Min syster och jag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasseman (lasseman69@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 2 apr kl. 08:56
Läst: 40540 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 300 röster, snittbetyg 6,85
Min syster och jag


Min syster var en självständig tjej på alla sätt och vis. Hon hade nu hunnit fylla 19 och själv var jag när den här episoden utspelar sig precis 16 fyllda. Jag såg upp till min syster på alla sätt och vis och jag var också attraherad av henne. Jag visste naturligtvis att det inte var OK att betrakta sin syster på det sättet; men jag kunde inte hjälpa det. Varje gång jag råkade få en glimt av hennes slanka, ljusa kropp i badrumsspegeln, reagerade min kuk ganska omgående. Min syster hette Louise. Hon var ganska lång, smärt byggd och hade långt ljust hår, som hon oftast bar uppsatt i en knut där bak. Hennes bröst var inte väldigt stora, men ytterst välformade. Det hade jag kunnat konstatera vid några tillfällen när jag smugit på henne då hon stått framför badrumsspegeln och smekt sina bröst. Den episod jag nu tänker berätta om inträffade sent en kväll när våra föräldrar var borta på middag. Louise bodde fortfarande hemma, men var oftast ute och träffade kompisar, när hon inte gick i skolan. Hon gick sista året i gymnasiet på det samhällsvetenskapliga programmet, och var mycket omtyckt i skolan – och duktig. Hon hade högsta betyg i de flesta ämnen.
Den senaste tiden hade hon också börjat upptäcka det här med killar, på riktigt. Jag märkte att hon började sminka sig mer, och klä sig mer, om inte utmanande, så i alla fall mer sexigt. Det började också ringa killar och fråga efter henne på kvällarna, och då brukade hon gå in sitt rum och stänga om sig, och sen dröjde det länge innan vi såg till henne igen.

Därför blev jag inte jätte förvånad när hon släntrade in tillsammans med en lång, svart kille som hon presenterade som Jimmy. Han var amerikansk utbytesstudent och skulle vara i Sverige i ett år, och gå tillsammans med Louise och hennes kompisar. Han hade varit i Sverige i ungefär en månad, och hade börjat prata lite svenska, men inte tillräckligt för att kunna göra sig helt förstådd än.

Jag hade gjort mina läxor för dagen och satt och slöade framför TV:n när de dök upp. Jag hade inte träffat Jimmy tidigare; bara hört talas om honom i väldigt positiva ordalag. Han såg väl ut som killar gör mest i den åldern, men han var extremt lång; säkert närmare två meter och jag studsade en halv meter när han och min syrra kom in i TV-rummet.

Hi there, what´s up? Jimmy var inte blyg av sig utan började prata med mig med en gång.
Nothing much! Just watching TV, stammade jag förvirrat.
That´s cool man, I´m just going to hang out with your sister for a while. Hope you don´t mind...
No, problem. You can do what you like, svarade jag och återgick till att titta på TV.

Jimmy och Louise försvann in i hennes rum och jag fortsatte att titta på TV en stund till. Efter ett tag började jag dock bli knaskissnödig och masade mig upp ur soffan. Jag släntrade iväg i riktning mot badrummet och gick in och tände ljuset. Badrummet låg precis vägg i vägg med min syrras rum, och när jag ställde mig framför toaletten och skulle till att kissa, så kunde jag höra ljud komma från hennes rum, genom väggen. Det var stönanden och flämtanden, och man behövde inte precis vara någon Einstein för att räkna ut vad som försiggick på andra sidan väggen. Jag tog fram min kuk och började försöka kissa; men det visade sig inte vara så lätt. Min vän byxormen, tyckte tydligen att det var väldigt spännande det hela som skedde där inne i min systers rum, för han började röra på sig och växa till sig ordentligt. Jag var ganska välutrustad, det hade jag fått klart för mig när jag jämfört mig med mina kompisar i skolan, i duschen, och nu började det bli problem att få strålen att hamna nere i toaletten. Till slut fick jag i alla fall ut de sista dropparna och skakade av mig och torkade min kuk hastigt. Sedan satte jag örat mot väggen för att höra bättre.

Därinne verkade det gå hett till. Jag kunde höra Louise stöna och flämta. Hon lät på ett sätt som jag aldrig hört tidigare, bara på film, och jag kunde inte tro att det var sant. Min syrra fick sig en rejäl omgång av en stor svart kille. Det hade jag aldrig förväntat mig. Jag lyssnade med örat mot väggen och smekte min kuk med min hand. Den hade blivit alldeles hal och glansig på huvudet och jag hade inga problem att runka den långsamt upp och ned. Men jag ville inte bara lyssna. Nu ville jag stilla min nyfikenhet på riktigt. Jag ville se min snygga syrra tillsammans med Jimmy, på riktigt. Men hur skulle det gå till? Enda chansen var om de kanske lämnat dörren på glänt, men det verkade inte riktigt sannolikt. Jag stoppade dock in min kuk i byxorna igen och drog upp blixtlåset till gylfen och smög ut ur badrummet för att undersöka saken.
När jag kom ut i korridoren utanför badrummet, kunde jag till min stora glädje konstatera att dörren till Louises rum faktiskt stod lite på glänt. Jag smög fram och satte ett öga till springan. Det var lite halvskumt i rummet, men sänglampan var tänd och det jag såg var fantastiskt upphetsande; min syster låg helt naken på sängen med benen brett isär. På knä på golvet framför henne stod Jimmy med ansiktet begravt mellan Louises ben. Hans långa tunga gled långsamt upp och ned över hennes våta fitta och jag kunde se alltihop. Hon hade gott om krulligt svart fitthår, och stora fittläppar som Jimmy särat på, för att kunna komma åt hennes klitoris med tungan ordentligt. Han var själv helt naken han också, och jag kunde inte undgå att notera att han hade en utomordentligt välformad kropp. Hans stjärt var spänd och fast och mellan benen dinglade ett monster. Den var halvstyv, men säkert 25 cm lång, och grov som en handled. Jag kunde också se att han, liksom de flesta amerikanska män var omskuren. Hans ollon var stort och blålila till färgen. Jag såg hur det glänste i halvdunklet. Ingen tvekan om att han var redo att äntra min stora syster.
Jag kunde inte låta bli. Situationen var alltför upphetsande. Jag tog ut min kuk ur byxorna igen och började stryka den fram och tillbaka.
Därinne gick det lika hett till, om inte hetare. Louise hade huggit tag i Jimmys huvud och styrde hans huvud precis dit hon ville ha det. Jimmys tunga gled längs med hela hennes fitta, fram och tillbaka i ett stadigt högt tempo. Ibland landade den på hennes skära spets och då riste hon till i hela kroppen och stönade högt.

Yes, goddamit! Fuck me with your tongue, baby!

Jag kunde inte tro mina öron. Var det verkligen min storasyster jag hörde låta som en porrskådis? Jag hade inte en aning om att hon var så het i sängen, eller ens att hon faktiskt hade ett sexliv. Jimmy gav henne allt han hade. Han begravde hennes fittläppar mellan sina stora läppar och sög in hennes knopp mellan sina framtänder. Louise stönade och flämtade och roterade med underlivet, så att han hade svårt att hitta rätt. När han till slut tryckte in ett par fingrar i hennes fittöppning och började pumpa in och ut, så gick hon över gränsen.

Ohhh, ja, jag kommer! Herrgud vad skönt! Jag kommer! Sluta inte – det är så skönt! Louise vrålade rakt ut. Jag tänkte att hon helt måste ha glömt bort att jag fanns i lägenheten. Själv runkade jag min stora kuk hårt och kände att jag inte heller hade så långt kvar. Men jag ville inte komma än, så jag fick lugna mig lite.

När nu syrran fått sitt, så var det Jimmys tur. Han reste sig upp från sitt knästående läge och tog sin magnifika kuk i ena handen. Louise reste sig upp från sin liggande ställning och satte sig på knä på sängen framför honom. Hon öppnade sin mun stort och brett och tog hans svarta korv mellan sina läppar. Mer och mer av den stora staken gled in i hennes öppna mun, ända tills den nådde hennes svalg, och hon började ge kvävande ljud ifrån sig. Då drog Jimmy ut den igen, och sen in igen. Han knullade nu min systers mun och hon verkade älska det. Hon tog hans kuk i sin hand och runkade den långsamt fram och tillbaka, samtidigt som hon sög av honom.

Oh, yeah, that´s right baby, you´re doing fine. Jimmy stönade högt och tog tag i hennes hår. Han förde hennes huvud fram och tillbaka. Louise sög och slickade som om hon inte gjort annat i sitt liv. Jag kunde bara stirra på vad som hände framför mina ögon. Men jag trodde det knappt. Min egen kuk var nu så hård och hal av försats, att jag hade all möda i världen att inte släppa av min sats.
Det verkade dock som om Jimmy var ganska redo han också. Men han ville definitivt inte bränna av satsen utan att ha fått låta kuken smaka lite fitta – det var uppenbart. Han tryckte ned syrran på sängen igen och vände på henne, så att hennes rumpa kom att lysa mig rakt i ansiktet. Hon hade en fantastiskt stjärt; rund och fin och med härliga skinkor. Mellan dem lyste hennes blänkande fitta och rosa lilla stjärthål mot mig. Jimmy satte sig på sängen med benen i sär och kommenderade Louise att sätta sig på hans styva kuk. Hon reste ena benet över hans kropp och riktade in sin fitta mot hans stora ollon. Sakta, sakta gled hon ned över den stora staken. Hennes fitta slöt sig om skaftet och mer och mer av kuken gled in i henne. Till slut hade hon grenslat honom helt, och tagit emot hans kuk ända ned till den tunga, håriga pungen. Louise började långsamt rida honom. Upp och ned, upp och ned. Hon tog det ganska försiktigt i början för att vänja sig vid han storlek, det märktes.

Åh, det är så skönt att känna din kuk i min fitta, nu stönade hon på svenska. Jag vet inte om Jimmy förstod henne, men han började göra hårda motjuck, så han fattade nog i alla fall andemeningen. Han lutade sig mot hennes bröst och tog en hård vårta mellan sina tänder, lät tungan dansa på toppen, och nafsade lätt. Louise stönade högt och drog till sig hans händer och placerade dem över sina tunga bröst.
Feel me baby, stönade hon och fick honom att krama sina mjuka kullar.
I feel you girl, I feel you fine...Jimmy stönade högt och fortsatte stöta sin gigantiska kuk i min systers fitta.

Själv stod jag bakom dörren och runkade febrilt. Jag kunde inte låta bli. Jag visste att det var fel, men det var så otroligt upphetsande och spännande på samma gång. Men det skulle bli ännu värre, visade det sig. Plötsligt såg jag Jimmys hand sticka fram bakom min systers rygg. Den vinkade åt mig verkade det som. Typiska rörelser som lockade mig framåt. Vad ville han egentligen? Jag lämnade osäkert min plats vid dörren och gick mot det knullande paret i sängen. Jimmys hand fortsatte att vinka åt mig. Den pekade mot min systers guppande bakdel. Vad var det fråga om? Ville han verkligen att jag skulle vara med i leken – med min syster. Tanken fick det att svindla för mina ögon för ett kort ögonblick. Jag slets mellan motstridiga känslor, å ena sidan var hon min syster. Jag kunde väl inte knulla min egen syster? Å andra sidan, var hon otroligt läcker, och jag var kåt som en kanin. Jag genomgick en kort inre kris, sen bestämde jag mig. Det fick bära eller brista. Jag måste ha henne.
Jag gick fram mot Jimmy och Louise. Tog min kuk i ena handen och riktade in den mot Louises guppande bakdel. Det fanns ju bara ett hål ledigt, så det var bara att panga rakt på. Jag tog tag i Louises rumpa med den andra handen, för att lugna ned hennes rörelser lite. Så fort hon kände min hand på sin skinka, stelnade hon till och vände sig om. Först såg hon helt förskräckt ut. Men när hon såg att det var jag, slappnade hon av en aning, och det verkade som om hon förstod, och accepterade, vad som var på väg att ske.
Jag blötte ett pekfinger och förde det mot hennes lilla skära anus. Försiktigt lirkade jag in fingret. Långsamt, långsamt, för att vänja henne vid att få någonting intryckt i sin stjärt. Hon vred sig som en mask under mitt finger, men jag fortsatte att trycka mitt finger längre och längre in i hennes stjärt.
Jimmy satte också ny fart i sina stötar, och troligen glömde min syster vad som var på gång, för nu var det bara njutning som gällde. Jag kände nu att jag hade vidgat hennes stjärt tillräckligt och drog ut mitt finger och förde min pulserande kuk mot hennes stjärt. Långsamt, men ändå bestämt, tryckte jag mig in i henne. Det var tajt som sjutton, och jag fick verkligen ta i för att komma förbi ringmuskeln. Till slut var jag dock inne med ollonet. Efter det gick det hela lite lättare. Min kuk, som nu började bli hal av de safter som genererats av Louise och Jimmy tillsammans, gled allt lättare in i hennes stjärt. Det var gudomligt tajt och skönt och jag började stöta hårdare och längre in och ut. Under min kuk kunde jag se Jimmys svarta monster pumpa in och ut. Louise stönade och flämtade och rörde sin stjärt fram och tillbaka, upp och ned, i ett allt hetsigare tempo. Både jag och Jimmy pumpade nu i henne med all kraft. Jag hade inte långt kvar till min utlösning; det kunde jag känna, och jag misstänkte att det var likadant med Jimmy.
Do you want to change places, man? viskade jag till honom. Jag tänkte att det gällde att passa på om man skulle få känna syrrans fitta också.
Sure, but do you think she can handle me in the butt? I´m quite big you know, svarade Jimmy och log mot mig.
Louise, som naturligtvis hörde vad vi sa, vände sig om mot mig.
Det tror jag nog att jag skall klara. Du har ju värmt upp mig, lillbrorsan. Hon log retfullt mot mig, och jag förstod att hon var helt med på noterna. Hon reste sig upp från Jimmys kuk och lutade sig ned och tog honom i munnen och sög av sina egna fittsafter från hans svarta stake. Hon visade att hon ville att jag skulle sitta ned på sängen med benen brett isär. Innan hon grenslade mig, ville hon smaka på min kuk också. Hennes varma mun sänktes ned över mitt ståtliga stånd, och jag höll andan av spänning. Så kände jag hur hennes mjuka läppar slöt sig om mitt svullna ollon. Hennes mun gled ned över toppen och min långa kuk försvann in i hennes varma, våta mun. Hennes tunga gled upp och ned över skaftet. När hennes fingrar kupade sig runt mina kulor, höll jag på att komma av ren extas. Herregud, det var i alla fall min syster!

Till slut verkade hon tycka att det var nog med kuksugande, och slängde sitt ena ben över mina ben, riktade in sin fitta mot min uppresta kuk, och oändligt långsamt gled hon ned över den. Både hennes fitta och min kuk var ordentligt hala av fittsaft och förkuksås, så det var inga problem för mig att få in min kuk i hennes ändå ganska trånga fitta. Hon kändes helt fantastisk. Hennes bak guppade upp och ned och hennes fitta kramade om min kuk.

Mmm, tänk att du var så stor, lillbrorsan! Det hade jag ingen aning om..! Louise stönade högt och pressade sig ännu hårdare mot min pumpande kuk. Men hon verkade inte nöja sig med min, även om den var stor och styv. Hon signalerade åt Jimmy att det var dags för honom att göra sitt. Han tog sin jättelika svarta kuk i handen och runkade den långsamt framför henne. Den blänkte i det dämpade ljusskenet och jag kunde se att hur det rann små droppar kuksås från springan i ollonet. Han var mer än redo, det var helt klart. Han tog ett rejält tag om hennes bak för att kunna rikta in sig ordentligt. Så började han pressa sig in i hennes skära lilla hål. Det tog först emot ordentligt, och Louise bet sig i läppen och försökte låta bli att skrika. Jimmy pressade och pressade, och till slut var han inne med hela sin kuk. Louise hade fått droppar av svett i pannan som rann nedför hennes ansikte och droppade på mig. Jag fick en droppe på tungan och svalde den girigt. Det var salt och gott.

Så började han pumpa in och ut i hennes ända. Det var riktigt tajt, men hon verkade ändå anpassa sig efter honom, och efter en stund kunde jag se att hon till och med kunde börja njuta av det hela.

Oh man, this is so good. You have such a tight ass, baby! Jimmy flämtade upphetsat och tryckte sin svarta kuk längre och längre in i hennes stjärt.
Jag kommer snart att spruta, stönade jag och tryckte mig ännu längre in i min systers fitta.
Det gör ingenting, spruta din kuksås i mig. Jag går på p-piller, stönade Louise tillbaka. Jag vill känna din sås i min fitta. Spruta långt in i mig!
I´m gonna come soon too! Jimmy hade inte långt kvar han heller.
Kom båda två samtidigt! jag vill ha all er sperma i alla mina hål. Kom nu, jag kommer också...nu, nu – fan kom nu!
Det var bara det vi behövde. Som på ett gemensamt kommando tömde vi våra kukar i hennes fitta och stjärt. Det sprutade och sprutade, och det rann ur alla hål. Tydligen var både jag och Jimmy rejält uppladdade med sperma, för det ville liksom aldrig sluta.

Till slut var det i alla fall över. Jag slaknade inne i henne och min kuk gled långsamt ur hennes sjöblöta fitta. Det var kuksås överallt och hennes säng såg hemsk ut. Louise själv hade dock ett lyckligt leende på läpparna när hon utmattad sjönk ned på sängen. Jag reste mig och smet snabbt iväg ut ur rummet. Jag ville inte riskera att bli ertappad med byxorna nere därinne.

Det tog slut mellan Louise och Jimmy kort tid därefter, men det var inte sista gången jag och min syster delade säng. Men det är en annan historia...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 300 röster, snittbetyg 6,85