Katalina möter Micke del 7

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Katalina (katalinas6@yahoo.com)
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 8 dec kl. 10:35
Läst: 4641 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 16 röster, snittbetyg 4,63
Dagdrömmer om Micke
Jag lyckas slå ihjäl onsdagkvällen, eller kanske rätta sagt strypa den långsamt med lite soppa och mackor, slökoll på TV´n. Och så försöer jag spela lite emellanåt på gitarren men det funkar inte riktigt. Omgivningen har nog ofta intrycket att jag är lugn, men i själva verket kan jag vara ganska rastlös och otålig under ytan. Ibland kan det föra med sig att det blir lite svårt att koncentrera sig. Det är ju så många tankar som vill fram på en gång att de nästan blockerar varandra. Lite senare på kvällen hjälper ett par glas vin till med att dämpa hjärnaktiviteten till dags-att-somna-in-nivå. Jag upplever det som om min hjärna ständigt går på högvarv. Jag har faktiskt inte älskat tillräckligt innan eller mer att jag inte har varit mig själv tillräckligt. Liksom inte trott att det var möjligt att vara jag. Utan hållit mig tillbaka. Jag saknar att inte få ge mig hän för det har jag nog aldrig vågat innan jag träffade Micke. Med Micke har en ny värld öppnats för mig.

Jag längtar intensivt efter Micke. Jag är en kvinna som vill vara nära den jag älskar, nästan så att jag följer med in på toa och borstar tänderna tillsammans. Jag vill ta på honom, visa honom hela tiden att den här minuten tycker jag om honom på ett annat sätt än förra. När han slår upp sitt anteckningsblock när han kommer på jobbet, hittar han små kärleksord. Inte så att jag är romantiker utan för att jag vill ta vara på den här dagen. Jag skulle känna mig halv om jag bara skulle träffa honom varannan helg. Längtan och saknad skulle äta upp mig inifrån och förändra mig till någon som han inte känner igen. Min personlighet skulle förändras och jag skulle bli klängig, sur, grinig och inte släppa honom ur sängen för att ens kissa. Det skulle bli så långt bort från min personlighet att jag sedan skulle skämmas över mitt uppträdande.

Micke måste komma hem, jag kan inte leva för de stunder han är hemma, det går inte. Tankarna bara forsade ur mig och jag känner att det här har funnits där länge, alltför länge. Det är inget som jag tänkt på i kväll utan det har varit något som legat latent men som blivit ord just idag. Micke är den människan som jag bryr mig mer om än någon annan. Och fan ta honom vad han kittlar mina sinnen. Jag tystnar i mitt inre när det slår mig att det jag tänker låter som den värsta kärleksförklaring till honom. Det går upp för mig sakta men säkert. Det här är kärlek. Inte bara en passion som ska gå över utan något som är värt att bygga på.

Det är bara några dagar kvar till Micke kommer hem.

På jobbet sniglar sig timmarna fram till fredagen. Kan inte låta bli att sluta ögonen en stund före lunch och direkt ser jag ett scenarium framför mig. Hur jag kliver in på Mickes kontor. Han sitter han i telefonen så jag går fram till honom. Micke ler mot mig och jag sätter mig på skrivbordet. Jag särade lätt på mina ben och hans ögon uppfattade precis vad jag ville att han skulle se. Mina kostymbyxor har en öppning mellan mina ben och han skymtar ett par hudfärgade trosor. Jag särar lite mer och för mina händer upp över mina ben och jag visar mer. Han naglar fast blicken direkt när han även ser en glimt av att trosorna har en öppning och det glittrar till något därinne. Jag smeker mig själv och tittar intensivt på honom. Gnider min lår med fingrarna, gnider tyget mellan öppningen och låret och öppnar sakta på tyget och stönar högt.

Känslan att sitta på bussen och först låta den varma luften slå in, sedan komma ut och känna den kalla höstkylan leta sin in, för att åter känna varmluft när jag steg in i entren har fått mig att bli upphetsad utan anledning. Sedan att se Micke, känna hans blick, hans värme i blicken, hans uppenbarelse och vetskapen om vad han kan göra med mig gör inte saken bättre. Jag känner hela skötet dra ihop sig och lusten stiger upp mot magtrakten. Jag kan inte låta bli utan för sakta in några fingrar och gnider över min våta springa. Märker inte att Micke lagt på luren utan känner plötsligt varma läppar omsluta klitoris. Han låter bara läpparna ligga över, värma, bli van innan han låter sin tunga sakta cirkulera runt min knapp. Direkt skickas det pilar upp till mina bröst och får dem att reagera. Hans hand för bort mina fingrar, låter sin tunga gnida neråt över skåran, jag gnyr och lägger mig ner på rygg över skrivbordet. Han särar mer på mina ben, för undan tyget men trosöppningen är inte så stor så han får se allt han vill. Men hans tunga spelar över min öppning upp mot klittan och det börjar bli varmt under venusberget. Han låter tungan gnida på insidan på mina blygdläppar, naffsar i dem, jag känner lusten ta över mig, jag börjar vrida mig och vill ha mer. I samma ögonblick återgår hans tunga till min klitta, han pressar försiktigt in ett finger i mitt blöta och något händer som inte ens jag hann uppfatta. Jag kommer i en sådan oväntad orgasm så jag slår ihop benen över hans huvud och nära krossar hans näsa. Och det verkar bara som om Micke njuter av det. Han lägger an sin tunga över klittan och låter ryckningarna ebba ut innan han kryper fram. Jag flämtar högt och han vänder mig bara på mage på bordet.

Micke tar fram sin hårda lem, öppnar bara på gylfen. Han smeker mig över det tunna tyget på mina skinkor och letar igen öppningen på mina byxor och trosor. Han sätter an ollonet mot min öppning. Han lindar sina armar runt hela min kropp, håller mig hårt mot bordet och pressar sig sakta in i mig. Ett moment som jag alltid kommer att njuta till fullo av, att känna staken jämna väg in i mig. Hur den tvingar isär mina väggar och får mig att omsluta den helt. Hur mitt inre tar emot och bearbetar det som trängs in. När han drar sig ur kan jag inte låta bli att knipa hårt runt staken för att påminna om vad den kommer att sakna om han slutar just nu. Micke viskar i mitt öra att han hatar när jag har så mycket kläder på mig. Han vill känna min hud inte tyg mellan oss och när han tystnar pressar han in sig helt till roten med ett enda juck och jag ylar av njutning. Jag åker fram på bordet och ligger helt fastklämd på det med honom över mig. Hans armar som håller mig oerhört hårt, hans stake som penetrerar mig och får hela mitt underliv att mjukna. Han lossar ena handen och tar ett fast tag i mitt hår, tvingar upp mitt huvud, hans tunga slickar min hals och han hasar upp sina knäna på var sin sida om mig. Låter den ena handen går ner till mitt venusberg och trycker upp mig lite för att ta sats och tränga in med några hårda och brutala juck som får mig att skälva och kommer åter i en orgasm. Samtidigt biter han lätt i min hals drar sig ur mig och vrålar ut när han låter sin sats spruta ut under bordet. När han fått lite mer kontroll säger han bara att han inte ville kladda ner mig än och mina kläder.

Jag ligger kvar på bordet och Micke säger åt mig att ligga stilla. Han drar tillbaka mig så jag ligger med rumpan mot kanten. Han säger att han köpt en liten överraskning till mig och prasslar med något bredvid mig. Han särar åter på mina ben och låter sitt finger glida över mitt blöta sköte. Samlar fukt och för fingret mot mitt anus. Han känner hur jag stelnar till men säger bara lugn Katalina, jag kommer aldrig att skada dig på något sätt. Fingret glider runt min bak och öppnar mig lite och jag känner att något litet glider in i mig. Något långt smalt som han trycker sakta in och jag ryyser så mina hårstrån reser sig. Helst när han vrider igång den och jag får en liten känslochock. Den lilla stången som jag fått införd hela vägen pulserar. Pulsen masserar mot skötets botten, hela undersidan , vibrationerna går in under blygdbenet och resonansen slår ut mot klittan. Mina inre muskler arbetar utan att jag kan göra ett enda dugg åt det. Klittan sväller och jag stönar högt och vrider mig. Han särar på mitt sköte och ser de där små ryckningarna, på blygdläpparna som darrar och klittan som lyser och är svälld. Såja Katalina kom upp på benen igen för vi ska ut på lunch.

Jag står upp och stirrar med oseende ögon mot honom, bredbent och med särade läppar. Han kan inte låta bli utan kysser mig och jag besvarar, trycker mig mot honom och vill ha mer. Han tar mig i handen och jag får se på när han tvättar av sin lem och stoppar ner den i byxorna. Vi småpratar på vägen mot lunchresturangen. Jag har inge aning om vad han säger utan är helt uppslukad in i mitt inre. Lyssnar, känner efter, pulsen som driver på och som får mina ögon att tåras. Njutning som leker sin in mellan revbenen och upp övre min hals och genom min strupe. Den kalla luften som slår mot klittan och som nästan får mina ben att vika sig. Hans ögon, mun, hans uppenbarelse som ler mot mig. När vi går in på restaurangen går han bakom mig, lägger en hand på min rumpa och jag rycker till. Han placerar mig i stolen bredvid sig. Micke frågar vad jag vill ha och jag nickar mest till svar. När jag sitter ner förflyttas pulseringen, jag får en förtvivlad känsla av att jag vill gnida mig mot något, låta klittan få skrapas mot något. Jag försvinner in i mig själv och han ser hur jag drar ihop mina händer, böjer min nacke bakåt, blundar och öppnar läpparna. Han skyndar att kyssa mig och drar sedan en hand ner mellan mina ben, låter fingrarna vidröra mig, hitta öppningen, känna hur blöt jag är. Hans tunga i min, hans fingrar i mig som glider in och ut och en tumme på klittan som masserar, gör att jag kommer i en långsam kramp och jag nära biter hans tunga. Han masserar min nacke med den ena handen och bara håller över mitt sköte med den andra tills det ebbar ut. Viskar, du är underbar.

Äntligen kan jag försöka äta. Lusten ebbar ut för stunden och du ler mot mig. Jag rodnar och tittar ner i min mat och upptäcker att jag äter fisk och potatis. Känner mig hungrig så jag slukar maten och sväljer ner den fort. Efter en stund törs jag titta upp på Micke och möter hans glittriga blick. Han ler mot mig och drar ett finger över mina läppar. Fortfarande pulserar det i mig och retar mitt inre. Det skälver ner i benen mot mina knäskålar och jag låter mitt ben tryckas mot hans. Lägger ner mina bestick och låter ena handen komma ner i hans knä. Stryker över den, närmaste låret och trycker mitt ben mot hanst. Låter min hand hitta igen konturerna av en hård lans som känns bekant. Han stönar lite och jag gnider min hand längst efter hela längden. Känner kanten av ollonet, själva skaftet mot roten och den härliga pungen under. Låter mina fingrar massera, gnida, dra mjukt, hårt, krävande, fjäderlätt innan min hand går ner och bearbetar pungen. Känner att han skjuter sig fram på stolen så att jag ska kunna smeka honom. Jag sätter mig närmare och stryker hans kind med den andra handen. Han har ätit klart och tittar mig djupt i ögonen. Jag öppnar min mun lite och direkt är han där och suger in min läpp.

Micke tar mitt ansikte mellan sina båda händer och kysser mig, hårt, krävande, djupt och mina andetag ökar. Han viskar i mitt öra att han vill bli avsugen där vi sitter, han vill känna mina nakna bröst runt sin lem och få tränga in i mig ordentligt. Bordet har för kort duk för avsugning så jag förslår att vi betalar och går. Medan han försöker få kyparens uppmärksamhet försöker jag knäppa upp hans byxor och han föser undan mina händer. När han stiger upp håller du jackan framför din kropp och jag retas genom att dra lite i den så den ska falla ner. Micke slänger ilskna blickar på mig. Han går före mig ut och jag trycker mig mot honom bakifrån och lägger åter en hand på hans styva stake och han skälver i hela kroppen. Vi hinner ner mot parkeringen där jag drar in dig i skyddat läge. Nu får jag knäppa upp hans byxor och jag placerar hans händer mot väggen. Sätter mig på huk mellan hans ben och tar båda kulorna i en hand och gnider sedan försiktigt på huden mellan anus och pungen. Staken talar sitt språk när den är stenhård. Jag suger lite på strängen vid roten samtidigt som jag flyttar handen från huden mellan, till att gnida vid roten. Blöter min tunga ordentligt och drar den hela vägen från rot till topp efter strängen. Blåser sedan efter hela vägen upp och sedan ned flera gånger. Sedan tar jag honom i munnen och sluter kring. Jag bearbetar hans pung och kulor och drar dem mot mig uppåt med rytmiska tag. Jag masserar roten intensivt och sedan börjar jag föra tungan runt ollonet flera varv. Jag biter försiktigt till runt ollonet men inte så det smärtar utan just på gränsen. Håller där ett ögonblick och börjar åter gnida huden mellan pung och anus med en hand. Jag börjar suga intensivt på ollonet fast jag bitit fast, samt att jag sveper tungan över mer och mer intensivt. Jag känner hur ollonet sväller i munnen, pungen dras ihop och det är så nära.

Micke drar upp mig på benen igen och lyfter upp mig. Lägger mig på närmaste motorhuv, särar på mina ben, drar ut ”ändpluggen” och stoppar den i jackan. Drar ifrån allt tyg och sätter ollonet mot. En hederlig missionärsställning som just nu förtjänar allt sitt syfte. Tränger in snabbt, utan finess för det behövs inte. Två kroppar som möts, lust som stegrar sig, lår mot lår, hetta mot begär, fukt mot hårdhet, ömhet mot sinnlighet och allt måste nå sitt klimax för att vi ska kunna gå vidare. Han pumpar mig hårdare och hårdare mot motorhuven, jag glider omkring på den. Har mina händer i hans hår. Hans händer har han runt mina byxförklädda skinkor och han tar sats mot marken och borrar sig in i min grotta. I denna stund har vi nästan glömt den andres njutning i jakten på att få ett slut på all den lust som river längs låren, över magen, över bröstkorgen och upp till hjärnan. Jakten på att begäret ska lägga sig och njutningen tar överhand. Jag känner kittlingen under venusberget, mina grotta börjar krampa ordentligt runt hans lem och han knullar mig i rasande fart. Tränger in, vill ha mer, vill bli befriad, vill känna orgasmen riva loss i ryggslutet, ut mot roten och få tömma sig långt inne i min heta fuktiga grotta. Jag går nära upp i brygga när lusten övergår till en enorm orgasm som liter loss mitt inre och känner även att han släpper och skjuter in allt i mig med några juck. Han sjunker ner över mig och bara ligger där. Plötsligt börjar vi skratta och titta omkring oss för att se om någon sett oss. Jag är solkig och kletig av hans sperma och när allt ebbat ut ringer han efter en taxi. Lånar mig sin jacka, lägger jackan framför mig, som skyler över det värsta som hamnat på mig. Min rygg har grå ränder efter motorhuven.

- Katalina, var är du någonstans ropar Mia. Inte sitter du väl här och dagdrömmer innan lunch.
Jag rodnar djupt och fumlar med pennor på skrivbordet.
- Hänger du med och äter. Jag och Silvi tänker käka hamburgare på Frasses idag.
- Visst säger jag. Jag kommer, ska bara kamma och kissa innan vi går.
Slinker snabbt in på toa, gnider mot mina fingrar och kommer med små korta ryckningar. Blir av med spänningen i min kropp så jag kan äta i fred. Kammar mig snabbt, läppglans och jag är färdig för lunchen.


Micke kommer äntligen hem
Micke har kommit hem och jag går som på nålar. Undrar över om han ska höra av sig eller om det börjar att bli mot slutet av vårt förhållande. Vet att han kommer hem på morgonen och bara tanken på det gör mig matt i benen. Konstigt vad timmar kan gå långsamt när man längtar efter någon. När en jobbvecka går väldigt fort. Det känns i hela kroppen att jag saknar honom. Ju mer jag tänker på det, desto mer svarar min kropp, hela min kropp inte bara att mitt hjärta bultar extra.

Vi har hamnat i någon slags symbios med varandra, andas in varandras ord och längtan, frotteras med att kunna ge och ta, insupa varandra helt och till fullo. Jag kan inte förstå vad det är som gör att han valt mig, väljer att spendera så mycket tid med just mig som i många anseenden är ”oskuld”. Ibland kan jag känna att jag har en stor brist, bristen på att jag ha levt ett väldigt tryggt och skyddat liv ute på landet. Men jag sögs in allt Micke säger, all ömhetsbetygelse och hans världsvana attityd. Han är en sällan skådad gentleman, gömd bakom en hård HD attityd som öppnat dörren för mig, gett mig full frihet att välja om jag ville umgås med honom eller inte.

Tittar på klockan, han har just landat men jag tror att han stannar av på sitt kontor och droppar av lite papper, svarar på mail innan han tittar förbi.

Det ringer på dörren. Vem kommer hit klockan tio en lördagmorgon hinner jag tänka innan jag öppnar. Där står Micke, med en bukett med röda rosor och resväskan.
- Katalina, säger med varm stämma. Äntligen.
Vi fallar i varandras armar och håller länge.
- Åk inte bort viskar jag i hans öra. Åk inte bort från mig om du inte är villig på att ta mig med.
- Aldrig att jag lämnar dig igen älskling svarar han.
Jag tänker tankar om dig Katalina – små funderingar. Reflektioner. Känslor som väller upp i mig - i vardagen. När jag skall somna - i mina drömmar. Du finns där, inte som en osalig ande utan som något fint. Något att vårda. Strömmande känslor från min mage som väller genom mina blodkärl och sprider värme genom min kropp. Ibland intensivt som blixtar från klarblå himmel - ibland mer långsamt som ger en naggande skön känsla i hela kroppen. Du är viktig för mig Katalina - som längtan efter ljuset i mörkret. Som längtan efter värmen i kylan. Som hettan före stormen. Som stillheten efter extasen. Du är min hetta, min storm, kom till mig och gör mig lycklig så lycklig som jag vill göra dig.

Glöd, dina händer på min hud. Hetta, beröring, värme, avtryck som sitter fast i dagar och nätter - fyller mig med längtan. Om och om igen. Darrar vid din närhet. Du lämnar mig aldrig oberörd. Du har etsat dig fast i mig, jag älskar. Inte rädd för smärtan att mista eller förlora.

Du är ingen djävul - bara en vanlig människa precis som jag. Som gör fel, säger fel saker. Men du är så varm god och härligt galen. Jag tänker aldrig fånga dig. Du måste få vara fri, som en fågel, sväva fritt precis som jag. Katalina jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag vill dela min vardag och fritid med dig. Jag vill flytta ihop med dig och binda mig till dig men låta dig vara fri.

Jag tittar upp i Mickes ögon, läser av den stora kärlek som finns där för mig.
- Vill du dela ditt liv med mig?
- Ja. Det finns inget annat jag hellre vill göra svarar jag.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 16 röster, snittbetyg 4,63