fyllda av extasen och fullständigt omedvetna om var vi var, eller att det fanns en värld utanför den sexuella. Turligt nog var vi dock ensamma, så när som på de djur och insekter som alltid finns i en skog.

Jag njöt som jag sällan njutit tidigare, och det kändes som om min kuk gick automatiskt. Hon var så fantastiskt tajt och skön, att jag trots att jag kommit för mindre än tio minuter sedan, nu kände hur det började byggas upp i mina ljumskar igen. Jag försökte dra ned på tempot lite grand, och satsade på längre, djupare stötar, men inte så hårda. Men Pia protesterade snabbt.

- Nej, jag vill ha dig hårt. Fan, knulla min fitta hårt! Jag vet att du kan! Stick ett finger i min röv, snälla stick in ett finger…!
- Jaså, är du lite kinky…? Då skall du få känna mitt finger…jag blötte mitt ena långfinger och började sakta massera hennes bruna anus. Ringmuskeln spände och pulserade vid kontakten, och långsamt tryckte jag mitt finger in i hennes stjärt. När det var helt inne, börjad jag röra det ut och in, långsamt till en början, men sedan allt snabbare. Pia stönade och flämtade och hennes fingrar grep tag i mossan på marken och rev upp stora sjok.
- Mmmm, det är så djävla skönt. Knulla min stjärt hårdare, stönade hon.
- Du vill nog ha mer, sade jag och drog ut min kuk ur hennes fitta. Jag tog min bamsekuk i handen och började pressa den mot hennes anus. Pia flämtade till när hon kände mitt ollon glida in i sin stjärt, men hon försökte inte stoppa mig. Hon tryckte sig hårdare mot mig och hjälpte till att få hela min kuk att tränga djupt in i sin stjärt. När jag var helt inne greppade jag tag om hennes höfter och började stöta. Det gick till en början lite trögt, men snart var hon tillräckligt uppoljad av mina kuksafter, och det gick lättare och lättare att pumpa hennes tajta stjärt. Jag kände dock att detta inte skulle vara så länge till, och nu ville jag verkligen komma. Jag ökade kraften i mina stötar och Pia stönade och skrek under mig.
- Ja, ja, fortare! Jag kommer strax, jag kommer nu, nu, nuuuu! Hon vräkte sig ned på mossan, med stjärten rakt upp i vädret. Jag följde med ned och fortsatte stöta, och med ett djupt grumligt vrålande släppte jag min sats av het kuksås in i hennes stjärt. Kuken sprutade och sprutade och det kändes som om det aldrig ville ta slut. Men till slut var det över. Jag sjönk ihop ovanpå henne, totalt slutkörd. Nu ville jag bara vila. Detta var mitt livs mest intensiva sexuella upplevelse och jag kunde knappt tänka längre. Pia verkade också ganska borta. Tillsammans lät vi efterdyningarna vagga oss till sömns.

Vår färd fortsatte sedan mot Skåne och Lund. Där träffade vi till slut min släkt, och inte minst min kusin Sara – men vad som hände då, är en annan historia som kommer lite längre fram…


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 101 röster, snittbetyg 6,24