Sex På Kontoret

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mia (Night_lady69@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.freewebs.com/silwerlady/
Inlagd: 2 maj kl. 20:47
Läst: 18182 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 77 röster, snittbetyg 3,53


(Fortsättning på trekanten)
Jag skulle lämna ett brev för underskrift innan jag slutade mitt jobb och i sista minuten. Det var bara att sticka iväg innan jag skulle åka hem, väl inne på företaget så i receptionen så sa hon att jag kan lämna brevet till "Pelle" som ska skriva under på en gång. Jag som har bråttom också, jag sprang i väg i korridoren och knackade på dörren och öppnade..

Jobbar du här? Det var "Pelle" som jag var med och överraskade när han fyllde 60 år, han önskade sig en trekant i present..

Han såg förvånad ut och undrade om han skulle få träffa mej igen, jag satt mej på en stol medan han läste och skrev under pappret.

Han satt sig på knä framför mej och drog undan min kjol och tog handen under mina string och smekte min klita.

-Jag blev så kåt när jag såg dej och tänkte på hur skönt det var då vi hade den där 3kanten.

Jag kände hur kåt jag blev när han smekte min klita och ner mot min grotta som hade börjat bli våt, jag stönade till och lade mina ben över stols stöden så han kom åt att slicka mej.

-Ohhh så skönt jag blir så kåt och vill snart ha din härliga kuk.

"Pelle" ställde sig upp och jag gick ner på knä och drog ner gylfen och kände utanpå kalsongerna hur hård den hade blivit, tog min hand innanför och kände på kuken, drog fram den och började att slicka på toppen innan jag stoppade in den i munnen för att suga..

-Inte så fort det går snart för mej, du gör det så skönt.

-hmmm den är så god, nu vill jag ha den i min fitta..

Jag ställde mej upp och lutade mej mot skrivbordet, särade på benen, kände hans hand som smekte mej mellan mina ben och sedan stoppade in några fingrar i min våta grotta..

- Vad våt och härlig du är, du har en sådan underbar och rakad fitta.

"Pelle" lät sin kuk smeka mej utanför grottan och smeka min klita, innan han stoppade in den, nu var jag verkligen kåt och han knullade mej bakifrån, det skulle snart gå för mej..

Han vände mej om och jag satt mej på bordet och hade mina fötter på skrivbordet som stöd .Han slickade mej lite lätt och smekte min klita.

-Jag vill ha din kuk, det går snart för mej, jag kan inte hålla mej.

Han stoppade in den och det gick för mej på nästan en gång .Han tog ut sin kuk och runkade den ovanför min rakade buske och sprutade en stor stråle..

Vi beslöt att vi skulle ses igen, kankse vi kan ha en trekant igen..





 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 77 röster, snittbetyg 3,53