Katalina möter Micke del 4

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Katalina (katalinas6@yahoo.com)
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu
Inlagd: 8 dec kl. 10:27
Läst: 3826 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 7 röster, snittbetyg 4,29
Förlåten av Katalina skrivet av Micke
Att vara förlåten av Katalina kändes som en hel seger. I går kväll erkände vi saker som legat länge och grott i oss. Jag berättade att jag har problem med mitt ex och att hon inte vill släppa mig. Utan att hon dyker upp på konstiga ställen och försöker mer förstöra min tillvaro för mig. Katalina tog det med ro och sa att det nog ger med sig med tiden. Jag svarade att det är inte så lätt för hon driver allt lite väl långt.

Hon sov över och när väckerklockan ringde på morgonen så sträcker hon på sig och lägger ena benet över min höft. Min hand går automatiskt dit. Hon är blöt, jag öppnar mina ögon och möter hennes blick. Hon har min blick på sin kropp och det gör henne galen. Hon tittar mig djupt i ögonen, drar undan allt täcke så att jag kan se hur hårda och styva hennes bröstvårtor är av frustrerad kåthet. Hon ser att jag har tagit min mandom i handen och att jag sakta smeker den. Då vänder hon sig om och med ryggen mot mig sträcker hon bak ett finger och smeker sin glänsande springa. Hon hör att jag stönar till och förflyttar sig, sätter sig gränsle över mitt ansikte och pressar sitt sköte mot min mun. Hennes ljuva söta sköte som är det vackraste, läckraste, sexigaste, mest välsmakande och ljuvliga sköte jag någonsin sett och känt i hela mitt liv.

Jag låter min mun omsluta hela hennes sköte - hennes inre blygdläppar, hennes yttre blygdläppar, hudfliken som täcker hennes klitoris, och det härliga, känsliga, slätrakade området mellan blygd och lår. Jag suger in hela hennes sköte i min mun, och låter min tunga spela. Jag gör min tunga spetsig, och låter den glida runt mellan inre och yttre blygdläppar, mellan de inre blygdläpparna, och ibland ner till hennes ljuva öppning, hennes paradisport, där jag hungrigt lapar i mig av hennes kärleksdryck, din älskogsnektar. Hon stönar och vrider dig av njutning, och jag känner redan att hennes orgasm inte är alltför långt borta. Men jag fortsätter. Det är en ren njutning, och för mig det mest åtråvärda, att kyssa hennes nedre mun, hennes heta källa. Jag hittar hennes klitoris och låter min tungspets leka med den, spela, dansa, vibrera. Ibland gör jag min tunga bred och platt, och slickar brett över hela hennes sköte, för att strax bli spetsig igen och stimulera särskilt utvalda platser. Hon smakar så gott, så mjukt, så vilt, så varmt, att jag aldrig kan få nog. Katalina är så mjuk, och ändå så stark, så intensiv. Jag dyrkar varje kvadratmillimeter av henne.

Katalina – den vackraste baken. Hon reser sig upp och ställer sig på alla fyra. Putar med sin sköna rumpa, sitt glänsande sköte med särade läppar som längtar efter påsättning. Ställer mig bakom, låter ollonet nosa, trycker till och som med ett sugande är jag inne i henne fullständigt. Hon låter sig spetsas på min arbetande stake. På hennes ljud förstår jag att hon redan börjar närma sig klimax och jag anstränger mig ytterligare för att föra henne mot njutningens höjdpunkt. Stöter rytmiskt och hårt, med daskande ljud mot hennes skinkor. Känner hur hon vibrerar av ren lust. Det plaskar om henne, hennes blygdläppar tycks vilja suga ur allt ur min stake som plöjer i henne. Bara någon minut senare stönar hon hest fram att hon snart kommer och jag ökar frekvensen på mina rörelser ytterligare och känner hur hennes sköte blir allt trängre och hur greppet om min lem hårdnar.

- Lite till, bara lite, till väser hon mellan spända läppar och jag masserar hennes klitoris med snabba cirklande rörelser medan jag trycker in lemmen så att hon nästan lättar.
- Ja, ja , ja, jaaaaaaaaaaaaaaaaa, åh nuuuuuuuuuuuuuu, stönar hon till och så kommer hennes orgasm vällande.
Hennes sköte blir ännu trängre, hennes kropp stelnar till och hon trycker ut sin rumpa ännu mer för att få mig så långt in i det orgasmvibrerande skötet som möjligt. Mina fingrar dansar lätt på klittan under det att hon med små ryck och skakningar genomlever ett klimax. Känner hur hennes vibrationer får min lem att börja pulsera av snart fullbordad extas. Jag blir nästan galen av lust. Jag drunknar bort från verkligheten av synen att skaftet glider in och ut i hennes pulserande härlighet. Jag känner hur hennes läppar kramar om min spränghårda lem. Jag stönar högt av njutning. Mina händer kramar om hennes bröst och smeker nerför hennes mage, ner till hennes grotta, upp och greppar hennes höfter. Stöter kraftigt i henne, känner hur hon verkar stegras i sin kåta pulserande orgasm. Jag känner hur hon spänner varenda muskel i hela sin kropp. Sekunden senare gnyr hon nästan gråtande ut den fullständiga orgasmen. Jag juckar snabbare och snabbare in och ut i henne. När hennes spasmer lagt sig och hon börjar slappna av från den kraftiga orgasmen känner jag hur det ilar i min pung. Min lem stöter i hennes omättliga sköte. Jag flämtar ut att jag kommer och sekunden senare går det som en våg genom mitt skaft när jag sprutar ut min sperma, fyller hennes våta, tillfredställda grotta med varm säd. Vi är båda helt utpumpade. Vi kysser varandra, länge och häftigt. Slickar på varandras läppar, låter våra tungor glida in i varandras munnar. Smaken av sex far fram och tillbaka mellan oss. Till slut ebbar den uppdämda upphetsningen bort en aning och vi hamnar smekandes, kelandes, kramandes, kyssandes, viskar till henne att dagen har bara börjat. Så vi sover någon timme till, nära varandra, nästan krampaktigt och begärligt.

När hon sedan sent måste gå till jobbet, smeker jag huden under örat, drar sakta mina smeksamma fingrar efter haklinjen, hamnar mitt på hakan och tar ett hårt tag om den. Vrider kraftigt mot ena sidan och lägger an mina läppar vid hennes öra. Slickar örsnibben. Viskar i hennes öra:
- Du smakar salt av upphetsning, sött av åtrå, syrligt av begär, beskt av frustration och ljuvligt när man sammanför dem.


Jag tar hämd på Micke
Micke är den vackraste man jag någonsin sätt eller det är nog mer att jag tänder på honom så mycket som gör att han blir så vacker. Jag känner mig väldigt glad, som ett sprittande solsken, ett virvlande nystan av livslust. Laddad av längtan att lära mig mer on honom, sprängdfylld av nyfikenhet på den övriga fantastiska världen och dess människor, beredd att möta dem alla. Men jag är avvaktande mot Micke. Han känner min tvekan och att jag håller igen en hel del.

Jag var nervös inför mötet med Micke, bytte kläder, granskade mitt ansikte i spegeln och blev varm och kall i olika omgångar.

Vaknar, sträcker på mig, tittar på Micke som sover, djupt med tunga andetag. Smyger upp ur sängen, mot duschen, vattnet är kallt och det finns inte så mycket värme i det så jag skyndar mig ur. Sneglar på honom som fortfarande sover. Virar handduken runt höfterna och ställer mig vid altandörren ut mot havet. Öppnar försiktigt dörrarna för att inte väcka, solen värmer redan mot mina bröst så jag drar fram en stol mot öppningen och sätter mig och låter solen värma mig. Lutar mig bakåt med armarna ovanför huvudet och bara njuter. Hör att hans andetag ändras och att Micke nog är vaken men låtsas som om jag inte vet att han tittar på mig. Jag använder all min fantasi för att visa upp en show så att han ska börja reagera.

Jag kan inte låta bli att sakta dra mina händer över mina bröst och få dem att snabbt reagera. Huden knottrar sig och jag smeker mig på väg neråt. Sneglar lätt på honom för att förvissa mig om att du uppmärksammat vad jag gör. Jag sätter upp ena benet mot karmen på dörren och den andra mot den andra sidan. Låter solen värma upp mina lår, känner hur den ljumma vinden kittlar mellan mina ben och det är bara så läckert. Vet att han ser på mig, jag förflyttar mina händer på mina knän och smeker mig sakta in under handduken. Hittar alltför väl vägen in och njuter av värmen, vinden och fukten. Låter handduken falla ned och stönar lite väl högt så Micke inte ska missa nått.

Jag smyger mig inpå, kryper ner under täcket och trycker min varma kropp mot hans rygg. God Morgon älskling viskar jag. Jag behöver göras fin säger jag och det skulle sitta fin med en rakning. Han kysser mig, sträcker på kroppen och försvinner in på toa. Efter ett tag kommer han ut men går med bestämda steg mot altanen, helt plötsligt står han bredvid mig och i en handvändning bär Micke ut mig med täcket och allt och lägger ned mig på en handduk. Han drar fort sina händer över mina bröst, magen och in mellan mina ben där han börjar tvålar in mig. Visar upp en rakhyvel och jag sluter mina ögon och bara väntar och känner. Det är helt otroligt att bara ligga stilla och känna hur han börjar tvåla in insidan på knäna och jobbar sig längs mina lår uppåt långsammare och långsammare. Han särar på mina ben och är nästan för försiktig eftersom jag är alldeles för tänd för lätt beröring. Vilket Micke vet !! Så han lägger sina händer på var sin sida om mitt sköte och trycker ihop det medan han blåser luft över och får mig att nästan att be om något annat. Men jag säger inget – inte ett ord växlas. Micke börjar försiktigt att rakar bort det som finns. Det helt otroliga är att han undviker att riktigt vidröra mig på det sättet som jag längtar efter. Utan han vidrör bara där han behöver för att komma åt. Snart måste han bara, men inget händer och jag börjar känna att detta kommer att bli på gränsen till outhärdligt. Helt plötsligt så drar han undan handduken och häller en massa vatten över mitt kön. Vattnet rinner in mellan, över och det är så nära att jag ska komma direkt men det fattas det där lilla extra. Jag märker att han böjer dig ner över och höjer mig lite mot honom för att avnjuta det som jag önskar skall komma. Han för sina läppar lätt över klitoris, sticker in tungan mellan blygdläpparna och drar sakta ner och sakta tillbaka, jag kvider och han placerar en fetpuss på min mage och med bestämd rörelse med handduken så torkar han mig torr. Jag andas tungt och säger att det är dags för frukost.

Efter frukost frågar Micke mig vad jag vill att vi ska göra idag. Eftersom det är min dag så vill jag gå på stan säger jag och jag vill att han bär den grå kostymen. Han tittar snabbt på mig och säger det ska väl gå bra. Jag tar på honom ett par taighta boxershorts innanför de lite stora kostymbyxorna, en tunn skjorta och kavajen utanpå. Jag ignorera helt det vackra stånd som hela tiden vickar mot mig och hans sätt av få mig att vidröra det. Själv sätter jag på mig en dräkt med lite vidare kjol, stay ups och stövletter.

Vi ska gå ner på Stormarknaden och handla idag har jag tänkt. Vi behöver handla lite. När vi kommer in på affären så ger jag Micke fem kronor så du kan hämta en vagn. När vi kommer in på affären så styr jag honom lite avsides. Drar upp hans ärm på båda kostym, skjorta, sätter fast handledsbandet och fäster den andra änden i kundvagnens handtag. Han ser lite förvånad ut och rycker lite för att förvissa sig om att han sitter fast. Vilket han gör så jag kysser hans läppar och viskar att jag vill veta var han är. Vi börjar gå in i affären, när vi kommer till schampo och rengöring lägger jag ett lypsyl, tigerbalsam och en elastisk binda i vagnen. Det kommer vi att behöva säger jag till Micke som bara nickar.

Nästa anhalt blir underkläder. Jag ställer mig mellan honom och vagnen, tar hans fria hand och för in under min kjol. Jag låter honom känna rakningen, han smeker lite lätt på mina blygdisar, jag backar lite och känner att hans stånd är kvar. Vilka undisar vill du att jag köper viskar jag. Jag går fram till dockan som har ett par röda spetstrosor på sig och jag tittar snabbt runt mig och ser att ingen är bredvid oss. Jag lirkar ner min hand i dockans trosor, stryker över hennes venusberg och vandrar med handen ner fast där tar de stopp. Mmm jag tror faktiskt att de ska vara mer mjuka i linningen. Jag går fram mot en annan docka med BH på. Jag tittar på Micke, märker att när jag ställer mig bakom dockan och för in mina händer bakom spetsarna så håller han hårt med båda händerna på handtaget. Han fuktar även sina läppar och jag låtsas dra med händerna flera gånger över dockans bröstvårtor. Sedan lägger jag fler vackra plagg bredvid honom, låter han stryka med handen över olika tyger och frågar vad Micke tycker jag ska ta. Du får välja älskling viskar jag. Jag ställer mig åter igen mellan honom och kundvagnen. Han skyndar sig att stoppa ner ena handen i min urringning och ner i min BH. Smeker mitt bröst, leker lite med bröstvårtan och andas tungt vid mitt öra. Han trycker sig mot mig med sin underbara kropp och jag känner hans hårdhet. Snälla ta det gräddfärgade body´n säger han och jag lägger ner den i vagnen.

Vi går förbi skivor och hamnar vid grönsaksavdelningen. Jag säger till honom att vi ska köpa hem gurka men det måsta vara en lagom tjock och lång en. Han tittar på mig och det glimmar till i hans ögon. Micke styr kundvagnen fram mot gurkorna och nu verkar det ha varit en bra idé att vara ute på morgonen när det är lite folk. Jag står framför honom och han tar i många gurkor men till slut bestämmer hans sig för en. Micke tittar sig runt, skjuter in sitt ben och knä under mitt lår och trycker upp mitt ben lite. Sedan tar han gurkan, för in den under min kjol framifrån och skjuter in den i min sköte, med ett ordentligt tryck, som för att lära mig stå stilla. Jag blev lite förvånad över att han pressar in hela vilket är ett bevis på att han inte alls är riktigt nöjd. Den verkar för späd eller hur säger jag. Micke drar inte ut den direkt utan han snurrar den så jag tappar andan, småjuckar in i mig och tar sedan ut den och släpper ner mitt ben igen. Han letar en stund och får tag på någon han tycker är bättre. Den här gången skjuter han in sina ben mellan mina och särar på dem. Det är ingen som syns till så han knuffar fram mig så jag tippar och måste hålla i mig. Snabbt som sjutton kör han in gurkan i mig bakifrån rätt in i skötet och styr ner kjolen för nu ser vi någon komma. Han tvingar mig att gå några steg, jag flämtar över den hårda behandlingen och försöker att uppföra mig som om inget hänt. Micke vänder mig om, kysser mig vänligt men trycker in tungan i min mun, biter lite i min läpp, när allt blir lugnt drar han upp kjolen och drar ur gurkan men kan inte låta bli att köra in den en extra gång. Den tar vi säger Micke fast jag ser att han byter den mot en annan gurka. Han går fram till charken och ber dem att dela den på mitten vilket förvånar men accepteras. Båda bitarna läggs i vagnen.

Nu kommer vi till klädavdelningen och jag greppar ett par byxor, tar tigerbalsam, lypsyl och elastisk binda med mig. Jag ska sätta på mig bodyn säger jag och tar den med mig så du ser det. Inne i omklädningsrummet så tar jag av prislappen och tar på bodyn som sitter perfekt på min kropp. Jag tar på de andra kläderna och ropar på Micke så han kommer fram till mig. Jag släpper in honom i hytten med han får hålla en hand utanför på kundvagnen. Snabbt drar jag ner hans byxor,boxers och tar fram hans hårda stake. Jag öppnar tigerbalsamburken och lypsylen, blandar ihop de båda salvorna på min hand och böjer mig ner framför hans kön. Jag tar lite salva värmer det i min hand, smörjer in hans pung med det hela och Micke drar åt sig andan när tigerbalsam lukten når honom. Jag masserar ordentligt, känner pungen drar ihop och det kommer fram en liten droppe ur hans stake. Jag tar en liten klick till och drar det på fläcken där ollonet möter skaftet på undersidan vid förhuden. Han flämtar till. Jag drar ut lite elastisk binda och lindar hela hans skaft och gör det rätt så hårt. Jag avslutar med att slicka bort droppen från ollonet, dra en remsa runt hans höfter och fäster staken mot hans kropp. Micke svarar med att plocka fram den ena gurkhalvan, trycka in den i mitt sköte och styr över body så att den hålls inne. På med kläderna igen - jag lägger i alla grejorna + bodyns prislapp i vagnen , hänger tillbaka byxorna och ser att vi är presentabla innan vi går vidare.

Nästa stopp blir vid locktänger och fönar. Jag säger till att jag måste få prova en av fönarna och får starta den. När expediten tittar bort passar jag på, sänker fönen och värmer utanpå hans byxor. Jag ser att svettpärlor kommer fram och han andas nu väldigt tungt. Jag förstår att värmen gör att det svider, kliar i hela pungen så jag slutar blåsa och tackar för lånet. Jag måste få gå hem och tänka om jag ska köpa den säger jag. Vi fortsätter vår vandring och det känns onekligen väldigt konstigt att gå omkring med en gurka uppkörd och mina muskler arbetar hela tiden. Helt plötsligt tar Micke tag i mig i midjan, trycker sig mot mig och jag märker att han vill känna efter om gurkan är där den ska. Han pressar in stumpen djupt och han känns varm mot mig. Är du törstig frågar jag honom och han nickar. Vi kanske ska fika då och styr oss mot fiket. Jag går först in för att spana om en lite avlägsen plats och vinkar in honom med vagn och allt.

Micke får sätta sig i soffan, jag köper kaffe till mig och sockerdricka till honom samt en tårtbit. Jag kommer fram till bordet, snett till vänster sitter en ung kvinna med urringad tröja och rätt så stora bröst. Jag sätter ner brickan på bordet, placerar mig i hans knä, mage mot mage. Jag gränslar Micke, ger honom dricka genom sugröret och masserar hans stenhårda stake genom tyget. Jag tar en sked med tårta, lägger på min tunga och ger honom genom en tungkyss. Varannan tugga till Micke. När det är två tuggor kvar vänder jag mig så jag har ryggen mot honom och viskar titta på kvinnans bröst och tänk dig dem nedkladdade med tårta. Blunda och se hur jag smetar in henne med tårtan och du får tillfället att slicka igen det. Jag tar en bit i munnen och han får slicka den ur min mun. Tänk dig att jag lagt resten på hennes klitta och du får suga igen det viskar jag. Tar den sista biten i min mun och ger honom samtidigt som han leker med mitt klitoris under bordet. Jag känner honom bakom min rygg, jag lirkar upp gylfen och känner hur pungen känns. Den är så varm och han stönar när jag smeker den. Medan jag dricker upp mitt kaffe så viskar jag att du vill väldigt gärna köra in din stake i den flickans sköte. Viskar åt honom: Tänk på de rosa blygdläpparna som inte håller sig mot varandra av all väta. Utan när du närmar dig den så spretar de isär och de bara signalerar att du ska tränga in mellan dem. Jag smeker intensivt hans varma pung en stund tills mitt kaffe är slut.

Dags att betala säger jag och gå hem. Vi lämnar kaffebrickan och styr vagnen mot kassan. Du betalar allt och ser lite skamsen ut när du viskar att jag ville ta på mig bodyn och räcker fram prislappen. Jag tar dig lite avsides och lossar kedjan till kundvagnen och säger åt dig att gå bort med den. Vi börjar gå hemåt i solen och jag stannar upp vid en parkbänk med bord. Jag säger till dig att du måste ta ur gurkan för plasten har börjat skava. Ok säger du det kan jag göra. Jag sätter händerna på bordet, böjer mig fram och känner att du knäpper upp knapparna i bodyn. Micke drar ur gurkan som nog var i största laget för mig. Jag är inte beredd på att han samtidigt öppnar sina byxor, lossar staken och anfaller han. Micke tar tag i båda mina händer, lägger dem på min rygg, särar brutalt på mina ben, tvingar mig framåt så jag landar på bordet med hela överkroppen. Sedan stöter han in sin lindade stake in i mitt sköte i ett ursinnigt tempo. Jag bara stönar, känslan att först bli överrumplat penetrerad känns snopet, blandad med att mina ben säras lite för mycket. Jag känner vinden virvla runt och blåser runt min klitta, samt den knottriga lindan runt steken som river så gott inne i hela mitt sköte känns otroligt upphetsande. Den elastiska bindan gör att jag känner hur det mjuka ollonet pumpas in som en kolv i mig. Sedan det sträva som river hela tiden i skötets öppning och hela tyngden över mig så mitt kön pressas ner i bordet och masserar klittan. Jag sitter helt fast och jag vill ha mer, vill ha ännu längre in, vill ha hårdare, vill ha snabbare, vill ha allt som bara går att få av det mesta i den stunden. Jag hör hur han börjar låta som en gris, jag känner hur mina muskler börjar dra ihop sig och vi kommer helt otroligt nästan på samma gång. Micke vänder snabbt på mig och passar på att gnida sitt ollon mot min klitta. Medan jag ligger och flämtar lindar han upp och använder bindan till att torka mig ren mellan benen.

Du fick inte göra så säger jag sedan till Micke fast jag var otroligt nöjd över att han gjorde det. Jag tar genast fram handklovorna ur min väska och tar av honom kavajen. Sätter fast hans händer på ryggen och lägger kavajen över hans axlar. Nu går vi säger jag och ser längre fram en kiosk. Jag tänker löpa en glass säger jag och går fram till kiosken. Med glassen i handen tittar jag mig omkring och ser en rätt så stor parkering på sidan som jag drar med dig till. Längst bort i skymundan av några pallar säger jag till Micke att du måste kylas av. Jag drar snabbt ner hans byxor, hittar en halvslak stake, jag drar glassen under hans pung och upp över hela staken i omgångar. Slänger resten och slickar av alltihopa med långa tungtag så han är hård igen efter ren stund. Och drar på honom byxorna igen. Vi är lite på avvägar så jag styr upp honom på gatan igen. Micke går lite bakom mig och jag undrar stilla om det kommer att hända nått men eftersom han inte har några händer är det omöjligt. När vi gått ett tag så har jag ett minne av en trappnedgång med nät, mycket riktigt så kommer vi till ett sådant och jag vill ha ner honom där.

Jag lutar Micke mot nätet, ställer mig bakom honom, tar fram staken ur gylfen, för fram den, lirkar ut den i ett näthål och hoppas att hålet inte ska rispa så mycket i skinnet. Själv snabbar jag mig på andra sidan och ser hur staken står rakt ut ur kostymbyxorna genom hålet. Jag kysser dig genom nätet och lurar ut hans tunga, sedan böjer jag mig ned, tar ollonet i munnen och suger på det. Leker över det och hör hans stön. Jag slutar, rättar till min klädsel, ser att han svettas och andas väldigt tungt. Jag själv känner mig väldigt nöjd för han verkar ha svårt att hålla kontroll på sig. Jag hittar en bunke med lite regnvatten som jag häller över hans svällda kön och ber honom dra tillbaka det. Det blir svårt för staken har blivit lite större så vi måsta lirka ur den och jag stängde sedan gylfen.

Själv känner jag en lite svidande värmekänsla över min klitta när vinden blåser över det. Jag förstod också vad det var. Han hade ju dragit undersidan av ollonet mot min klitta på bordet så jag hade fått tigerbalsam på det. Jag börjar förstå problemet med lusten att något/någon ska vidröra det hela. Så jag släpper inte upp honom helt i trappen, säger åt Micke suga min klitta en stund vilket han gjorde under min kjol mellan mina särande ben när jag stod ovanför honom. Det var oändligt skönt att åter få lite svalka över den. Jag föste bort honom efter en stund och la till kavajen över hans axlar. Nu är det bara en bit kvar hem sa jag till dig som nickade. Har du ont i halsen frågade jag innan vi kom hem och du skakade nej. Tittar med stora ögon på mig när jag styr stegen mot den tomma lekparken och säger att då tar jag en halstablett. Jag tar tag i dig, sätter ner dig i ett av ungarnas traktorsdäcksgunga och du sjunker ner i den. Jag tar fram ett paket fishermans friend som jag köpte i kiosken och tuggar snabbt i mig. Jag ser Mickes ögon vidgas för jag tror han vet vad som kommer att hända honom. Jag böjer mig fram, knäpper upp byxorna och halar fram hans stake igen. Spottar ut bitarna från de starka tabletterna som är kvar i munnen, blöter ordentligt och för min metholfyllda mun över hans stake och slukar den i munnen. Micke stönar högt, jag masserar roten med tungan och funderar på hur länge jag törs hålla på innan skinnet domnar av. Jag suger, slickar, känner att jag själv är lätt avdomnad i munnen av de starka tabletterna och när jag smeker hans pung så vet jag att det snart är dags så jag slutar genast. Största problemet är nu att få upp honom ur gungan och in i huset. När vi väntar på hissen trycker han hela sin tyngd mot mig. Gnider staken mellan mina skinkor, försöker få in ett knä mellan mina ben, kysser mig i nacken och rider till slut nästan mot mitt ben som en hund. Micke är överkåt och det var dit jag ville ha honom.

Vi kommer in i lägenheten och jag tar av honom kavajen och sätter ihop dina händer framför kroppen. Du vill ha mig eller hur viskar jag åt honom och han nickar. Så jag får upp honom på rygg på det låga vardagsrumsbordet och krokar fast honom vid elementet. Går in i sovrummet och hämtar strapondildon. Sätter fast den över hans eget kön utanpå byxorna, tar av mig jackan, drar upp kjolen, sätter mig på hans bröstkorg och smeker mitt sköte med hela handen. Höjer mig, gränslar sedan honom och trycker mitt sköte mot hans mun. Micke slickar mig hårt och vill ha in hela tungan i mig. När jag känner gränsen komma så ändra jag min ställning och lägger en kudde under hans nacke. Hasar mig sedan bakåt, drar upp kjolen och låter honom se hur jag sakta, sakta pressar in dildon i mig. Pillar av den öppna Bodyn, smeker mina nakna bröst och börjar stöta dildon in i mig. Micke hjälper till som om det är hans staker. Han stönar högt, för upp sina höfter mer och mer, han vill verkligen straffa mig för all behandling. Jag känner den otroligt sköna känslan komma och river genom min kropp, även om det bara är en stor gummistake som tränger in i mig. Och det hela ebbar ut. Micke sliter i bojorna, kråmar sig under mig, jag stiger av och lossar strapon. Får honom att vända på sig mage.

Jag hämtar vaselin, knäpper upp hans byxor och tar av honom både dem och kalsongerna. Han står nu med fötterna i golvet, magen på bordet och jag ökar på kedjelängden till elementet. Jag smeker först pungen som är svettig, lindar fingrarna kring roten och känner på hela härligheten medan jag pressar mina bröst mot hans rygg. Jag runkar Micke sakta med långa tag, släpper sedan och smörjer in hans anus med vaselin. Du måste vända på dig igen säger jag. Micke vänder dig så han har ryggen mot bordet igen. Jag tar på mig strapon dildon och drar ut honom så han hänger med stor del av stjärten över kanten, särar på hans ben ordentligt och läger an dildons ollon mot hans anus. Säger till Micke att du ska få känna hur det känns att bli tagen och frågar honom om jag får. Micke nickar och sväljer. Jag pressar sakta in dildon, stannar upp en stund och han vill pressa ihop sina ben mot mig. Jag pressar in ytterligare en bit och han andas väldigt tungt, ännu en bit in, och efter en stund är hela dildon inne. Jag knäpper på själva massagefunktionen och tittar fascinerat på hur han faktiskt njuter av att ha den uppkörd så där. Fast jag tror inte att han frivilligt vill ha det upprepat sedan. Jag böjer mig ned, tar hela staken i munnen, gnider sakta huden mellan pung och anus, tar pungen i händerna och kramar den, suger och slickar hela staken, låter det sakta glida in och ut genom min mun. Ett levande vapen som är så mysigt. Jag tar av mig dildon och lämnar den i hans röv. Jag klättrar upp, lägger mig på honom: jag gnider min kropp mot honom, kysser honom, lossar lite obemärkt honom från handklovorna. Smeker hans bröstvårtor, sänker min sköte över hans stake och sjunker ner på den helt. Jag rör mig sakta med bestämt upp och ner och Micke rör sig under mig. Det tar en stund innan han upptäcker att han är lös, jag böjer mig bakåt och drar sakta ut dildon ur honom.

Jag byter så jag lägger Mickes ena ben ovanför mitt så han tränger in totalt i mig. Jag tar tag i hans händer och för dem ner till mina bröst så han fattar att han är lös. I den stunden så tar Micke i hela mig och juckar med långa drag in i mig, hårdare och hårdare. Stannar av, drar sig ur mig, lägger mig på rygg, spetsar mig formligen, tränger in i mig brutalt, reser överkroppen och när Micke kommer vrålar han ut all dagens frustration och han kommer och kommer. Det känns som om han fyller mig till brädden, bara fortsätter och pulserar tills han sjunker ner över mig. Han håller mig ömt, lyfter over mig till soffan, drar på oss stora varma filten och vi kurar ihop oss och somnar.

Jag vaknar mitt i natten och märker att Micke inte finns i sängen. Jag hittar honom i köket med en stor kopp te. När jag närmar mig honom tittar han upp och torkar sig snabbt i ögonvrån. Först så säger han inget men pekar på stolen bredvid honom.
- Nu förstår jag hur du kände det när jag lät min kompis ta dig i hisschaktet säger han stilla.
- Hurdå frågar jag försiktigt.
- När jag halvtvingade dig att ta honom analt fortsätter han.
- Ja, jag fattar men hur vet du hur jag kände det?
- Du kände en stor upphetsning, du litade på att jag inte skulle göra dig illa på något sätt så du lät mig fortsätta med min vansinniga idé.
- Jag har förlåtit dig för det viskar jag.
- Hur kan du förlåta mig för det. Jag förnedrade dig genom att tvinga på dig nått som du inte visste om det var bra eller dåligt.
- Jag förlåter dig därför att jag vet att du inte visste hur illa jag upplevde det hela.
- Men jag har skadat dig och förstört förtroendet mellan oss. Det kan du inte neka till för jag känner det och jag förstår det.
- Hur kan du förstå det?
- Därför att du ikväll har bevisat för mig att det är svårt att säga nej när någon som man litar på utsätter en för en massa saker som man aldrig provat på förr.
- Jag vet, viskar jag. Jag ville på något sätt ge igen för det du gjorde på mig.
- Jag vet hur det känns nu. Förlåt Katalina för att jag utsatte dig för anal sex. Jag kommer inte att göra om det.
- Det är Ok. Jag tänker inte utsätta dig för sånt som jag inte vet att du gillar heller.
- Låt mig bara slippa bli tagen där bak av dig med en dildo så är jag nöjd svarade han.
- Jag lovar svarar jag.
- Kommer vi att överleva vår första kris, första bråk och kunna gå vidare. Jag vill försöka i alla fall säger Micke.
- Vi får jobba på det, om vi anstränger oss svarar jag.


Vinna tillbaka Katalina skrivet av Micke
Det krävdes en hel del för mig att vinna tillbaka Katalina och få tillbaka förtroendet. Det känns ovant att det fortfarande handlar så mycket om hur sexuellt attraherad vi är varandra. Även om vi säger att vi ska träffas utan att ha sex så är det vad vi först gör. Ingen av oss hinner tänka så mycket utan vi bara tänder till. Jag förstår också att jag kränkte hennes integritet när jag lät en främmande man ta henne. Men jag fick henne också att erkänna att det hade kittlat hennes sinnen och det skrämde henne. Så jag försöker att tona ner hur mycket jag skulle njuta av att se henne bli tagen. Men det känns inte nödvändigt eftersom bara hennes uppenbarelse får min puls att höjas.

Hon bjöd mig på en obeskrivlig dag där jag även fick inblick i hur det är att bli utsatt för något som man inte vet om man tycker om eller inte. Jag förstod hennes tanke med det hela även om det gav oss båda ett sätt att då ut all sexuell frustration som vi byggt upp medan vi inte varit tillsammans. Hon fick mig att förstå andra saker om mig själv, om varför det inte har hållit med andra kvinnor. Det kan vara så att jag utsatt dem, för sånt de inte velat göra. Men ingen har eggat mig så mycket som Katalina. Jag vill så gärna få det att hålla med henne.

Katalinas armar runt min hals och mina händer mot hennes kropp gör mig så upphetsad. Känner hur mina händer glider innanför hennes blus och börjar smeka hennes bröst. Hon ryser när hon känner hur mina fingrar glider över hennes sköna kullar, känner min beröring mot hennes bröstvårtor. Hon vill ha mer och det får henne att sucka av längtan. Hon känner hur min lem växt sig hård. Jag ler skälmskt mot henne. Känner hur hon fylls av något, en åtrå som hon aldrig känt förr. Svårt att kontrollera sig - vi halvstår. Jag smeker henne bröst innan jag låter handen glida ner över hennes rygg, över hennes bak, upp på utsidan av låren och äntligen, kontakt ånyo med hennes hud. Jag ryser och låter handen glida under kjolkanten. Hon är len och mjuk. Sakta följer jag låret samtidigt som jag drar upp tyget. Händerna går upp och ned utmed hennes lår, varje gång som jag närmar mig hennes sköte vänder jag igen. Hon dras med av känslorna. Gnyr tyst. Låter min hand glida under hennes kjol och över trosorna. Känner hennes hetta, hennes längtan efter mig.

Jag öppnar Katalinas blus. Hennes bröst ser ljuvliga ut, jag för min mun dit, började suga och smeka på hennes bröstvårtor. Suger in dom mellan mina läppar och låter tungan massera dom. Kysser hennes bröstvårtor hungrigt, nafsar i dem, suger på dem. Känns så underbart, eggar henne. En flyktig tanke undrade om hennes styva vårtor berodde på frusenhet eller om det var ett tecken på hennes åtrå och rena kåthet. Blåser på de styva, fuktiga vårtorna, hör henne stöna av välbehag och rysningar. Tittar upp för att finna hennes blick, misslyckas då hon knipit ihop ögonen under detta njutningsfulla ögonblick. Händerna följer hennes konturer. Känner hennes mjuka hud - härlig beröring. Mina händer fortsätter ner över hennes mage. Jag smeker mjukt in under kjolen, över hennes sköte som fyllts av värme. En värme som känns i tyget i de nu fuktiga trosorna och hon trycker sitt sköte hårt mot min hand. Hon knäpper upp min skjorta och hennes händer smeker mjukt min kropp. Långsamt, lite retande sticker hon ned en hand, knäpper upp mina byxor och smeker mjukt min mandom som står i full prakt.

Katalina går ner på knä och drar av mig byxorna. Hon kysser mig hett innan hon tar av mig resten och leende kysser sin väg ner över min kropp. Hon låter sina händer omsluta min hårda lem. Smeker den lätt och jag stönar till av vällust. Omslutet av läpparna och hon glider ner över mitt fuktiga skaft. Smeker rytmiskt, suger hårdare och känner hur den är stenhård. Gör det så skönt för mig. Ger mig himmelriket i litet format. Hennes läppar, tunga, hela hennes mun, kysser och suger mig. Hon stannar upp plötsligt. Säger till mig att ställa mig upp.

Hon låter sina händer föras ner mot sin kjol. Hon börjar sakta lyfta den, centimeter för centimeter. Hennes lår blir mer och mer synligt i ljuset. Fållen är nu i höjd med hennes underliv, ett par centimetrar till och jag skall få en perfekt bild av allt hon äger. Då märker jag att jag inte andas, och tar ett djupt andetag.

Jag kysser mig ner för Katalinas kropp, drar in hennes ljuvliga dofter. Kysser och massera hennes bröst. Nafsar lite retfullt på hennes bröstvårta som genast bli styv mellan mina läppar. Kan inte låta bli att suga lite försiktigt på dom. Älskar hennes bröst som är precis lagom stora och mycket fasta. Tillslut fortsätter jag nerför hennes mage, mina händer smeker din kropp.

Jag sjunker ner mot hennes heta kön, täckt av tunt tyg. Hon känner min heta andedräkt genom det tunna tyget och åtrån fyller upp henne ännu mer. Hon vill ha mig, den ända känslan som finns nu. Viljan att vilja ha. När jag återigen försöker finna hennes blick är det med resultat denna gång. Hennes blick säger allt. Det är uppdämd kåthet som knappt kan bärga sig. Hennes vällust inför vad som hunnits med hittills och det som komma skall. En blick som vill tala om för mig hur mycket hon vill och skall. Jag för trosan åt sidan och smakar henne, slickar hennes blygd. När jag närmar mig venusberget särar hon villigt på sina ben. Hon lägger sina händer på mitt huvud och stönar svagt att jag ska fortsätta. Jag kysser hennes kulle. Händerna smeker längs insidan av hennes ben. Jag kysser hennes ljumske, slickar sakta runt omkring hennes kön. Hennes händer tar ett fastare tag om mitt huvud, manar mig att sluta retas. Katalina är redan fuktig och doftar underbart, jag låter tungspetsen sära hennes blygdläppar nerifrån och upp mot hennes känsliga knapp. Kysser den försiktigt när jag når fram. Hon stönar stilla, andas tungt, låter mig veta att hon njuter av det jag gör. Uppmuntrad fortsätter min tunga att dansa över hennes läppar. Fingrarna gör sitt bästa för att följa med i tungans dans. Snabbare och snabbare går dansen. In och ut glider fingrarna i henne. Jag kysser, nafsar och drar lite i hennes läppar. Hon pressar mitt huvud mot sitt kön, rör sina höfter oroligt fram och tillbaka. Hennes safter rinner, gör mina fingrar och mina läppar alldeles glansiga. Till sist kysser och slickar jag en stund på klittan medan jag pressar in två fingrar i henne.

Smaken av hennes heta kön fyller min mun. Känner lukten av het kvinna. Åh, lukten och smaken gör mig vild. Skrattar till över hur lycklig jag känner mig som befinner mig här och nu och får uppleva Katalina. Glömmer nästan av att slicka vidare då jag är så fångad av tanken. Finner mig dock och slickar henne vidare. Hon känner hur det pirrar till i hela kroppen, ända från tårna och ett stön slipper över hennes läppar. Jag fortsätter att slicka henne, stimulera henne. Jag hör hur hon flämtar ännu mer upphetsat. Jag är lyhörd, lyssnar på alla signaler hon ger mig och märker att hon njuter. Känner hur hon spänner sig och börjar flämta orytmiskt och högljutt.

Låter smaken av kvinna verkligen fylla min mun. Masserar henne. Jag märker hur hon skakar till, spänner kroppen och slappnar av, hon närmar sig toppen. Katalina känner orgasmen närma sig och tar ett stadigt tag i mig. Hon biter ihop för allt hon är värd när orgasmen sköljer över henne. Hennes ben skakar och hon påbörjar ännu ett högljutt klimax. Jag låter min mun omsluta hela hennes sköte. Det rister till i henne igen och det är knappt hennes ben bär. Jag slickar, kysser, nafsar, biter, suger, lapar, tills hon nästan skriker att hon vill ha mig i sig. Hennes springa är så blöt och fylld med kåthet men hon vill bli fylld av annat.

Jag glider uppför hennes kropp, kysser henne. Hon slickar av min mun, gör mig ren från hennes egna safter. Vi kysser varandra, hon kramar om mig, tar tag om mina skinkor och vi pressar oss mot varandra. Mitt stånd trycks mot henne, Katalina ber mig komma in i sig, hon vill känna min stake fylla upp det våta inre. Hon tigger, kysser, ber mig. Jag ger henne en djup kyss, så lägger jag mig vid hennes sida. Hon lyfter upp sitt högra ben så jag kommer åt att nosa med ollonet mot öppningen. Katalina ser på mig med en trånade blick, känner hur jag låter ollonet glida upp och ner för hennes skåra. Hon masserar sina bröst och sluter ögonen. Långsamt låter jag den glida in i henne. Känner hur jag tvingar isär väggarna i hennes trånga, våta, varma grotta. Känner hur den kärleksfullt kramar om mig. Vi stönar båda högt av njutning.
Jag börjar stöta in i henne med långsamma drag, njuter för varje gång jag pressar mig in i henne. Smeker henne, slickar på hennes bröst samtidigt som jag taktfast pumpar min stake in och ut i hennes härliga grotta. Jag drar mig ur henne

Vi vrider oss så hon hamnar på igen på sidan, jag blir sittande på knä mellan hennes ben. Jag kan nypa om henne som en tång med mina ben och kan pressa in mig ända till roten i henne. Synen av hennes underbar skåra får det nästan att gå för mig av bara att få se den. Jag ser hur en av hennes händer söker sig bak och börjar smeka springan. Hon ber mig komma in i sig. Jag vet att jag inte skulle klara mer än två sekunder till så jag böjer mig ner, kysser handen som sakta smeker klittan. Jag använder fingrar och tunga för att behandla hennes sköte. Jag viskar i hennes öra hur skön hon är, och att jag aldrig vill sluta. Hon ber mig att ta henne hårt och jag tänker på att få se på medan min hårda lem ränner in i hennes hala springa. Ta henne hårt. Nu är det sanning, nästan där. Hon vill ha mig djupt. Sakta, sakta kommer jag in i henne. Till slut är jag inne med hela min härlighet, vi nästan skriker av lycka. Underbart. Vi älskar utan en tanke på annat. Ingen ånger - ingen tanke på vare sig förflutet eller framtid. Bara detta nuet, vår älskog. Känslorna som elektrifierar oss - känslan av den absoluta närheten mellan två människor. Gud, vad underbart det är. Hur det börjar brinna innanför ögonlocken och med hur kaskaden av uppdämd åtrå får oss utesluta verkligheten, hur vi upplever varandra helt och fullt. Uppslukade av situationen, älskogen, våra känslor får fritt flöde.

I en enda stöt tränger jag återigen djupt in i henne. Hon är vidöppen, välkomnande och hungrig. Bara några stötar, så kommer hon i en oerhörd orgasm. Hon skakar, kvider, vrålar, stönar, och jag har bara att njuta av hennes njutning. Hennes orgasmljud är som den ljuvaste musik i mina öron, och jag skrattar njutningsfullt. Jag för min hårda styva stake hårt och snabbt in och sakta ut, stöter den riktigt i botten. Gud, vad underbart det är. Jag håller henne stenhårt i skinkorna, juckade hårdare och hårdare, ökar i takt. Detta får henne att nästan att explodera igen. Hon greppar krampaktigt i mig. Jag låter min stake plöja hennes blöta hål. Hennes springa plaskar av åtrå, rinner ner för benen. Hon har aldrig känt sådan brunst, vill bara få så mycket stake i hela sig som möjligt. Hon försöker viska men det blir snarast ett tjut om att jag skall ta henne skönt. Jag känner hur hennes muskler börjar krama min stake hårdare. Jag tar henne med en frenesi utan dess like. Mitt i allt kan jag inte låta bli att se in i hennes ögon, sökandes efter svar. Svaren finns där, de som säger hur lycklig hon är. Hur det är ren kåthet som fyller hennes kropp. Den längtan hon känt är nu borta, istället fylls hon av njutningsfulla tankar och känslor. Det är så ljuvligt att se hennes blick. Vi delar samma känslor - samma ögonblick av hänförelse och lustfyllda stämning. Ändå är det mer ren och skär lusta som är det slående. Nästan som kärlek men ändå inte - kroppens begär som får sitt. Känslor av hur härligt det är när kroppar möts och ger sig hän åt varandra. Hur skönt man kan göra för varandra - glömma allt annat. Bara låta sig sköljas in av ögonblicket, detta sköna knull. Allt detta hinner jag tänka medan jag har ett stadigt grepp om hennes ena ben och kör snabbt in och ut min lem ur hennes blöta springa. Vi riktigt hur hör våt hon är och hur min härliga lena pung daskar mot den fina baken. Hennes hand jobbar frenetiskt mot klittan och jag ser på henne att hon börjar närma sig klimax. Jag börjar få upp tempot lite och njuter våldsamt av känslan jag upplever. Känner snart hur ilningarna kommer tillbaka. Vi stönar högt ikapp med varandra.


Hon börjar gny, kvida och nu känner jag hur det börjar brinna innanför ögonlocken och med en kraftig stöt kommer kaskaden av uppdämd kåthet. Jag juckar bestämt och äntligen känner jag hur pungen börjar dra ihop sig. Jag vrålar ut min lycka och skjuter den ena strålen efter den andra långt upp i henne. Jag tömmer mig helt i henne. Pumpar henne full med min sats, hon känner hur jag fyller upp henne och hon har aldrig njutit som nu. Samtidigt hör jag hur hon skriker ut sin orgasm. Våg efter våg av maximal njutning sköljer över oss Du skriker ut din lättja och sjunker ihop. Vi håller om varandra, totalt utmattade av vår kåta lek.

Till slut ramlar jag ihop bredvid henne, fullständigt utpumpad. Hon vänder sig mot mig. Vi ler och kysser varandra. Hon vandrar ner och slickar girigt i sig de sista dropparna av min varma säd, suger min lem ren. Sedan ligger vi kvar länge och bara håller om varandra, smeker sakta varandras kroppar. Till slut måste vi ge upp, våran sexfrenesi har gjort oss hungriga. Tänker på hur vi kommer tillsammans. Hur skönt allt är. Extasen vi just upplevt. Vi skrattar till och tittar varandra djupt i ögonen. Det är tillfredställelse blandad av förnyad kåthet som vi speglar i varandras blickar. Jag ler och hon ler. Omfamnar varandra. Kysser hett. Jag insuper Katalinas doft och känner hur härligt kvinnligt den är. Blotta tanken på att få känna hennes läppar omsluta mig igen, blygd eller mun spelar ingen roll, får mig stenhård och mitt ollon känns fuktigt.

Jag viskar i hennes öra:

- Vi har hela natten på oss.
- Hon ler, det där leende som säger allt

Staffan kommer hem
När telefonen ringer känner jag inte igen numret. Jag svarar och blir båda glad och förvånad när jag hör hans röst. Det är längesedan och han berättade att han skulle tillbringa helgen här tillsammans med sin amerikanska tjej och hennes bror. Jag känner inget när jag hör hans röst utan det känns mer som en gammal kompis som ringer. Snälla Katalina kan jag få fixa ihop dig med Rob, bara en date eller hela lördagen helst bad han. Jag hinner tänka att han tar för givet att jag är singel och ler stort. Men jag har svårt att säga nej till honom, Staffan och förhör mig om flickvännen. Jag frågar vilket hotell de bor på, hur gammal min date är (några år yngre) och lite smådetaljer. Lägger på luren och gör upp när Staffan ska hämta mig nästa eftermiddag.

Sedan smider jag planer för jag vill verkligen imponera, mest på Staffan som är en väldigt het karl men ett ex. Ringer till Micke och berättar det hela. Han säger att jag verkligen ska träffa dem och försöka få klarhet i vad jag känner.

Jag smider planer och klär mig i jeans, blus, stövletter, kavaj. Jag ger mig i väg för att bjuda Rob på frukost. Vill bekanta mig med honom innan jag ska träffa alla fyra. Jag knackar på hans dörr och får en knuff i magtrakten när han öppnar dörren. Jag tittar in ett par djupblå ögon, brunbränd hy och ett vackert maskulint ansikte. Han tittar på mig, frågande och jag presenterar mig medan hans blick sveper efter mig. Plötsligt får jag en känsla av att jag skulle ha tagit på mig något annat. Hans blick glittrar till när jag på stapplande engelska försöker förklara att jag ville träffa honom och äta frukost med honom. Han tar min hand och ber mig komma in. Jag tycker vi beställer frukost på rummet eller hur säger han. Han imponerar på mig eftersom han verkar otroligt lättsam och får min nervositet att släppa. Han ber att jag inte ska vara orolig för min engelska för han förstår mig. Vi skrattar tillsammans och när telefonen ringer meddelar han sin syster att han tänker lämna henne och Staffan för sig själv. Han vill förbereda sig för sin date. Rob säger inte att jag är där och våra blickar möts.

Rob är så attraktiv. Du får ta en dusch om du vill säger han innan frukosten kommer in. Jag väntar på den säger han och styr mig mot badrummet. Jag hinner tänka att här har man lite talan men gör till min egen förvåning inget motstånd. Klär av mig och ställer mig under den varma duschen. Ser till att den inte är för varm eftersom man blir så röd i huden när det blir för varmt. Njuter av vattnet och rycker till när jag känner en kylpuff från dörren. Sekunden efter känner jag händer på min rygg, känner doften av löddrande tvål och de smekande händerna som dras över min hud. Jag suckar vällustigt, njuter av varje drag, känner hur jag reagerar på hans händer.

Inga ord sägs, han tar mina händer och sätter upp dem mot väggen. Jag har fortfarande ryggen mot honom. Han för bort mitt hår, kysser min nacke, kysser sin väg nedanför min rygg. Stannar vid ryggslutet, tvålar in sina händer och smeker över mina skinkor, låter sina fingrar följa min skåra och avstannar just innan och jag stönar rakt ur. Han tvålar in mina fötter, sköljer dem noga, fortsätter med vaderna, knäna och innerlåren. Han låter sina fingrar borra in sig, leka med den allt tunnare huden mot hettan. Men slutar precis innan han når min kärleksskåra.

Han viskar ord i mitt öra och plockar ner duschslangen, särar lite brutalt på mina ben, trycker ner min svank lite så jag putar med rumpan mot honom. Jag är förlorad i njutningen och följer villigt med hans upptåg. Han låter duschstrålen rengöra mina skinkor, särar på dem och jag känner vattnet som rinner mellan, virvlar till runt anus och leker i skårans öppning innan den faller ner mot golvet. Jag stönar högt och vill ha vattnet, trycket mot mitt sköte. Nästan som om han läst mina tankar, så hukar han ner och särar lite mer och låter strålen träffa mitt sköte. Ahh säger jag bara, njutningen går som en stöt genom mig. Det kittlar till och mitt sköte drar ihop sig när den lite hårda strålen hamnar på min klitta. Rob låter strålen växelvis träffa mina känsligaste delar och slutar helt plötsligt. Han står upp och säger att han vill se mig, se hela mig och vänder mig mot honom. Jag ser hans ögon vidgas när han ser mina eldsflammor ringla sig upp på mitt venusberg. Han andas djupt och fastnar vid mina hårda bröstvårtor. Sträcker sig efter badlakanet och slår in mig som skört glas. Torkar vattnet ur hårtopparna, smeker sakta ner över bröstens rundning, magen och efter en stund står jag torr framför honom. Han klär sakta på mig, drar på mig trosorna, döljer mina bröst i spetsbh, drar upp mina jeans över mina höfter, knäpper blusen och drar sockorna över mina fötter.

Frukost säger han och drar in mig i rummet. Den ser onekligen läcker ut, framdukat på bordet och med duk under. Färsk frukt, rostat bröd, tunna skivor skinka, te, bröd etc. Rob pekar på stolen bredvid och jag sätter mig. Han brer på min macka och ger dem till mig. Han tittar på mina läppar när jag äter den och jag känner mig som den sexigaste människan i hela världen. Det har nog mycket med att jag är otillfredställd och det river av lust i min kropp. Vi tittar på varandra och äter sakta, mäter varandra med blicken. Jag tuggar ur min mun och kryper ner under bordet. Låter mina händer smeka hans lår, känner det sträva tyget mot mina händer. Rob lyfter på bordsduken och särar mer på sina ben. Jag tittar på mot hans slutna ögon, halvöppna mun och låter mina händer gnida över hans stenar och efter hela stakens längd. Blir inte ett dugg förvånad när jag känner hårdheten.

Jag eggas oerhört av att stryka, smeka över hans gren, kan inte motstå frestelsen utan låter mina händer hitta knappen till hans byxor. Rob protesterar inget när jag drar ner blixtlåset, öppnar byxorna, lirkar ner boxershortsen och luftar hans hårda lem. Jag tittar på den och den är verkligen hård, ollonet har en djupmörkröd färg, förhuden är tillbakadragen och kanten ser ut som om den behöver en fuktig tunga. Jag börjar med att kyssa, suga in hans kulor och nu stönar han först rakt ut. Tar tag löst i mitt huvud och jag blöter mina läppar ordentligt, lägger dem vid roten och gnider efter hans sträng upp till ollonets kant. Blöter mer och låter mina läppar och tunga leka med hela undersidan medan jag greppar med en hand pungen och den andra handen runt roten.

Rob stönar högt och skjuter fram höfterna lite mot mig. Det knackar på dörren och Rob drar genast ner bordsduken, tar tag i tidningen och säger att det är öppet. I samma stund som en kvinnas röst blandas med en manlig så låter jag ollonet komma in i mun. Kramar runt hans mandom med händerna, suger lätt på ollonet. Hör Rob säga till med skarp röst att han vill inte följa med utan stannar här och att de ska mötas senare. Staffans röst säger att han kan ringa om han ångrar sig och Rob stönar ut Ja, när mina tunga hittar ollonkanten och jag leker med den.

Dörren stängs igen, Rob drar upp bordsduken, jag släpper hans stake, tar en klunk av hans te och slukar hela staken i munnen. Rob kippar efter luft och flämtar till när det varma från drycken när hans heligaste. Jag runkade honom med långa tag, kramade runt pungen och sög, slickade, svepte med tungan runt hans ollon. När jag känner at det är nära drar jag mig från honom, drar omilt upp hans boxershort och försöker stänga hans byxor. Kliver upp och tar mig lite frukt från fatet. Jag ler mot Rob och jag ser glimten i hans ögon att det här bara är början. Men jag vill låta honom svalna av, vill ge honom det yttersta av njutning.

Han tittar på mig, sitter helt stilla och ler mot mig. Säger att han måste köpa lite grejor på stan och frågar om jag vill följa med. Klockan är mitt på dagen och vi ska träffa de andar vid fyra. Staffan ska hämta mig kvart i fyra. Jag säger att jag kan följa med en stund i alla fall och vi drar oss mot dörren. Rob håller mig hårt i armen och styr oss mot hissen, han står nära mig, känner hans värme och lust slå emot mig. När vi kommer ut på gatan styr jag stegen mot köpcentrat. Rob hänger på så gott det går, när vi kommer in i byggnaden lägger han handen mot min rumpa och smeker den. Den lilla gesten skickar begär in i min kropp men jag behärskar mig med all min kraft. När Rob köper tandkräm smyger jag upp bredvid honom och gnider mig lätt mot hans ben och får honom att flämta till. Frågar om han hittar tillbaka till hotellet och lämnar honom till hans inköp.

När jag kommer hem har jag helt tappat behärskningen. Jag sätter mig ner på stolen, sluter ögonen och ser oss älska ohämmat och hett. Mitt sköte drar ihop sig med kraft och får mig att flämta där jag sitter helt ensam. Bryter mina tankar och slänger mig i duschen. Tänker på morgonduschen och njuter av att tvätta mitt hår. Torkar det sedan med hårtork och funderar på vilka kläder jag ska ha på mig. Tar på mig trosor, korsetten och kritsträcksrandiga byxor. Ställer mig vid spegeln för att sminka mig men måste gå ifrån och byta trosor som blivit blöta.

Det ringer på dörren och Staffan står framför mig. Han tittar på mig och jag reagerar på honom som vanligt. Han ställer sig bakom mig medan jag sätter på mig mascara och låter sina händer glida nedför min korsett. Jag har saknat dig säger han och jag möter hans blick. Han följer mina linjer med händerna och blicken, trycker sitt halvstånd mot min rygg. Han kysser min nacke, smeker med fingrar ner i min klyfta, tar tag i mina höfter, smeker dem, trycker sig mot mig med hela sin kropp. Riktigt njuter av mig och jag knuffar bort honom och säger att han ska sluta. Tar tag i kavajen och knäpper den runt min kropp.

Färdig säger jag och vi åker iväg till hotellet. Staffan knackar på Robs dörr och vi kliver in. Vi blir presenterade för varandra och vi försöker att inte känna igen varandra. Staffans flickvän ser amerikansk ut - lång, smal, finlemmad med lite för mycket smycken. Hon såg lite skygg ut men hade ett vänligt leende och tittade med avgudning på Staffan som er manlig ut, Rob såg sexig ut men det var nog mer i mitt huvud. Vi skålade i lite öl och begav oss till restaurangen. Där åt vi gott och jag kunde inte låta bli att smeka Rob´s lår och gren. Han var inte sen att svara på det och det var ett smart drag att inte ta kjol idag, att inte låta honom leka mig till orgasm under bordet. Men jag längtade efter hans fingrar, fingrar som smeker den tunna huden, som glider i min fukt, öppnar mig, rundar min klitta och smeker mitt venusberg.

Vid efterrätten förvånar vi nog alla genom att jag dricker ur mitt vattenglas, tar isbiten mellan mina tänder, tittar djupt i Staffans ögon, vänder mig till Rob och kysser honom. Leker in isbiten i hans mun, kysser honom fordrande, djupt och lämnar oss båda flämtande. Staffan ögon mörknar men jag ser han kysser sin dam på kinden, munnen och i armvecket. Hon är inte lika het som jag.

Vi förflyttar oss sedan till baren och beställer in en drink var. När musiken startar bjuder Rob upp mig och jag tackar ja. Sedan var vi fångade i varandra. Hans händer på min kropp som pressar mig nära, Hans ben mellan mina, som gned mitt sköte, hans mun, hans läppar, hans flämtningar, hans hårda kropp och hans stake. Jag var alldeles vimmelkantig efter dansen och vi hade svårt att slita oss från varandra. Staffan såg inte lika glad ut och jag förstod att han var en aning svartsjuk. Så jag bjöd upp honom. Det kändes skönt att inte känna det där stygnet i kroppen och längtan efter honom. Det kändes som om han hade förvandlats till något tryggt och farbroderligt för mig.

Staffan är inte så glad på mig utan frågar en hel del om vad jag tyckte om Rob. Jag är hans date svarar jag och du har din flickvän. Eftersom Staffan är en av de duktigaste som dansare men inte som älskare så låter jag mig förföras i hans armar men bara under dansen. Han viskar i mitt öra att han vet hur upphetsad jag är just nu. Och hade han inte sina flickvän skulle han dra in mig i nått hörn och ta mig på plats. Jag retas med honom och säger att han kan med lätthet gör det med sin flicka, sära på hennes ben, tränga in sin påle i henne och göra henne lycklig. Som svar trycker han sig mot mig.

Kvällen börjar gå mot sitt slut, kyssar djupnar, smekningar blir djärvare och vi beslutar oss alla att återvända till Rob´s hotellrum för en sista drink. Rob håller mig nära och jag njuter av hans ångande kropp. Väl inne i hans hotellrum så kysser han mig, trycker upp mig mot väggen, borrar in sin tunga djupt i min mun och jag stönar av begär. Jag särar på mina ben och saxar runt hans höfter. Rob trycker sig mot mig, kräver min tunga, låter våra tungor leka väl synligt utanför våra munnar. Han pressar mig hårt mot väggen och min kropp ylar mot honom, kittlingarna ökar på och jag pressar mig mot Rob. Staffan är inte heller blyg utan har fått av flickvännen hennes kavaj och håller på att öppna hennes byxor. Rob knäpper upp min kavaj och flämtar till över korsetten. Han borrar in sin näsa mellan kullarna och smeker mina bröst utanpå tyget, naffsar efter bröstvårtorna, försöker slita tyget år sidan så han kom åt. Jag får av hans skjorta och smeker hans hårda bröstvårtor. Rob tar tag i mig och bär iväg med mig till det låga bordet. I soffan ligger Staffan och slickar mellan flickvännens ben. Ljust könshår, pojkrak kropp, särar ordentligt på sina ben, höfterna frampressade och med händerna över ansiktet och hon njuter fullt ut. Jag skänker henne en tanke eftersom jag vet att Staffan kan sin sak. Hans tunga som virvlar runt i varje skrymsle, hans mun som leker och driver klittan till att darra och vibrera bak mot anus.

Rob står nu mellan mina ben och bara tittar på mig. Han lossar min korsett och släpper ut mina bröst. Han öppnar mina byxor, böjer sig ner över mig och suger in mina bröstvårtor i munnen. Jag stönar högt och smeker Staffans bakdel i byxorna, hans perfekta rumpa. Den andra handen gräver jag in i Robs hår, vill han ska ta mig lite hårt, vill han ska sluka hela mig - Robs ena hand sliter i mitt hår så jag får böja min nacke och den andre kramar det andra bröstet. Rob slickar sig ner mot byxliningen och drar av dem. Leker med fingrarna över mitt venusberg och följer tatueringens konturer. Jag särar på benen mer, ligger helt utfläkad för honom och det glittrar i hans ögon. Han skrattar till lite, greppar Staffans arm och säger titta, har du sett någon så våt någon gång. Mina trosor är genomblöta och Staffans låter sina fingrar glida lätt över, tryckte lätt över klittan, särar på blygdläpparna och drar tyget över den blöta skåran och sa grattis till Rob. Flickvännen lägger sin hand på mitt venusberg, kysser det, leker med fingrarna mot klittan och smeker sakta trosans tyg. Jag stelnar till lite av beröringen. Staffan klär av henne resterande kläderna, hennes hud är ljus och fjunig, hennes ögon glöder när fingrarna finner min ena bröstvårta och jag stönar rakt ut. Rob lirkar av mina blöta trosor och särar på mig. Han tog i mitt ena ben och arm, Staffan på andra sidan gör likadant och jag sitter fast i deras grepp. Staffan viskar i mitt öra på svenska att han hade aldrig vetat att jag hade begär av att blanda in en annan flicka i leken. Fast vi två har aldrig behövt någon krydda alls för att älska ohämmat. Flickvännen tittar in i mitt sköte, särar med ömma fingrar på mina blygdläppar, drar in mina dofter. Jag känner lätt obehag men glömmer tiden när hennes tunga smakar av mig. Hennes hårda spetsiga tunga glider ned på varsin sida av min skåra. Staffan suger in och smeker min ena bröstvårta. Rob bearbetar den andra och deras stånd står hårda ut från deras kroppen. Jag hinner tänka på att det är nog inte första gången de delar på sina flick- och pojkvänner.

Plötsligt släpper de mig, Robs tunga hittar min skåra och jag stönar ut min lust. Han leker och gnider med mun, tunga och jag skjuter fram mina höfter mot honom. Staffan finns plötsligt där och leker in två fingrar i mig. Fingrar som gnider mot mina väggar, som särar på mig som bokstaven V. Leker med mitt inre så jag brann bara mer. Jag vrider mig av lust när en blöt tunga hittar min bröstvårta, en kvinnas tunga som leker med mig. Plötsligt byter alla ställning. Flickvännen ställer sig över mig så jag kan smeka hennes bröst, jag känner hennes safter droppa ner på min bröstkorg när Staffan tränger in i henne bakifrån. Hon sluter sina ögon, njutningen är obeskrivlig och jag smeker hennes små bröst, drar ut vårtorna från hennes kropp och hon spänner sig som en fjäder. Rob slickar mig intensivt mellan mina ben, noga och säkert. Ryser till när tungan virvlar runt mitt anus och skickar lust ut i min hetsiga kropp. Plötsligt rycker flickvännen till och kommer. Staffan som inte är klar stannar av en stund. Tittar ner på mig och smeker med tummen över mina läppar. Låter flickvännen vila och styr in sitt ollon i mun. Jag tar emot det, smeker hans pung, låter fingrar pressas in lätt och mot hans anal, leker med ollonet en stund tills han drar sig ur mig.

Staffan särar på flickvännens ben och borrar sig åter in i henne. Jag tar tag i Robs huvud och vill ha upp honom. Han är så tänd och jag vill ha honom sittandes. När jag vill ta honom i munnen skakar han på huvudet och håller hårt om sitt stånd. Jag sätter mig över honom och låter honom sakta pressas in i mig. Jag ser på honom att han är nära så jag kysser honom. Sitter helt stilla och leker i hans mun. Sakat börjar jag sedan att rida honom. För varje gång kommer han in längre och längre in i mig. Jag använder all kraft i mina knipmuskler och väcker hans djuriska hetta. Rider honom hårt men långsamt, fortare fortare. Känner oss närma oss slutskedet. Han biter mig lätt i läppen, leker med en hand mellan mina skinkor. Jag smeker hans nacke, bröstvårtor, ner över ryggen och känner honom djupt i mig. Snabbt byter han ställning. Han drar sig ur mig, lägger mig på bordet, tittar ner på mig, drar med tummen över mina läppar, ner mot halsen, över bröstvårtorna, leker med flammorna, drar upp mina ben mot sin axel , tränger in djupt, hårt och får min kropp att rista till, jag kan inte kontrollera det hela utan stönar ut några slags lust djur. Han viker mina ben åt ena sidan och rullar mig runt. Lägger hela sin kroppstyngd över mig och tar mig likt ett brunstigt djur. Borrar sig in, biter mig i nacken, håller mig hårt och jag darrar och känner befrielsen är nära. Jag exploderar under honom, rycker till, darrar och bara flämtar. Några drag till och Rob tömmer sig i mig.

När vi hämtat oss skyndar jag mig att ta en dusch. Jag säger tack och hej då, byter visitkort med Rob och känner mina blossande kinder. Men jag vet att jag har städat bort Staffan ur mitt liv. Han känns som en gammal trevlig vän. Det känns härligt och jag visslar ut i natten när jag går hem. Ringer Micke mitt i natten och surrar lyckligt med honom tills han ber att få sova. Jag märker hur han ler ut i mörkret, kan frammana den bilden när jag pratar med honom där jag ligger i min säng. Han ler stort när jag berättar att den starka spänningen mellan jag och Staffan är borta, att jag inte känner någon slags dragning till honom. Och jag berättar för honom om den lilla fyrkanten och han skrattar rakt ut och påstår att jag fått smak på damer. Jag bara fnyser åt honom och säger att så är inte fallet.


Njuter av Micke
Det finns minnen av mitt och Mickes kärleksliv som jag kan tänka på om och om igen med värme i hjärtat. Jag ser mig inte som dominant och jag ser han inte som dominant utan jag ser oss väldigt jämbördig. Jag är inte undergiven och han är inte undergiven – jämbördig. Den sista tiden har vi älskat vid varje tillfälle för att ta igen den tid vi varit ifrån varandra. Och Micke har sagt att han måste resa till London på ett jobb i några veckor vilket ökar på hettan mellan oss.

Ibland vill jag att Micke kommer fram till mig, visar sina handleder. Jag tar fram min sidenscarf och binder ihop hans händer framför kroppen. Knuffar honom bakåt mot bordet och han lägger sig på rygg över det. Vill ha hans underben hängandes över bordskanten. Ställer mig vid hans huvud, smeker honom sakta över ansiktets muskler, masserar bort rynkan mellan ögonbrynen, låter hans haka slappna av, masserar haklinjen. Kysser sakta hans läppar och tar hans händer och för dem ovanför hans huvud. Suger på Mickes fingrar och ändrar ställning. Står bredvid honom och ber honom blunda, njuta av stunden. Drar isär kostymen. Smeker ovanför hans skjorta och överväger om han ska få behålla knapparna. Ok, jag knäpper upp dem, drar skjortan ur byxorna. Öppnar skjortan, går runt så jag står mellan benen. Åhh vilken syn..Micke är så vacker…drar mina händer sakta och mjukt över hans bröstkorg, upp mot halsen och ner igen till linningen på byxorna.

Sätter mig över höfterna. Slickar i hans mungipa, hans läppar och kysser honom sedan. Drar min tunga från hans mun ner till hakan, följer undersidan till örat tillbaka och ner över halsen till halsgropen och upp igen. Blåser samma väg och får honom att böja sin nacke och sucka. Lirkar in mina händer efter hans armar och smeker dem medan jag kysser lätt på munnen och lämnar hans läppar. I samma stund river jag hans armar från handleden nertill armbågen, armhålan och Micke ryser, huden blir knottrig. Jag borrar in huvudet vid nyckelbenet och doftar, frän besk manlighet med en choklad/kaffe ton som eggar.

Härliga människa, sedan jag dragit in hans dofter biter jag lätt i halsmusklerna, biter min väg ner till nyckelbenet, följer benet med min tunga, slickar , lapar på den varma huden och blåser lätt på den. Ger den andra sidan av halsen, nyckelbenet samma behandling. Tar sedan bröstmusklerna i mina händer och smeker hela muskeln med stora rörelser som jag sedan gör mer och mer koncentrerat till hans bröstvårtor. Ser hur de reagerar på mig, drar ihop sig och blir begärliga. Kupar händerna om dem och drar försiktigt med tummarna över. Låter dem glida ner i tummens lilla hudflik och låter dem ligga där en stund. Drar dem sedan ut från kroppen försiktigt och ner igen. Låter min tunga slicka dem båda, noga, varje lite skrynkla på vardera och blöter dem ordentligt och blåser på dem. Tittar upp mot Mickes mun som öppnats, hans nacke som böjs lätt bakåt.

Böjer mig ner och tar den ena vårtan i munnen, naggar lite på den med tänderna, släpper med munnen och med en nypa drar jag lite hårt ut dem från kroppen. Släpper den och tar den i munnen, suger på den och låter tungan få leka runt innan jag gör samma procedur med hans andra bröstvårta. Kysser mig till revbenskammen och leker in mina händer under hans rygg. Micke hjälper till lite och häver sig upp lite. Jag fastnar lite i allt tyg men jag tar det lugnt och försiktigt och når högt upp på hans nacke. Sätter i naglarna och drar min väg ner, efter ryggraden, sakta, sakta och slickar på benet mellan brösten. Tittar upp på hans mun och ansikte. Mmmmmm

När mina naglar når linningen, kliver jag ner från hans höfter. Ställer mig mellan hans ben. Böjer mig ner, drar mina fingrar över varje liten muskel, som sitter från bröstkorgen och till ryggen. Tillbaka till bröstkorgen, smeker magens konturer, låter fingrarna glida över den lena huden, starka mage. Böjer mig ned och slickar på de små sågtandsmusklerna och mot mitten till magen på båda sidorna. Beundrar dig som inte kniper fast mig mellan benen. Micke sköter sig ypperligt. Låter min tunga dras ner över magen till linningen på byxorna. Slickar mig upp igen och blåser och han går nu lätt upp i brygga. Slickar mig ner lite i naveln, smeker med händerna upp över magen och biter lätt i navelkanten. Blåser lätt och hans hud knottras. Leker ner min näsa i naveln och bara andas på honom, snusar på hans hud, känner hur den ångar av dofter. Mickes dofter som kittlar alla mina sinnen.

Smörjer in mina händer med olja och smeker in hans hud. Leker in oljan med smeksamma lätta rörelser över magen, mot sidorna mot ryggen, långt upp på bröstkorgen. Smeker, trycker och låter mina händer beröra alla små vrår på överkroppen. Slutar och går fram till hans huvud. Står bakom hans huvud, smeker in oljan som är kvar på fingrarna över hans panna, kinder, näsa, hake och böjer mig ner över hans mun. Låter hans läppar möta mina och han letar mina. Mickes tunga kommer direkt in i min mun, krävande, djupt, vildsint, desperat, lekande, hård.

Viskar i hans öra att jag vill att han ska lägga sig på mage vilket han gör utan att fundera. Jag drar ner honom så han kan ha benen vilsamt i golvet och att jag når över hela hans längd där jag står mellan hans ben. Leker in mina händer under kostymen och skjortan, Låter mina händer följa ryggraden upp till nacken. Drar sedan helt sonika upp allt tyg över hans huvud så han hamnar i mörker. Har hans härliga rygg framför mig. Drar mig upp och sätter mig på knä över hans rumpa. Slickar hans nacke, placerar små lätta kyssar runt skulderbladen och blåser sedan över dem.

Tar lite massageolja i händerna. Masserar mig runt skulderbladskanten med små hårda rörelser som löser upp småknutar och ansamling av slagg. När jag är klar med en sida känner jag hur hans hud hettar av mina ibland hårda tilltag mot musklerna runt omkring. Gör samma sak med det andra skulderbladet. För sedan mina händer upp till nacken igen. Masserar med klämliknande rörelser de större musklerna.

Låter mina händer gå upp under tyget mot axlarna och armarna. Smeksamt och med irriterande lätthet innan jag sätter i naglarna och drar min väg tillbaka. Får in mitt huvud under tyget och slickar honom under armen och blåser stilla och ser huden knottras. Drar min tunga ner, efter sågtandsmusklerna, under skulderbladet över till den andra sidan för samma behandling. Ljuvliga människa, vilka muskler, vilken respons på mina smekningar. Lägger an händerna under armarna och drar dem sakta ner efter sidorna mot byxliningen, låter sedan min tunga gå samma väg på båda sidorna. Micke ryser under mig och huden knottras när jag blåser min väg tillbaka. Ställer mig ner igen mellan hans ben. Biter och naffsar efter ryggraden ner till byxlinningen. Smeker sedan med öppna händer ryggmusklerna och låter händerna dela sig för att komma in under honom till magen, tillbaka till ryggslutet.

Klättrar åter igen upp på bordet och lägger mig över hans rygg med hela min tyngd. Låter mina händer gå in under honom och smeker hans bröstvårtor innan jag sakta drar mig tillbaka över hans rygg och jag står åter på golvet mellan Mickes ben. Smeker över hans byxklädda skinkor upp mot linningen, för mina händer mot magen och öppnar sakta hans byxor. Lirkar ner dem och försöker få kalsongerna samma väg men det är oerhört trångt och bökigt att få ner dem till fotknölarna. Lägger genast min tunga på hans ryggslut. Smeker över hans skinkor, knådar dom lätt innan jag sätter naglarna i dem och river lätt över dem. Tar lite olja i händerna och går ner till hans ena ben.

Styr ner socken mot skon och smeker hela vaden upp till knät. Masserar lätt den inre vadmuskeln, drar mina händer över, trycker hårdare och låter mina händer komma närmare fibrerna. Kysser och slickar honom i knävecket samtidigt och blickar lite uppåt för att få se det eregerade könet. Blåser i knävecket och ser reaktionen. Gör samma sak med det andra benet, smeker mig upp och leker med tungan i knävecket. Fortsätter sedan upp på låren med mina händer. Smeker de stora, starka lårmusklerna på båda sidorna. Får ta lite mer olja på händerna och bearbeta musklerna hårdare pga deras storlek. Masserar med långa rytmiska tag som får huden att reagera med lite rodnad. Byter ben och avslutar det hela med att sätta i naglarna på knäts insida och dra dem på den lätt oljiga huden upp mott kanten mot rumpan.

Lite mer olja i händerna och jag smeker över skinkorna, tar den ena och masserar i stora tag ner i hans skåra och runt i mindre cirklar. Låter sedan tungan slicka ett stort K som i Katalina på skinkan. Byter och gör samma sak med den andra. Märker hur han ryser i kroppen.

Lägger tungan åter igen på hans korsrygg. Och smeker mina oljiga fingrar ner i skåran med lätta tag. Låter de glida ner, över anus, mjuk hud och stöter på pungen. Tar tillbaka fingrarna och börjar om igen. Särar sedan på skinkorna och sätter an hela tungan och drar den sakta genom hela skåran tills min haka slår i pungens undersida. Slickar mig tillbaka med små rörelser, låter tungan retas med växelvist tryck. Blöter ner honom rejält, stannar lite vid anus, virvlar runt och ser hur ringmuskeln drar ihop sig, fortsätter sedan slicka mig upp på korsryggen och blåser min väg till pungen och tillbaka. Ahh vilken reaktion, älskar att se Micke när åtrån tar över hans kropp. Han skakar lätt i sina ben.

Tar tag i hans höfter och drar honom mer från bordet men att han vilar halva magen, bröstkorgen och huvudet mot bordet. Biter lätt i hans innerlår och slickar mig upp mot den mjukare huden som övergår till kropp. Biter lätt och naffsar i lårets högsta punkt. Sitter nu under honom, mellan hans ben och ser den stolta, hårda staken. Drar min tunga mellan pungen och låret upp till ljumskarna. Slickar Micke med långa drag och känner hans puls slå med starka slag. Är så nära hans stake att han gnyr lite. Smeker med mina händer upp över magen och drar min blöta tunga över till den andra ljumsken. Mina händer kommer ner och smeker ljumskarna, den lena huden ner mot benen igen.

Kan inte låt bli utan öppnar min mun, ut med tungan och lägger den just under ollonet. Smeker det sakta med tungan på baksidan och det kommer konstiga ljud ut ur Mickes mun under tyget. Låter ollonet komma in i min öppna mun, glida in på min tunga och han gnider sig lite, sakta, stönar och låter ollonet smeka sig in på min tunga. Jag sluter munnen över och en skakning går genom hans kropp. Och jag drar mig sakta, med hårt dragna läppar från hans ollon. Drar tungan ner över skaftet, pungen, under pungen ner i skåran och tillbaka till korsryggen.

Drar ner hans kläder och kommer fram till hans huvud och viskar att jag vill ha dig på rygg igen. Han tittar in i mina ögon, ögon som glittrar, fulla med begär och lust. Han lägger sig på rygg igen med händerna ihopbundna på magen. Jag kysser honom och hans tunga är krävande och gräver sig in i min mun. Djupt, hårt, begärligt och jag släpper hans läppar och ställer mig mellan Mickes ben. Tittar över hans kropp, ser hans enormt hårda stake som ligger upp över magen. Jag trycker ihop mina händer för att låta bli att röra den. Jag vill se på Micke och smeker mina händer upp på bröstkorgen för att sära på skjortan så jag får riktigt se på honom. Han möter mina händer med sin kropp. Tar upp hans händer och lägger ena armen över hans ögon. Mickes mun är öppen.

Tar sakta av mitt linne, knäpper upp min BH. Låter mina bröst blotta sig. Drar ner mina byxor och låter trosorna följa med. Märker att han kikar på mig. Tar lite olja på mina händer och smeker in mina bröst med den. Står mellan hans ben och häver mig upp på mina armar. Lägger ner mina bröst på varsin sida om hans stake. Låter hela hans skaft glida mellan mina bröst, klämmer ihop dem en aning så de känns runt hans stake. Micke glider lätt mellan i den olja som ligger kvar. Jag släpper hans stake, låter mina bröstvårtor dras över hans kropp, efter mina händer som hamnar runt hans nacke, efter min tunga som jag drar med mig upp till hans läppar. Jag sätter mig åter upp över Mickes höfter. Aktar mig för att röra hans stake.

Böjer mig sakta ner över honom. Smeker hans kind med handen och sänker mitt kön mot honom. Lägger mina ben över hans, skjuter dem bakåt.Lägger ner mitt våta sköte över hans stakes rot. Gnider mig lite mot den så mina blygdläppar faller ut och jag har hela staken mellan dem. Lägger mig ner över honom, låter min fukt, väta blöta ner hans stake och gnider mig upp efter den tills ollonkanten kommer. Skjuter mig ner mot roten igen och glider sakta upp igen samtidigt som mina bröstvårtor dras mot honom och två av mina fingrar kommer in i hans mun. Micke suger på dem – intensivt och kan inte stöna med dem i sin mun.

Lämnar hans stake och ställer mig på alla fyra över honom. Sätter mig lite över hans bröstkorg och böjer mig lite bakåt. Smeker mitt ena bröst, sänker mitt sköte över hans ena bröstvårta och blöter ner den. Gnider mig mot den, låter den plågas och blötas ner. För mitt sköte lite framåt så den vidrör klittan och jag suckar högt. Drar mig över hans bröstkorg över till den andra bröstvårtan och gör samma sak där. Men leker även med hans blöta bröstvårta med den andra handen. Njuter, gnider mig, blöter ner honom rejält.

Det kittlar under venusberget. Jag kan bara gissa hur det hettar under hans hud, hur hans puls skenar och att Micke använder all kraft för att inte slita av bindningen.

Har fortfarande mina fingrar i hans mun när jag lägger ner underkanten av klittan på hans haka, gnider mig lite och låter honom bli blöt. Ser hans näsborrar spännas och dra in doften av Katalina. Drar mina fingrar ur hans mun, låter dem sakta smeka in sig mellan mina ben, sära på blygdläppar, gnida över skåran upp över magen, upp under brösten som jag smeker intensivt. Sänker mig över hans mun och hans tunga som kommer ur, som dras över, lirkas in, slickar sakta, slickar fort. Letar sig in i alla vrår. Direkt hans mun vill suga in klittan drar jag mig från honom. Lägger ner mitt sköte på hans bröstkorg och drar mig ner över hans kropp igen, över ollonet, skaftet ner. Låter mina bröst följa efter, min mun, mina läppar och tunga. Låter sist min tunga dras över Mickes bröstkorg, mage, stake, undersidan, över hans sträng och släppa vid roten. Står mellan hans ben igen.

Lägger mina händer på hans lår, blöter mina läppar ordentligt, lägger dem mot hans stakes skaft och låter min mun glida, med hans sträng på undersidan mellan mina läppar, upp och ner, olika hårt och efter en stund låter jag även tungan följa med. Låter den strävsamt följa med enda upp till ollonkanten och tillbaka. Böjer mig ner och tar hans pung i munnen och känner hans ben darrar till. Suger in hans kulor i min mun. Låter tungan leka med dem och smeker med oljiga fingrar upp i hans skåra mot anus. Leker runt, smeker, gnider mina fingrar och rullar Mickes kulor i min mun. Släpper taget och slickar mig upp på skaftet igen med små slick. Möter kanten och låter tungan gå runt ollonet, trycker och glider runt runt, upp till ollonets topp för att sedan jobba mig ner igen. Ser ljumskarnas muskler fladdra till och inre musklerna på låren rycker till - du sköne man.

Smeker pungen, tar ett tag i stakens rot, öppnar min mun och låter Micke komma in. Hör hur han stönar högt och drar upp benen. Skjuter honom bakåt på bordet, höjer honom från bordet, upp i brygga, slappnar av och ställer upp benen på bordet med mig emellan dem. Kramar pungen, runkar honom sakta med små rörelser vid roten, suger försiktigt i mig försatsen från hans ollon. Försöker vara mjuk i munnen och reta honom mer än att han får njutning. Släpper honom igen och lägger mig ner på hans kropp igen.

Drar mig uppåt, Mickes stake passerar min mage, mitt venusberg och jag särar på benen och lägger dem utanpå hans som står på bordskanten, så han slinker in mellan mina ben. Jag är rejält blöt och jag sätter an hans ollon mot springan. Mina bröstvårtor pekar rakt ut och mina ögon lyser av begär efter honom. Jag böjer mig ned och kysser honom. Micke lägger sina bundna händer bakom min nacke och spänner hela sin kropp när han sakta pressar sig in i min heta våta trånga öppning. Jag gnyr hela tiden när han plöjer sin väg i mig. Jag pressar mina höfter neråt och suger in honom. Mitt inre kramar fast honom, bearbetar hans stake i små vågrörelser, mjölkar ur honom som en maskin.

Jag lägger mig ner på Micke, låter mina ben komma innanför hans och han saxar sina om mina höfter. Vi flämtar båda två och påbörjar den sköna ritten. Jag drar mig från honom långsamt och låter mina inre muskler får krama ur honom all sans för att sedan möta hans hårdhet och få den inträngd långt in i mig där den gör så gott. Jag lutar mig lite bakåt så han kommer upp från bordet eftersom han har sina händer bakom min nacke. Micke halvstår upp med mig mellan sina ben och med staken långt inne i mig. Jag greppar hans skinkor och låter honom tränga in och ut i mig som en kolv i ett för trångt lopp. Takten ökas, våra kroppar är varma, blanka. Hans kläder hänger löst på hans kropp och hettan stegras. Temperaturen höjs, pulsen höjs, tempot höjs. Vi älskar med snabbare och snabbare takt och vi båda vet att vi strax når klimax. Han trycker sig närmare, hans muskler spänns, hans haklinje, panna, hans läppar. Mina bröstvårtor står rakt ut, min hud är het och törstar efter honom, min mun är oredig och jag stönar högt. Min kropp spänns, mina inre muskler spänns, krampar över hans stenhårda stake. Vi trycker oss i sista drag mot varandra och båda vrålar ut orgasmens sötma och begär. Faller ihop på bordet och ligger bara stilla i efterdyningarna.





 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 7 röster, snittbetyg 4,29