Katalina möter Micke del 6

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Katalina (katalinas6@yahoo.com)
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 8 dec kl. 10:35
Läst: 4621 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 8 röster, snittbetyg 6,25
Katalina möter Micke del 6.
Katalinas6@yahoo.com

Intimsmycket
Det är dags att bege sig till tatueraren för att kolla att det lilla smycket sitter som det ska och inte är infekterat. Jag kommer in och han ber mig ta av mig byxorna. Snäll flicka som jag är så gör jag precis som han ber mig om.

Han ger mig inte mycket till blick när han tar min hand och styr mig mot bänken. Backar mig bakåt och jag känner bänken mot stjärten och inte förrän nu tittar han mig i ögonen.

Det är precis som vanligt. Hans mjuka artistiska blick leker över mina kinder som svagt började rodna. Blicken smeker mina läppar, han öppnar försiktigt sin mun och fortsätter till mina ögon igen. Fortfarande utan att säga ett ord fortsätter hans blick ner mellan klyftan i blusen. Min svaga rodnad sprider sig upp över halsen och jag öppnar lite på läpparna för att släppa ut luft. Jag upptäcker nämligen att jag håller andan hela tiden.

Hans mun är vid min ena läpp, leker med den, slickar mjukt över den och får mig att börja rysa. Hans tunga smeker sakta insidan av den undre läppen och avslutar med att bita lite i den. Han pressar sin seniga kropp mot mig och jag känner hur jag glider upp på bänken. Hans andedräkt mot halsens linje ner till nyckelbenet när han försiktigt lägger ner mig på rygg på bänken. Han har någon slags makt över mig, något som gör att jag skälver till vid varje liten beröring.

Kanske för att jag låter mig beröras, jag låter mig bli nedlagd för jag vet att det är något som jag inte kommer mig undan. Men på det sättet han gör det på, så mjukt men bestämt, så krävande men ödmjukt med bestämt handlag. Hans professionella blick som söker linjer, skuggor, gropar som ger huden sin färg, form och yta. Hans blick som visar mig uppskattning över den lilla naveln, armbågsleden, läppens böjning. Hela jag absorberas upp i hans blick och min kropp reagerar med att småknottra sig och skicka impulser ut till hela mitt inre.Impulser som smeker varje liten vrå, kittlar i varje vrå och som ökar på min inre hetta som slår ut genom min hud. Gör den varm, ger den lyster och som doftar begär.

Jag ligger där under hans blick och ha frågar med mjuk röst om jag är redo. Jag tar ett stort andetag och nickar. Hans mjuka krävande fingrar drar upp blusen mot brösten, och jag flämtar till när de rör min hud. Fingrar som glider ner över troskanten och som drar lite i den. Jag darrar till och han uppmärksammar det och säger att om det känns underligt kan du väl vända på dig och stå över kanten. Jag rör mig sakta, vänder på mig, sätter ner fötterna i golvet och står med stjärten mot honom. Hans fingrar känns som små nålar mot min stjärt och hans fingrar smeker ner stringtrosorna över mina lår och låter dem falla mot marken. Hör hur han hummar mot mina skinkor. Spänner mig lite, kommer på mig själv med att hålla andan igen. Känner de mjuka fingrarna smeka över min stjärt, sära på dem lite. Rycker till ordentligt och gnyr till när jag känner en blöt tunga mot min korsrygg.

Känner hur tummar gräver sig ned lite och hur fjunen på stjärten reser sig under behandlingen. Spänner mig lite och andas ut när tungspetsen hittar igen skåran. Känsliga händer som dras över min hud, särar mer på mina skinkor. Jag darrar lätt när den hårda blöta tungspetsen sakta glider ner, följer botten, sänder rysningar, lustkänsla in under buken och får skötet att dra ihop sig. Vill sära mer på mina ben men de skakar lite, vill puta upp med rumpan för att få mer blöt tunga. Men vet att jag måste vara stilla för annars kanske du avbryter. Stönar högt när tungan passerar anus. Mina ben skakar synligt, min hud knottras, min hud slår ut i rodnad, blir extra varm och tungan försvinner. Känner att hårt tag i mitt hår, mitt huvud tvingas bakåt, en hand leker efter min hals och ner i urringningen och hittar igen en bröstvårta. Han viskar i mitt öra att Katalina ska stå stilla och att han vill känna mina hårda bröst svara på hans beröring. Han håller hårt i mitt hår, biter lätt på min hals och trevar efter mitt andra bröst. Jag försöker vara stilla men det är svårt när mina ben nästan inte bär mig.

Plötsligt släpper han mig, återgår till min stjärt, särar ordentligt på den och låter sin blöta tunga nu med full bred dras från korsryggen, ner i hela skåran, över anus och stannar helt på kanten till mitt sköte. Känner hur han lapar på kanten, slickar och låter sin tunga snudda, mest för att retas, låter den glida, slickar och drar och blåser sedan kall luft så jag flämtar till och benen ger vika och jag hamnar på golvet. Blir snabbt upplyft på rygg på bordet. Han står mellan mina ben och låter sina händer smeka runt varje tatuerad flamma ovanför mitt venusberg. Hans ögon glöder och han beundrar sitt verk. Han böjer sig sakta ner och drar sin tunga efter alla konturer, smeker med fingrarna och närmar sig mer och mer mitt venusberg. Hans händer masserar sakta mitt venusberg, mina lår lever sitt eget liv och skakar. Jag kan inte låta bli utan böjer min nacke bakåt, låter mina händer smeka mitt ansikte och njuter att känna hans känsliga varma händer glida över mig.

Jag vill dra upp mina ben, slå ihop den av den enorma njutning som jag kommer som strömmar genom min kropp. Känner hur njutningen slår upp mot bröstvårtorna, får dem att hårdna till, får dem att resa sig i full styrka och tränga sig fast mot BH´n. Stönar högt när hans händer glider ner mellan mina ben. Kan inte låta bli utan undslipper ljud när han särar ordentligt på mina ben. Hans händer ligger på varsin sida om mitt sköte och tvingar isär det helt. Ligger där blöt, uppfläkad, darrandes under hans blick som hittar intimsmycket. Jag känner hur hans ögon fångar det hårda klitoris som tittar fram och lockar. Hur han smeker der med blicken och tittar med varma ögon på smycket som sitter fast i kappan. Hans signum, hans egna märke på Katalina.

Hans blick gör mig bara mer upphetsad, hans känsliga fingrar som jag känner börjar jobba sig fram till klittan. Jag blundar och låter mig omslutas av hans vård. Hans mun hittar smycket, han drar försiktigt i det, hans läppar omsluter det hela, han suger in det låter mig höra ljudet när det ligger mot hans tänder. Hör hur det skrapar och stönar rakt ur när hans tunga lindas runt klitten. Jag kan inte låta bli, jag kan inte ligga stilla, njutningen är oerhört stor och hans tunga gör mig varm från tårna till öronen. Jag försöker pressa mig mot honom och känner hur hans tunga, läppar suger in mina blygdläppar, klitta och höjer min upphetsning. Känner hur han slutar och kryper upp över min kropp. Har inte ens märke att han inte har några kläder. Hinner snabbt tänka att jag inte märkt hur han tagit av dem. Hans mun hittar min och hans stake hittar mitt sköte. Han tränger in i mig, långsamt, mjukt inga stötar, inga häftiga rörelser utan bara tränger ut mig, utvidgar mig och kommer in. Djupare och djupare. Mitt sköte bearbetar hans stake, mina händer hittar hans nacke men han hejdar allt och jag märker att han vill ha det mjukt och följsamt.

Min kropp, mitt sköte, min mun skriker tyst ut sin längtan efter honom, efter hans rörelser i mig och han börjar långsamt dra sig ur för att komma in i mig igen. Jag ber honom snyftande att ta mig hårdare vilket bara gör rörelserna mer långsamma och försiktiga. Han leker med mitt inre, får eldflammor att slå upp under venusberget. Jag särar mer på benen vill ha honom mer, djupare nästan så jag vill att han ska göra lite illa mig så jag verkligen får känna hela spektrat som han ger mig. Från enorm njutning till en uns av smärta som skickar lust i min kropp. Men han älskar långsamt och jag märker hur han för mig närmare och närmare klimax. Jag kan inte förstå det, kan inte hindra känslan som bubblar upp i min kropp. Han ändra lite på tempot och mitt sköte svarar direkt med att krampa hårt om hans stake. Han håller mig hårt, pressar sin kropp mot mig men älskar med mig långsamt, passionerat i ett skruvstäd.

Jag kan inte göra nått åt det, jag hör gurglande ljud komma upp ur min strupe, fattar inte att det är jag.
Slås av den enorma kraft som skjuter upp i min kropp, går nästan upp i brygga, håller honom hårt mot mig och kommer i en enormt kraftig orgasm. Jag trycker nästan ut honom och känner hans hårda kropp formas med min och han behöver bara känna min kraft för att släppa ur sig alla behöv och lust i mig. När det ebbar ut säger han bara att mitt intimsmycka ser bra ut och att tatueringen är fin.

Jag tackar för mig och säger att det lär nog dröja innan han återser mig. Nu tänker jag inte smycka min kropp mer. Jag lämnar honom med en stor kram.


Dagdrömmar om Katalina av Micke
Idag drömde jag mig bort med dig Katalina. Jag längtar intensivt efter henne i ett grått, tröttsamt och dimmigt London. Förlorade mig i tankar som inte var riktigt bra för verksamheten. Drömde att hon ringde mig på jobbet och andades tungt i luren. Sa att hon längtade efter mig och att hon inte skulle kunna vänta på mig. Hon ändrade sin röst till det viskande tonläget och jag hörde på hennes andhämtning vad hon gjorde med sig själv. Jag kunde nästan känna doften av hennes kön, se hennes slutna ögon, hennes ena hand på sitt bröst och den andra handen mellan sina ben. Hennes små stön förknippade jag med henens fingrar som gled upp och ned sakta över utsidan på blygdläpparna. Hennes andra hand som fångade bröstvårtan mellan fingrarna. Henens ben som hon särade på, ena benet lade hon över armstödet. Katalina började andas lite högre upp i bröstet när hon greppar ena blygdläppen, drar den ut från kroppen och rullar den mellan sina fingrar. Ser hur droppar av fukt glittrar till och får hennes sköte att glänsa. Hon släpper och byter till andra sidans läpp för att sedan med båda fingrarna gnida över insidorna. Utslagna likt blomblad ligger de och nu blottas den lilla skåran helt. Våt, hal, lockande. Hennes fingrar som glider på dess insida fram och tillbaka, henne andetag som ändras igen och ljudet som sipprar ut från den halvöppna munnen. Jag hör i telefonen att hon inte har långt till sin explosiva stund och jag blev hård där jag satt i min fantasi.

Fortsätter att jag tar med henne ut på shopping och ska köpa nya stövlar till henne. Beordrar henne att ha den mörkgråa dräkten med kjolen som har slits i båda sidorna. Jag vet var vi ska handla och drar henne in i en stor skobutik.

Den manlige expediten kommer fram till mig och jag pratar lågmält med honom. Hon känner sig lite konstig där hon står lite i skymundan. Han visar en massa högklackade stövletter för mig men jag skakar på huvudet. Sätter upp en hand och försöker prata med hela kroppen.

Jag tar Katalina i handen och för henne bakom disken som slutar vid maghöjd. Tar med expediten bakom, drar upp kjolen på henne och blottar hennes nakna rumpa. Tar hans fingrar och gnider dem mellan hennes ben och säger, så lena bör skinnet vara, låter mina fingrar visa vägen. Jag övervakar hans fingrar som gnider och tar bort honom från henne. Expeditens fingrar är lite grövre och kallare än mina. Men de glider runt hennes sköte, känner på den lena huden och snuddar lite vid blygdläpparna.

Jag stoppar honom och tar med oss alla framför disken igen. Ser uppfordrande mot honom och
han visar mer skor för oss men inget duger för mig. Jag tar oss åter bakom disken. Drar igen upp hennes kjol och trycker ner hans huvud mellan hennes ben. Särar på hennes ben lite omilt. Jag säger till honom att lädret ska inte bara vara mjukt utan passa en viss doft.

Jag böjer mig ner bredvid honom och jag pratar lågmält med honom. Ställer mig upp, går runt disken och fram till henne. I samma sekund känner hon hur en blöt tunga träffar hennes sköte och hon rycker till. Jag tar tag i hennes ansikte, kommer nära och viskar till henne;
- Så du står bara och låter en främmande man få tillgång till ditt sköte. Du gör allt för mig eller hur. Hon kan inte svara utan flämtar bara till och jag säger åt henne att berätta vad expediten gör.
-
Hon måste böja sig fram över disken och skjuter fram min bröstkorg mot mig. Dräktjackan är knäppt och jag tittar ner lite i urringningen.
- Ahh, flämtar hon till.
- Öppna ögonen säger jag till henne och berätta.
Hon stönar ut, hans tunga slickar efter hennes skåra, upp och ned, den leker med öppningen, glider över, får hon ur sig.

Jag tar tag i hennes hår. Tittar in i hennes ögon och hon viskar att hans tunga glider på insidan av mina blygdläppar. Han drar ut dem från kroppen och låter tungan följa insidan upp och ner. Hon flämtar till och jag säger åt henne.

- Du har ingen skam i kroppen Katalina säger jag. Du låter en främmande människa leka med ditt sköte, kåta upp dig, kåta upp honom låta honom komma in i ditt allra heligaste. Jag suger in hennes läpp i munnen fortsätter och säger att inte trodde att jag att hon skulle bli så upphetsad av det.
- Jag blir inte, flämtar hon till. Stönar till högt, putar fram brösten mot mig,
- Berätta vad gör han nu säger jag bestämt.
- Hans tunga har hittat klittan och han låter den rotera med cirkelrörelser runt stönar hon

Hon frågar om jag tänker tillåta honom att ta henne bakifrån och jag säger hårt NEJ med hög röst i samma stund kör han in två fingrar i henne hårt, hon stönar mer. Känner hur han penetrerar mig hårt och hans mun, hans tunga slickar mig säger hon.

- Jag säger med hög röst att han ska sluta.
Går bakom disken, drar ner hennes kjol igen och säger åt honom att hämta skorna.
Han hämtar en stor kartong och lägger på disken. Öppnar den och jag placerar henne på provpallen med ryggen mot dörren. Samtidigt drar jag upp hennes kjol lite över höfterna. Expediten plockar fram stövlar av nötskinnsmocka, mellanbruna, mjuka långa och med hög klack. Stilrena och vackra.

Expediten böjer sig ner mellan hennes ben och tar av henne skor. Hans ögon finns hela tiden mellan hennes ben och han trär ena stöveln över hennes ena fot. Låter den smekas på plats. När det är dags för andra stöveln ställer jag mig bakom henne. Böjer mig ner och låter min hand glida ner mellan hennes ben och smeker. När expediten får andra skon på plats låter jag mitt finger glida in i henne. Han stönar högt, expediten har händerna på hennes lår och hon säger NEJ med hög röst.

Jag drar mig ur henne, drar ner kjolen och får upp henne på benen. Håller henne hårt i handen och lämnar fram kontokortet. Kysser henne intensivt under tiden betalningen ordnas.
Vi går ut ur affären och jag styr stegen mot nödutgången. Öppnar dörren och vi kommer till en trappa. Innan hon känner väggen mot ryggen har jag tagit fram staken. Den är hård som sten och försatsen glittrar. Jag drar upp hennes kjol, upp på höfterna helt. Sära på hennes ben som hon slår omkring min midja. Hennes armar runt min hals, jag tar sats och tränger in i henne. Hon tar emot mig med ett vrål , känner hur hon blir pålad, utträngd och hur jag vill ha mer, längre in, hårdare, fortare. Inga ord sägs, hon vet så väl. Jag trycker upp henne mot väggen och använder hela min stakes längd, låter den tränga in i hennes trånga våta grotta, djupt för att dras ut igen. Hon skriker av njutning varje gång jag når botten och min rot masserar hennes klitta. Hon slår sina mockaklädda underben hårt omkring mig och jag känner att jag är så nära. Jag känner att hon snart kommer och tar henne hårdare, snabbare och djupt. Hon exploderar och strax efteråt skjuter jag ur mig all säd.. När vi sansat oss drar jag mig ur henne och sperman rinner nerför hennes ben. Jag halar fram papper ur fickan och torkar av henne. Vi har ett viktigt möte och ett kontrakt som ska gå i land säger jag till henne.

Vi möter två gråhåriga gentlemän. Tar i hand och presenterar oss. Vi visas till ett bord, jag drar ut min stol och placerar herrarna mitt emot oss. Det är ett finare ställe med vita dukar som räcker ner till golvet, två ljus i silverstakar, servetter av linne och med dämpad atmosfär. Vi pratar om ditt och datt. Om hur man använder ved som uppvärmning. Mitt i en mening så lägger jag min hand på hennes knä. Med små små glidande rörelser smeker jag upp och ned för knäskålen för att sedan ta tag i den och klämma runt. Kyparen kommer fram och frågar om vi vill ha någon drink före maten. Alla tar en G & T utom Katalina som väljer ett glas vin. När drycken kommer in skålar vi innan hon sneglar på mig och öppnar munnen för att låta vätskan rinna in.

Jag tittar intensivt på Katalina och ser hennes tungas lilla tipp bli synlig och vidrör glasets underkant. Ryser till vid tanken på vad den där tungan kan göra med mig. Konversationen runt oss har nu bytts ut till i vilka pannor som förbränner veden bäst. Låter min hand glida upp över hennes ben, hennes låret med långsamma men bestämda rörelser. Handen når kjolskanten och ändrar direkt riktning neråt igen. Herregud, tänker jag. Här sitter jag och låter mig bli upphetsad under ett viktigt avgörande skede. Jag böjer mig lätt fram och tar en munfull av drinken vin och koncentrerar mig på de som sitter mitt emot.

Katalina försöker le och bidra med att vi i Norrland äger en hel del skog som gör det billigt att elda med ved. Hon hinner bara sluta meningen när hon känner min hand som har glidit in och nu smeker uppåt på innerlåret. Små tryck från alla fingrarna som arbetar sig upp mot strumpkanten. Kjolens kant har jag redan motat bort och hon kippar lätt efter andan när de där fingrarna lätt gnider kanten på strumporna. Några av fingrarna glider innan för strumpans kant och leker varsamt över hennes nu varma hud.

Katalina pratar vidare och ler mot kunderna. Plötsligt tittar hon på mig och ler. Jag ser hur det glimmar till farligt inne i hennes ögon och min hand släpper varsamt henne. Hon tag i glaset och för det till hennes för att dricka. Jag dricker mycket och låter isbiten glida in i min mun. Medan de andra granskar menyn låter jag mina ögon förs över hennes bröst och kikar ner i klyfta. Plötsligt för jag handen mot min mun för att sedan föra den ner igen mot bordet. Den ena mannen frågar vad röding är för fisk. Katalina försöker förklara vad denna läckerhet till fisk är när jag låter föra något iskallt mot huden ovanför strumpan. Han får fram det hon vill säga och tystnar när jag gnider den lilla isbiten uppöver låret på väg mot känsligare hud. Hon kan inte hjälpa det men reagerar. Jag märker att hon är helt medveten och jag ser på hennes bröstvårtor som dragit ihop sig. Nu når isbiten farligt nära hennes sköte och hon stönar till när jag för troskanten åt sidan. Hon koncentrerar sig helt på menyn när jag gnider hennes blygdläppar, snuddar vid klittan och följer sedan skåran ned. Plötsligt trycker jag in den kalla lilla biten som är kvar i henne. Mina fingrar ligger kvar och kontrollerar. Katalina läser men ser inte vad hon läser. Den kalla lilla isbiten har skickat lust ut i hela hennes kropp. Jag känner att låren darrar och att hon ligger öppen för begäret. Jag vet att hon vill ha mer, vill att mina fingrar ska smeka henne, få den brinnande elden att falna.

Jag tar helt sonika den servett som hon placerat i knät och torkar av och bort det vatten som rinner ur hennes tillsammans med sekret. Kyparen är åter vid vår sida och frågar vad vi vill ha till förrätt. Jag hör hennes röst beställa tunnbröd och Krutrökost till förrätt, röding och pressad potatis till varmrätt. Hennes varma röst ber vänligt de andra beställa vad de vill ha och när kyparen går runt till deras sida tar jag hennes ben och lägger det över mitt knä.

Hon rycker till men ingen märker något eftersom de är mitt uppe i att beställa. När kyparen gått var samtalsämnet inne på pellets istället för ved. Då låter jag hela min hand komma in under den blöta trosan. Jag gnider lätt över hennes venusberg, låter två fingrar glida ner bredvid hennes sköte, ner mot anus för att riktigt retas. På resan ner gnider min handflata över klittan och hon försöker att inte flämta till med öppen mun och avslöja något.

Hon tittar lite på mig och förklarar hur pellets framställs. Hon försöker så gott det går välja enkla ord som ska underlätta förståelsen men har tankar på annat håll, hennes njutningsspröt är helt upptagna med de där fingrarna som leker i hennes sköte. De glider fortare nu eftersom viss fukt gör friktionen så mycket lättare. Fingrarna glider över, smeker, trycker, drar ut, rullar och hon undsläpper ett ahh; när två fingrar pressas in i henne samtidigt som tummen masserar klittan. Nu tar jag över förklaringen och hon kan försöka återfå lite av sig själv vilket inte är så lätt med nu; tre fingrar som penetrerar. In och ut, glider över klittan, blygdläppar och in i henne igen. Känslan byggs upp och varje gång fingrarna pressas in så börjar hennes muskler att reagera genom att krama runt omkring mina fingrar. Jag jobbar fortare och fortare och det är tur att det är lite mörkt i lokalen. Katalina tar tag i bordskanten och försöker att se oberörd ut nät orgasmen tar henne och skjuter ut lusten genom hennes kropp. De andra tittar upp från efterrättslistan när bordet skälver till men tycks inte ha märkt något.

Jag säger högt att jag avstår sedan från efter rätten utan kommer att ta den när jag kommer hem. Katalina rodnar lätt och jag för ner hennes ben till golvet.

Telefonen ringer och jag förs brutalt tillbaka till verkligheten. Skakar lätt på huvudet för att skärpa mig. Sitter med ett rejält stånd som klämts fast i jeansen. Tänker att hon påverkar mig nästan mer när hon inte är nära mig. Så jag ringer henne. Jag vill ha henne här på mötet, vill njuta av henne.


Möte med fotografen igen.
Jag steg in i studion med förväntan. Fotografen var redan där, synande mig ingående, från fötterna och upp. Kände att en rodnad spred sig över mina kinder och ner på halsen. Det var i alla fall rätt så länge sedan vi hade träffats. Bilderna förra gången måste ha varit till belåtenhet eftersom han kostat på mig en resa till Jukkasjärvi Ishotell. Tittade mig runt på den tillfälliga studion och insåg att han hade planerat in en fotosession som skulle stå över det mesta.

**
Fotografen; Hon står där framför mig. Den gudomliga, kvinnan som får blodet att rusa ut i mitt huvud och brusa i mina öron bara genom att tänka på henne. Vacker och vild med en svag rodnad på sina kinder. Jag försöker se mig mätt på henne men det är svårt.
**

Fotografen pekar på en stol och jag sätter mig på den. Han kommer fram till mig och drar genast upp mig på benen. Jag måste titta på dig säger han, så att jag hittar de rätta vinklarna för den här dagen. Han ser på mig och håller mig i handen. Sakta börjar han knäppa upp min blus, knapp för knapp och hans händer bränner min hud. Jag håller andan av den högtidlighet som denna stund innebar. Snart står jag i bh och hans händer knäpper upp mina byxor. Låter dem sakta falla till marken och får mig att stiga ur dem. Så står jag där framför honom i mina underkläder. Han andas tungt, särar på sina läppar, slickar sig om munnen, tar tag i mitt långa hår och för det åt sidan och blottar hela min halslinje.

**
Fotografen; Katalina, synonymt med sensualism. Jag vill ha henne mer än på bild. Rår inte för det men vill komma henne nära, vill att hon ska känna samma begär efter mig. Så jag börjar med att sakta klä av henne, plagg för plagg och njuta av hennes kurviga kropp som uppenbaras när plaggen faller. Ett efter ett.
**

Jag står där och betraktas av hans konstnärliga ögon. Känner hans blick borra sig in i varje linje på min kropp. Hans händer knäpper upp bh´n och mina lite tunga bröst faller ut. Med andra handen styr han ner mina trosor som faller ner på golvet. Han gör inget mer och jag darrar till. Kan vara av förväntan eller av spänningen som ligger i luften mellan oss. Och jag står där naken hos honom i det varma rummet. Under hans granskande blick.

**
Fotografen; Ljuva människa, gräddvit len hud, spänd över benknotor, utslätad över revben och under en varm puls som slår. Katalina doftar spännande, farlig och himmelsk. Det skulle vara så ljuvligt att lägga sina läppar på hennes hud och smaka av henne. Men det skulle komma fler tillfällen till just det. Öppnar hennes bh och blottar de vackra, mogna, hårda, stora brösten. Framför mina ögon så drar hennes hallonröda vårtor ihop sig och jag biter ihop käkarna för att undvika att smaka på dem. Drar ner hennes trosor och blottar venusberget. Ser att hon gjort som jag sa och sparat hår på sitt Venusberg. Tittar förhäxat på hennes eldsflammor som finns tatuerade ovanför hennes blygd. Hon står naken framför mig.
**

Det tänds något i hans ögon men jag är osäker på vad det är. Han tar ihop mitt hår och gör en stor knut i nacken. Han säger att idag måste han sminka mig lite för att få fram den rätta lystern i min hud. Han dirigerar mig så jag står med händerna upp från kroppen och börjar smörja in mig med en hudlotion. Hinner se i ögonvrån att den heter shimmer bodylotion, hans händer smeker min hud och drar ut krämen med vana händer över min kropp utan att dröja vid någon del. Jag känner det, den välbekanta känslan som börjar i magen, slår ut i kroppens alla delar. Den lille elden som väcker begäret. Jag blundar och bara känner hans händer gå över min kropp. Han särar på mina ben, drar sina händer över mina innerlår och ner till fötterna. Greppar en stor pudervippa, doppar den i något slags bronspulver och går över min kropp igen.

**
Fotografen; Tar stora klickar av lotionen i mina händer. Börjar smeka, massera in shimmret över hennes fulländade kropp. Hittar små vrår där hon vill jag ska dröja mig kvar men jag fortsätter. Huden känns varm och jag känner ett litet gensvar under mina händer. Fulländar det hela med att borsta in ett guldbronspulver över hela hennes vackra uppenbarelse. La lite extra guld över hennes kindknotor, svärtade hennes ögon en aning och lade på en mascara. Släppte ner hennes hår och borstade igenom det.
**

Han ber mig sedan sätta mig på stolen igen och sära lätt på mina ben. Jag kände mig en aning besvärad men gör som han säger. Ok du måste mattas ner säger han med ett litet leende och tar mig i handen. Lägg dig på bordet är du snäll och jag gör som han säger. Ligger på rygg på bordet. Han kommer fram emot mig och tar tag i mina ben. Särar brutalt på dem och mitt sköte ligger vidöppet för honom.

**
Fotografen; Nu ligger hon där framför mig på bordet. Hennes ögon flackar lite och hon är lätt osäker på vad som ska hända. Jag särar hennes ben, först lite men sedan ordentligt och drar efter andan. Blygdläppar som blomblad, som täcker öppningen till den heta källa som hennes sköte är. Smeker hennes innerlår, smeker in en mattare utblandad bronskräm. Kanten till hennes sköte, gnider in med vaksamma fingrar. Får henne att sucka högt och hon sluter sina ögon. Tar lite rödfärg, gnider in hennes blygdläppar, särar på dem och drar mörkrött över den fuktiga skåran samt
klitoriskappan. Känner hur jag påverkas ordentligt, att min lem sväller långsamt och längtande. Avslutar med en gnutta ljusrött på bröstvårtorna som är styva.

**
Öppnar mina ögon långsamt när hans händer slutar att vidröra mig. Smekande fingrar som bearbetat mitt sköte och gjort mig ordentligt het. Min längtan som pockat upp, som slår upp in under revbenskammen och upp till min mun. Stönar lätt och när jag öppnar mina ögon finns han nära. Känner hans maskulina doft. Känner en saknad och längtan efter de där fingrarna som smekt in färg i mitt heligaste.

Han ber mig klä på mig och pekar på stolen som står vid dörren. Han verkar så oberörd så jag rodnar mer och känner skammens rosor breda ut sig när jag tänker på hur jag njutit av honom. För honom är jag ju endast en modell. Tittar närmare på kläderna. Tunna vita stay ups som ligger över stolsryggen. Tvekar när jag ser den vita färgen och känner mig inte lika oskuldsfull som den färgen. Låter min hand vidröra något vitt och tar upp det. Jag håller i en body, mjuk som finaste kaninhår men gjort i något konstmaterial. Den är ihopsydd av olika snitt och översållad av bronsfärgade pärlor. Så vacker hinner jag tänka innan jag försöker fundera ut hur jag ska få den på mig. Hela ryggen är klädd med små hyskor som är osynliga vid första blicken.

Jag fumlar upp hyskorna och kliver i detta skira underbara plagg. Hinner tänka på att mitt smink kommer att fläcka ner tyget men jag gör som jag är befalld att göra. Det mjuka lena formar sig efter min kropp, BH´n har ståltråd som formar, smiter åt och lyfter upp min byst.

**
Fotografen; Min kvinna för dagen, hennes blick när hon tittar på de vita skira plaggen som hon ska bära på sin vackra kropp. Ser att hon tvekar i några sekunder men öppnar och stiger i plagget. Jag går snabbt fram till henne och hakar igen hyskorna. Den bronsade huden försvinner in under dunbodyn. Brösten ligger perfekt i de måttbeställda kuporna och fångar upp dess runda form. Vacker, skön, åtråvärd.
**

Han finns bakom mig och hyskar igen mitt plagg som sitter perfekt på min kropp. Försöker så vackert som möjligt få på de tunna, trånga strumporna och får kämpa ett tag innan de glider upp på benen. Jag är klar och vänder mig mot honom. Ser att han håller i en kofta, även den vit. Han tittar sedan ned på marken och min blick faller på det han tittar på.

Ett par grova kängor och en skoteroverall.

Går fram till honom och han hjälper mig med alla kläderna. Han avslutar med att sätta på mig en mössa gjord av päls. Han tittar på mig och nickar nöjd. Sedan pekar han mot dörren.

**
Fotografen; Kvinna, oskuldsfull, vacker och villig. I alla fall så kommer hon att bli villig min lilla Katalina senare. Hon ser förvånad ut när hon får skoteroverallen på sig och de grova kängorna. Jag håller för mitt skrev, vill inte visa henne, vill inte att hon ska se hur fruktansvärt mycket jag vill ha henne. Vill slita av henne kläderna och bara tränga in i henne, vidga henne, borra mig in och bli omsluten.
**

Utanför finns bara snö, is och en blågrå himmel. Tittar upp på den och förundras över färgen. Han leder mig ner på den frusna älven. Vi går ett tag och han andas hårt eftersom han bär på kamera utrustningen. Bakom en remsa land kommer vi till en skyddad plats. Förstår att han varit och rekat läge före. En vit skoter står vid strandkanten och den har röd dyna. Har aldrig sett den färgkombinationen förr och förstår att det finns ett syfte. Min skoteroverall är mörkblå med inslag av vita och röda ränder.

Han arrangerar första bilden. Jag sitter gränsle över och låtsas köra. Tänker senare att jag vet faktiskt inte om han tog några kort på det eller om det bara var för att jag skulle slappna av. Sedan vänder han på mig, jag får ligga med ryggen mot styret. Han skjuter ner mig och jag hör det bekanta klickande ljudet när han sätter fast mig. Han drar även dunförsedda vantar utan tumme över mina handskar. Jag flämtar till när han öppnar lite på dragkedjan i overallen.

**
Fotografen; Min lem värker men när vi kommer fram till platsen så förvandlas jag direkt till professionell. När jag ser färgerna, ljuset så lägger sig ståndet och jag får börja jobba. Skjuter några vanliga reklambilder med henne vid styret. Ändrar sedan på det hela. Jag ser hennes uppenbarelse och jag ser möjligheter. Innan hon hinner protestera så sätter jag fast henne, binder henne vid styret med ryggen mot, särar hennes ben och drar ner lite av overallen så vitt tyg skönjas.

Mina ögon börjar se kontrasterna av alla färgerna och jag låter kameran jobba.
**

Jag drar lite i armarna och upptäcker att jag verkligen sitter fast, hör hur kamerans lins jobbar i samma takt som jag försöker hitta en skön ställning. Plötsligt så finns han nära mig igen. Han andas på min kind och nu drar han ner hela dragkedjan i overallen och blottar min kropp. Hör igen hur han skjuter iväg kort innan han fortsätter. Han står mellan mina ben, öppnar på koftan helt så man ser den fina vita bodyn. Kylan slår fast på min kropp och jag känner hur min hud drar ihop sig för att kämpa mot den. Och kameran jobbar.

**
Fotografen; Jag får en enorm lust att sluta ta kort. Att bara dra ner overallen lite till och tränga in. Mitt lust till Katalina är så stor så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Att stå mellan hennes ben och öppna upp detta erotiska paket gör att det nästan svindlar för ögonen. Jag trycker av kort efter kort utan att jag nästan vet av det. Blottar hennes kropp, ser hur den reagerar av kylan som slår emot. Vilken kvinna.
**

Han smeker min kind, med ett finger låtar han det smeka nerför halsen, nyckelbenet och mellan brösten. Han blottar mig mer. Drar koftan så den kommer under mig. Drar ner overallen så jag känner mig som ett litet barn som behöver bytas på. Och han knäpper upp bodyn i grenen. Känns som om det går stötar i min kropp. Han särar mer på mina ben och jag hör kamerans knäppade ljud. Stunden är laddad, jag kan inte röra mig så mycket och jag vill bara känna något varm på min hud. Och plötsligt känner jag mig så ensam. Han har försvunnit från mitt synfält och jag blir lite rädd.

**
Fotografen; Jag kunde inte låta bli att känna, smeka hennes bronsade hud som gjorde att hon på kort får en matt vacker hud mot det vita. Vacker. Ser hur hennes bröstvårtor drar ihop sig i bh´n, ser hur håret reser sig av den kalla luften. Hon andas djupt så hela bröstkorgen rör sig.
Jag drar ner overallen och vill blotta henne mer. När jag knäpper upp bodyn i grenen blir det för mycket för mig. Mitt stånd slår ut i byxorna och börjar värka. Jag tar några kort och det blir olidligt. Tänk dig hennes vackra kropp, bunden, blottad med särade ben. Rödfärgat förstärkt sköte, hennes sotade glansiga ögon, halvöppna mun och knottriga hud av kylan.

Drog mig undan, tog fram min lem, runkade hårt och kom med stötar som fick min lever att nästan lossna. Befriad från begäret och lusten kan jag nu jobba vidare.
**
Jag var inte ensam utan det var nog bara något jag fick för mig. Det kändes bitterljuvt med den kyla som slog upp mellan mina ben. Den fick klittan att krypa in och irritera inne i kappan så känslan blev förstärkt. Det kittlade till långt in i mig och jag skakade lätt i kroppen av lusten som tog mig i förvåning. Han lyfte lite på min stjärt, smekte mitt venusberg, gned sina fingrar ner mellan mina ben, drog ut blygdläpparna och kysste mig på insidan av benet. Darrade till och han lade märke till det. Han kysste mig, samtidigt med ena handen över mitt bröst och två fingrar som gled ned på varsin sida om mina blygdläppar, på utsidan. Jag brinner för honom.

Han står mellan mina ben och med sina så trycker han upp mina så jag ligger mer än vidöppen framför honom. Då släpper han mig, kysser mig på kinden och tar igen sina händer. Han lösgjorde mina händer, fick upp mig på benen och pekade på ett stort renskinn som låg på marken. Först tog han av mig koftan, tog mig i handen, förde mig dit, lade ner mig och satte åter igen fast mig. När jag kikade upp såg jag att man hade gjutit fast något som gick att sätta fast mig i, även mina ben. Jag skälvde till och det var inte kylan utan mer stundens allvar.
Jag kände mig helt utelämnad till fotografen och hans lins. Solen värmde min kropp men luften var kall. Renskinnet under mig värmde mig och en skugga föll över mig.

**
Fotografen; Det tog en stund att haka fast henne i de nedfrusna öglorna i isen men det var värt besväret. Där låg hon, endast i tunn dunbody, vit som smekte över hennes hud. Vita strumpor som satt fast på hennes ben. Jag hade valt ett renskinn som var i silverfärg, solen var het men luften sval. När jag hakade fast hennes ben såg jag ett de ulliga fjunen på hennes vulva hade rest sig. Huden var knottrig och hon var så underbar. Kontrast med bojor som hon satt fast i. Hennes hår var lätt rufsigt, ögonen mörka och bodyn lite upphasad så det ljuva venusberget syntes.

Jag kunde inte låta bli nu, kröp upp mellan hennes ben och kysste hennes läppar försiktigt. Känner hur hon öppnar sig, trevande men det finns ett begär. Jag känner det och hon håller igen, hon vill ha mer. Drar ner bhkuporna och blottar båda bröstvårtorna. Värmer brösten i mina händer, smeker och trycker ihop dem medan jag låter den lilla hårda kulan rulla in i min mun. Den hårda vårtan hamnar mot min gom och det går stötar genom min kropp. En liten ljuv vårta, som hårdnar, växer en aning, blir längre när jag försiktigt drar ut den från vårtgården. Jag glömmer bort mig, suger in båda växelvist, njuter av dessa små tingestar men slutar upp när jag hör henens djupa stön från magtrakten. Plockar snabbt fram kameran och förevigar ögonblicket med några kort på en njutande Katalina. Min strupe snörs samman, jag bättrar på hennes knallröda läppstift och färger hennes bröstvårtor igen innan jag tar några fler.
**

Jag vet att han retas med mig. Han kysser mig försiktigt och jag svara lite. Men sedan kan jag inte låta bli att ryckas med av värmen i hans läppar och hans tunga väcker åter min frusna åtrå som skjuter ut i brösten. Som om han förstod det så förde han ner kuporna och formade sina händer om mina bröst. En lätt stöt går genom kroppen när värme möter min kyliga hud. Sedan hans mun, hans mun som leker med bröstvårtorna. De som är så känsligs för allt spelar mig ett stort spratt genom att ta fram begäret i min kropp. Åtrån skjuter ner till skötet och får innerlåren att vibrera. Jag kan inte ens föra ihop mina ben utan de ligger öppnade och darrande. Ett djupt luststön kommer upp över mina läppar och han slutar tvärt.

Jag vill inte att han slutar, jag vill känna hans händer på min kropp. Struntar i om korten blir bra eller dåliga utan jag vill känna hans mun mot min klitta, vill känna hans smekande fingrar på insidan av blygdläpparna, när han gnider dem blodfyllda, hur han drar t dem lite åt varsitt håll för att se skåran där min fukt stilla sipprar ut, hans finger som ligger över skåran och smeker den, ett finger som han pressar in, vill att han befriar mig från det rasande vilddjur som rusar runt i min kropp. Jag vill…

**
Fotografen; Jag har väckt henne, väckt det vilda och råa i henne. Märker det direkt på de små rörelser hon gör. Brösten hon försöker skjuta upp till mina händer och min mun. Höfterna hon lyfter. Står där mellan hennes ben och min lem är hård igen. Hon rycker till när mina händer smeker hennes mage, styr upp den ludna bodyn mot brösten. Blottar naveln och hon reagerar. Hon är helt min. Hon pressar upp sitt venusberg och vill bli berörd. Jag lossar hennes ben lite och för isär den. Tittar in i hennes sköte. Blankt och fuktigt. Det kommer inte att se bra ut på kortet jag hade tänkt ut. Jag särar henne mer och hon skälver till, torkar av hennes fukt mot en näsduk. Lägger på lite shimmer, lite röda färger på blygdläppar och en mörk vid den hala öppningen. Mattar ned med lite puder och hon försöker att vara stilla. Sedan låter jag kameran tala. Ställer in den så den tar många kort efter varandra. Skjuter ihop hennes ben så det inte ska se för utelämnande ut.

Drar mina fingrar efter hennes lår och foton börjar automatiskt tas. Från perspektivet mellan hennes ben. Det syns att hon sitter fast, hennes vidöppna mun, styva bröstvårtor, dunplagget, flammorna ovanför venusberget och det varma torra skötet med den fuktiga, glänsande lätt synliga skåra. Särar på läpparna så skåran syns, de glittrar av fukt. För ihop läpparna och blåser lätt på klittan. Hon morrar dovt. Tar kort där fukten ligger som en liten bill skyddad under läpparna och putar ut dem. En liten glipa avslöjar glittret därinne. Andas på klittan och skjuter bilder på hur kappan sakta drar upp sig och blottar. Ljuvliga kvinna med detta underbara attribut som hennes sköte nu visar upp för mig. Jag kommer att få redigera bort mina fingrar hann jag tänka.
**

Jag vill komma loss, vill låta mina händer få tillgång till min kropp, vill befria den från lusten som uppstår. Vill låta mina händer smeka mina bröst, mage och ner mellan mina ben. Låta en hand försiktigt beröra klitoriskappan, få klitoris att glida fram och tillbaka under den. Låta ett finger hitta skåran, gnida den mer, gnida den öppen och låta ett pressas in. Känner hur mitt sköta darrar till under hans händer. Hur han smeker och gnider. Jag vill bara att han tar mig, befriar mig från begäret men jag säger inget. Jag är här för att ta foton, inte för att bli tillfredställd.

**
Fotografen; Hon är verkligen ståndsaktig min Katalina. När alla foton skjutits av tar jag fram ett durkslag. Fyller det med snö, skakar det över denna ljuva varelse som ligger fullkomligt blottad för mig. Snökristaller som landar på hennes heta hud och som börjar smälta. Låter nu kameran jobba fort för att hon inte ska börja frysa. Kristallerna smälter fort på hennes hud. Snö på hennes bröstvårtor, bröst, haka hennes ljuva läppar. Ber henne räcka ut tungan och fångar snöflingor som landar och smälter. Snö på hennes mage och rejält med snö på hennes sköte. Smältvatten som rinner, kristaller på klittan, insidan på blygdläppar. Allt fastnar på film innan det smälter ner.

Avslutar det hela med att ta hela hennes sköte i min mun. Riktigt värma upp det, smeka blygdläppar, klittan varm med tungan. Hon skakar, darrar, gnyr, pressar sig upp mot mig och orgasmen är nära. Mina lem står som en påle i byxorna men Katalina måste värmas. Jag låter mina händer vandra över hennes hud på kroppen. Smeker över hennes skinkor när hon höjer sig mot min mun. Hon smakar salt och skaldjur. Tittar upp mot brösten och mina händer hittar vårtorna, värmer dem först men drar sedan ut dem från kroppen och hon stönar högt.
**

Hatar honom, vill komma loss. Den kalla snön kyler min hud och leker med mig. Begäret finns där, under mitt venusberg upp genom magen. Mina lår som darrar. Biter mig i tungan och ska inte be honom bara ta mig. Känner hur snö smälter och leker med mitt sköte, vatten som rinner förbi min öppning, mitt inre kniper ihop och vill komma i orgasm. Klittan som skickar begäret upp till min mun. Vattnet som tinner över min hud kittlas, snöflingorna som slår fast på min hud sticker lite. Fasen mellan snö och vatten gör att det svider. Det enda jag tänker på är att han ska sticka in sin lem i mig och få allt att sluta. Kombinationen av värme, hetta, stickade, svidande och kittlande gör att jag vill att han gnider mig med sina händer.

Då händer det. Hans varma mun omfamnar mitt sköte. Tungan som gnider över öppningen och som får mig att flämta rakt ur. Hans tunga vidrör min lustknapp, jag känner att strax kommer jag och han slutar tvärt. Mitt sköte krampar men hinner inte fram till toppen utan klingar av. Jag blir nästan arg av att bli snuvad på orgasmen.

Han lossar mig, klär på mig utan att titta mig i ögonen. Säger bara att jag måste in i värmen så att jag inte blir sjuk. Tänker i mitt sinne att jag ger fan i att jag blir sjuk. Jag vill bli belägrad, vill bli befriad från det som rusar omkring i min kropp.

**
Fotografen; Hon är arg. Katalina är rasande över att inte fått komma enda fram. Ett vilddjur, hennes ögon glöder mot mig. Hon vill bestraffa mig men hon förstår nog också att hon måste få värme. Hela hennes uppenbarelse hatar mig, hennes kroppsspråk talar och jag vet inte vad som väntar mig. Jag vet bara att min lem driver mig åter, sitter fast mot gylfen. Ler lite för hon kommer att be mig, be mig ta henne innan jag är klar med henne.

Försöker mana på henne på vägen hem. Väl hemma väntar en ljummen bastu för att värma upp henne. Hela hennes uppenbarelse, hennes sätt att gå talar om hennes missnöje. Men väl tillbaka så välkomnar hon den ljumma bastun. Och jag gissar att hon gör sig av med den värsta åtrån med sig själv som hjälp. Själv måste jag åter igen snabbt runka av mig. Jag tror att hon kanske förväntar sig att jag ska komma in i värmen till henne. Men jag är inte klar med henne.

**

Bastu, tanken på att få värme var inte lika berusande som att få vara själv med mig själv. Min hud var frusen men mitt inre brann av lust. Han befriade mig från bodyn och befallde mig in i bastun. Väntade en stund på att han skulle komma in till mig. Funderade en stund på hans händer, hans tunga innan mina egna händer hittade den välbekanta vägen ner till mitt sköte. Det tog inte ens några sekunder innan den välbekanta känslan klingade ut i min kropp och jag kunde komma till ro. Tyvärr kändes det inte som om det räckte. Det brann i alla fall i min kropp när jag steg ur bastun.

Han pekade på några nya plagg som låg på stolen. Den här gången ljusblåa med mycket spets. När plaggen satt på min kropp och han hade justerat min make up igen så ledde han mig in i bröllopssviten i Ishotellet. Nu var det en prototyp inne i studion för värmens skull. Jag såg en trappa upp till en säng. Allt såg ut som is. Belysningen satt under allt och lyste upp tillvaron. Han satte fast mina händer på ryggen den här gången och i samma stund fastnade mina ögon på en isdildo som satt fast på stolen vid sidan av. Jag flämtade till när jag tänkte på att få is i mig. Mina bröst drog ihop sig och kroppen reagerade igen. Nu med lite uppgivenhet för tanken på is i mig. Något som kanske skulle få det att sluta brinna.

**
Fotografen; Katalina såg mer samlad ut och jag förstod att hon hade gjort sig av med den största lusten – precis som jag. Hon såg åter igen ljuvlig ut. Jag hade planerat den här isdildon (gjord av klart glas) länge. Först hade jag tänk ta ditt Nina som är från Sri Lanka med chokladbrun hud, rak i kroppsform men vacker på sitt sett. Jag hade sett scenen framför mig hur Nina skulle ha strap on dildon över hennes höfter. Hur hon skulle närma sig Katalina som låg på mage i issängen med benen på golvet. Och Ninas mörka hud skulle bli kontrasten och hon skulle tränga in i Katalina. Korten skulle tas snett bakifrån. Ninas innerlår skulle målas glansiga och våta. När hon skulle tränga in i Katalina skulle Nina svanka och visa upp ett vått sköte. Men jag avstod på grund av två anledningar.

För det första ville jag ha Katalina för mig själv och inte skrämma bort henne med en annan kvinna. Ingen har hittils lyckats fånga mitt fullständiga intresse som denna kvinna.
För det andra skulle Nina vilja bli påsatt för tjänsten och hon var liten och nätt. Men Ninas sköte var bottenlöst och uttänjt. Som att pumpa i potatismos och det ger inte så mycket. Så av bara den anledningen så hade jag avstyrt det hela.

Nu hade jag monterat dildon på en stol istället. Jag bad Katalina gå fram till den och jag följde efter. Sakta smekte jag hennes stjärt, lekte ner mina fingrar i stjärtskåran, passerade anus, pressade mina fingrar över, smekte och fortsatte ner till skinnbiten innan kärleksportens. Hon försökte hålla igen benen eftersom hon tydligen inte gillade mina fingrar över denna öppning men jag särade lite brutalt på henne. Hon uppvisade en erotisk bild igen, hennes kropp i isblå öppen body i grenen. Gjorde sig bra mot hennes bronsade hud och den vita isen runt omkring. Bättrade på hennes skötes färger när jag smekte henne. Hon öppnade sin mun och ut kom ljud. Förde in ett finger mellan skåran, gned upp öppningen och pressade sakta in ett finger med lite gråfärg. Min lem reste sig direkt när hennes inre muskler direkt knep fast mitt finger och hon darrade åter igen. Ville se kontraster mot dildon på korten därav färgen.

Kameran var redan riggad. Och jag berättade för henne vad jag ville se och ta kort på.

**

Han befallde mig fram till stolen. Kände hans hand på min stjärt och jag särade lätt på mig. Direkt jag kände hans fingrar över mitt anus så blev jag lite stel. Vill inte att något skall pressas in där. Han tryckte ut mina ben och jag förstod meddelandet. Ryckte lätt till och försökte vara totalt tyst när fingrat pressades in i mig. Han förklarade varför och jag sa inget. Jag tittade bara längtansfullt på dildon. Min befriare. Mina ben darrade och jag ver maximalt upphetsad. Mitt sköte värkte igen. Den stickande, svidane, kittlande känslan fanns i min öppning. Begäret lekte i mitt inre. Jag hatade att det hade tagit kommandot över mig. Kamera stod snett under stolen. Han placerade mig gränsle över stolen med brösten mot ryggstödet först. Med händerna fastbundna på ryggen så fik jag luta brösten mot ryggstödet. Han bad mig svanka lätt och hans händer hittade igen mitt sköte, lekte med det, smekte, drog i blygdläpparna och jag rykte till. Han vidgade mig lite, förde isär läpparna, smekte lätt över skåran och förde ner mig mot dildon. Han höll mig hårt i håret, midjan så jag inte skulle låta den komma in i mig direkt. Det var lite svårt eftersom mina händer satt fast på ryggen men det pirrade i mig, i hela mig.

Nu sa han, jag sänkte ner mitt sköte och kände rundningen. Jag välkomnande den. Förvånad så kände jag ingen kyla men mindes sedan att det fanns dildos gjorda av glas. Min öppning sved så jag började med att gnida mig mot toppen. Den brinnande känslan försvann och kittlingar strömmande in i mitt sköte.

**
Fotografen; Så hård igen. Hon har den förmågan Katalina. Hennes matta men blöta skåra gör sig bra på film och framför mina ögon. När glasollonet när hennes öppning flämtar hon till och den lilla öppningen ger vika. I kameralinsen ser den våt och villig ut eftersom jag smörjt öppningen med olja och mattat ner resten. Katalina undslipper ett stön och ollonet försvinner in. Hennes ögon är slutna, bröstvårtor knallhårda under det tunna tyget. Hon gnider sig och den grå färgen från hennes fukt blir synlig. Det börjar rinna ner för dildon och korten kommer att bli underbara.

Hon leker med ollonet, låter det gnidas runt i öppningen. Det svindlar för mina ögon när jag tänker på att det hade kunnat vara mitt ollon.

Jag går fram lite och särar mer på blygdläpparna för effektens skull och hon pressar sakta dildon in i sig. Herregud och använder den som en riktig lem. Retas med den, för den in, ut i små små juck för att sedan sjunka ner över halva och dra ut igen. Ser till att knäppa av i det ögonblick då ollonet lämnat springan, som står vidöppen för att pressas ner igen. Katalina är underbar och snart har hon slukat hela dildon. När den når botten tvingar jag henne vara stilla en stund. Förstår hur hennes sköte kramar runt dildon och bearbetar den inne i henne. Kysser henne, håller hårt i hennes hår, gnider runt hennes vårtor och hon stönar rakt in i min mun, ner i min strupe och jag suger i mig hennes kåthet.

Drar upp henne från dildon och vänder henne så hon sitter lutad mot ryggstödet. Låter henne få dildon för sig själv. Hukar mig fram mellan hennes ben och får underbara bilder över klitoris som ligger vidöppen. Hela den hala gråa staven som pressas in och ut i henne. Det svindlar för ögonen av synen.

**
Vad vet en fotograf hur det är när hela det inre är i uppror. När ett enda litet finger som pressas mot öppningen är som centrum för all njutning som finns att uppbringa denna stund. Mitt sköte brinner, det vill sluka något, något som kan gnida upp friktionen, få musklerna att krama runt och skapa vibrationer som ska slå upp genom klittan. Frambringa den skönaste orgasm på länge.

Jag kan inte beskriva känslan när det konstgjorda ollonet trängde in i mig. Det kändes som om jag var i himmeln, njutningen stegrades, ollonet som gneds mot min inre som fick det att brinna längre och längre in. Begäret som slog fast hårt och bara måste få utvecklas.

Vill bestraffa dildon likt en riktig av kött och blod som inte skött sig mot mig. Jag piskade upp den med mitt inre som höll den i kramaktigt tag, lekte med små rörelser så att inte fullkomlig njutning skulle ske med höjas. Just vid randens kant så tvingar han mig att vara stilla. Kysser upp en våldsam brand och vänder på mig. Jag får fortsätta och jag närmar mig.

**
Fotografen; Katalina, ljuva människa. Hon börjar älska med dildon som om det var en riktig. Med långa drag, dildon glänste av hennes safter och hon stönade rakt ut utan att veta vad hon gjorde. Jag var själv i uppror och nu kunde jag inte låta bli.
Lätt hårdhänt lossade jag hennes händer och förde henne till sängen. Lade henne på mage på sängkanten och slickade längs hennes skåra till klittan. Hennes ben slog ihop och jag slutade tvärt, svankade för att locka mig. Hann just få av mig kläderna förrän hon tog över mig. Tur att jag hade kameran vid mig för nu togs bilder som inte är gjorda för omvärlden.
Hon stog framför mig, hennes blick brann långt in i ögonen, munnen öppen och flämtande.
**

Åtrån brinner, begäret skriker och gör min kropp vild. Han finns framför mig utan kläder och jag får upp honom på sängen på rygg. Hans stånd är så härligt och begärligt. Levande, varmt, hårt, mjukt, kött och blod. Han gör inget motstånd, sätter mig på hans mage, kniper ihop mina ben och drar mitt blöta sköte upp, blöter ner hans bröstvårtor, gnider över dem och stönar ut. Har tagit av mig alla mina underkläder och är naken med honom.

Hasar mig upp till hans mun och sätter mig över hans ansikte. Han lapar i sig mina safter och jag smeker mina bröst. Ser att han först tittar in i mitt sköte men sedan på mina händer och fingrar som smeker över brösten. Ahhhhh stönar jag ut när hans tunga för första gången riktigt leker med klittan för att sedan suga in den. Stötar går igenom mig.

Lämnar hans mun och sätter mig på hans bröstkorg och leker in mina fingrar i mitt sköte. Jag vet inte vem som stönar mest men när jag flyttar på mig tar jag tag i hans händer. Pressar honom mot underlaget, kysser honom hårt och låter hans lem komma mellan mina ben.

Särar på mina ben, låter hans ollon komma in i mig, bara lite, öppnar mig. Han kvider under mig eftersom han är rätt stor och jag rätt trång så det gör lite ont. Håller honom hårt mot underlaget och låter honom tränga ut mig, låter hela hans längd komma in i mig och är helt förlorad. Rider honom hårt, mina bröst gungar framför honom och mitt fuktiga blöta sköte lever sitt eget liv. Klittan bestämmer sig för att det fått nog, drar in sig i kappen och gör att jag får den mest krampaktiga långa orgasm som jag väntat på hela dagen.

Ryser, i hela kroppen, stöter, darrar och ramlar över honom.

**
Katalina tar över mig. Blir först förvånad eftersom jag hade velat tränga in i henne bakifrån, samtidigt fått smeka hennes klitta och bara pressa isär hennes sköte. Borra sig in långt och börja om igen. Men villkoren förändras och jag låter henne göra det.

Hon får upp mig på rygg utan problem.
Blir förvånad över att jag njuter av varje liten rörelse hon gör. Känner hennes smak och hennes sköte flödar. Hennes enorma njutning, hennes öppna mun, slutna ögon. När hon tittar på mig känner jag mig som en kung, någon som fått det högsta priset. Ögonen brinner av begär mot mig.

Mina ögon fastnar vid hennes sköte ner hennes fingrar pressas in och fukten droppar ner på min mage. När hon tar tag i mina armar låter jag det ske. Hon har nu tagit kommandot över sin njutning och min. Ligger inte under mitt ansvar att ge henne orgasm.

Hon låter mitt ollon gnida mot sig. Känns nästan som om det ska sprängas. Hon forcerar lite för fort och det smärtar till innan hennes sköte öppnar sig för min hårda lem. Jag gnyr lite vilket uppmuntrar henne att bestraffa mig för dagens snuvade orgasm hinner jag tänka.

Hennes sköte slår fast min lem. Så trångt, hett, fuktigt, ljuvligt, erotisk och skönt det var. Ingen som inte känt hennes sköte omsluta kan nog det. Fattar inte hur det kan leva sitt eget liv i hennes kropp. Hon glider sakta upp och ner på min påle. Och jag känner hur nära hon är. Sedan slås min lem nästan sönder, hon stönar, morrar och småropar, hennes kropp rycker, huden blir känslig, henens tunga syns i munnen och hon kommer i en enorm orgasm. Flämtar ut mitt namn.
***

Han stönar men har inte hunnit enda fram. I efterdyningen drar jag honom ur mig, låter hans lem glida mellan mina bröst några gånger. Han är hård, så hård att han nästan spricker. Sedan slukar jag hans enormt lustfyllda lem och leker med det i min mun. Slickar över det känsliga ollonet med mycket saliv, så det glider utan obehag. Suger in stället där strängen övergår till förhudskant. Drar tungan runt om, följer kantens struktur. Tar så mycket jag kan i munnen. Tar hela hans skaft med båda händerna. Håller så hårt som jag bara törs och runkar honom med långsamma men hårda tag. Han rosslar lätt och jag släpper ena handen. Söker upp hans pung, jag känner pungens arbete, strängens puls och jag lyfter bort min mun för att se hur ollonets öppning vidgas. Sekunden efter pumpar säd ut i mängder och jag fylls av fullkomlig tillfredställelse. I den stunden fylls jag av sådan kärlek till denna man att jag dignar under känslorna. Hans begär för utlopp och han vrider sig, blottar sin hals, trycker upp sina höfter, sin bröstkorg, kniper omkring mig med benen och bara kommer. Om och om igen. Tror aldrig han ska sluta. Sluter min mun om ollonet när det verkar ta slut och han flämtar under mig.

**
Fotografen; Katalina…ljuva kvinna….

Hon vet vad hon gör och hon gör det bäst.

Vilka bilder det blev.

Micke är hemma över helgen
Jag berättade utförligt för Micke om att jag var tatuerad klart och att jag hade fått ett intimsmycke. Han njöt till fulla av min berättelse och jag fick en föraning om att han tyckte det var bra att jag provade på annat. Han sa att han kände att de andra inte var något hot mot honom. Eftersom jag berättade helt ärligt om min lust och dessa män som berikade mitt liv utan att vara för delaktig i det så förstod han att de var bara tillfälliga förbindelser.

Jag fick sedan en present hemskickad. Presenten innehåller inte de vanliga flortunna plaggen utav spets. Jag tittar förundrat över plaggen och visste att de skulle väcka en viss lust. Bla, trosor av lack, inte vilka trosor som helst utan dessa var väldigt speciella. Jag synade dem och förstod att det bara var att sätta på dem.

Jag skyndar på stegen och ju fortare jag försöker rör mig desto större blev min lust. Dessa plagg som jag fått på min kropp ökar på en liten spirande känsla som letar sig ut i kroppen. Lusten som leker sig ut genom mina bröstvårtor, de blir styva och förlorar den mjukhet som brukar finnas. Brösten känns fasta och vårtorna som sakta styvnar skaver lätt mot tyget och skapar en större lust som skickar mer signalerna. Känsliga bröst, hårt tyg som sitter fast runt mina kullar får även min mun att öppnas lite och flämta till. Inte bara av att jag skyndar på stegen. Mina ben som gnider mot varandra och ökar på den kittlande och pirriga känslan mellan mina ben. Jag försöker gå så att jag får en liten friktion över klittan men det är helt omöjligt i de trosor som sitter fast runt mitt bäcken.

Micke väntar på mig. Jag ser att han har sett mig på håll och han följer mig med blicken hela tiden. Han suger in hela min person och släpper mig sedan för att titta runt omkring sig. Jag för mina steg mot honom, bestämda steg. Han reser sig upp, tittade mig djupt i ögonen när jag kom fram. Micke sträcker fram den hand, griper tag i min nacke, kysser först min kind, sedan mina läppar. Ömt och beskyddande. Han viskar i mitt öra att varje man i detta rum vill ha Katalina och du är helt ovetande om det. Jag flämtar till och känner hans andra hand om min korsrygg. Micke släpper mig sakta och styr mig mot kapprummet. Det finns inte så många människor där utan han tar fram mig till helkroppsspegeln. Titta på dig Katalina, se hur dina ögon brinner, sänder ut elektriska stötar i samma stund du möter en blick.

Jag tittar på mig. Lätt rufsig i håret, halvöppen mun, min hud skimrar men en svag rodnad. Mina ögon blänker, glimmar och i botten finns en bestämd glans. Mina läppar är målade röda i samma färg som den ulliga polojumper som sitter på min kropp. Mellangrå byxor, högklackade skor och en mockakappa över axlarna. Rak i ryggen med en attityd av att veta vad jag vill.

Micke för sina händer ner mot min midja, öppnar byxknappen och drar upp blixlåset. Han säger att han vill bara känna på mig. Du skulle ha sett dig när du kom gående mot mig, dina bestämda steg, du tittade inte en gång åt sidan, gav ingen annan man någon uppmärksamhet. Du ville bara komma fram till mig, din raka rygg, stolta hållning fick alla män att vilja ha dig. Men det är bara jag som får dig viskar Micke i mitt öra.

Hans händer smeker nu över lacket på trosorna. I spegeln syns den svarta färgen och trosorna sitter som fastlimmade över mina höfter. De håller hårt ihop mitt underliv och får lustcentrat att bli lätt överhettad utan någon större anledning. Mickes fingrar smeker över lacken och går ner över venusberget. Jag flämtar till och särar på mina ben. Stilla, långsamt glider hans hand ner mellan mina ben och tvingar in fingrarna innan för troskanten vid låren. Katalina, ljuva wildkatta, du är våt som den värsta disktrasan säger han åt mig. Jag bara särar mer på benen och önskar lite mer beröring. Men han drar bort sina händer. Knäpper igen byxorna medan jag flämtar till och låter sina händer snabbt komma in under jumpern och känner mer lack. Snabbt släpper han mig, tar min kappa och hänger upp den. Vi går in och hittar ett bord lite enskilt. Han håller mig hårt i handen när vi går över golvet.

Den gentleman som han alltid är så drar han ut stolen till mig. Beställer två små öl och sätter sig mitt emot mig. Micke lägger sina händer ovanpå mina och ber mig berätta om vad jag tyckte om min present. Jag harklar mig, flackar med blicken men han uppmanar mig att titta på honom. Du vet vad dina trosor kallas, danstrosor och de är av den starkaste latex som finns säger Micke till mig. Jag koncentrerar mig på hans läppar, ser hur de rör sig, känner dem nästan mot min hud. Hans tungspets som kan leka fram den mest intensiva känslan. Ruskar lite på huvudet och fortsätter lyssna på honom. Berätta noga för mig hur du tog på dig dina kläder säger Micke.

Ölen kom fram till bordet och vi dricker. Ställer ner glasen på bordet och han tar åter mina händer. Samtidigt känner jag hur hans knän kommer innan för mina under bordet och pressar isär dem. Micke uppmanar igen berätta Katalina för mig. Jag fuktar mina läppar och berättar. Jag öppnar mitt paket och hittar en Bh och trosor av det plastliknande materialet. När jag plockar upp trosorna upptäcker jag att det finns delar på dem som jag inte uppmärksammat. Det sitter fast monterat två stycken dildos i den udda trosan. Jag tittar inte på honom när jag berättar och fortsätter. Det sitter en rätt lång men smal dildo, och en mycket tjockare men lång längre fram. Jag flämtar till när jag känner hans fot mellan mina ben och tittar upp på honom. Fortsätt uppmanar Micke.

Jag smörjde in den lilla smalare dildon med glidmedel och trädde formligen trosan på mig. Jag försökte rikta in den lilla dildon mot mitt anus för jag förstod att den skulle in där. Micke håller nu hårt fast i mina händer och tittar intensivt på mig. Hans fot ligger stilla mellan mina ben. Så jag lade den an mot mitt bakre hål och pressade försiktigt in den fortsätter jag. Det var svårt eftersom jag aldrig varit med om att den skulle in och att jag skulle sköta det hela. Men när jag hade fått in flera centimeter förstod jag att det inte skulle fungera om jag inte förde in den större i mitt sköte. Så jag lade an dildon mellan mina blygdläppar och pressade in.

Micke släppte mina händer, smeker min kind och uppmanar mig att dricka. Jag dricker stora klunkar av ölen för att min strupe har blivit torr båda av att jag måste berätta som av upphetsningen. Berätta hur det kändes Katalina säger han uppfordrande. Jag harklade mig och fortsatt med att säga att när den lilla dildon tvingade isär mig, de trånga väggarna i anus så gled toppen hela vägen mot skötets undersida. Det kittlade till som om jag ville hjälpa till att klia lite. Mitt sköte savade ordentligt så den större dildon hade inga problem att finna sin väg in i mig när jag fick trosan över venusberget och de slöts sig tätt omkring mig. Jag känner hela tiden hur toppen gnids i mig och det pirrar som en liten irritation och retning. Jag flämtar till när jag känner hur Mickes fot gnids mellan mina ben och det är så gott. När han trycker och gnider känner jag hur dildosarna pressas in i mitt inre, gnider mot mina väggar och skjuter snabba, hårda lustsignaler mot venusberget. Känslan borrar sig in, fladdrar omkring innan det hela slår ut genom klittan som ber om en blöt tunga eller få komma in i en våt mun. Jag stönar högt när foten bearbetar mig mer.

Jag försöker knipa ihop mina ben så jag ska kunna lägga det ena benet över det andra. Vill gnida benen ihop och stimulera klittan och förbereda för den enorma explosionen. Men Micke vet om det och därför har han särat på mina ben, håller hårt i mina händer så jag inte ska luras smyga ned dem. Micke ser mig djupt i ögonen och säger att det syns på dig Katalina. De syns på dig vad du vill ha, din kropp skälver, din blick utstrålar åtrå, dina läppar signalera begär och dina kinder blossar av lust. Ingen kan ta ögonen från dig och ingen skulle avstå från att bestiga dig hjärtat. Drick upp nu så går vi härifrån säger han. Micke tar ut min kappa, när vi väntar på taxin så kysser han mig intensivt och låter sitt ben komma mellan mitt. Jag passar på, gnider mig efter hela hans lår och flämtar till mot din hals. Jag är så villig, så våt, så öppen för honom. Så jag viskar i hans öra att jag vill bli tagen av honom, vill att han tränger in i mig och knulla mig NU.

Katalina, du får vänta säger han och han vet att jag kommer inte att kunna vänta länge. Inte när jag övergått till att använda ord som knulla. Då ligger jag nära gränsen att ta för mig av den som visar sig mest villig och som passerar på gatan. Han får in mig i taxin och för att jag inte ska lägga händerna på mig själv så för han dem mot sitt skrev. Vilket passar mig utomordentligt, Jag känner den hårda staken, låter mina händer glida över den, Leka med den, smeker hårt roten och upp mot ollonet. Taxin stannar och vi står plötsligt ute på trottoarkanten, snabbt får Micke in mig i hallen och kappen hamnar på golvet. Han drar in mig i sovrummet.

Sedan händer allt på en gång. Micke drar jumpern över mitt huvud, drar ner mina byxor samtidigt som han klär av sig. Han smeker över mina underkläder som han köpt åt mig. Drar ner blixtlåset i bh och ut kommer bröst som pressats in i presentförpackningen, som han genast tar i munnen och får mig att yla av begär. Sedan gör han något oväntat. Han visar mig saxen och säger att han vill se hur det ser ut och med rått mod sätter Micke den mot trosorna. Klipper upp dem på höfterna och blottar mig utan att ta ur det som finns i mig. Han böjer sig ner mot min klitta och suger in den. I samma sekund hans tunga när min knapp, läpparna formas runt så exploderar jag i första orgasmen och Micke säger bara;
- Jizzes Katalina och smeker mig mer.

Micke vänder på mig, lägger mig på sidan och för bort latextyget så att han ser båda dildosarna som finns i mig. Han tar tag i det bakre, drar sakta och försiktigt ut den för att pressa in den igen. Hör hur han andas tungt, känner ett finger som smeker runt öppning, känner två fingrar och jag reagerar hårt. Njutningen är enorm och han drar försiktigt dildon ur mig. Den glider lätt eftersom all väta runnit bakåt. Han sätter sin tunga mot och jag rycker till igen av lust. Så skönt att jag inte ens kan prata. Han lägger fingrar på varsin sida om den stora dildon, knullar mig sakta. Låter samtidigt fingrarna smeka runt på sidorna. Han njuter av att se den svarta gummistaken tränga in och ut ur mig. Katalina du är ljuvlig säger Micke åt mig. Jag hör honom lite långt bort och är helt inne i lustens rike. Det river i mig, mitt sköte kittlas, min springa svider lite på ett lustfyllt sätt. Jag försöker stöta mitt underliv upp men han hindrar mig och drar långsamt ur dildon för att sätta dit sin tunga över skåran och dra försiktigt.

Jag suckar vällustigt. Han kommer upp på mig. Känner hans hårda stake mot min mage, hans händer mot mina bröst och hans mun mot min. Micke tar mitt huvud mellan sina händer och säger att jag får bestämma hur jag vill knullas. Du kommer att var öm och jag vill att du ska bestämma hur det ska gå till viskar han till mig och kysser mig.

Jag slukar hans tunga, vill ha den långt in och rullar över honom på rygg. Micke är så hård, hans stake står som aldrig förr. Jag kan inte rå för att jag greppar mina egna bröst när jag sänker mig ner över den. Direkt ollonet når min öppning förstår jag vad han menat. Min skåra känns sår och öm men den kittlade känslan i huden runt gör det outhärdigt. Jag pressar mig sakta ner, låter ollonet bana väg in i mig. Micke tar bort mina händer från mina bröst och smeker mig. Jag tar om och hans ollon tränger isär mig, jag känner ollonets väg in i mig och det svartnar nästan för mina ögon så jag lägger mig över honom. Låter mitt ena ben smyga in mellan hans så jag ligger gränsle över honom. Micke lägger sig lite halvt på sidan så jag får ett bra grepp över hans skinka. Jag greppar den och börjar knulla honom först med långsamma tag som utnyttjar hela hans stakes längd. Men min grotta krampar redan omkring honom och åtrån bara väller över mig. Jag roterar runt hans stake, knullar med små rörelser nere vid hans rot.

Här i fjärran hur Micke stönar mitt namn. Känner hur njutningen lämnat mitt venusberget, slår ut mot klittan och jag knullar honom fort i hela stakens längd och jag exploderar, Skriker ut mitt begär ovanför hans huvud och hör mittnamn vrålas ut och hur han pumpar ut sin varma säd i mig. När vi båda lugnat ner oss så ler Micke mot mig. Jag rodnar när han frågar hur det kändes att bli riktigt knullad. Och jag vet vad han menar eftersom jag sällan använder det utrycket. Han kysser mig ömt och tar mig i famnen.

Mickes present
Jag kör in bilen i garaget och tar in Micke genom gången direkt in i passagen till lägenheten. När vi kommer in så ber jag honom gå in i vardagsrummet. Micke gör precis som jag säger och när jag uppmanar honom att lägga sig ner under bordet tvekar han. Men min blick uppmanar honom att göra det. Han lägger sig under glasbordet i vardagsrummet. Jag tar ena handklovan och sätter fast en arm i bordsbenet. Den andra binder jag fast samt benen i bordets andra ben. Han ligger där utfläkad under glasbordet och tittar upp. Jag hämtar glad pack från köket. Tar försiktigt om hans stake och lindar den hårt med plasten. Micke stönar och skruvar på sig. Hans stake är underbar och på gränsen att sprängas. Han försöker stöta i mina händer, vill känna mina händer men jag undviker helt att ta i hans stake för mycket. Sedan riktar jag lite spotlights på bordet.

Rätt timat så ringer det på dörren och jag går fram och öppnar. Framför mig står Sofi från kvartersbutiken och hennes flickvän. Jag tar dem i deras händer och visar in dem i vardagsrummet. De tittar på varandra med glittrande ögon och går fram mot bordet. Sofi trycker ner Mia på mage på bordet och satter sig på hennes ryggslut. Drar upp hennes överkropp med att dra i hennes hår. Stoppar in sina fingrar i Mias mun, blöter dem och drar dem ner mot Mias urringning. Drar sedan upp Mias topp så brösten glider ur. Micke som ligger under bordet och ser allt måste snart sprängas nu. Sofi låter Mias bröst nudda vid glasskivan och lägger ner henne helt. Drar toppen över Mias huvud. Fortsätter ner och ställer sig mellan Mias ben. Särar på dem och drar upp hennes kjol till midjan. Låter sina fingrar dra över trostyget. Slutar och drar ihop hennes ben, drar av kjolen och trosorna så Mia ligger naken på glasbordet. Sofi säger till Mia att slicka på bordet vilket hon gör ovanför Mickes huvud. Samtidigt får Sofi in sina händer under Mia och smeker hennes bröst. Mia reser sig upp särar mer på sina ben och lämnar safter på bordet som hon drar ut med sina blygdläppar och ställer sig upp. Tittar PÅ Sofi som sänker blicken.

Sofi smeker sina bröst med Mias blick på sig. Det syns på Mia att hon manar på Sofi med sin blick. Sofi särar på sina ben och lägger sig på mage på bordskanten. Mia rycker av hennes topp, drar ner hennes shorts/trosor och tar bort dem. Sofi står också naken och Mia lägger ner hennes bröstkorg i bordet och särar på hennes ben. De bara står där och jag kan tänka mig att om Sofis fukt sipprar ut så ramlar den ned på Micke.

Mia ställer sig bakom Sofi och trycker sina toppiga, fasta bröst mot hennes rygg. Hon omfamnar Sofi bakifrån och hennes ena hand letade sig ner mellan hennes ben. Ett finger sökte sig in i hennes grotta och hon stönade till.
- Jaså, jag gör dig så blöt? sa Mia elakt och smiskade Sofi på ena skinkan. Lilla oskuldsfulla flickan är inte så oskuldsfull ändå...

Mia tvingar ner Sofi på alla fyra och tar ett av hennes bröst i munnen, nafsar och biter i bröstvårtan så att det såg ut som om det nästan gjorde ont. Sofi stönar, gnyr och ber om mer. Mia byter plötsligt och kryper ner mellan Sofis ben och börjar slicka för allt hon är värd. Sofis safter rinner ur henne, nerför hennes ben och landar på glasbordet. Mia placerar sina händer på hennes skinkor och kramar hårt. Hennes långa tunga slingrade sig in i Sofis savande grotta och hon vrider sig upphetsat över Mias ansikte. Sofi pressar hela sitt underliv mot hennes tunga och hon slickar bara fortare och fortare. Sofis safter rinner ner över hennes mun, haka och Mia slickar bort varenda droppe.

Mia smeker sig själv med ett par fingrar i musen och andra handen på bröstet medan hon fångar Sofis droppar. Sofi stönar högt och kysser Mias ansikte, smekte hennes kropp. Sedan glider hon ner och de lägger sig i en 69:a med Mia underst. Sofi särar på Mias ben, suger in hennes blodfyllda klitoris i sin mun. Sofi kramar hennes fasta, kvinnliga rumpa och slickar, suger på hennes våta, mjuka mus. Hennes tunga är nog fantastisk och det ser ut som om Mia fick flera korta, intensiva orgasmer i rad. Hon stönar, skriker och vrider sig. Sofi försöker att inte sluta slicka och efter en stund så skälver hennes kropp. De båda flickorna faller ihop över varandra. Efter en stund så reser de sig upp. Klär på sig och trippar bort mot dörren. Jag tackar dem med en nick och de vinkar när de stänger.

Direkt när de har gått så tar jag loss Mickes händer. Hans stake ser ilsken ut med glad pack. Jag skyndar mig att gå från honom och funderar stilla på hur långt jag kommer att hinna innan han får tag på mig. Jag hinner till hallen när han får tag på mig. Han vräker ner mig över stolen på mage. Det går fort när han drar ner mina byxor och slänger dem på sidan. Jag försöker hålla mig på stolen men det är svårt att parera. I Mickes hand håller han glad pack och han viskar att vi ska se hur kul det ska bli med plast. Han lindar ihop mina ben vid knäna och uppmanar mig att vara stilla. Han för min string åt sidan och särar på mina skinkor. Du är blöt enda bak och nästa gång ska jag fixa dig en tjej för du verkar ju tända på det också. Jag känner hans tummar gnida mellan skinkorna och jag tänker att nu kommer han att tränga in i min i rumpan bara för att straffa mig. Micke är överkåt så han kan nog göra vad som helst för att få ur sig njutningen. Jag känner hans tummar massera analen. Göra små cirklar och hur han sedan pressar in båda tummarna och jag förstår att han tittar in i mitt kön bara för att njuta av det. Hans tummar sätter i gång de flesta njutningscentraler även om jag inte gillar att få något där. Jag försöker vara stilla så att han inte ska komma på att han ska in där. Känner hur Micke drar ur tummarna och sliter av trosorna. Känner trycket över klittan när de brister och han slänger de blöta trasorna på golvet. Micke kommer över mig, lyfter upp mig och lägger ner mig på golvet. Jag ligger på sidan eftersom Micke bundit ihop mina ben. Han. Sätter ett ben vid rumpan på mig och driver mina knän upp mot brösten. Med den ena handen håller han ner mina händer i hallmattan. Med den andra handen så smeker han sig in mellan blygdläpparna. Böjer sig ned och viskar du är så blöt så jag funderar på att låta dig ligga här och torka lite.

Jag känner hur mina bröstvårtor står rakt ut under t-shirten. Micke tittar bara på mig och plötsligt så känner jag honom. Hans ollon som särar på skåran. Trångt att komma sig in när jag ligger ihop med benen. Jag gnyr lite för jag vill känna honom mer. Han pressar sig in och jag blir tårögd. Hans bandagerade stake river runt min öppning och gör så jag vill sträcka på mina ben men det går inte. Jag sitter fast ordentligt och han kommer längre och längre in. Den knottriga plasten sänder först små kittlingar genom kroppen, sedan kommer lite smärta som letar sig ut i bröstvårtorna men som känns som väldigt skönt i kombination med det som river i mig. Jag känner Mickes väg in och mina väggar sluter hårt omkring hans stake. De följer med, låter ojämnheten i plasten bearbeta och reta väggarna som sluter om ännu mer. Hela mitt sköte får en massage som får ljud att bubbla ut ur min mun och jag vill ha in honom helt i mig. Han sätter sin hand vid min nacke och sätter i naglarna och river mig hela vägen ner, mellan mina skinkor och jag skriker ut när han låter sitt finger komma in i min bak.

Han är i botten av mig. Han lägger hela sin kroppstyngd på mig. Han låter fingret penetrera mig och väcka en äckelkänsla i mig med en blandning av lust. Han börjar sin ritt. Drar ut hela sitt paket och kommer in i mig igen. Flera gånger, mitt sköte ylar, mina bröst ber om beröring, min mun öppnas ordentligt, min kropp skakar och darrar. Och Micke pumpar i mig och släpper ur sig en massa ljud. Han vräker sig över mig, tar tag i mina ben och greppar med tårna i golvet och tar mig brutalt, våldsamt. Han stake pressar fortfarande in eftersom det är trångt, all plast retar mitt sköte till vansinne och Micke kommer. Han kommer i vågor och pumpar mig full. Drar sig fort ur och tvingar upp mina ben högre. Leker med tungan över min klitta och då kan jag komma vilket jag gör med spasmer som får mina ögon att tåras mer. Vi ligger där jag och Micke och ler mot varandra.

Micke måste tillbaka till London och helgen har varit underbar. Nu är det bara några veckor till innan jag är hemma säger han.

Vikingabyn
Det fanns ett sug i mellangärdet som jag till slut inte kunde stå emot. Jag visste att det skulle bli fest i Vikingabyn men jag visste inte om Fotografen skulle vara där. Han hade ringt mig några dagar före och sagt att han vi ska avsluta vår relation. Jag ville träffa honom en sista gång. Jag kände mig beslutsam när jag bestämde mig för att göra ett besök men visste också att viss utrustning krävdes. Så det blev till att besöka en uthyrningsfirma och jag berättade vad jag skulle göra och det tändes en glimt i tjejens ögon. Vi har inget men jag kan sy upp något för det här kommer ju mer och mer.

Hon plockade fram lite tyg, gjorde stora gester, pratade med hög röst och ville ta alla mina mått. Om jag kunde återkomma på onsdag och prova. Jag nickade och tänkte inte så mycket på det hela förrän jag stod och skulle prova. Expediten kom genast mot mig när jag steg in i butiken och visade mig in till ett rum. Jag måste nog vara med och klä på dig så hon, vissa delar är bara ihoptråcklade och sköra.

Hon trädde på mig långa älgskinnsstövlar som skulle remmas upp på låren. Den klänning som tillhörde var sparsmakat med också den i älgskinn men med inslag av något flanelliknande grått tyg – vadmanstyg sa hon att det heter. Långa ärmar som satt nära min hud, figursydd kort klänning med brett läderband i midjan som gick i kors mellan mina bröst(framhävde dem) upp på axlarna, ryggen tillbaka till midjan. Detaljer som små ringar, likt en brynja låg över brösten och upp mot halsen och jag blev lätt förvånad när jag faktiskt såg att det klädde mig. Tjejen visade mig en bild och talade om för mig hur jag skulle ha mitt hår och smycka mig. Allt är klart på fredageftermiddag och du får lämna tillbaka det på måndag. Alla detaljer om uthyrningen gjordes klar.

Själv kände jag en hög förväntan, kanske det var för hög viskade jag till mig själv för att lugna ner mitt bultande hjärta. Det som kanske var värre, var att mitt sköte savade till ordentligt varje gång jag tänkte på förra mötet med fotografen. Minns brasan och hans skälvande kropp och fotosessionen. Vi hade inte haft möjlighet att riktigt pratas vid så jag visste inte riktigt vad han hade tyckt. Det är en sak under själva akten men att man sedan kan fyllas av en äcklighetskänsla några dagar efter. Så det var inte bara en lyckokänsla utan även en stor osäkerhet som rullade runt i min mage som ett knyte.

Jag anländer till byn lite sent och festen har redan börjat med någon slags tournament i Ivanhoe stil. Med mig har jag lite mat, mixat en burk persikor för att fylla ut med vitt pärlande vin. Vill inte bli onykter och förstöra stämningen. Det flödar mjöd och sprit ute på ”platsen” och jag spanar runt efter min vackre vän. Det tar en stund innan mina ögon blir van att se på folket i dessa kläder etc. Jag känner mig lite obekväm i mina kläder men har gjort mitt yttersta för att vara lockande. I mitt mörka hår finns läderremmar inflätade, min hud har en bronsaktig lyster av någon skimrande hudlotion som tjejerna på Kicks sa ska göra susen. Mina ögon är en aning svärtade så min blick är klar och skarp.

Till slut ser jag honom, han är en av slagskämparna som brottas i någon sorts närkamp. Han har en ringbrynja på sig, var helt uppslukad, koncentrerad på uppgiften och hans muskler såg starka ut. Jag står lite i skymundan och tittar på honom. Inser för en stund att hon nog är förlorad för mig, hur skulle jag ha kunnat fånga hans intresse, vid hans fötter stod säkert 20 flickor och trånade. De slogs om en blick från dig. Någon stöter till min arm och erbjuder mig något att dricka. Jag sväljer och känner hur torr min strupe är och säger att jag vill ha vatten. Får en Loka citron i handen som jag långsamt dricker ur. Ser hur lockar faller ner i hans ögon, hur de glittrar och lockar under ögonfransarna. Harklar mig högt och sväljer, dumma Katalina vad skulle du hit för sa jag tyst för mig själv. Vad hade jag som skulle göra mig till mer attraktiv än de andra, inget.

Kampen är över och han har vunnit, över hans ögonbryn sipprade lite blod och horden av kvinnor kastar sig över honom för att hjälpa till. Men något i min kropp säger mig att han vill ha just mig. En blond kvinna med en urringning som just täcker de bröstvårtor som alla vet finns där inne. Något gör att han tittar upp och ser rakt på mig. Hans blick håller kvar mig, lite undrande och så glimtar det till. Jag förstår att du känner igen mig. Något jag inte tänk på är att man är ganska förändrad när man är uppklädd på det här viset. Han tar några steg fram till mig med den blonda damen vid sin arm. Jag törs inte gå för det skulle se väldigt dumt ut för jag vet ju inte vem blondinen var. Kanske hans fru?

Han kommer emot mig, tar min hand, kysser den och säger hej. När våra ögon möts är jag igen helt förlorad, blondinen vid hans arm bleknar bort, mitt sköte drar ihop sig och jag kan inget säga. Tystnaden talar, han böjer sig ned och kysser lätt mina läppar.

Samma stund startar det upp någon slags musik och folkmassan börjar röra sig. Han som fortfarande håller min hand, styr ut mig på golvet och blondinen är som bortblåst. Han tar tag i min midja och trycker sig mot mig. Jag känner det, jag känner det som han nog vill låta mig känna, hans hårdhet, hans längtan och hans händer som smeker mig över ryggen. Jag tittar upp mot honom, våra munnar möts, tungorna finner varandra av sig själv. Vi flämtar, suger, leker i varandras mun tills vi inte kan andas. Hans ena hand som ligger på min rumpa, den andra tar tag i min nacke. Min ena hand på hans rumpa och den andra på hans rygg - hans stake mot min mage. Han håller mig hårt, gnider sig mot mig och kramar hårt min rumpa. Musiken tystnar och vi släpper förvånat varandra. Tiden upphör i varandras famn men återkommer när vi släpper. Han drar mig bort mot den lilla dungen med träd och när han stannar kan jag inte låta bli utan låter mina händer smeka över hans härliga stake. Han stönare högt och försöker dra upp min klänning. Vi sliter i varandras kläder som tonåringar utan att komma någon vart. Jag säger till slut till honom att vi går till min stuga och han följer med mig.

Inne i min lilla stuga klädde jag av honom plagg för plagg och njuter av varje flik hud som blottas. I samma takt tar jag av mig de få plaggen som skyler min kropp. Tyst, säger jag direkt han vill säga något. Jag vill ha dig i duschen. Jag styr in oss i duschen, tar hans händer och ställer fast dem på väggen vid duschhandtaget. Ställer in värmen, börjar att blöta hans huvud och tvättar hans hår, smeker mina tvålbeklädda händer utför hansh manliga kropp. Ryggens linjer, hans känsliga bringa, hans mjuka mage, hårda ryggslutet, runda rumpa, lockande stjärtskåra, mjuka ljumskar, känslig pung, lår, knäveck och fötter. Slutligen löddrar jag in hans stolta, hårda stake, han stönar och gömmer ögonen i armvecket. Smeker, runkar honom, leker med hårda tag, med mjuka tag och avslutar sedan med att skölja av honom med ljummet vatten. Han tittar bara på mig, tar tag under min haka, styr isär mina ben särar på mina blygdläppar med hans andra hand. Lyfter upp mig på sina lår, lägger an ollonet mot min blöta skåra och pressar sig in, håller mig mot väggen, får ta om en gång för att fånga mitt djup. Mellan hans läppar släpper han ut Kataliiina och en tår ramlade ner på hans kind. Han håller bara stilla, stilla i mig och andas med korta andetag. Mitt inre kramar om hans manlighet och när hans händer hittar mina bröst darrar jag i hela kroppen. Hans mun hittar min tunga och jag förstår inte hur jag kommer i en orgasm som lämnar mig flämtade. Mitt skötes kramp blir för mycket och du sprutar din varma sperma långt upp i mig.

Vi står så i en evighet tills han inte orkade hålla upp mig längre. Han drar sig slak ur mig och hans sperma rinner ur mig ner på mina ben. Han tvålar in mina bröst, smeker dem och leker men vårtorna. Mitt begär är åter väckt. Hans händer som tvålar in mina lår, mitt sköte, min stjärt med ömhet och mjukhet. Händer som varsamt tvättar mitt hår, masserar in balsam och smeker min kind. Det är dags för bastun. Jag hämtar vinet, fruktblandningen och häller upp i långa glas. Vi dricker båda törstigt ur glasen. Han tar den övre britsen först men efter en stund stönar han ut att det är för varm och kommer ner till mig. Lägger sig ner med huvudet i mitt knä. Jag tittar på den vackre mannen som tagit sådana vackra kort på mig. Vi säger inte så mycket för ord blir överflödiga och vi känner mer in stämningen. Han vrider lite på sitt huvud och kysser övre delen på min klitta. Jag blir så överrumplad att jag stönar till och hans tunga fortsätter att leka med mig. Den glider ner lite mer och jag kan inte hålla mig utan särar på mina ben. Han undslapp ett gillande läte och drar ner mig på rygg. Låter hans händer mjukt smeka insidan och han drar med hela tungan över hela mitt sköte. Direkt svarar bröstvårtorna med att dra ihop sig och jag stönar. Kan inte låta bli att låta mina händer smeka över dess hårdhet och jag hör hur han stönar. Han tar tag i mina händer och lägger dem på mitt venusberg. Jag låter mina fingrar glida ner mellan mina ben och möter slickningar från hans tunga. Hans tunga följer varje litet smek som mina fingrar gör. Gnider kanterna till min skåra så jag kunde föreställa att fukt bubblar ur mig vilket han snabbt fångar upp med sin tunga. Jag tar upp ena handen till mitt bröst och smeker över vårtan, kupar handen under och smeker huden. Den andra handens fingrar spretar ut och glider runt hela skötet för att efter en stund dras ihop och gnidas över skåran. Sakta pressar jag in fingrarna och hör hur han stönar högre än jag i njutning. Hans tunga finns där, fladdrar över min klitta, slickar på fingrarna som jag pressar sakta in och ut i mig, lite fortare nu..och plötsligt drar han ur mina fingrar och jag inser att jag var på väg att komma framför hans ögon.

Han kommer upp på min kropp, sätter sig gränsle över min bröstkorg. Hans stake är hård igen, hans mun öppen och villig. Han smeker sig med några fingrar under pungen för att sedan använda din tumme för att mjölka över kulorna försiktigt. Jag tittar på hans fingrar som mjukt smeker mellan kulorna och upp till roten. Den andra handen kommer ner och håller om pungen en stund medan den första handen sakta börjar runka den hårda lemmen. Hans bröstvårtor har dragit ihop sig och han njuter av sina händer. Han runkar med båda händerna, över hela stakens längd och han böjer sin nacke bakåt i njutning. Jag tar min ena hand, blöter mina fingrar ordentligt och lägger dem på ollonet. Låter hans rörelser göra så att mina fingrar glider över ollonet i hans rörelse. Vill så gärna lägga min tunga över men risken kan vara då att han kommer direkt. Och jag vill njuta av honom, ordentligt innan morgondagen kommer. Han släpper sin stake, den darrar till och jag skulle inte bli förvånad om han skulle spruta över mig men inget händer - utom hans tunga andhämtning. Vi måste duscha kallt nu stönar han ut och vi avslutar bastandet.

Efter den kalla avrivningen i duschen, efter osten på grovt börd och resten av vinet så kryper vi ihop framför brasan som förra gången. Vi ligger bredvid varandra på sidan, tittar in i varandras ögon och ser hur upphetsningens åtrå blänker till där inne. Han ställer sig upp på knä, tar tag i mitt ben och särar på mig. Han ser det renrakade skötet glimma till i eldens sken, hur fuktigt lockande det är, blygdläpparna som ligger fulla med fukt. Han behöver bara blåsa lite över dem så säras de och öppnas som pandoras ask. Han smeker öppningen med ögonen, låter dem suga in det öppna skötet, en bild att minnas sedan när vi inte är tillsammans. Han försöker bevara synen av blygläpparna som är fuktiga, köttiga som har svullit upp utav hans existens. Klitoriskappan som dragit sig undan och som låter klittan ligga sårbar och oskyddat.

Jag låter mina ögon försöka etsa in hans mjuka mage, hans ljumskar där man kan se pulsen slå, hans härliga grova stake med några ådror på, ollonet helt framme och bedjande för att bli stimulerat. Förhuden helt bortdragen och kanten runt ollonet kraftigt markerat samt strängen som svullit fram i hela sin prakt. Pungen som skrumpnat ihop och som dragits upp. Allt som signalerar genom min syn till mitt sköte att nu kommer du att få känna på njutning. Jag ser allt som i ultrarapid, nu hasar han framåt, låter ollonet glida några gånger mellan mina blygdläppar, ett finger som kommer in i mig och som gnider övre väggen intensivt, som får mig att stöna. Fingret som lämnas kvar och ollonet som sakta skjuts in mot hans eget finger. Jag tror inte det är sant men känslan är enorm, trångt, hett, blött och kittlande. Han tar om, flera gånger men vägrar att dra ut fingret. Hans stakes förhud är stramt tillbaka dragen och ollonet är utsatt men mer för njutning än för smärta. Han tar om en till gång, sakta glider han in i mig, över fingret och jag stönar av känslan. Tittar mellan mina ben på hans hand, han har ett finger i mig, resten av handen ligger runt stakens rot och vi stönar nu högt båda i samma takt som han rör sig in och ut i mig. Han tar ur sitt finger och mitt sköte kramar automatiskt av lust runt hela hans hårda lem. Jag vrider mig lite runt så jag ligger mer på mage med ena hans ben mellan mina. Lusten skjuter ut i hela min kropp och jag rätar på mig och klämmer ihop mina ben runt hans och hans lem. Det är nära, så nära och han ökar intensiteten, han borra sig djupt in i mitt tränga, hans stake pressar isär mig, mitt sköte svara genom att krampa ihop och orgasmen kommer. I den andra sammandragningen hinner han vända mig runt på rygg, får in ett ben till mellan mina och skjuter sig in med full kraft i mig och vrålar ut mitt namn när orgasmen tar över honom.

Vi vilar tryggt i varandras armar och somnar. När vi vaknar smeker han mig sakta över kinden. Säger att jag är den mest fantastiska kvinna han någonsin åtrått och älskat med. Han har tänkt ofta på mig och vad som hände vid bandvagnen. Han berättar att han aldrig varit med om något så sensuellt, erotiskt och vackert i hela sitt liv. Det var inte alls meningen att det skulle bli så många bilder eller att vi skulle förenas på det sättet som vi hade gjort. Han berättar att han måste lämna mig och kan inte träffa mig mer. Det är nämligen så att han är gift med en kvinna som han ska dela hela sitt liv med. Han älskar henne men har känt ett otrolig kraftig sexuell attraktion till mig. Han talar om min kropp som om det är ett tempel och mitt sköte som den outforskade grottan han alltid avgudat.

För att förmildra allt så berättar jag att jag inte heller är helt fri utan att även jag har drivits iväg av den sexuella drivkraften och att han är en sådan vacker man. Jag berättar att jag har provat mina sexuella vingar för att hitta igen mig själv i det begär som jag inte visste att jag besitter. Och att han är en av de som jag alltid kommer att minnas på grund av fotosessionen vid bandvagnen. Vi ler mot varandra och känner en samhörighet och bestämmer att om vi träffas igen så ska vi avstå från våra köttsliga lustar. Vi kramar om varandra och känner oss rika, lyckliga över att kunna bevara vår vänskap.

Det känns bra och jag tror att det var när jag hörde hans ord som jag bestämde mig. Jag vill satsa på Micke och ett liv tillsammans med honom. Ensam är inte stark.

På kvällen pratar jag med Micke i telefonen. Hans varma mörka röst ljuder genom mörkret, hans andedräkt skrapar ömt min kind och han talar rakt ut i mörkret till mig.
- När jag sitter på min HD och ägnar mig åt tekniska manövrar, trafikens rytm så är jag
såpass koncentrerad att jag inte hör så mycket av vinden säger han. Är jag avslappnad och medveten så hör jag vindens brus men ibland så är jag ett med elementen. Då är jag en fågel och känner en stor frihet.
- Vad är frihet, frågar jag?
- Jag tror på ödet i kombination med människans fria vilja svara han.
Jag tror att våra liv är förutbestämda till en viss grad, men att det är vi som tar besluten. Det faktum att vi vandrar på ”vägen” är förutbestämt, men när vi kommer till ”vägskälet” då är det vi som tar besluten. Å andra sidan grundar sig besluten på tidigare erfarenheter vilket gör beslutet förutbestämd, men det finns ändå ett element av frihet och det är det som driver utvecklingen framåt.

Jag tänker att jag inte riktigt förstår vad han menar med element men att det överensstämmer rätt bra med hur jag tänker. Fast en sak funderar jag över och det är hans enorma begär för att köra fort. På HD´n kör han försiktigt, mjukt och inte så fort men i sin bil går det ofta väldigt fort. Jag känner mig trygg i farten eftersom hans koncentration ligger helt i själva körandet men det känns farligt fort. Själv hinner jag tänka på om en älg, en räv eller något annat ska uppenbara sig på körbanan och vi skulle kollidera. Då känner jag en kort rädsla och ber honom sänka farten.
- Varför kör di ibland så enormt fort frågar jag.
- Det som driver mig till denna typ av utövandet är inte dödslängtan, för det har jag inte,
även om jag vet vad döden innebär svarar han. Det som driver mig är snarare sökaren i mig. Jag tror inte att livet handlar om att trampa i alla andras spår, det finns någonting bakom. Jag vill helt enkelt utforska vilka ramar jag har genom att förstå mig själv, så kan jag, förhoppningsvis, förstå mig på andra. En förståelse som måste grundas på respekt, ty stoltheten är grunden till ondskan i världen, anser jag.

Jag tror att jag, i nästan allt jag gör, gör en riskanalys fortsätter han. Medvetet eller omedvetet. Det ser jag på mitt liv. Jag har tagit många risker, men för mig har det inte handlat om risker utan snarare om kalkylerade chanstagningar som gått hem helt enkelt. Tänker man på det sättet så handlar det om kontrollbehov. Vilket jag tror mig ha. Jag vill gärna ha kontroll över saker och ting.
- Över människor också frågar jag?
- Nej, jag tror inte det svara han. En relation för mig är som att segla i öppet hav, två
segelbåtar, ett hav och en vind. Ibland så är man på kollisionskurs, ibland så är man långt ifrån varandra, men för det mesta så är man i sikte. Det jag avskyr, nej inte avskyr, det är ett för hårt ord. Det jag tycker är trist, är när man ska kolla på kartan efter kobbar och skär. Det tar så mycket kraft i onödan. Har vi varandra i sikte, så kan vi hjälpa varandra, jag ser på hur du seglar, var vinden är, och vice versa.

Jag blir förförd av orden och hans sätt att uttrycka sig. Ingen kunde mäta sig med hans verbala förmåga och fascinerat lyssnade jag med öppna sinnen. Med en ung kvinnas nyfikenhet insuper jag hans värderingar och klokskap. Han vill aldrig prata om sin familj och jag anar att han på något sätt hare växt upp i en familj som hade krav på gott uppförande och rent tal utan svordomar. Vad jag ibland kan lätt irriteras över är i så fall att ibland tar det för många ord för att svara på en enkel fråga. Men med mitt behov av att få vara i uppmärksamhetens centrum, att känna att jag är något att räkna med. Att det jag säger verkligen lyssnas på, mäts och analyseras med en precision ingen annan gett mina ord är stort. Gör att jag smälter som is, mina försvarsmurar mattas av och han lockade ur mig tankar jag inte riktigt vet jag har. Jag somnar med ett stort leende på läpparna.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 8 röster, snittbetyg 6,25