Katalina möter Micke del 5

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Katalina (katalinas6@yahoo.com)
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 8 dec kl. 10:32
Läst: 3356 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 10 röster, snittbetyg 4,70
Mötet med fotografen
Jag visste att vi var ute på hal is nu när vi skulle mötas. Långt borta från respektive, älskarinnor, älskare. Vårt möte i den sena kvällen i Vikingabyn skulle släcka den törst som vi hade för varandra. Snön seglade ned utanför fönstret och det var flera grader kallt ute.

Brasan brann i öppna spisen, varmt i rummet och inga andra ljuskällor. Fotografen har lovat mig att jag ska ”få” honom och jag har lovat honom att inte göra något som han inte vill. Han stiger in genom dörren med lite nervös blick. Jag går fram till honom och tar hans hand. Tar av hans ytterkläder och hänger upp dem på kroken. Stiger fram till honom och möter hans öppna klara blick och ser in i den, ser att han inte än hade börjat tvivla på oss. Våra läppar möttes skyggt men eggande. Han smakar himmelskt och hans tunga möter min.

- Är du bara min frågade jag och han nickade till svar.
Jag visar honom ner på fällen och han lägger sig ned. Smekte hans bröstkorg och ber honom lägga armarna ovanför sitt huvud. När han gör det så band jag dem vid järnbeslaget vid öppna spisen. Jag knäppte sakta upp hans skjorta och blottade hans hud. Reflektioner av eldens flammor dansar på huden och jag kysser dem alla tills han suckar vällustigt. Min vackre vän och fotograf ligger på fällen med öppen skjorta som jag lirkar medan jag smekte honom.

Går ner till byxorna, öppnar knappen och drar ner gylfen. Han reser lite på höfterna så jag får dem samtidigt som jag drar kalsongerna av hans rumpa. Konstigt med kalsongerna fastnar på något hårt och vill inte komma av. Jag får lov att sticka in händerna och befria den halvhårda staken. Lägger allt på stolen bredvid tillsammans med hans sockar.

Hämtar sedan massageoljan från eldstaden. Jag har ställt den där så den ska bli lite varm. Sakta skalar jag av mig mina kläder och du tittar på varje liten rörelse jag gör. Jag sitter framför honom på stolen helt naken. Tar lite olja i mina händer och smeker sakta in mina bröst så min hud glänser i brasans sken. Massera ner till magen och börjar om med benen. Gnider in mina ben, varsitt till knäna, tar tag i mina lår och smeker båda på min väg in i mitt allra heligaste. Jag särar mer och mer på mina ben. Han tittar på med glödande ögon, hur jag smeker in mitt underliv, varje skrymsle och vrå med oljan. Jag ställer mig upp och hela jag glänser i eldens sken av oljan.

Knäböjer vid hans ben, tar hans fot och masserar in ny olja mellan tårna, över varje tå. Trampdyna, häl, hälsena, ovansidan, vristen och ställer sedan fast hans fot mellan mina bröst. Masserar smalbenet upp till hans knä. Fotografen tittar på mina bröst och andas djupt. Tar tag i hans fot och kittlar undersidan med min bröstvårta tills hans skrattar och vrider sig lite. Går över till hans andra fot och lägger den mellan mina ben. Jag gnider mitt våta sköte över ovansidan, sluter ögonen och njuter av stunden. Förlorad i lust, kan inte låta bli att låta hans stortå gnidas lite lätt mot skåran och sedan pressa den in i mig. I samma sekund som jag öppnar mitt inre så stönar han högt rakt ut i luften. Han vickar på tån och ser hur jag släpper ut luft genom min halvöppna mun. Njuter av att känna den lilla retningen i mig. Sakta juckar jag lite och låter tån komma ur mig för att pressas in i mig, samtidigt som ovansidan glider över min klitta. Så ljuvligt skönt.

Drar honom ur mig, fortsätter att låta mitt blöta sköte glida över smalbenet, upp över knät och upp på hans lår. Jag öppnar mina ögon och tittar på honom. Han ligger framför mig, hans stake står stor och styv från hans kropp. Hans ögon möter mina, bröstvårtor styvnar, öppen sensuell mun, vacker du är. Åtrår honom i denna stund så starkt, begäret pockar i bröstet och mina händer vill fram och känna över staken, bröstvårtorna som kan kittla mig i handflatorna. Droppar mer olja och smörjer snabbt in foten, benet, låret. Låter det komma fler droppar på hans mage. Masserar in överkroppen och försöker att inte vara så öm utan mer effektiv.

Återvänder till staken. Droppar rikligt med olja över den och han rycker till lite. Låter oljan rinna mellan skinkorna ner på handduken jag lagt under honom. Låter mina fingrar gå ner efter dropparna. Gnider in dem i skinnet under pungen, ordentligt med cirkelrörelser. Låter två fingrar lätt beröra undersidan av pungen och stönet kommer direkt. Hans känsliga renrakade pung. Smeker undersidan, upp på framsidan. I samma ögonblick som jag sluter dem i min hand så masserar jag runt anus, känner på den veckade huden och blir lite förvånad när dina ben faller mer isär och andningen ändras. Jag böjer mig ner, slickar den lilla hudfliken och glider mer och mer över anus. Trycker på lite, plötsligt ger muskeln vika och välkomnar mitt finger. Jag vet att jag är på hal is för det här har vi aldrig pratat om. Men när jag hör honom gny och hur han särar på benen förstår jag att det inte är lönt att sluta. Jag slickar runt mitt finger och pressar försiktigt in det. Slickar mig upp mot pungen och släpper den. Slickar försiktigt pungen och upp mot roten.

Vänder på fingret, med handflatan uppåt. Låter mitt finger sakta gnida väggen mot pungen. Långsamma rörelser så det inte ska bli obehagligt. När bara fingertoppen är i honom så pressar jag in mig igen. Han kvider igen och jag tar ditt ollon i munnen samtidigt som jag greppar rot. Slickar, suger över ollonet och låter mitt finger pressas in och ut. Låter staken komma in i min mun så långt det går och gör om samma sak flera gånger. Försöker att inte stimulera ollonet alltför mycket. Känner försats på tungan och släpper helt. Låter mitt finger penetrerar honom lite fortare, smeker över pungen lite hårdare och ser hur ollonets öppning ger vika. Ut strömmar det tjock sperma, hans muskler är hårt spända, bröstvårtor så hårda och han kommer på det mest märkliga sättet. Och han njuter så oerhört av det så mitt sköte savar av att se all den lust som väller ur honom.

Efter en stund blir min vän stilla och jag drar försiktigt ur mitt finger. Torkar försiktigt av all sperma och ser på staken hur den slappnar av en aning. Han andas fortfarande hårt, nacken är spänd men börjar långsamt slappna av.

Jag lossar hans armar och jag sätter upp honom mot järnbeslagen. Tittar på honom och kysser hans läppar. Han kysser mig och försöker hitta mina bröstvårtor. Tar ett snabbt tag i mig. Jag försvinner i hans famn och känner hur greppet hårdnar om min midja. Helt plötsligt ligger jag på rygg i hans knä. Han lägger mina ben över sina axlar så jag har knävecket på hans axel.

Han borrar in sin näsa i mitt sköte och drar in dofterna av mig. Ljuvligt, du doftar syrligt sött och bara så underbart säger han. Han låser fast mig mellan sina ben och blåser över mitt kön så jag ryser i hala kroppen av njutning. Och hans tunga är där, slickar huden, runt mitt sköte, hårt, mjukt, med hela tungan, med bara spetsen och jag förlorar mig i lusten. Förlorar mig i njutningen och greppar mina bara bröst och smeker dem i samma takt. Hans mun suger in blygdläpparna, tungan går på upptäcksfärd på dem. De retar och drar och jag vill ha mer av honom. Skjuter upp mina höfter men det hjälper inte. Känner något som träffar min klitta och rycker till. Något mer som landar och jag känner något som rinner ner, in i mig och mellan mina skinkor. Sedan hans fingrar som kommer efter, som gnider, knogar som gnider i min öppning så jag stönar högt.

Fingrar som går lite längre, som glider längre bak, som leker med mitt anus. Helst plötsligt en tunga också och jag gnyr hela tiden. Lusten som sprider sig i min kropp, den som kommer i vågor, smeker mer mina bröst, över bröstvårtorna. Ah släpper jag ur min mun när hans finger hittar sin väg in i mitt trånga anus. Jag vrider mig lite när jag känner det glida in efter min vägg. Skriker till högt när nästa finger kommer in igenom min skåra. Känner de två fingrarna mötas inom mig och gnider efter väggen, mot varandra. Stönar okontrollerat rakt ut, vill bara ha mer. De håller mig i ett järngrepp och leker med mig och jag kommer högre och högre i extasen. I samma ögonblick som mina slidväggar börjar krampa, mina stön tätnar kommer ett till finger in i mig och masserar mot klittan. Då känner jag den varma munnen, den mjuka tungan mot min klitta och jag vrålar ut min orgasm och vrider mig i hans famn.

När det hela ebbar ut drar han ur sina fingrar, jag ligger flämtande framför honom. Mina händer håller hårt i mina bröstvårtor och jag ligger bara stilla. Han släpper ner mig på fällen, kommer över mig, kysser min mun, tar bort mina händer. Lägger mina händer ovanför mitt huvud. hans mun kommer över mina bröstvårtor och jag stönar. Han lämnar mig i fred i några minuter innan hanlägger an ollonet mot min springa. Jag vrålar ut när ditt ollon plöjer sin väg in i mig. Mina väggar måste ge vika för att han ska kunna komma in i min botten. Det är trångt och vått, han får ta om och på väg ur flämtar jag, kniper åt och han stönar högt. Tar igen ett tag och pressar in helt i botten. Stannar av.

Håller fast mina händer, ser ner på mina bröst, min mage, mitt venusberg. Ser på min öppna mun, blossande kinder och ler mot mig. Våra ögon möts och vi njuter tull fulla av varandra. Han styr isär mina lår rejält med sina ben när han hasar sig uppåt med benen. Han är stilla och mina slidmuskler arbetar runt omkring. Direkt han blåser på min bröstvårta drar jag ihop mig runt honom. Hans tunga som leker med min läpp och blir belönad av mitt inre direkt. Han stönar till när han sakta drar sig ut och jag kniper hårt om honom. Håller mina armar och borrar sig in och ut med hela stakens längd. Sakta, sensuellt och begärligt. Jag höjer min bröstkorg mot honom, skakar i hela kroppen. Han sänker hela sin kropp mot mig, lägger sig över mig och rullar runt. Plötsligt sitter jag på honom och håller hans armar ovanför hans huvud. Min kropp pressar ned honom och jag vet vad han vill.

Jag börjar rida, fortare och hårdare och explosionen är så nära. Jag stannar av just innan jag kommer och han gnyr, stöter in i mig, vrider sin kropp under mig. Jag tar fart och pressar honom in i mig några gånger och vi förenas i den största av explosionerna på länge.

Vi andas i varandras munnar, förenade för hela vårt liv, känns som om vi aldrig kan släppa den andre. Njutning över alla gränser, över vårt eget förstånd, högre än vi trodde vi kunde komma. Så rätt så härligt så njutningsbart. Men vi vet att det är bara för stunden och vi klär sakta på oss igen.

Vi har pratat om det och för oss är det enbart njutning och inte kärlek.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 10 röster, snittbetyg 4,70