Redarens dotter går till sjöss

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Jägaren (jagaren6@yahoo.com)
Rek. länk: http://www.newsfilter.org/view_video.php?id=42854
Inlagd: 1 mar kl. 10:47
Läst: 15866 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 113 röster, snittbetyg 6,18
Klackarna klapprade mot metallen. Madeleine Sjöström gick med snabba steg upp för rampen mot lastbilsdäck. Hennes stora runda silverringar svängde i öronen. Hon rörde de plutade läpparna lite lätt för att smörja dem med det röda läppstiftet. De flesta män skulle nog kalla Madeleine en 10-poängare. Långa graciösa ben som slutade i nätta men ändå runda höfter. En liten rund putande stjärt som just nu framhävdes extra väl av de tighta jeansen. Det fanns inte ett gram fett på fel ställe på denna kropp. Midjan var så smal att en kraftig man nästan kunde greppa helt runt den med sina händer.

Madeleine bar en vita korta pälsjack. Hon hade ett kraftiga blont hårsvall som föll över axlarna ned till mitten av ryggen och vågade sig lätt på vissa ställen. Hår och päls smälte samman till en vacker kombination. Det var inte håret, benen, stjärten, midjan eller ens de små nyfikna toppiga brösten, under den rosa toppen, som gjorde Madeleine till en 10-poängare. Det var hur hon rörde sig. Hela kroppen böljade som vågor utifrån midjan. Madeleine vara en flicka som hade begåvats med en gudomlig svank. Ett ryggslut så rörligt att höfterna och den lilla runda stjärten nästan kunde rotera runt det.

Madeleine kom fram till en ståldörr och gav mannen vid dörren ett bländande leende som visade en felfri rad med stora tänder. De gröna kattögonen såg lekfullt på mannen. Hon frågade efter vägen till passagerarhytterna. Stammande gav han henne en beskrivning av vägen. En varelse som Madeleine hade han aldrig tidigare sett på detta RoRo-skepp.

Med en liten resväska i handen gick Madeleine upp för de smala trapporna mot hytterna. Hon var redare Dan Sjöströms dotter. Just nu läste hon på handels i Göteborg. Fadern som höll på att göra plats för sin unga dotter i imperiet hade tyckt att hon skulle se alla dess delar. Hon skulle därför följa med ett av lastskeppen som tog långtradare över Nordsjön mot England. Fadern hade inte lätt att skola in sin dotter. Hon var bortskämd och van att få allt hon pekade på utan ansträngning. Madeleine var inte alls trakterad av att spendera ett dygn på Nordsjön bland som hon sa: ”smutsiga långtradarschaufförer och fulla sjömän”. Fadern var dock obeveklig.

Det gungade lätt. Madeleine hade spenderat hela dagen i hytten tillsammans med MP3-spelaren. Hon ville inte umgås med de där enkla männen. Kapten hade artigt visat henne runt skeppet och hon hade visat upp sin bästa sida. Efter den guidade turen hade hon låst in sig i sin hytt. Hon var redan uttråkad. Till på köpet var hon hungrig. Hon såg på klockan att det var dags för middag.

När hon trädde in mässen blev det tyst. Det var som om ett ljudlöst sus gick bland långtradarschaufförerna. Madeleine log förläget och gick graciöst mot en tom stol. Männen visste inte riktigt hur de skulle hantera redarens dotter. Skulle de stirra med hängande tungor som de ville eller låtsas som ingenting?

Stämningen lättade snart. Trots att Madeleine var en bortskämd flicka så var hon väluppfostrad och visste hur man höll igång en lättsam konversation. Snart var stämningen hög vid hennes bord. Madeleine började även omvärdera ”de smutsiga långtradarschaufförerna” när det visade sig att det vid bordet fanns flera tusen universitetspoäng i litteraturvetenskap, egyptologi och konst. En av chaufförerna var dock lika grov och oborstade som Madeleines värsta fördomar. Han var stor, hade ett yvigt svart skägg och hyn var lätt grå, impregnerad av motorolja. Hon tyckte instinktivt illa om honom. Han tycktes hysa samma känslor för henne. Det kom pikar om rikemansflickor och han hade hakat upp sig på Madeleines vita päls, som han såg när hon gick ombord.

När frukten kom till efterrätt hade Madeleine riktigt börjat tycka om sällskapet, t o m den svartskäggige. Hans oartighet var lite spännande. Han kråmade sig inte som de andra. Hon sneglade mot honom medan hon tog en jordgubbe och lät den sugas in mellan läpparna. Han såg inte åt hennes håll. De andra männen var dock helt stumma. Madeleine var en av de kvinnor som äter på ett speciellt sätt. Hennes graciösa fingrar rörde sig elegant över maten. När hon som nu åt frukt med händerna så var hennes sätt att beröra maten som en sensuell något erotisk smekning. Det var inget försök från hennes sida att spela på männens känslor. Det kom naturligt.

Madeleine var uttråkad igen. Det var sent på kvällen. Hon var i sin hytt. Hon måste göra något. Kanske skulle hon gå till TV-rummet. Det var det enda raka. Hon stod inte ut med tristessen. Dessutom kände hon sig lite sjösjuk. Det hade hon dock en kur mot. Madeleine tog fram en flaska ur väskan. Efter tre lakritsshot kändes allt bättre. Gungandet passade nu in i hennes lite gungiga humör.

När hon kom till TV-rummet fick hon en smärre chock. Där satt fem chaufförer och det hördes stönande ljud fån TV:n. På bildrutan såg hon en brunett bli tagen hårt bakifrån samtidigt som hon girigt sög en kuk. Madeleine var ingen oerfaren flicka, men hon hade faktiskt inte sett en porrfilm förut. Hon kunde inte slita blicken från rutan. ”Välkommen” sa den skäggige. Han satt bredbent tillbakalutat i en fåtölj med en vodka i handen. Madeleine slog sig ned en bit bort från männen på en pall vid ett bord. ”Är det ok att vi ser på det här” sa en av männen. Madeleine nickade. Hon var förvirrad. Lite yr av shotsen, lite rädd av situationen, och chockad över den lilla upphetsning hon kände av filmen. Det var tyst i rummet. Alla såg på filmen. Männen visste inte hur de skulle bete sig. Den grabbiga jargongen som de hade haft innan Madeleine kom var borta. Den skäggige mannen bröt tystnaden och erbjöd Madeleine en vodka. Hon tog emot den, log och sa skämtsamt ”Försöker du få mig full?” Han svarade lite spydigt ”Varför skulle jag det? Pälsflickor har inget jag vill ha.”. Madeleine blev arg och svepte glaset.

Brunetten blev nu tagen i analen. Det hade Madeleine aldrig prövat. Hon blev allt mer upphetsad av situationen. Alkoholen gjorde också sitt. Samtidigt som upphetsningen ökade så steg också ilskan i henne. Han var så oförskämd, kalla henne pälsflicka! Hon såg på hur han satt där i fåtöljen med sin feta mage och strök sig lite lätt i skrevet. Hon ryste vid tanken på hans kropp. Samtidigt väcktes en känsla av nyfikenhet. Madeleine hade haft många pojkvänner. Det var dock alla välartade pojkar. Om det var ilskan, alkoholen eller filmen som gav impulsen är svårt att säga. Madeleine lämnade rummet. Han skulle få se.

Männen såg inte när Madeleine smög in tillbaka i TV-rummet. Hon satte sig på pallen vid bordet och harklade sig. Synen som mötte chaufförerna fick dem att helt glömma TV:n. Madeleine satt på pallen med lätt särade ben. och nonchalant tillbakalutade med armbågarna på bordet, Hon var iförd endast den vita korta pälsjackan och svarta stringtrosor. Den mjuka fluffiga pälsen var en vacker kontrast mot den graciösa kroppen. Hon såg med kattögonen mot den skäggige mannen och sa retfullt: ”Har pälsflickor inget du vill ha?”. Den skäggige långtradarchauffören flinade och svarade spydigt: ”Kanske när de är uppvärmda.” Madeleine såg surt på honom. De andra männen visste inte om de skulle vara generade eller upphetsade. Flåsande ljud hördes från TV:n.

Madeleine reste sig. Skeppet gungade och hon var tvungen at låt höfterna rulla åt motsatt håll för att hålla balansen när hon gick mot kaffeautomaten. Hon böjde sig lätt framåt för att sätta en kopp i automaten. Männen såg den putande stjärten under pälsen som roterade lätt i cirklar som ett balanserande blylod. Madeleine gick med arroganta steg tillbaka till pallen och satte sig. Hon skrevade lätt med ena benet. Pälsen öppnade sig nu lite så att man kunde ana de toppiga brösten. Med blicken fäst på TV-rutan började hon dricka kaffe. Hon tog skeden ur koppen och började slicka den. Madeleine hade en ovanligt lång och small tunga. Den cirklade över skeden. Stämningen var nu så laddad i rummet att det nästan sprakad. Madeleine var inte sig själv längre. Hon kände det som att hon var i en film. Det var inte hennes personlighet. Det var någon annan som gjorde allt detta. Tanken att hon var ensam med fem långtradarchaufförer var upphetsade.

Sakta förde hon ned skeden mot stringtrosorna och lät den försvinna in under kanten. Den ljumna lite rundade metallen kändes skön mot blygdläpparna. Hon höll på att leka med skeden en bra stund. Hela tiden med blicken på TV:n där en blondin nu häftigt red en grov kuk. Så vände hon blicken mot den skäggige. Han var nu stum och stirrade. Hon hade fått som hon ville. Hon hade fått makt över den oförskämde mannen. Med tungan lätt spelande i munnen sög hon in hans blick och viskade: ”och hur hade du tänkt att jag skulle bli uppvärmd?”.

Orden var för mycket för en av de unga chaufförerna. Han kastade sig på knä framför Madeleines underliv, särade med händerna hennes ben ytterligare och sköt trosorna åt sidan. Snart var hela hans ansikte begravt i den lena rakade flickfittan. Madeleine fixerade nu den skäggige mannen med blicken och lekte åter med skeden i munnen. Så här kåt hade hon aldrig varit i sitt liv. Hon lade sina graciösa händer på huvudet som lekte mellan hennes ben. Försiktigt krafsade hon med de långa rosafärgade naglarna.

En annan av chaufförerna kom nu fram till henne. Han hade knäppt upp sina byxor och ett praktfullt stånd syntes. Det var helt kart att han nu ville ta kommandot. Han lyfte resolut upp henne på bordet. Den andre chauffören fick backa undan. Fingrar fördes upp i Madeleine fitta och hon kände hur stringtrosorna slets sönder. Hon var redan bortom all kontroll. Vad som helst fick hända. Redarens dotter låg på rygg med särade ben, kaffekoppen var utspilld, det blonda håret spreds ut över bordet, den mjuka vita pälsen var öppen så att hela hennes kropp syntes och hon kände hur en kuk kördes in i den våta fittan. Madeleine vred huvudet fram och tillbaka i njutning. Plötsligt fick hon se en vajande kuk framför ansiktet, sedan en till. Hon greppade den ena och förde den till sina läppar. Hennes sätt att äta frukt och hennes långa smala tunga gav den lyckliga chauffören en ny dimension på begreppet att bli avsugen. Madeleines andra hand famlade efter den andra kuken och greppade den. Med en kuk pumpande i den trånga fittan, en andra mellan läpparna och den tredje i stadigt grepp i höger hand så trädde redarens dotter in i himmelriket.

Snart fylldes hon med sperma både i fitta och mun. Det dröjde inte heller länge förrän chauffören hon runkade av sprutade kaskader över hennes ansikte och långa blonda hår. Hon låg svettig på bordet och njöt, lät fingrarna glida nedåt över ansiktet och strök ut den kletiga satsen över de toppiga brösten.

Hon skulle dock inte få ligga länge. Chauffören som hade slickat hennes fitta ville ha mer. Han tog tag i henne, drog ned henne på golvet och vände runt henne så att stjärten kom upp i vädret. Madeleine ställde sig på knä och kröp fram lite över det långsamt rullande golvet. Hon roterade lite med stjärten och svankade allt hon kunde. När hon svankade blev hennes stjärt som ett mjukt litet klot som sköt upp mot den kåte chauffören. Ett klot följt av en välformad small midja som försvann in under en ullig päls. Madeleine slängde en blick över axeln och såg hur chauffören stod beredd bakom hennes stjärt men ett svajande stånd. Vänd framåt igen upptäckte hon att hon hade krypigt så långt på golvet att hon var framme vid den skäggige chauffören. Hon stirrade upp mellan hans ben där han satt i fåtöljen och såg den största kuk hon någonsin sett, omsluten av en grov gråaktig hand. Synen skrämde och lockade. Madeleine kände två händer greppa höfterna och böjde huvud bakåt. Ryggen böjdes så mycket att håret nästan nuddade stjärten. Det gjorde lite ont när kuken med kraft penetrerade hennes fitta. Hon kände hur chauffören bakom henne med ena handen greppade hennes hår och drog till varje gång han tryckte kuken i botten. Madeleine såg på den stora kuken framför ögonen och började fundera på hur den skulle kännas.

Balanserande på en hand kröp redarens dotter sakta upp i knäet på den skäggige mannen. Chauffören bakom henne fortsatte att pumpa bakifrån. Sakta svalde hon jättekuken. Hennes panna trycktes mot den skäggiges feta hängande mage. Hon kände hur han tog tag om hennes huvud och tryckte ned så att hon nästan inte kunde andas. Kvävningskänslan förhöjde sensationen av den stora kuken i munnen och pumpandet i fittan.

Nu kände hon hur de hände saker omkring henne. Någon kysste hennes bröst som slängde rytmiskt i takt med pumpandet där bak. En chaufför hade krupit under den hängande pälsjackan och tog nu plats på golvet. Hennes fitta blev plötsligt tom. Mannen under henne tog tag om hennes stjärthalvor och pressade ned hennes underliv. Hon pressades mot en ny kuk som hon sakta började rida. Samtidigt fortsatte hon suga den skäggiges stora kuk.

Det var då överraskningen kom. Någon tog tag i hennes lilla runda stjärt och hon kände en kuk sakta pressas in mellan stjärthalvorna. Det var första gången redarens dotter fick den i analen. Först gjorde det ont, men sedan spreds sensationen i kroppen. Hon svankade ännu mer och puttade med stjärten för att ta emot. Det var näsan så att kuken som pumpade i fittan gled ut. Chauffören under henne, som var i full färd med att massera de två små tennisbollsbrösten, fick skjuta upp underlivet för att hänga med. Madeleine böjde huvudet bakåt, öppnade munnen och skrek rakt ut av njutning. Hon kastade med huvudet i luften så att det blonda håret for åt alla håll och de stora silverringarna i öronen skramlade. Hon kände kroppshyddan av mannen bakom henne mot sin rygg och hur hans tunga lekte i hennes öra. Detta blev för mycket för Madeleine. Hennes fitta började nu pulsera och krampa. Hon ville skrika igen men hindrades av att hon pressades ned av en hand över den skäggiges stora kuk.

Det är vid det här laget som minnet försvinner för Madeleine. Några minuter hade gått. Hon ligger svettig och darrande på golvet framför den skäggiges fåtölj. Sperma rinner längs hennes lår. Hon är inte längre fylld i alla hål. De andra chaufförerna sitter och ser på porrfilmen igen. Alla männen är påklädda utom den skäggige. Hon ser upp och ser att hans kuk fortfarande svajar fritt i luften. Han böjer sig fram mot hennes och säger: ”Nu är du uppvärmd”. Som i trans gör hon som han säger: reser sig upp, vänder sig om, sätter sig i hans knä och trycker stjärten mot hans underliv. ”Inte den stora i stjärten”, gnyr hon ynkligt. ”Lugn jag vill ha din fitta”, svarar den skäggige. Hon känner hur hennes trånga unga fitta sakta träs upp på hans stora kuk. Kuken glider förvånasvärt lätt in. Madeleines fitta är något uttöjd av de tidigare kukarna som har varit där och väggarna är vallade av sperma. Hon känner grova oljeluktande händer omsluta midjan. Allt känns avlägset. Hon ser på TV:n hur en negress blir tagen bakifrån. Allt mer hastigt rider redarens dotter chaufförens grova kuk. Varje gång hon når botten slår hennes lilla runda stjärt mot den feta chaufförens hängande mage. Han är så äcklig tänker hon och blir samtidigt kåt vid tanken. Madeleine svankar och böjer sig bakåt så att hennes blonda hår faller ned och dränker chaufförens svarta skägg som är inborrat i den vita pälsen. Sakta för hon ned handen och börjar smeka klitoris. De andra männen ser inte åt henne. De är helt upptagna av negressen på TV:n. Den skäggige börjar stöna. Hon rider allt hastigare i hans knä och börjar själv känna hur det pulserar i underlivet. Hennes fitta kramar den stora kuken gång på gång. Det snurrar i huvudet på Madeleine. Chaufförens jättesats pumpas gång på gång ut djupt inne i fittan samtidigt som Madeleine får sitt livs kraftigaste orgasm.

Madeleine reser sig upp. Utan en blick bakåt börjar hon gå mot sin hytt. Hon vill aldrig mer se de här männen. Men kanske skall hon be sin far att få åka på en studieresa igen på ett av rederiets skepp
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 113 röster, snittbetyg 6,18