När jag blev av med oskulden på Ica...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: too_big (pojkenmedbamsekuk@hotmail.com)
Inlagd: 12 mar kl. 22:06
Läst: 21771 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 217 röster, snittbetyg 5,92
Jag är en ganska vanlig kille. Men mellan benen är jag ovanligt stor. Man har ju hört mycket om det där med kukstorleken hit eller dit men under min uppväxt har det mest varit en nackdel. När jag har fullt stånd är den 24 cm och grov som en ölburk. Ni kan ju tänka er hur lätt det var att dölja det spontanståndet på gympatimmarna under puberteten. Grabbarna kallade mig falukorven och jag började undvika gymnastiklektionerna helt och hållet.

När jag gick i trean på gymnasiet så träffade jag min första flickvän, om man kan kalla det så. Vi hamnade i alla fall i säng ett par gånger och jag trodde att jag äntligen skulle få bli av med oskulden. Hon hade haft sex förut och var fascinerad av min stora. När jag skulle tränga in klagade hon dock på att jag var för stor och att det gjorde ont. Så närmare än ett sprut på hennes mage kom jag aldrig. Någon vecka senare dumpade hon mig för en hockeykille.

Sommaren efter gymnasiet jobbade jag på ICA i en Stockholmsförort. Självförtroendet var inte på topp och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till med resten av mitt liv.

Jobbet var ok men ganska långtråkigt. Den stora behållningen var Malin som ofta jobbade samma shift som mig. Hon var 22 år och hade axellångt blont hår. Hon var kort med en härligt putande bak och en lagom stor byst. Hon lade dock knappt märke till mig överhuvudtaget.

När jag tröttnade på att märka om köttfärsen så smet jag ibland in på personaltoaletten och onanerade. Den här dagen satt jag på toaletten med min bamsekuk i handen och fantiserade om att ta Malin bakifrån vid kassaapparaten. Jag kände att utlösningen var på väg när dörren plötsligt ryktes upp och vår bistra butikschef Berit förvånat tittade ned på mig. Chockad gjorde jag allt för att hindra utlösningen men det var för sent. Jag sprutade iväg en jättesats upp mot väggen bara någon decimeter ifrån henne.

"Vad tar du dig till pojk!" Röt hon. "Städa upp efter dig och kom ut och arbeta. Du har inte betalt för att sitta och leka med dig själv."

Hon tittade ned mot min kladdiga kuk och höjde på ögonbrynen. Sedan vände hon sig snabbt om och slog igen dörren.

Jag visste inte om jag ska skratta eller gråta. Jag höll på att dö av skam. Jag brukade alltid försöka undvika Berit då hon för det mesta var småsur och hade något att klaga på. Resten av den här dagen fördubblade jag mina ansträngningar och gömde mig snabbt bakom någon hylla så fort hon var i närheten. När det var dags att stänga bytte jag snabbt om och kilade iväg mot utgången. Där stod hon dock och lurpassade.

"Värst vad du har bråttom då," säger hon och hugger tag i min arm.

"Ja, jag slutar nu och ska hem till en kompis," försöker jag.

"Det kan vänta. Om du roar dig på arbetstid så får du ta igen det efter stängningsdags. Jag behöver hjälp med att inventera lagret."

Malin smiter förbi oss och Berit låser dörrarna efter henne. Jag följer motvilligt med Berit ned för trappan till lagret. Väggarna är täckta av hyllor och mitt på golvet står ett stort bastant bord. Berit tar fram en pärm som hon börjar bläddra i samtidigt som hon muttrar för sig själv. Jag står otåligt och väntar medan jag undrar på hur lång tid det här kommer att ta. Berit går fram till en kartong och säger:

"Vi har slut på gurkor. Vad tycker du att vi ska göra åt det?"

Jag har ingen aning om vad hon är ute efter så jag står där tyst som ett fån. Då går hon fram till mig och lägger ogenerat en hand mellan mina ben.

"Här verkar det visst finnas en stor gurka," säger hon med ett snett leende.

Jag är helt paralyserad. Berit måste vara äldre än min mamma. Hon har stora glasögon, krulligt gråsprängt hår och en kraftig kropp. Nu när jag tittar på henne på det här sättet så har hon dock en hel del former på de rätta ställena. Jag rodnar och känner hur det börjar bli riktigt trångt i jeansen.

"Klä av dig!" säger hon till mig och jag lyder ivrigt. Min kuk står rakt ut och Berit fingrar fascinerat på den. Sedan ställer hon sig på knä och gapar stort för att ta mig i munnen. Mm, det är så skönt. Berit slickar mig under ollonet samtidigt som hon smeker min pung. Jag känner hur det strax börjar rusa i pungen och innan jag kan kontrollera mig skjuter jag iväg en rejäl sats sperma rakt i ansiktet på henne.

Hon har spermier i håret och på glasögonen som sakta rinner ned mot hennes stora mun. Jag skäms för att jag kom så fort. Hon måste vara ursinnig för att jag sprutade henne rakt i ansiktet. Jag försöker smita därifrån men hon håller kvar mig med sina kraftiga armar.

"Det gör inget," säger hon och slickar glupskt i sig all sperma hon har runt munnen. "Men jag är inte färdig med dig ännu! Hjälp mig av med mina kläder."

Trevande klär jag av henne. Jag suger på hennes stora hängiga bröst och kupar mina händer kring hennes fylliga bak. Hon för ned min hand mellan sina ben och jag känner att hon är alldeles våt. Min präktiga kuk ställer sig i givakt mot hennes mage och Berit fnittrar nästan flickaktigt.

"Lägg dig på rygg på bordet," väser hon till mig. Jag lyder villigt och hon klättrar upp på bordet efter mig. Berit sätter sig gränsle över mig. Hon tar tag i min knallhårda kuk och för den mot sin öppning. Nu ska det bli av hinner jag tänka innan jag känner hennes blöta sköte mot mitt ollon. Det går lite trögt först men snart försvinner mitt kukhuvud in i henne.

"Åhh, aaahh, den är så stor," stönar hon med ett glansigt leende samtidigt som hon sakta glider ned centimeter för centimeter. Hon kramar hårt om mig och hade jag inte redan sprutat två gånger idag så hade jag nog redan sprutat igen. Nu känner jag mig dock uthålligare och juckar emot lite vilket framkallar ett gnyende läte ur Berit.

Vi stönar ikapp när hon glider upp och ned för min blodsprängda lem. Jag har händerna på hennes stora härliga bak och slickar på hennes bröstvårtor så fort jag kommer åt.

"Tänk om min man hade en så stor skön kuk som du," viskar hon med en grötig röst. Oj hon är gift också hinner jag tänka innan hon ökar takten och rider allt snabbare så hennes feta bak gör plaskande ljud mot mitt underliv. Det är så skönt nu. Plötsligt skriker Berit rakt ut och hennes fittmuskler kramar frenetiskt mot min kuk. Hon nafsar mig på halsen och jag kan inte hålla mig längre.

"Aaaaaaaahhhh!" skriker jag samtidigt som jag pumpar henne full med sperma och nästan lyfter henne från bordet.

När jag kommer till sans en liten stund senare så ligger Berit fortfarande och flämtar på mig så jag knappt kan röra mig ur fläcken. Stolt inser jag att det måste ha gått för henne med.

Gissa om det blev fler sena kvällar på lagret innan jag gick vidare och fortsatte utforska min sexualitet på annat håll. Detta ska jag berätta mer om senare.

Skriv gärna en kommentar till novellen eller maila mig på pojkenmedbamsekuk@hotmail.com
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 217 röster, snittbetyg 5,92