Sommar och semester

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Carolina
Rek. länk: http://www.smsmovies.net/?ref=1667
Inlagd: 21 jul kl. 23:09
Läst: 12530 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 51 röster, snittbetyg 6,24
Jag låg på stranden och lapade sol. Den här dagen kunde knappast bli mycket bättre tänkte jag. Jag var miltals från jobb, rusningstrafik, någon jag kände och jag hade absolut ingenting alls planerat. Medan jag såg på hur vågorna rullade in över stranden började jag att fundera på nattlivet på det här stället. Jag kunde ju inte sitta på stranden hela tiden. Visserligen för att det var en ganska behaglig tillvaro, men jag behövde ju trots allt ha lite kul med.

Jag gick förbi receptionen på hotellet där jag bodde och frågade hur dom gjorde för att slå ihjäl tid. Jag ville helst inte gå till något turistställe utan jag ville ha ett riktigt ställe där priserna inte var saltade och där man slapp träffa på galningar som låssades om att de var rika. Jag verkligen hatar det. Det tog mig tre år att spara ihop till den här resan, så jag ville ha folk som var som jag själv, riktiga människor, runt omkring mig. Killen i receptionen berättade om ett ställe på andra sidan ön, ett litet hål i väggen om man nu får kalla det så. Jag tackade för hjälpen och skyndade upp på mitt rum.

Jag kikade igenom min väska efter kläder att ta på mig. Tillslut hittade jag några kläder jag gillade och de verkligen skrek knulla mig! Jag gillade verkligen folks reaktioner när jag hade dessa kläder på mig. En svart minikjol i läder som knapp dolde min rumpa samt en svart ärmlös tröja med en djup urringning. Det var inte mycket av mina bröst som doldes av den tröjan.

Efter att jag valt kläder hoppade jag snabbt in i duschen, klädde på mig och tittade på mig själv i spegeln. Jösses vad jag ser bra ut tänkte jag för mig själv. Mina bröst såg ut som om dom vilken sekund som helst skulle falla ur tröjan.

Efter en stunds letande hittade jag stället jag fått rekommenderat. Killen i receptionen hade inte överdrivit när han sagt att det var ett hå l i väggen, för det var precis vad det var. Det var ju inte direkt något ställe där man hittade glitterfolket, men det verkade ändå vara rätt livat då jag kunde höra musiken dåna redan ute på gatan.

Jag betalade inträdet och gick in. Stället där inne var ganska dunkelt upplyst bortsett från discolamporna runt dansgolvet. Jag gick dock förbi dansgolvet och fram till baren i stället för att beställa en drink.

Efter det att jag hade fått min drink snurrade jag runt på barstolen så jag fick en överblick över stället jag var på. Det var en hel del folk där och det var större än vad det verkade vara från utsidan. Efter ett par minuter gick jag fram till dansgolvet där jag snabbt fann rytmen och började svänga mina kurviga höfter. Det var mycket folk på dansgolvet och jag stötte ideligen ihop med andra där men ingen brydde sej om det det minsta ändå. Antar att dom var ganska vana vid det. Jag var helt uppslukad av musiken och drinken jag hade3 druckit gjorde sig påmind i mitt huvud. Jag kände hur någon upprepade gånger stötte emot mig bakifrån och jag beslöt mig för att leka lite så jag backade ett steg och lät min rumpa gnida emot de som stötte till mig.

Då den snabba låten försvann och byttes mot en långsammare dito trodde jag att människan som stötte till mig skulle försvinna, men jag fann till min förvåning att så inte var fallet. Istället kände jag dennes händer runt min midja och allt eftersom denna kom närmre mig kände jag hur min rygg slog emot ett par kvinnobröst. Jag slappnade av och lutade mig mot henne mer. Jag kände doften av hennes schampo och härliga ilningar for utefter ryggraden på mig ju kåtare jag blev.

Efter att låten tagit slut drog hon lätt I mig signalerandes att hon ville gå och sätta sig. Vi satte oss vid ett bord och hon beställde in två öl. Vi satt och pratade om både det ena och det andra ett bra tag sedan. Helt plötsligt frågade hon om jag ville följa med till något lite lugnare ställe och jag nickade.

Vi gick några kvarter bort ner till stranden. "Jag antar att jag kan spendera natten på stranden" tänkte jag och skrattade till. Hon tog tag i min hand, tittade på mig och frågade vad det var som var så kul. "Ingenting" svarade jag. Då lutade hon sig framåt och gav mig en kyss. Jag blev alldeles chockad. Efter ett tags promenerande på stranden i månskenet hamnade vi bland några höga sanddyner. Då vände hon sig emot mig, tog tag i mina händer och kysste mig rakt på mina läppar. Rent logiskt borde jag ha varit nervös och orolig av att stå på stranden mitt i natten med en komplett främmande människa.

Försiktigt la hon ner mig på sanden med sig ovanpå mig. Med en snabb rörelse tog hon fram mina bröst ur urringningen på min tröja. Hennes varma andedräkt mot min hud sände kraftfulla ilningar nerför min ryggrad. Hon lät sin tunga virvla över mina styvnande bröstvårtor medan hennes händer fumlade med kjolen som sakteliga åkte av mig. Mina trosor var inte speciellt komplicerade att få av i sammanhanget och de for raskt av för att kastas bredvid mig på stranden. Sanden raspade mot min hud allt eftersom vi hånglade vidare på stranden men hon spillde ingen tid på att leka dock, hon gick direkt på godsakerna.

Hon pressade sitt ansikte mot mitt venusberg och hade sin haka precis ovanför min fuktiga springa. Efter en sista kontroll lät hon sin tunga leta sig in mellan mina blygdläppar för att genast hitta min klitta. Jag stönade högt allt eftersom orgasmen närmade sig i rasande fart då hon med cirklande3 rörelser slickade mig över mina känsligaste delar. Tillslut fick jag min efterlängtade orgasm och jag kunde inte ligga stilla utan hela jag spändes upp i en båge medan mina safter rann rätt över hennes ansikte.

När orgasmen tog slut efter vad som kändes som en evighet lade jag upp henne för en underredsbehandling. Det var min tur nu att smaka på henne. Jag rev snabbt av henne hennes trosor och hennes mockafärgade hy var täckt av sand som glittrade i månskenet.

Jag kunde inte bry mig mindre om sanden som låg överallt utan jag letade mig snabbt ner till hennes fitta. Min näsa fylldes genast av hennes dofter. Jag slickade lätt och lekfullt på hennes läppar och tittade på när hon njöt innan jag begravde min tunga djupt in i hennes fitta. Hon höll fast mitt huvud mellan sina lår medan jag åt henne utifrån och in. Hon smakade ljuvligt, sött och salt på samma gång. Min tunga virvlade lekfullt runt hennes klitta och sedan stack jag in den i henne precis som en kuk. Efter en liten stund stack jag in ett finger i henne med och kände hennes muskler krama om det hårt. Jag fortsatte att slicka henne medan jag drog fingret ut och in ur henne.

Hon vred och ormade sig I sanden precis som om hon hade varit besatt och nu visste jag att hennes orgasm inte var långt borta. Jag slickade henne snabbare och hårdare medan hennes svarta pubishår nästan gjorde att jag skulle börja nysa. Hennes fitta började krampa ihop och hela hon skakade i en vild orgasm.

Efter det att hennes stön hade dött ut arbetade jag mig uppåt på hennes kropp och kysste varje del försiktigt ända tills jag kom upp till hennes ansikte där jag kysste henne på munnen för att känna våra safter blandas i våra munnar. Vi låg kvar där ytterligare några minuter för att återhämta oss från våra härliga upplevelser. När vi väl hade fått krafterna åter tog jag henne tillbaka till hotellrummet där jag presenterade henne för några av de leksaker jag alltid hade med mig. Det hade varit mitt livs bästa semester!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 51 röster, snittbetyg 6,24