Lustfylld filmkväll

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Teaser
Inlagd: 7 mar kl. 21:35
Läst: 16163 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 165 röster, snittbetyg 6,33
Vi hade bestämt att vi skulle se film den kvällen. Det var inget mer märkvärdigt med det, vi brukade ofta träffas för att softa i soffan och bara ta det lite chill. Dock så hade pratet både på msn och per telefon varit mycket sexuellt på senaste och vi hade båda märkt av att vi hade mycket frustration inom oss som bara väntade på att komma ut. Långa prat om ämnet, vad vi gillade och hur vi ville ha det hade ägt rum.
Detta gjorde det hela lite mer spännande då vi båda tycktes gilla lite samma saker.

Jag var extra förväntansfull över den här kvällen och hade tagit mig en extra lång dusch och rakat till musen så den skulle vara så len och fin som möjligt. Hade i vanlig ordning tänt ljus i lägenheten, gillar den dunkla och mysiga stämningen som det blir av levande ljus. Men denna kväll hade jag även tänt upp ett väldoftande ljus i sovrummet. Inom mig hoppades jag verkligen att något extra skulle hända denna kväll. Inte bara en vanlig filmkväll.

Vi skulle se en actionfilm, kom inte ihåg vad den heter, Dolph Lundgren var med det är allt jag så här i efterhand kan minnas.

Han knackade på min dörr och kom in. Vi gav varandra en kram och redan där kände jag hur kåtheten började pulsera i min kropp. Den hade visserligen redan börjat redan i duschen då jag rakade mig. Bara av förväntningarna av det hela var jag så extremt kåt. Och vi hade inte ens sagt rakt ut att något skulle hända den kvällen, eller någonsin för den delen. Men det var något extra i luften den kvällen.

Jag hade valt att ta på mig lite extra utmanande kläder denna kväll, en kort kjol och ett urringat linne, inga underkläder, det har jag sällan på mig när jag är hemma. Men brukar i vanliga fall inte klä mig så där utmanande. Men det kändes rätt denna kväll.

Vi satte oss ner i soffan och i sedvanlig ordning så lade jag mig tillrätta i hans knä. Har alltid känt mig trygg där och det är rätt mysigt att få känna lite närhet till någon när man inte har ett stadigt förhållande.

Lite titt som tätt kikade jag upp mot honom och mötte ofta hans blick. Denna blick gjorde mig generad och det blev en väldigt konstig situation utav det. Kändes pinsamt och jobbigt och allt jag kunde tänka på vad var som rörde sig i hans huvud och i hans byxor för den delen. Filmen var inget jag kunde koncentrera mig på.
Efter ett tag så började han stryka mig försiktigt på armen, lätta smekningar och ute mellan vidrörde han även mitt bröst. Jag kunde inte sätta fingret på om det var med mening eller inte.
Jag började försiktigt stryka honom lätt på utsidan av låret, bara som för att visa att jag var med på noterna litegrann i alla fall. Var ju lite osäker på om han var sugen eller inte. Vi hade ju aldrig riktigt sagt att vi ville ha sex med varandra. Måste ju spela lite på den säkra sidan.

Efter några minuter, fast det kändes som en evighet och några mer utbytande blickar så böjde jag mig upp och kramade menande om honom, för att se om han var med på noterna. När jag sakta drog mig ur kramen möttes våra blickar, väldigt nära och som av en märklig kraft drogs våra läppar mot varandra och vi gav varandra en lätt kyss. Blickarna möttes igen och båda två såg att den andra helt klart var med på noterna. Vi kysstes igen och det var helt underbart. Wow vilka kyssar!

Efter en stunds intensiva kyssar och en kåthet i kroppen som jag inte visste vad jag skulle göra av kände jag att jag måste få en andningspaus. Jag avbröt smidigt kyssarna och lade mig ner igen. Denna gång lite högre upp, mer på magen för att lättare komma åt hans kuk i byxorna som jag nu inte kunde släppa med tanken.

Jag förde in min hand innanför hans tröja och började försiktigt smeka honom på magen och lite lätt ovanför byxkanten. Hörde tydligt hur han andades tyngre och tyngre och uppenbarligen njöt av det jag gjorde.
Samtidigt så smekte han mig försiktigt på armen men mer och mer över brösten, som denna kväll var väldigt frisläppta och bröstvårtorna reagerade väldigt kraftigt på beröringen. Han började även smeka mig i urringningen och jag kände hur min puls ökade kraftigt och hur andningen blev tydligare och mer intensiv.

Jag slutade smeka innanför tröjan och begav mig ut mot byxorna först ovanpå låret, väldigt retsamt, drog försiktigt naglarna mot jeanstyget så det killade lite lätt, sedan försiktigt smekte jag mig mjukt och lugnt mot insidan av låret, högre och högre upp, hela tiden med blicken fäst mot tv:n. Vågade inte ens titta upp för att möta hans blick.
Han började smeka mina bröst innanför linnet, väldigt försiktigt, som lätta fingertopps smekningar först, runt bröstet, utforskandes, sedan mer mot mitten, mot bröstvårtan. Då han kom fram dit så tog han det mellan två fingrar och klämde lite lätt på det. Sedan försiktigt så lade han handen ovanpå bröstet och kramade sakta och ömt om det. Jag stönade till lätt och var vid det här laget så kåt att jag bara ville slita av hans kläder och hoppa upp på hans fortfarande outforskade kuk.

Jag tog mod till mig och började smeka hans kuk utanpå byxorna, följde konturerna av den och till min glädje var den precis det jag ville ha. Inte för stor och absolut inte för liten. Precis så där som jag gillar det. Jag knäppte sakta upp hans gylf, en knapp i taget, lite retsamt. När alla knappar var uppknäppta lade jag byxsidorna åt var sitt håll och följde därefter konturerna på hans hårda kuk utanpå kalsongerna.
Jag gillade verkligen vad jag kände och böjde mig upp för att kyssa han medan jag fortsatte att stryka ett finger efter kuken. Jag kysste honom lätt på halsen och förflyttade handen mot linningen på kalsongerna, förde ner ett finger och strök försiktigt på hans ollon. Det var så mjukt och skönt och han reagerade med kraftigare och kraftigare andning på mina smekningar. Jag lät försiktigt och ömt fingret glida ner i kalsongerna och smeka kuken mer och mer, mest bara runt den och väldigt lite rakt på den. Började föra fingrarna mer och mer på den och tillslut var hela min hand där. Långsamt började jag dra förhuden neråt och sedan långsamt upp igen, för var gång klämde han åt mitt bröst och jag stönade högt till var gång. Det var så otroligt skönt att känna hans hand där att jag inte ens kunde föreställa mig hur det skulle bli sedan.

Återigen satte jag mig lite upp för att kyssa honom. Kunde inte få nog av de där kyssarna, ville bara ha mer hela tiden. Under hela kyssen så fortsatte jag med att långsamt onanera honom. Kyssarna blev mer och mer intensiva och längtansfulla blickar utbyttes utemellan.

Jag böjde mig återigen ner och vi hjälptes båda åt med att dra ner hans byxor och kalsonger en liten bit. Jag fick nu äntligen se den härliga kuken som jag en bra stund hållit i min hand nu.
Jag tittade upp mot honom med en längtansfull blick och log lite retsamt innan jag böjde ner huvudet och slickade lite lätt på ollonet. Han stönade högt och jag fortsatte försiktigt slicka lite lätt på ollonet, runt ollonet för att sedan ta hela ollonet i munnen.
Först långsamma sugningar, han hade verkligen precis rätt storlek för mig, jag kunde ta i stort sett hela i munnen och jag älskade verkligen att bli så uppfylld av en man.
Långsamt och försiktigt förde jag mitt huvud upp och ner för att sedan öka och suga lite hårdare, stannade av ibland och lät tungan massera ollonet medan det vilade mot gommen på mig. Hans stönade hela tiden väldigt högt och hade nu börjat smeka mig lätt på låret.

Efter en lång stund av sugande och smekningar på min kropp kände jag att jag höll på att explodera av kåthet, att få ge en kille sådan njutning tänder mig till det maximala, och det märktes verkligen hur mycket han njöt av det hela.

Jag böjde mig upp och kysste honom intensivt, sedan ställde jag mig upp och räckte ut min hand mot honom, han tog den och följde med lätta steg efter mig till sovrummet.

Vi blev ståendes framför sängen, mittemot varandra och med ömma kyssar som utbyttes. Samtidigt började vi ta av varandra ett klädesplagg efter det andra, tillslut stod vi där nakna båda två, tätt intill varandra med väldigt heta och intensiva kyssar. Jag kände tydligt hans hårda stånd mot mig och blev så kåt av tanken på att jag snart skulle få känna honom fylla upp hela min nyrakade fitta.

Vi backade sakta mot sängen och han la försiktigt ner mig på rygg.
Kysste mig på smalbenet och fortsatte upp hela vägen upp efter benet, kysste mig snabbt på insidan av låret men fortsatte sig upp, över magen, stannade av vid brösten och kysste båda två, ömt och härligt. Sedan kom han hela vägen upp och kysste mig på munnen. Böjde mig lite åt sidan, pussade lätt hans nacke och viskade i örat, kom in i mig, fyll upp mig.
Han tittade upp, log mot mig och sa:
- Inte riktigt än…

Han gick ner mot brösten och kysste dem återigen, jag stönade högt, herregud, kunde jag bli nå mer kåt?
Han fortsatte ner mot magen, över magen och pussade mig lätt ovanför klitoris. Jag stönade högt och njöt otroligt mycket. Han särade på mina ben och kysste om vartannat insidan på varje lår, tillslut så i ljumsken och äntligen slickade han med ett långt drag hela min våta fitta. Jag stönade till högt!
Han särade på mina blygläppar och började slicka och suga på min klitoris, hela behandlingen var helt underbar och jag kände hur orgasmen var nära. Jag stönade högt och höll hårt i täcket under mig för att inte totalt tappa kontrollen. Plötsligt känner jag hur han för in två fingrar i min våta fitta och slickar mig om möjligt mer intensivt, tillslut kan jag bara inte hålla mig längre utan skriker ut min första orgasm, håller krampaktigt tag i täcket och skriker ut:
- Snälla, knulla mig!

Han kommer upp mot mitt ansikte och ler, kysser mig och jag känner hans ollon vidrör min öppning.
Sakta förde han in hela sin kuk i min fitta och jag stönade högt när hela var inne. En sån otrolig känsla och som jag längtat efter denna hårda kuk.
Med långsamma rörelser började han att stöta i mig, det var så otroligt skönt. Tempot ökade gradvis, precis som jag älskar det. Han satte sig upp och la mina ben på sin axlar, stötte hårt och tydligt i mig samtidigt som han la sin tumme på min klitoris och började smeka den. Jag kände hur jag var på väg att komma igen, med ena handen tog jag krampaktigt tag i täcket och med den andra masserade jag mitt ena bröst. Det tog inte lång stund innan jag skrek ut min orgasm och för att få den att lugna sig bet jag mig hårt i överarmen. Jag kunde inte få nog.

Han drog sakta ur sin kuk ur mig och ställde upp mig på alla fyra. Jag putade villigt med stjärten, ville ha tillbaka hans hårda kuk i mig. Hans hårda sköna kuk.
Sakta förde han in den igen men denna gång satte han igång tempot fortare och jag tog stadigt tag i sängramen för att hålla mig ståendes. Så otroligt skönt och känna hur han hårt och tydligt stötte sin kuk i min fitta och hur hans pung slår mot min klitoris vid varje stöt. Efter ett tag för han tummen mot min anal och börjar försiktigt smeka öppningen, jag putar om möjligt mer för att visa att jag är fullt villig till detta och det dröjer inte länge förrän jag känner hur han för in ett finger där. Samtidigt som han värmer upp min anal så avtar stötandet och blir lite lugnare. Jag njuter för fullt och stönar högt. Bara tanken på att få känna hans kuk i min anal gör mig kåtare.
En stund senare drar han ur sin kuk och för den mot analen, jag känner hur kan låter ollonet nosa lite lätt på öppningen och sakta låter han den tränga in i mig, jag stönar högt när jag känner att han kommit in i mig och jag kommer igen när hela hans kuk fyllt upp min anal.
Han stöter försiktigt och långsamt i mig samtidigt som han lägger ena armen runt min midja och börjar smeka min klitoris. Jag är nära att komma igen och biter tag i kudden för att inte skrika ut all min luft. Det går lättare och lättare och han stöter lite hårdare och det dröjer inte länge innan jag släpper kudden och skriker ut ännu en orgasm.

Vi stannar av en liten stund och låter min orgasm ebba ut. Jag böjer mig upp och vi kysser varandra medan han fortfarande är kvar i mig.
Sakta drar han ut sin kuk och lägger ner mig på rygg igen.

Lägger sig över mig och kysser mig och ler. Ställer sig upp på knä, särar ordentligt på mina ben och för sin kuk mot min anal. Detta har jag aldrig provat förr och jag känner mig lite nervös över hur ställningen riktigt ska fungera. Men, man ska ju inte dö nyfiken så jag protesterar ingenstans.

Han för långsamt in den och det går väldigt enkelt. En helt enorm känsla sveper över mig och jag känner redan där att jag kommer att älska denna ställning.
Han stöter försiktigt och långsamt i mig och smeker samtidigt min våta fitta. Börjar stöta mer intensivt och fortare, det är så skönt, jag stönar högt och ber om mer, hårdare. Han ökar tempot och håller i benen på mig. Jag för ner min hand till min fitta, smeker min fitta och utemellan för jag in två fingrar, helt fantastiskt skönt och jag skriker ut ännu en orgasm, men tempot lugnar inte ner sig utan vi fortsätter i ett högt tempo och han ökar ännu mer, jag känner hela hans hårda kuk i mig och det är helt enormt hur skönt det är. Får en rysning som går genom hela kroppen och vet inte vad jag ska göra av den.
Känner hur hans kuk njuter av att vara i mig och ser på hans blick att han är nära att komma, ber om mer, hårdare och inte långt efter det så skriker han ut sin orgasm, fyller upp hela mig med sin härliga sperma, jag verkligen känner hur den pulserar in i mig och jag ryser till.

Han stannar kvar i mig, släpper mina ben och lägger sig försiktigt ner över mig och kysser mig ömt. Långsamt drar han ut sin kuk och lägger sig bredvid mig.
Jag kryper upp i hans famn, ler mot honom och kysser hans bröstkorg.
Omfamnandes, leendes och nöjda somnar vi in. Vi vaknar upp någon timme senare och vad som händer då, ja det får fantasin din lista ut själv ;)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 165 röster, snittbetyg 6,33